Kuinka muuttaa WordPress-sivustosi sovellukseksi, vaihe vaiheelta

WordPress Mobile valmis

Miksi tehdä sovellus ensin, kuulen sinun kysyvän? Sovellukset eivät ehkä ole enää erityisen hyödyllisiä markkinoinnissa, mutta ne ovat varsin käteviä asiakkaillesi – antamalla heille enemmän valinnanvaraa siitä, miten ne toimivat sivustosi kanssa. Mobiili-Internetin jatkuvan nousun myötä (nykyään enemmän ihmisiä käyttää Internetiä mobiilisovellusten kuin työasemien kautta) sovellukset kukkivat, koska useimmat eivät ole läheskään yhtä hankalia tai ongelmallisia kuin mobiililaitteet.


Yhden rakentamiseen liittyvät kustannukset ja turhautuminen ovat myös menneet kaukana. Vanhalla ajalla monet yritykset olivat kiinnostuneita sovelluksista, mutta suurin osa ei pystynyt rakentamaan niitä. Se oli yksinkertaisesti liian vaikeaa. Tai kallis (useimpien laitteiden hinta ylittää 100 dollaria tunnissa)

Mutta onneksi asiat ovat nyt erilaiset. Sinun ei enää tarvitse paljon rahaa tai koodaustietoa rakentaaksesi pätevä sovellus. Ja mikä vielä parempaa – sinulla on vaihtoehtoja. Tänään tarkastellaan:

 • Varmista, että WordPress-sivustosi reagoi mobiililaitteisiin
 • Oman sovelluksesi luominen (ja koodaaminen) PhoneGap-sovelluksella
 • Luo sovellus WordPress-laajennuksella (aka helppo tapa)

Huomautus ilmaisista sovellusrakentajista

Muutaman viime vuoden aikana on ilmestynyt tonni “ilmaisia” sovelluksen rakennusvaihtoehtoja, mutta yksi luotettavimmista on Adoben PhoneGap Build. Kun heidän sivustonsa mainostaa, lähetä vain HTML5-, CSS- ja JavaScript-tiedostosi, ja sivusto kokoaa ne heti ladattavaksi sovellukseksi. Mikä parasta, se voi rakentaa kolme samanaikaisesti Androidille, Windows Phone 8 ja iOS – säästää paljon aikaa.

Tuloksena ei tule olemaan mitään liian kuvitteellista. Itse asiassa kaikki tämä menetelmä todella peittää kotisivusi sovellukseksi. Kun katsoja napauttaa kuvaketta, hänet viedään vain samaan mobiilisivustoon, jonka he näkivät pääsivätkö siihen puhelimen selaimen kautta. Joten, jotta tämä menetelmä olisi tehokas, sinulla on oltava olemassa oleva sivusto, joka on optimoitu mobiililaitteiden katseluun.

1. Varmista, että WordPress-sivustossasi on mobiiliversio

Jos WordPress-sivustosi ei ole optimoitu mobiililaitteille, tässä ei todellakaan ole mitään järkeä. Joten optimoi se! Tietysti on helpointa käyttää yksinkertaisesti mobiililaitteisiin reagoivaa WordPress-teemaa, kuten Total. Mutta jos teema ei reagoi, on paljon laajennuksia, jotka voivat auttaa.

iThemes Mobile

iThemes Mobile

Tiedot ja lataa

iThemes Mobile antaa sinun luoda yksinkertaisia, mutta tehokkaita mobiiliteemoja nykyisen sivustosuunnitelmasi perusteella. Hallintapaneelin avulla voit mukauttaa useimpia ulkonäköä tarvitsematta sekoittaa koodia.

Mikä tahansa mobiiliteeman vaihto

Mikä tahansa mobiiliteeman vaihto

Mikä tahansa mobiiliteemanvaihdin on peruslaajennus, joka havaitsee laitteen, jota katsojasi käyttää, ja näyttää tietyn teeman kyseiselle laitteelle. Joten jos haluat tasapainottaa useita teemoja – yksi jokaiselle mobiili-käyttöjärjestelmälle -, voit tehdä sen tällä tavalla.

