Kuinka mainostaa WordPress-verkkosivustoasi “ulkopuolella”

Kuinka mainostaa ja mainostaa WordPress-verkkosivustoasi

Aina kun ihmiset ajattelevat ulkopuolista mainostamista, sähköpostimarkkinointi tulee heti mieleen. Mutta dynaamisen sähköpostikampanjan luomisen lisäksi mitä muuta voit tehdä WordPress-verkkosivustosi mainostamiseksi sivuston ulkopuolella?


Tässä artikkelissa tarkastellaan erilaisia ​​ulkopuolisia tekniikoita, joita voit ottaa käyttöön verkossa ja offline-tilassa, jotta voit tavoittaa laajemman yleisön ja ohjata liikennettä WordPress-verkkosivustoosi. Vierailijoiden lähettämisestä ja podcast-isännöinnistä moniin erilaisiin sosiaalisen median strategioihin, paikalliseen mainontaan ja tapahtumiin osallistumiseen henkilökohtaisesti. Toivottavasti löydät täältä vinkkejä, joiden avulla voit mainostaa sivustoasi.

Kirjoita vierasviestejä

Vieraiden lähettäminen on hieno tapa mainostaa WordPress-verkkosivustosi ulkopuolella. Vieraslähetys on kun julkaiset yhden omasta viestistäsi jonkun toisen verkkosivustolla. Vaikka se on usein ilmaista, saat bio-ohjeesi linkin sivustoosi, joka näkyy artikkelin alla. Siksi artikkelisi ei vain autta sinua saavuttamaan uutta yleisöä, vaan sen pitäisi myös ohjata liikennettä sivustoosi.

Aloita vieraiden lähettäminen ottamalla yhteyttä verkkosivustoihin, jotka ovat samankaltaisella kapealla kuin oma sivusto, samoin kuin suoraan kilpailijasi. Näiden sivustojen lukijat ovat kohdeyleisösi, ja juuri nämä ihmiset haluat kokeilla tavoittaaksesi vierasviestisi.

Vaikka kirjoitat vierasviestiä, vaikka annatkin sisältöä ilmaiseksi, artikkeleidesi on silti oltava korkeimpia. Valitse aiheita, jotka ovat mielenkiintoisia, ainutlaatuisia ja auttavat lukijoita ratkaisemaan jonkinlaista ongelmaa. Lukija päättää vierasviestin arvon ja laadun perusteella, onko verkkosivustosi vierailun arvoinen, joten varmista, että vaikutat heitä.

Näkyy podcasteissa

podcastit

Esiintyminen vieraana muiden sivustojen podcast-lähetyksissä on toinen tapa tavoittaa laajempi yleisö ja ohjata liikennettä verkkosivustoosi. Jälleen kerran sinun on poistuttava tietäsi ottaa yhteyttä moniin eri sivustoihin kysyäksesi, voisitko puhua heidän podcastiensa yhteydessä. Varmista, että nämä podcastit ovat jollain tavalla merkityksellisiä oman markkinaraon suhteen, joten osoittamasi yleisö on kohdemarkkina.

Sinua voidaan pyytää järjestämään podcast tai olla haastateltu vieras. Joko niin suunnittele huolellisesti, mitä aiot sanoa, ja varmista, että antama viisaus on arvokasta niille, joihin yrität vedota. On myös tärkeää, että persoonallisuuttasi tulee podcastiin. Tämä auttaa kävijöitäsi olemaan yhteydessä sinuun emotionaalisella tasolla ja lisää heidän mahdollisuuksiaan käydä sivustollasi.

Ennen kuin suostut puhumaan podcastilla, tarkista, että tuottaja on iloinen siitä, että voit mainostaa verkkosivustosi ja jakaa sivustosi Web-osoitteen kuuntelijoiden kanssa. Anna mahdollisuuksien mukaan sisältöä (sivustoltasi), joka tukee podcastin aihetta ja on hyödyllinen yleisölle. Voit sitten jakaa podcastin ylimääräisen sisällön URL-osoitteen ja kannustaa kuulijoita verkkosivustollesi.

Luo oma podcast

itunes

Oman podcastin luominen ja luettelointi iTunesista on toinen hieno tapa mainostaa sivustoasi. Voit luoda podcastin helposti WordPressillä. Miljoonat ihmiset lataavat iTunes, joten lisäämällä podcastisi (tai podcast-sarjasi) tähän, verkkosivustosi voi näkyä valtavalla yleisöllä.

