Kuinka merkitä WordPress-sivustosi

Kuinka merkitä WordPress-sivustosi

Verkkosivustosi rakentamisessa on tärkeää sisällyttää sekä silmäänpistävä tuotemerkki että pakottava sisältö. Loppujen lopuksi, kun asiakas vierailee sivustossasi, haluat hänen muodostavan positiivisen vaikutelman yrityksestäsi ja muistavan sen myöhemmin. Tätä on kuitenkin helpompi sanoa kuin tehdä.


Hyvä uutinen on se WordPress on paljon hienoja työkaluja vahvan tuotemerkkisivuston luomiseen. Tarvitaan vain muutama yksinkertainen vaihe, kuten oikean teeman valitseminen, mukautetun logon käyttöönotto ja selkeiden yhteyskanavien yhdistäminen.

Tässä viestissä käydään läpi WordPress-sivuston rakentamisen prosessi, joka edustaa tehokkaasti tuotemerkkiäsi. Mennään siihen!

Miksi verkkosivustollesi on tärkeää luoda vahva tuotemerkki

Vahva brändi auttaa yleisöä muistamaan yrityksesi. Jos brändäksesi on johdonmukaista ja selkeää, se antaa uusille asiakkaille tietää mitä odottaa ja auttaa aiempia asiakkaita tunnistamaan sisältösi ja tuotteesi muualla.

Lisäksi verkkosivustosi on kriittinen osa tuotemerkkiäsi. Sellaisena sen tulisi sisältää kaikki samat tuotemerkkielementit, joita käytät muissa medioissa ja jopa fyysisissä materiaaleissa. Esimerkiksi Facebook määrittelee identiteettinsä paitsi logolla, mutta myös käyttämällä tiettyä sinisen sävyä.

Facebook-tuotemerkkiresurssit

Kun joku näkee tämän logon ja väriyhdistelmän, hän todennäköisesti ajattelee Facebookia. Se on tietysti vain yksi esimerkki. Voit myös harkita Applen verkkosivustoa.

Applen tuotemerkki

Apple tunnetaan terävästä ja yksinkertaistetusta brändäyksestään. Verkkosivustolla on silmiinpistäviä kuvia, jotka korvaa paljon negatiivista tilaa. Lisäksi sen sisällössä on helppo navigoida, varsinkin kun otetaan huomioon sen suuri tuotevalikoima.

Ylläpidät tämän tyyppistä vahvaa brändiä kaikilla alustoilla, verkkosivustosi mukaan lukien, voi lisätä tuloja 23 prosentilla. Lisäksi, 71 prosenttia kuluttajista odottaa samaa kokemusta tuotemerkkisi kanssa aina, kun he kohtaavat sen, mikä tarkoittaa, että annat heille mitä he haluavat.

Toisin sanoen on kriittistä, että verkkosivustosi edustaa tuotemerkkiäsi. Oikein toteutettuna tämä ei vain erota sinua kilpailusta, vaan auttaa myös olemaan yhteydessä asiakkaisiisi ja luomaan kestäviä suhteita.

Kuinka luoda merkkituotteinen WordPress-verkkosivusto (5 vaiheessa)

Onneksi, kun kyse on verkkosivustosi tuotemerkistä, WordPress tekee tehtävästä helpompaa kuin luuletkaan. Ennen kuin aloitat, sinun on ensin määritettävä WordPress-verkkosivusto, jos et vielä ole sitä tehnyt. Kun olet tehnyt sen, voit alkaa lisätä joitain tärkeimpiä brändielementtejä, teemaasi alkaen.

Vaihe 1: Valitse teema, jolla on runsaasti tuotemerkkivaihtoehtoja

Kun valitset teema verkkosivustollesi, on tärkeää valita se, jolla on sopivat tuotemerkkivaihtoehdot. Kun oikea teema on paikallaan, voit helpommin sisällyttää haluamasi tuotemerkkielementit.

Tietenkin, koska käytettävissä on niin paljon valintoja, voi olla vaikea päättää yhdestä. Hyvä aloituspaikka olisi kuitenkin oma Total-teemamme. Se tarjoaa melkein kaiken mitä tarvitset, mukaan lukien logon sijoittaminen ja valmiiksi rakennettu Tiimi ja Meistä sivut.

Yhteensä reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämän lisäksi teemalla on yksilöllisen tuotemerkin luomiseen tarvittavat mukautusvaihtoehdot. Voit esimerkiksi esitellä etusivun liukusäätimellä kuvia joukkueen jäsenistä, tuotteista tai yrityksesi sijainnista. Voit myös tehdä paljon suunnitteluvaihtoehtoja, kun kyse on väreistä, fontteista, asetteluista ja niin edelleen.

