Kuinka muuttaa WordPress-blogin liiketoimintaksi

 1. 1. Kuinka ansaita rahaa WordPress-blogin avulla
 2. 2. Kuinka ansaita rahaa myymällä WordPress-tuotteita ja -palveluita
 3. 3. Luettu tällä hetkellä: Kuinka muuttaa WordPress-blogin liiketoimintaksi

Tervetuloa viimeiseen viestiin aiheesta kuinka ansaita rahaa WordPress-sarjassa! Onko aika oikea? Olemme jo käsitellyt, miten voit tuottaa tuloja WordPress-blogiisi tytäryhtiönä ja luojana. Seuraava askel on huolehtia kaikista muista asioista, jotka on tehtävä, jotta blogistasi tulee täysipainoinen yritys.


Ennen aloittamista haluamme vain tehdä selväksi: emme ole lakimiehiä tai tilintarkastajia. Emme anna sinulle juridista tai taloudellista neuvoa. Olemme vain jakanneet liiketoiminnan käynnistämisessä tarvittavat vaiheet sekä vinkkejä siitä, mikä meille toimi. Suosittelemme, että varaat itsellesi paljon tutkimusta ja keskustelet mahdollisesti ammattilaisen kanssa ennen päätöksentekoa.

Luo tuotemerkki

Luo tuotemerkki

Yritystä tai blogia luotaessa sinun on mietittävä, minkä haluat brändisi olevan. Tähän liittyy paljon tekijöitä, nimittäin:

BRÄNDI

nimi, termi, malli, symboli tai mikä tahansa muu ominaisuus, joka tunnistaa yhden myyjän tavaran tai palvelun erillään muiden myyjien tuotteista tai palveluista

Nimen valitseminen

Ensin on mietittävä nimeä yrityksellesi. Tämä voi olla oma nimesi, jos harjoitat yritystä, jossa olet tärkein ominaisuus – kuten Chris Lema ja Carrie Dils.

Vaihtoehtoisesti voit keksiä toisen nimen, vaikka suosittelemme nimen luomista kapeallasi. Ja totta puhuen – yrityksesi nimesi saattaa vain johtaa siihen, mitä verkkotunnuksia on vielä saatavana. Näin tapahtui, kun valitsimme WPExplorerin. Istuimme tietokonepöydällämme ja kirjoitimme vain WP: n ja muiden sanojen yhdistelmiä GoDaddy-rekisterinpitäjälle. WPExplorer oli saatavana, se toimi, ja osoittautui, että se sopii täydellisesti tuotemerkkiimme.

Logon luominen

Kun sinulla on nimi, sinun on päätettävä, haluatko kuvan mennä sen mukana. Monet yritykset käyttävät yksinkertaisesti nimeään logona. Jos haluat mennä tälle reitille, kannattaa ehkä harkita Google-kirjasinta tai tapahtumaa premium-fontti (kuten Typekit, tai saatavana suunnittelumarkkinoilla, kuten Creative Market), lisätäkseen visuaalista mielenkiintoa.

Jos haluat luoda kuvan logon, siellä on paljon upeita vaihtoehtoja. Meillä on koko artikkeli budjettiystävällisistä vaihtoehdoista logon luomiseksi verkkosivustollesi. Tai voit antaa Shopifyn ilmainen logonvalmistaja yritys.

Kun loimme logomme, päätimme, että haluamme työskennellä suoraan suunnittelijan kanssa. Vietimme siis tonnia aikaa Dribbblen tutkimaan logoja. Löysimme Stevan Rodic ja me todella rakastamme kuinka logomme osoittautui. Muokkaamme värejä hiukan, kun teimme suuren suunnittelumme muutama vuosi sitten, mutta kaukoputki on melkein pysynyt samana (itse asiassa – rakastamme sitä niin paljon, että jopa lisäsimme sen FontAwesomeen).

Sivustosuunnittelun valitseminen

Sinun on valittava mahtava verkkosivut, jotta kaikki sidoksesi brändisi eri elementteihin todella muodostuvat. Aivan kuten useimmissa asioissa elämässä, sinulla on pari vaihtoehtoa.

Ensimmäinen vaihtoehto on käytä teemaa. Jotta verkkosivustosi ulkoasua olisi eniten, suosittelemme monikäyttöistä teemaa, jossa on runsaasti räätälöintivaihtoehtoja, sekä sivunmuodostaja. Tietenkin me rakastamme sitä, jos antaisit kokonais WordPress-teemamme kokeilulle, koska se todella on yksi Webin ominaisuuksiltaan rikkaimmista teemoista. Jokaiseen budjettiin on kuitenkin saatavana paljon upeita WordPress-teemoja. Teema on helppo asentaa, ja useimmissa on hieno dokumentaatio, joten saat helposti uuden suunnittelun asennuksen nopeasti (Totalilla on jopa sisäänrakennettu demo-tuoja, joten voit tuoda näytetietoja vain muutamalla napsautuksella).

