Kuinka mukauttaa WooCommerce arvokkaimmille asiakkaillesi

Kuinka mukauttaa WooCommerce arvokkaimmille asiakkaillesi

Yrityksen omistajana jokainen asiakas on erityinen. Koska päivän päätteeksi, a asiakas = tulot. Mutta asiakkaidesi joukosta sinun pitäisi pystyä tunnistamaan ne, jotka istuvat muun yläpuolella.


Nämä eivät ole kertaluonteisia ostajia. Nämä ovat asiakkaita, jotka joko ostavat irtotavarana, ovat toistuvien tuottojen lähde tai vaikuttavat viittauksiin tullaksesi tiellesi. Soitetaan heille sinun arvostetuimmat asiakkaat – koska hyvin, he ovat! Ne voivat kasvattaa tuottograafiasi eksponentiaalisesti, pidät heidät onnelliseksi.

Joten miten aiot tehdä niin? Olet selvittämässä!

Henkilökohtainen viestintä

Varma tuleen trendi, joka piristyy tänä vuonna älykäs sisältö! Mitä älykästä sisältöä kysyt? Se on sisältöä, joka on räätälöity asiakkaasi tarpeisiin.

Älykäs sisältö työllistää dynaaminen sisältö näyttää viestejä, toimintakehotuksia jne. tylsän vanhan staattisen sisällön sijasta. Tämä lisää käyttökokemusta. Pitkäaikaiset asiakkaasi olisivat varmasti iloisia, jos sisältö vetoaa heihin suoraan.

“Henkilökohtaisen sisällön tiedetään toimivan paremmin kuin yleinen sisältö, koska se vetoaa asiakkaan tunteisiin.”

Tässä on esimerkki.

Mukautettu asiakastervehdysviesti

Yleisen “Hei siellä” -viestin sijasta “Hei {asiakas-nimi}” toimii paremmin. On työkaluja, joiden avulla voit tunnistaa arvostetut asiakkaasi ja näyttää heille räätälöityä sisältöä.

Menemällä kerrallaan WooCommerce-kauppaan, personointiin sisältyy myös näyttäminen suositellut tuotteet heidän osto- tai selaushistoriansa perusteella.

WOOCOMMERCE -TEKNIPPA # 1

Kuinka jatkat henkilökohtaisen sisällön lisäämistä WooCommerce-kauppaan?

Erityinen hinnoittelu

Aivan selvää, eikö olekin? Jokainen haluaa paljon. Mutta enemmän kuin kaikki, jotka haluavat tuntea olevansa erityinen.

Se toimii näin: a myymälälaajuinen alennus voi auttaa sinua parantamaan myyntiä, mutta tarjoaminen erityinen hinnoittelu tietyille asiakkaille pitää heidät palaamaan takaisin sinulle lisää.

Ylimmän tason asiakkaasi haluavat tietää, että sinulta ostaminen on arvokasta. Ja voit vahvistaa tätä ajatusta tarjoamalla heille henkilökohtainen hinnoittelu. Tähän on kaksi tapaa:

 1. Määräan perustuva hinnoittelu: toimii täydellisesti tukkumyyjillesi. Lisää säästöjä asiakkaille, jotka ostavat suuremman määrän tuotteita
 2. Jäsenyystasoinen hinnoittelu: kanta-asiakkaillesi. Mitä korkeampi jäsenyystaso, sitä enemmän alennus on

Roolipohjainen hinnoittelu

WOOCOMMERCE -TEKNIPPA # 2

Voit määrittää määrään perustuvan hinnoittelun tai asiakas- / ryhmä- / rooliperusteisen hinnoittelun käyttämällä:

Tarjoukset ja alennukset

WooCommerce antaa sinun asettaa myyntihinnat ja jopa suunnitella myynnin. Mutta siirry askeleen eteenpäin erityisasiakkaillesi ja luo henkilökohtaisia ​​tarjouksia heidän syntymäpäivilleen tai vuosipäiville.

Syntymäpäivän erikoisalennus sähköpostitse tai ostosluotto voi olla hieno idea!

WOOCOMMERCE -TEKNIPPA # 3

Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä sähköpostimarkkinoinnin laajennusta, kuten:

Toimituksen edut

Kuullut Amazon Prime? Soittokello ei heti soi. Amazon Prime tarjoaa yhden päivän toimituskulut tärkeimmille asiakkailleen. Miksi niin? Se on se etu, jonka he saavat ollakseen (uskollisia) myymälän jäseniä.

Se ei ole niinkään ostokokemuksen mukauttaminen, kuin a lähetyskustannushyöty pitkäaikaisiksi asiakkaiksi tai liikekumppaneiksi.

Vaihtoehtoisena ideana voit tarjota lähetysalennuksia jäsenyyden perusteella. Mutta ennen kaikkea varmista, että lähetät ajoissa pitääksesi arvostetuimmat asiakkaasi tyytyväisinä!