Kun olet valinnut teeman, voit asentaa sen WordPress-sivustoosi. Aloita menemällä Ulkonäkö> Teemat, ja sitten valitsemalla Lisää uusi sivun yläosassa.

WordPress-teemat

Seuraavalla sivulla voit etsiä ilmaista teemaa tai napsauttaa Lataa teema -painike ladataksesi zip-tiedoston ostamastasi premium-teemasta (kuten Total). Seuraa sitten vain näytöllä näkyviä ohjeita asentaaksesi ja aktivoidaksesi se. Sen jälkeen voit siirtyä suoraan WordPress-teeman mukauttamiseen tarpeitasi vastaavaksi!

Ehkä tärkein tuotemerkkiosa on logosi. Visuaalisen median, kuten verkkosivuston, kohdalla tämä on erityisen totta. Logosi on yksi ensimmäisistä asioista, jotka uudet kävijät näkevät, ja elementti, jonka he todennäköisesti muistavat jopa poistuttuaan sivustoltasi..

Kun haluat luoda yhden, voit palkata ammattilaisen tai suunnitella logon itse. Itse asiassa monet yritykset käyttävät tekstilogoja tai muita hyvin yksinkertaisia ​​elementtejä, kuten itse WordPress.

WordPress-logo

Jos valitset DIY-reitin, voit kokeilla paljon ilmaisia ​​työkaluja. Voit esimerkiksi käyttää ilmaiset web-fontit ja grafiikkaohjelma, kuten Inkscape tai LINKUTTAA. Tietenkin, tämä menetelmä voi olla vaikea ja aikaa vievä, eikä se ole kaikille.

Yksi helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista rakentaa logo on logonvalmistajan palvelu, kuten Looka.

Looka-logonvalmistaja

Tämän työkalun avulla kirjoitat vain yrityksen nimen ja valitset tyyli-asetukset, ja se luo mukautetut logon asetukset sinulle. Sieltä voit muokata ja mukauttaa suosikkiasi, kunnes se on oikein. Tämä on edullisempaa kuin suunnittelijan palkkaaminen, ja antaa silti mahdollisuuden tehdä omia mukautettuja muutoksia.

Kun sinulla on logo, joudut sijoittamaan sen verkkosivustollesi. Siirry kohtaan Ulkonäkö> Mukauta WordPress-hallintapaneelissa. Tämä vie sinut WordPress Customizer -sovellukseen. Sieltä navigoi kohtaan Otsikko> Logo (Huomaa, että täällä olevat vaihtoehdot voivat vaihdella käytetyn teeman mukaan).

Teeman logon lisäys yhteensä

Täällä voit valita tai lähettää logotiedostosi (samoin kuin mukauttaa tekstilogon, jos se on sinun suosikkisi) näkymään sivustosi otsikossa. Voit tietysti lisätä logosi myös muihin tärkeisiin sijainteihin, mukaan lukien widget-alueet, kuten sivustosi alatunniste ja sivupalkki..

Vaihe 3: Luo tärkeitä sivuja tuotemerkin uskottavuuden lisäämiseksi

Vaikka yrityksesi nimi ja logosi ovat tärkeitä, brändisi on paljon enemmän kuin vain nämä asiat. Se on myös tarinasi ja sisältö.

Tästä syystä monet tuotemerkit ryntävät tiettyjen syiden ympärille tai keskittyvät tiettyjen ongelmien ratkaisemiseen. Asiakkaat tuntevat olevansa paljon lähempänä brändiä, jos he voivat jotenkin suhtautua siihen tai sen perustajiin. Jos esimerkiksi aloit yrityksesi autotallissa tai sinulla oli muita nöyrästi alkavia aloituksia, haluat kertoa asiakkaillesi tästä. Kaikki rakastavat menestystarinaa.

Tästä syystä sinun Meistä sivu on toinen tärkeä lisäys, joka voi tuoda lisäarvoa tuotemerkkiisi. Se auttaa rakentamaan yrityksesi uskottavuutta. Esimerkiksi Meistä Kettle perunalastujen verkkosivun sivulla selitetään, miten yritys aloitti pakettiautossa.

Kettle Brand meistä

Muita tärkeitä verkkosivustolle sisällytettäviä sivuja ovat yhteystiedot, blogi ja portfolio työsi (tai tuotelista). Mieti jokaiselle avainsivulle huolellisesti, kuinka sen sisältö sopii brändisi kanssa. Pysy värikarttasi läpi ja sisällytä vain sisältöä, joka vastaa brändisi viestiä ja arvoja.

Kun sinun on luotava uusi sivu WordPressissä, mene Sivut> Lisää uusi. Sieltä voit vapaasti muokata sitä niin paljon kuin haluat.