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack -laajennus

Viimeiseksi on WordPress Mobile Pack, joka tarjoaa joukon eri alustojen välisiä mobiilisovelluksia, käyttöliittymää ja niiden lisäysvaihtoehtoja sekä helpon integroinnin Google Analyticsiin..

2. Luo sovellus käyttämällä PhoneGap Build -sovellusta

Adobe PhoneGap Build

Jos olet taitava tekniikka ja haluat päästä käsiksi, voit luoda Adobe PhoneGap -sovelluksen avulla luoda sovelluksen WordPress-verkkosivustoosi. Adobella on täydellinen vaiheittainen opas heidän dokumenteissaan, mutta tässä on lyhyt katsaus vaiheisiin, jotka sinun on noudatettava.

Vaihe 1: Valmistelu

Varmista ennen aloittamista, että sinulla on tapa testata sovellus käsillä. Voit käyttää selaimen dev-työkaluja matkiaksesi mobiililaitteiden näkymiä tai kokeilla palvelua, kuten CrossBrowser -testaus. Mutta jos hallitset sitä, on parasta, että sinulla on iOS ja Android-laite.

Seuraavaksi sinun on tehtävä asenna Adobe PhoneGap Build tietokoneellasi. Napsauta ladataksesi Mac- tai PC-version ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita. Adobe ehdottaa myös lisäosan asentamista PhoneGap -kehittäjäsovellus joten voit testata sovelluksesi heti rakentaessasi.

Vaihe 2: Luo sovellus

Seuraavaksi käytä PhoneGap-ohjelmaa luo sovelluksesi. Huomaa – PhoneGap perustuu Cordovaan, joten sinun on ymmärrettävä se, jotta sovelluksesi todella koodataan.

Valitse aloitusvaiheessa oletusarvoisesta “Hello World” -esimerkistä, Framework7, Push Notification, React Hot Loader tai Blank. Sitten sinun on valittava, missä paikallisella kiintolevyllä työskentelet projektissasi, ja annettava nimi ja tunnus. Kun olet valmis, PhoneGap antaa palvelimen osoitteen, jota voit käyttää sovelluksesi tarkastelemiseen.

Jotta voit näyttää, juurihakemistosi tarvitsee avaintiedostot, jotta PhoneGap todella luo sovelluksesi. Erityisesti index.html (vähintään), config.xml ja alikansiokansiot (viimeinen on käyttöjärjestelmäkohtainen).

Tässä on esimerkki suoraan PhoneGap-sovelluksesta projektin rakenne sivu:

PhoneGap-sovellusprojektin rakenne\

Sinun on myös luotava omat kuvakkeet. Voit tietysti käsitellä tätä itse tai käyttää ilmaista online-työkalua. IconsFlow on loistava työkalu, jonka avulla voit luoda ammattimaisia ​​sovelluskuvakkeita nopeasti käyttämällä esiasetettuja kuvia, värivaihtoehtoja, kaltevuuksia jne. Suunnittele vain kuvake, luo ilmainen tili ja lataa tiedostosi. Jos sinulla on jo kuvake, mutta tarvitset sen kokoa kaikille laitteille ja käyttöjärjestelmille, ilmainen Sovelluskuvakevalmistaja voi tehdä juuri sen. Mutta jos teet nopean Google-haun, löydät paljon muita sivustoja, palveluita ja sovelluksia, joista valita, jotta voit luoda kuvakkeesi.

Vaihe 3: Testaa sovelluksesi

Kun sovelluksesi on valmis ja käyttövalmis, voit testata sen aiemmin asennetun PhoneGap-kehittäjäsovelluksen avulla. Muista käyttää annettua palvelimen osoitetta. Sieltä voit katsella sovellustasi mobiililaitteellasi, tehdä vianmäärityksiä, lisätä korjauksia, ladata uudelleen ja rakentaa täydelliseksi.