Toinen vaihtoehto on saada räätälöity suunnittelu luotu vain verkkosivustollesi. Jos olet kehittäjä (meille onnekas meillä on AJ ja hän on mahtava), sinun ei tarvitse viettää senttiäkään. Voit räätälöidä oman teeman, joka laajasti edustaa uutta tuotemerkkiäsi. Jos et ole kehittäjä, mukautettu teema ja muotoilu maksavat todennäköisesti melko suuren muutoksen. Mukautettuja teemoja voi maksaa muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin dollareihin, mutta mukautettu teema tarkoittaa, että verkkosivustosi näyttää täsmälleen haluamallasi tavalla. Kokeile verkkosivustoa kuten oDesk, Freelancer tai voit yrittää kysyä joltakin suosikki teemakehittäjältäsi, jos he ovat saatavilla.

Tee siitä virallinen

Tee yrityksestäsi virallinen

Kun olet tajunnut brändimme, seuraava iso askel on tehdä yrityksestäsi virallinen. Näissä vaiheissa asuvasta maasta, osavaltiosta ja kaupungista riippuen voi olla erilaisia, mutta voimme ainakin antaa sinun katsoa mitä teimme.

Yrityksen muodostaminen

Kun päätät, että on aika perustaa yritys laillisesti, on neljä pääasiallista yritystyyppiä, joista todennäköisimmin valitset:

 • Yksityinen omistaja
 • kumppanuus
 • Osakeyhtiö (LLC)
 • S tai C Corporation

LegalZoom on loistava sivu, jossa voit oppia erilaisista yritystyypeistä ja valita sinulle sopivan. Löysimme todella LegalZoom-tutkimuksen tekeessämme ja käytimme niitä arkistoimiseksi LLC: ksi. Tämä toimi meille hienosti, koska pystyimme toimimaan kumppanuutena, mutta silti pitämään liiketoimintamme ja henkilökohtainen talous täysin erillään.

Kun luot yritystäsi LegalZoom-palvelun kautta, sinulla on myös mahdollisuus vuokrata Rekisteröity edustaja niiden läpi. Agenttisi on tavallaan kuin keskimies – jos joudut koskaan palvelemaan tai vastaanottamaan laillisia asiakirjoja, he astuvat sisään ja auttavat tarjoamaan ystävällisiä kasvoja (se ei ole sinun). Lisäksi, rekisteröidyn edustajan tilaamalla LegalZoom, sinulla on myös käytännöllinen käyttöoikeus noudattamiskalenteri olla varma, ettet koskaan ohita määräaikaa.

Ja kun olet siinä, kannattaa ehkä harkita rekisteröinti tavaramerkki nimesi tai logosi. Tämä suojaa nimesi käyttöä tulevaisuudessa, samoin kuin oikeudet yrityksesi nimen tai logon käyttöön verkkotunnuksen URL-osoitteissa, sosiaalisen median tileillä, mediassa ja muussa.

Arkistointi

Kun olet luonut yrityksesi, sinun on rekisteröitävä se sijaintisi mukaan. Niille teistä, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, tämä tarkoittaa yleensä rekisteröitymistä liittovaltion, osavaltion, kaupungin ja mahdollisesti lääninhallituksen toimistoihin.

Haluat rekisteröityä Työnantajan tunnistenumero (EIN) liittohallituksen kanssa. Tämä on periaatteessa yrityksesi sosiaaliturvatunnus. Tätä käytät yrityksesi veroissa, W-9-lomakkeissa, 1099-Misc-lomakkeissa ja kaikissa muissa paikoissa rekisteröitymiseen tarvittaviin paperityöhön. Jos olet yksityisyritys, sinulla on mahdollisuus käyttää omaa sosiaaliturvatunnustasi yritystodistuksessasi tai rekisteröityä EIN-tunnukseen. Kannustamme todella uusia yrityksiä ottamaan aikaa EIN-tunnuksen saamiseen, jos vain pitämään yksityiset tietosi yksityisinä. LegalZoom tekee tästä helpon, koska jos muistan oikein, nämä asiakirjat ovat kaikki mukana paketissa (vain allekirjoittaa ja lähetä ne sisään).