Lisää uusi sivu

Varmista, että lisäät luomasi sivun otsikko, kuten Meistä. Sitten voit vapaasti kertoa tuotemerkkisi tarinan alla ja lisätä runsaasti kuvia ja muita visioita.

Vaihe 4: Ota mukaan runsaasti tapoja, joilla vierailijat voivat ottaa yhteyttä

On erittäin tärkeää, että sivustosi kävijöillä on aina selkeä tapa ottaa heihin yhteyttä. Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä yrityksen verkkosivustolta, mutta saatat olla yllättynyt siitä, kuinka monet verkkosivustot eivät tee sitä oikein. Lisäksi se on tärkeä osa yleistä brändistrategiaasi.

Useimmissa verkkosivustoissa on tietysti otsikossa tai päävalikossa linkitetty yhteystieto. Sisällyttämällä enemmän kuin vain tämä yksi elementti voi kuitenkin olla tehokas tekniikka. Esimerkiksi Neil Patel tarjoaa paljon erilaisia ​​tapoja tavoittaa hänet, kuten CTA-painikkeet tärkeiden sivujen keskellä..

Neil Patel

Tämä auttaa tekemään prosessista mahdollisimman helpon vierailijoillesi. Voit sisällyttää useita tapoja ottaa yhteyttä, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja live-chat-asetukset. Tämän lisäksi voit harkita sosiaalisen jakamisen ominaisuuksia, yhteyslomakkeita ja jopa sähköpostimarkkinointia.

Näiden elementtien lisääminen WordPress-verkkosivustoosi auttaa löytämään erillisen laajennuksen. Yhteydenottolomake 7, esimerkiksi voi luoda yksinkertaisen mutta tyylikkään tavan vierailijoille ottaa yhteyttä. Asentamisen ja aktivoinnin jälkeen laajennus on uusi Ottaa yhteyttä -vaihtoehto WordPress-järjestelmänvalvojan sivupalkissa.

Luo yhteyslomake

Lisää elementti yhteystietolomakkeeseen asettamalla kohdistin haluamaasi kohtaan ja valitsemalla sitten yllä olevista valinnoista mitä haluat lisätä..

Lisää tunnisteen sisältölomake

Tällä näytöllä voit myös määrittää yhteyskenttään lisäämäsi kentän määritteet. Kun olet valmis, napsauta Lisää tunniste. Valitse sitten Tallentaa, ja luodaan lyhytkoodi, jonka voit kopioida ja liittää mihin haluat verkkosivustollesi.

Vaihe 5: ajaa brändisi kotiisi sisältö, sisältö, sisältö

Sisältö on monien merkkien liikkeellepaneva voima. Menestyvän verkkosivuston ylläpitämisessä sisältöäsi voidaan käyttää potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseen ja SEO: n parantamiseen.

Tästä syystä monet verkkosivustot sisältävät blogin osana brändäyspyrkimyksiään. Blogi on erinomainen tapa tuottaa tuoretta sisältöä ja tuoda liikennettä sivustoosi. Voit aloittaa luomalla blogisivun verkkosivustollesi, mikä on helppoa, jos käytät WordPressiä.

Itse asiassa monissa teemoissa (kuten Total) on valmiiksi rakennettu sivu blogiisi. Voit mukauttaa sitä siirtymällä Ulkonäkö> Mukauta WordPress-hallintapaneelista. Napsauta sitten blogi -osa aloittaa mukauttaminen.

Total-palvelussa on tonnia sisäänrakennettuja vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa pääblogin arkistosi ja merkinnät (kun käyt yoursite.com/blog tai kun lisäät blogiviestien ruudukon tai karusellin teeman sivunmuodostajalla) sekä yksittäisten yksittäisten viestisivujen asettelut.

Teemablogin muokkausasetukset yhteensä

Sisällön suhteen yritä kirjoittaa viestejä, jotka vastaavat yleistä tuotemerkkiäsi. Voit tehdä tämän luomalla laadukasta sisältöä, jota kohdeyleisösi haluaa lukea. Muita tapoja parantaa sisältöäsi ovat vahvan avainsanastrategian toteuttaminen ja käyttäminen Google Keyword Planner löytää termejä, jotka ovat sekä kilpailukykyisiä että merkityksellisiä tuotemerkkiäsi varten.


Sivustosi brändäys on yksi tehokkaimmista tavoista luoda yhteyksiä asiakkaidesi kanssa. Loppujen lopuksi tuotemerkkisi on mitä he muistavat, ja mikä saa heidät palaamaan yritykseesi, kun he tarvitsevat erilaisia ​​tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka luoda vahvan tuotemerkin WordPress-verkkosivusto? Kysy alla olevasta kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map