WOOCOMMERCE -TEKNIPPA # 4

Henkilökohtainen toimitushinta voidaan saavuttaa käyttämällä:

 • WooCommerce Advanced Shipping: asettaa ehdolliset toimitusalennukset

Kanta-asiakasedut

“Kanta-asiakkaiden arvo on keskimäärin jopa 10 kertaa enemmän kuin heidän ensimmäisen ostoksensa.”

SUMO Reward Points -laajennus

Jos ylläpidät verkkokauppaa, yksi arvokkaimmista hyödykkeistäsi on nykyinen asiakaskunta. Loppujen lopuksi on osoitettu, että nykyiset asiakkaat ostavat todennäköisemmin sinulta uudelleen kuin ensimmäiset ostajat. Tätä silmällä pitäen, jos voit pitää nykyisen asiakaskunnan tyytyväisenä, verkkokauppasi pitäisi menestyä – tietysti tämä on paljon helpompaa sanoa kuin tehdä!

Asiakkaan ylläpitämiseksi on monia tapoja, ja yksi parhaista strategioista on ottaa kanta-asiakasohjelma käyttöön. Jos haluat jotain toteuttaa, tutustu SUMO Reward Points -laajennukseen, joka on saatavana hintaan 49 dollaria. Voit integroida sen WooCommerce-palveluun, ja laajennus on yhteensopiva kaikkien WooCommerce-tukemien teemojen kanssa.

SUMO-palkituspisteiden avulla voit jakaa uskollisuuspisteitä monin tavoin. Selvin tapa on tietenkin, kun asiakas tekee ostoksia myymälästäsi. Voit esimerkiksi tarjota yhden palkitsemispisteen jokaisesta käytetystä 1 dollarista, ja plugin antaa sinun määrittää kunkin pisteen rahallinen arvo. Voit myös ostoksien lisäksi kannustaa kävijöitä suorittamaan tiettyjä toimintoja tarjoamalla uskollisuuspisteitä. Voit tarjota pisteitä sosiaalista jakoa varten, jättämällä arvostelu, lähettämällä ystävälle tai kirjautumalla tiliisi kanssasi. Voit jälleen määrittää, kuinka suuri palkkio on jokaiselle näistä toimista. SUMO: lla voit jopa yrittää luoda sirinä sosiaalisessa mediassa antamalla uskollisuuspisteitä osana kilpailua (joko kilpailua kohti tai voittajalle).

Vierailijat voivat sitten lunastaa uskollisuuspisteensä kassalla rahaa ostoksistaan. Voit myös määrittää vähimmäis- / enimmäismäärän lunastettavia pisteitä yhdessä ostoksessa. Jos haluat antaa asiakkaillesi syyn jatkaa ostamista sinulta kilpailijoilta (muuten kuin tarjoamalla loistavaa palvelua!), Uskollisuusohjelman käyttöönotto voi osoittautua erittäin tehokkaaksi.

Asiakaspalvelu

Arvostetuimmat asiakkaasi ansaitsevat erityisen huomion. Heillä tulisi olla uskollisuus etu, että he ovat yhteydessä sinuun niin kauan. Alennusten tai jopa ilmaisen mainosmateriaalin lisäksi tarjota huippuluokkaa asiakaspalvelu. Osana tätä palvelua voit myös lähettää heille sähköpostia tuotekoulutusvideot tai isännöi tuotekoulutusverkkoseminaareja ostamiinsa tuotteisiin.

WOOCOMMERCE -TEKNIPPA # 5

Henkilökohtainen asiakaspalvelu voidaan lisätä käyttämällä:

Ilmainen myynninedistäminen

Strategia, jolla varmasti tehdään asiakas onnelliseksi mutta täysin ilmaiseksi, on heidän brändinsä mainostaminen verkkosivustollasi.

mennessä heidän tarinansa blogissa, tai lisäämällä asiakashaastattelu voi saada heidät tuntemaan olonsa erityiseksi ja ohjaamaan liikennettä myös omalla tavallaan. Paitsi että se hyödyttää heitä, se voi myös osoittaa muille asiakkaillesi, että välität asiasta. parantaa brändin yleistä käsitystäsi.

BONUSVINKKI

Ominaisuuksien viestiin voitaisiin lisätä asiakkaiden mielipiteitä tuotteistasi. Hieman omaa markkinointia ei koskaan satuttanut ketään. :-p

Käämitys

Olipa kyse henkilökohtaisista viesteistä tai hinnoittelusta, tällaisen taktiikan käyttäminen saa asiakkaat tuntemaan olevansa tärkeitä. Ja se on asia, eikö se ole?! Asia on kertoa asiakkaille, että arvostat heitä.

Nämä strategiat ovat melko yksinkertaisia ​​toteuttaa, ja niistä on pitkäaikaisia ​​etuja. Kun olet tietoisesti yrittänyt toteuttaa ne, arvostettujen asiakkaidesi on pakko tuntea olosi hyväksi – ja se saa sinut myös tuntemaan olosi hyväksi! ��

Onko sinulla lisää ideoita, jotka haluat nähdä täällä lisättyinä? Kommenttiosasto on avoin keskustelulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map