Podcastisi aikana voit tukea sivustosi sisältöä ja selittää hienovaraisesti, miksi kuuntelijoiden tulisi käydä sivustollasi. Älä vain liikaa. Kukaan ei halua kuunnella podcastia, joka on kaikenlaista mainontaa eikä mitään sisältöä. Luo podcasteja mielenkiintoisten ja hyödyllisten aiheiden perusteella, jotka liittyvät aina verkkosivustosi markkinarakoon. Jos yleisölle on vaikuttunut kuulemastaan, he tarkistavat todennäköisemmin sivustosi.

Arvostelut ja arviot ovat tärkeä tekijä sen tekemisessä iTunesista. Mitä positiivisempia arvosteluja olet, sitä todennäköisemmin kohdeyleisösi lataa podcastisi, vaikka he eivät ole koskaan kuulleet sinusta tai verkkosivustostasi. Kannattaaksesi arviointimäärääsi, muistuta jokaisen podcastin lopussa kuuntelijoita jättämään sinulle arvostelu.

Ole läsnä sosiaalisessa mediassa

Puskuri

Jatkuva läsnäolo ja sitoutuminen sosiaaliseen mediaan on tehokas tapa rakentaa sosiaalisen fanisi perusta. Juuri tämän jälkeen voit jakaa sisältöäsi ja mainostaa verkkosivustoasi.

Ensinnäkin sinun on tunnistettava, missä yleisösi viettää aikaa. Tee sitten nämä sosiaalisen median kanavat keskittyäksesi. Vietä aikaa joka päivä mieluiten ja jakamalla muiden viestejä. Seuraa muita omalla kapealla ja kommentoi heidän kuviaan. Ja lähetä aiheellisia artikkeleita ja sisältöä WordPress-verkkosivustoltasi.

Automaattisen työkalun käyttäminen kuten Puskuri antaa sinun olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa myös nukkumassa. Voit jakaa WordPress-viestit automaattisesti Bufferin kanssa ajoittamalla artikkelisi etukäteen julkaistavaksi milloin tahansa päivällä tai yössä. Puskurin avulla voit myös hallita kaikkia sosiaalisen median tilejä yhdestä kojetaulusta, säästää aikaa kirjautumiseen eri tililtä ja ulos ja auttaa pitämään sosiaalistrategiasi hyvin organisoituna.

Luo Facebook-sivu

Facebook-sivu

Facebook-sivu yrityksesi mainostaminen on hieno tapa luoda sitoutunut yhteisö verkkosivustosi ympärille. Koska Facebook on edelleen suurin sosiaalisen median alustoista ja sillä on yli 2 miljardia kuukausittaista käyttäjää, Facebook-sivu on melko pakollinen.

Menestyvä Facebook-sivu tulisi päivittää jatkuvasti kiinnostavilla ja hyödyllisillä tiedoilla. Kysy ja vastaa kysymyksiin ja rohkaisee ihmisiä lähettämään tietoja sivullesi ja keskustelemaan monista aiheista. Varmista, että sivusi sisältää linkkejä verkkosivustollesi, jotta Facebook-seuraajien vierailu WordPress-verkkosivustollasi on mahdollisimman helppoa.

Parhaan tuloksen saamiseksi Facebookissa kannattaa harkita maksamista sivusi mainostamiseksi. Facebook-ilmoitukset on helppo asentaa ja auttavat varmistamaan, että viestisi kohdistuvat uusiin potentiaalisiin seuraajiin, samoin kuin nykyisiin seuraajiin. Voit myös perustaa uudelleenmarkkinoinnin mainostamalla sivusi niille, jotka ovat jo käyneet sivustossasi, mutta eivät ole vielä seuranneet sinua Facebookissa.

Kun olet luonut vahvan seuran Facebookissa, sinulla on aktiivinen alusta, jolla voit jakaa verkkosivustosi sisältöä, mainostaa verkkosivustoasi ja markkinoida palveluitasi ja tuotteitasi. Muista kuitenkin, että sivusi täytyy tuoda lisäarvoa lukijoillesi. Älä tee sivustasi liian mainos- tai myyntipohjaisia, koska se menettää seuraajat.