Tärkeä huomautus: PhoneGap Builder voi toimia vain iOS: n kanssa, jos olet liittynyt iOS-kehittäjäohjelmaan (jonka hinta oli 99 dollaria vuodessa, kun tämä artikkeli kirjoitettiin) ja toimittamalla varmenteet. Ohjelman ohjelmistolla voit itse rakentaa sovelluksen sinne itse. Mutta syy, jonka vuoksi ehdotamme PhoneGap-sovellusta, on se, että voit säästää aikaa tekemällä kaikki kolme kerralla – poistamalla tarpeesta tehdä mitään erikseen. Joten kyllä, maksat joukosta palveluita, joita et ehkä lopulta käytä, mutta jos haluat sovelluksesi millä tahansa iProductilla, he ovat tavallaan täällä tynnyrillä.

3. Käytä vaihtoehtoisia sovellusrakentajia WordPressille

IOS: n työkalujen lisäksi on myös paljon muita sovellusrakennuksen palveluita ja laajennuksia, joita voit käyttää. Nämä ovat huomattavasti helpompia kuin sovelluksen luominen itse. Jotkut heistä myös rakentavat (ainakin) Android-sovelluksen ilmaiseksi. Sinun on ehdottomasti tarkistettava kehittäjän pääsivusto.

AppPresser

AppPresser

AppPresser on suurin, suosituin ja oletettavasti ensimmäinen mobiilisovelluskehys WordPressille. Se tarjoaa täydellisen integroinnin: missä suurin osa sovellusten rakentajista käyttää vain WordPress-sivustosi syötettä, AppPresser antaa sinun käyttää kaikkia laajennuksia, viestejä ja sivuja. Lisäksi se päivittää sovelluksen automaattisesti heti, kun olet tehnyt muutoksia sivustoosi. Se tarjoaa täyden tuen myös sähköiselle kaupalle.

WPMobile-sovellus

WPMobile-sovellus

WPMobile-sovelluksen avulla voit luoda sekä Android- että iOS-sovelluksia sivustoosi. Vaikka peruslaajennus on ilmainen, sinun on maksettava elinikäinen lisenssi sovelluksesi luomiseksi (alkaen 79 eurosta yhdestä sovellusmuodosta tai 149 eurosta molemmille). WPMobile App -sovelluksella sinulla on räätälöintivaihtoehdot, ilmainen live-testi, automaattiset sovelluspäivitykset, push-ilmoituksen tuki, sosiaalinen integraatio ja premium-tuki (tervetulotoiminto, jos joudut jumiin)..

MobiLoud

Mobiloud

Vaikka hinnoiteltu (alkaen 120 dollaria kuukaudessa), MobiLoud käsittelee melkein kaiken puolestasi (mukaan lukien sovelluksesi lähettämisen App Storeen ja Google Playhin), joten hinta on melko kohtuullinen. MobiLoudin avulla lopullinen sovelluksesi tarjoaa laitteiden välisen yhteensopivuuden, helpon sosiaalisen jakamisen, kaupallistamisen (mainosten tai tilauksien kautta), push-ilmoituksia ja paljon muuta. Ja kun palvelu on muodostettu pariksi niiden laajennuksen kanssa (linkitetty yllä), voit hallita sovellustasi ja siirtää ilmoituksia WordPressistä.

Lopuksi on joukko ihmisiä, jotka voit maksaa tehdäksesi sen puolestasi. Koska sinulla on niin monia helppoja ja kohtuuhintaisia ​​tapoja tehdä itse, sinun ei kuitenkaan tarvitse mennä tätä reittiä perussovellukselle.


Sovelluksen rakentamiseksi on olemassa useita tapoja, ja vaikka se näyttää ensi silmäyksellä pelottava, yllä olevat menetelmät tekevät siitä uskomattoman yksinkertaisen. Varmista vain, että sinulla on hyvä mobiilisivusto, aluksi, okei? Nyt saan sen. Sainko täällä jotain vikaa? Onko muita menetelmiä, joista minun pitäisi tietää? Jätä palautteesi alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map