Kun yrityksesi on luotu, joudut myös rekisteröitymään Valtion yrityslisenssi. Monet valtiot asettavat kaikki nämä tiedot saataville verkossa (Nevada esimerkiksi sinulla on jopa erittäin helppo online-yritysportaali, jonka avulla asiat ovat entistä helpompia), tai voit kääntyä LegalZoomiin saadaksesi lisää apua. Tyypillisesti todetaan, mitä tietoja yrityksesi tyypistä, organisaatioartikkeleista, luettelosta johtajista, onko sinulla työntekijöitä jne..

Vielä lähempänä kotia tarvitset myös Kaupungin ja / tai läänin yrityslupa yhtä hyvin. Ehdotamme, että soitat ensin läänintoimistolle nähdäksesi, onko sinun rekisteröitävä niihin sekä kaupunki, josta yrityksesi toimii. Missä olemme, tarvitsemme vain kaupungin lisenssin ja voimme ohittaa läänin, mutta takaisin sinä päivänä, kun olimme Kaliforniassa, meidän piti rekisteröityä molempien kanssa.

Näiden lisenssien lisäksi saatat joutua hakemaan lisää lupia ja asiakirjoja, jotka kattavat liiketoiminnan muut näkökohdat, jotka eivät ole verkossa. Jos sinulla on työntekijöitä, yrityksen ajoneuvoja tai fyysinen myymälä (hei poliisin ja palokunnan hyväksyntä), nämä ovat kaikki lisätty luvat sinun on tutkittava. Esimerkiksi haimme hakemuksen kodin miehityslupa Kaliforniassa toimistomme ollessa kotona. Tarkista oman valtion ja paikallishallinnon verkkosivut, soita heille tai jopa palkata lakimies, jos haluat olla varma, että olet tehnyt kaiken oikein.

Työntekijöiden ja freelancereiden palkkaaminen

Yrityksesi käynnistyessä saatat joutua tarvitsemaan apua. Ennen kuin lähetät toivottuja mainoksia, pohdi, ovatko työntekijät vai freelancerit markkinoilla.

työntekijä työskentelee sinulle, on asettanut velvollisuudet, käyttää laitteitasi / resurssejasi, toimii aikataulusi mukaisesti, hänelle maksetaan tunti- tai palkkakohtainen etuus ja hän saa yrityksen etuja (korvauksia, vakuutuksia, työntekijöiden maksuja jne.). Jos sinulla on työntekijöitä, sinun on kerättävä W-4-lomakkeita, annettava W-2-lomakkeita, järjestettävä eläke- ja terveysetuja muun muassa muiden lakisääteisten vaatimusten joukossa. Työntekijöiden palkkaamisen tärkeimpiä etuja ovat kyky hallita käytettyä työtapaa ja aikataulua. Työntekijät ovat jatkoa itsellesi.

Freelancerina (tai itsenäinen urakoitsija) työskentelee itselleen, asettaa oman aikataulun, maksetaan sopimusta kohden eikä saa mitään etuja. Sinun on annettava 1099-sekalaista jokaiselle urakoitsijalle, joka on Yhdysvaltain kansalainen tai asuu sinä, jonka olet maksanut vähintään 600 dollaria verovuonna. Mutta tämä on helppo muoto, jonka voit noutaa mistä tahansa toimistotarvikeliikkeestä tammikuussa. Freelancereiden palkkaamisen etuihin kuuluu kyky palkata asiantuntijoita projektikohtaisesti. Säästät vähän rahaa ja paljon aikaa, koska sinun ei tarvitse tarjota etuja.

Mieti huolellisesti, mitä yrityksesi vaatii, ennen kuin palkkaat ketään. Ja muista tehdä oma tutkimus tai puhua ammattilaisellesi paikallisesi laki- ja verovaatimuksista uusien jäsenten lisäämiseksi joukkueeseesi (esimerkiksi Nevadassa on valtion työlaki, muutettu valtion yritysvero, työttömyysvakuutuslaki ja työntekijät korvausvakuutus, joka tulee voimaan, jos palkat työntekijän).

Kirjanpito ja verot

Oman yrityksen johtaminen on hienoa, koska saat olla oma pomo ja tehdä oma aikataulu. Mutta kun kyse on yrityksestäsi, olet vastuussa myös taloudesta, budjeteista ja tietysti raportoinnista ja veroista.

On tärkeää pitää hyvää taloudellista kirjanpitoa yrityksellesi. Riippuen siitä, kuinka monimutkainen taloutesi on, voit selvittää itse tekemällä kirjanpito-ohjelmistot kuten QuickBooks tai Salvia. Mutta ammattilaisten palkkaamisella on etuja. Kun vuokraat oman kirjanpitäjän tai käydään läpi palvelun, kuten Penkki tai paikalliselle kirjanpitoyritykselle, se vie stressin pois ja vapauttaa enemmän aikaa keskittyä siihen, mikä on paras tapa.

Yleisen kirjanpidon lisäksi on tietysti huomioitava veroja. Jos olet Yhdysvalloissa, sinun on arkistoitava liittovaltion verot ja todennäköisesti valtion verot yrityksellesi. Ja riippuen siitä, mitä myyt ja missä, sinulla voi olla variantti myyntiverot erääntyy joka kuukausi tai vuosineljännes. IRS: llä on hieno pienyrityksen sivu josta löytyy paljon tietoja, joita voit lukea, mutta tässä on muutamia yleisimmistä veromuodoista, jotka arkistoimme kunkin vuoden lopussa vain antaaksemme sinulle idean:

 • 1099-Muut: Sinun on lähetettävä nämä postit riippumattomille (Yhdysvalloissa sijaitseville) urakoitsijoille, joille on maksettu yli 600 dollaria kunkin tilikauden lopussa.
 • 1065 plus aikataulu K-1: Kumppanuussuhteessa toimiville LLC: lle ilmoitat yrityksesi veroilmoituksen tällä lomakkeella. Lomakkeen aikataulua K-1 käytetään kumppanitulojen ilmoittamiseen.
 • Kuluttajavero: Tätä paikallista muotoa käytämme Nevadassa ja arkistoimme jokaisen tilikauden jälkeen. Käytämme sitä ilmoittaakseen aineellisten hyödykkeiden myynnistä (meidän on arkistoitava, vaikka meillä ei olekaan sitä – ja kyllä, puhuimme veroviranomaisten kanssa kaupungin olevan 100% varma).

Jatka parantumista

Paranna yritystäsi: jatka paranemista

Kun yrityksesi on käynnissä, voit alkaa tehdä parannuksia. Yrityksen kasvattamiseksi ja parantamiseksi on monia tapoja, mutta tässä on vain muutamia ideoita aloittamiseen.

Osallistu yhteisöön

Tarkoitamme sekä WordPressiä että paikallista yhteisöäsi. Osallistu a WordCamp Lahjoita alueellasi lahjoittamasi aika tai rahasi paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle, liittyä kauppakamariin tai jopa ottaa harjoittelijana paikallisesta korkeakoulusta, jos pystyt. Siellä on paljon hienoja tapoja osallistua, jos olet hieman luova. Yhteisötapahtumat ovat loistava tapa verkostoitua muiden alueen pienten yritysten kanssa.

Ammattiyhdistykset ja konferenssit

Toinen hieno tapa kasvaa on liittyä ammattijärjestöihin ja käydä nichesi kannalta merkityksellisissä konferensseissa. Jos työskentelet WordPressin kanssa, tämä voi sisältää esimerkiksi LoopConf, Affiliate-huippukokous ja WordCamp US. Nämä ovat loistavia paikkoja oppia käsityksiäsi, mutta saat myös vähän verkostoitumista käynnistykseen. Jos sinulla on varaa siihen, tule sponsoriksi. Tämä on pitkä tapa kasvattaa tuotemerkkitietoisuuttasi ja verkostoituminen on vielä helpompaa, kun ihmiset voivat kävellä luoksesi osastollasi.

Kasvata verkostoasi

Työntekijöiden tai freelancereiden palkkaamisen lisäksi on hienoa laajentaa ammatillista verkostoasi ottamalla yhteyttä muihin alan yrityksiin. Mainosta yritystäsi ristiin ottamalla yhteyttä muihin blogeihin ja vaihtamalla viestejä. Tue täydentäviä yrityksiä ostamalla mainostilaa heidän verkkosivustoilta (jos tarjoat isännöintiä, etsi mainospaikkoja blogging-verkkosivustoilta). Yhteistyössä muiden teollisuusmerkkien kanssa suunnitella tapahtumia tai lahjoja. On olemassa paljon tapoja saada luovaksi ja työskennellä yhdessä molempien eduksi.

Käärimistä

On tietenkin paljon muuta, mitä emme kattaneet – mutta toivomme, että tekemämme mukaan oli hyödyllistä. Nämä ovat vain joitain aloittamisemme vaiheista ja menetelmistä, joita käytämme itsemme mainostamiseen.

Jos sinulla on kysyttävää oman WordPress-liiketoiminnan johtamisesta, kysy vapaasti – teemme parhaamme auttaaksemme ja osoittamaan sinulle oikeaan suuntaan. Tai jos sinulla on omia vinkkejä, jaa ne kommenttiosioon!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map