Suorita kilpailut sosiaalisessa mediassa

Kilpailujen järjestäminen sosiaalisessa mediassa on hieno tapa jakaa brändisi laajemman yleisön kanssa ja mainostaa sivustosi sisältöä tai tuotteita. Facebook sopii erityisen hyvin kilpailuihin, ja olen varma, että olet nähnyt useamman kuin parin kilpailuilmoituksen jaettavan ystävien kanssa.

Facebook-kilpailut on helppo järjestää. Luo vain viesti, joka sisältää kuvan siitä, mitä voitaisiin voittaa. Facebook-katsojien täytyy sitten pitää sinun sivustasi ja jakaa viestisi päästäksesi kilpailuun. Tämä johtaa uusiin seuraajiin ja auttaa markkinoimaan verkkosivustosi.

Aloittaaksesi sinun on ensin tehtävä valitse palkinto antaa pois. Mitä mukavampi palkinto, sitä parempi, mikä lisää kiinnostusta kilpailuusi. Varmista kuitenkin aina, että se liittyy WordPress-verkkosivustosi kapeaseen ja että sinulla on varaa tällaiseen lahjaan. Sinun tulisi tehdä vähän tutkimusta alueesi lahjoista. Joissakin maissa, osavaltioissa ja / tai kaupungeissa on lakeja lahjapalkintojen arvoista. Esimerkiksi Yhdysvalloissa palkinto, jonka arvo on vähintään 600 dollaria, edellyttää, että lähetät palkinnon voittajalle vuoden lopussa 1099-sekalaisen lomakkeen sisällyttämään veroihinsa.

Kun olet valinnut palkinnon, sinun tulee asettaa se säännöt. Tähän sisältyy palkinnon ja sen arvon, lahjoituksen keston, osallistumismenetelmien, ilmoittautumismenetelmien, voittajan valintaan liittyvien tapojen ja teknisten kysymysten selkeä yksilöinti (kuinka käsittelet päällekkäisiä merkintöjä, sähkökatkos, luonnonkatastrofi jne.). Jos käytät kolmannen osapuolen palvelua, kuten Rafflecopter, heillä on sääntöjen / ehtojen luonti, joka tekee tästä laillisesta paljon helpompaa.

Seuraava askel on ottaa kaunis valokuva palkinnosta. Houkutteleva ja kiinnostava valokuva auttaa kiinnittämään ihmisten huomion ja rohkaisee heitä liittymään kilpailuun, kuten sivusi, ja jaa viestisi.

Lopuksi, sinun on määritetyn ajanjakson jälkeen ilmoittaa voittaja. Tee paljon tästä, muistuttaaksesi Facebook-seuraajiasi käymästäsi kilpailusta ja jatkamaan sivustosi mainostamista.

Luo oma YouTube-kanavasi

YouTube

Oman YouTube-kanavasi luominen on toinen tehokas tapa mainostaa WordPress-verkkosivustosi ulkopuolella. Viisi miljardia videota katsellaan YouTubessa päivittäin, joten se on loistava alusta, jonka avulla voit päästä uusille markkinoille ja ohjata liikennettä sivustoosi..

Jos haluat luoda oman YouTube-kanavasi, rekisteröidy vain ja lisää tarvittavat tiedot. Tähän sisältyy kanavalle nimen antaminen, verkkosivustosi logon lataaminen kanavalle, kuvauksen kirjoittaminen ja linkkien lisääminen verkkosivustoosi ja sosiaalisen median kanaviin.

Videoiden tuottaminen YouTube-kanavallesi voi olla aikaa vievää. Voit säästää aikaa pyörän keksimiseen uudelleen, kokeile luoda uudelleen sisältöä, jonka olet jo lähettänyt verkkosivustollesi tekstimuodossa. Tämä varmistaa, että sisältö on olennaista sen tyyppiselle yleisölle, johon haluat yhdistää, sekä varmistaa, että et polta itseäsi.

Voit tehdä paljon rohkaistaksesi YouTube-kanavasi katsojia käymään verkkosivustollasi. Kirjoita kuvaus jokaisesta videosta, toimintakehotus ja verkkosivustosi osoite. Keskustele videosi verkkosivustosi sisällöstä ja jaa sivun URL-osoite, josta katsojat voivat lukea lisää. Ja hyödynnä YouTuben palveluita kortit, joiden avulla voit lisätä muistiinpanoja kuhunkin videoon, joissa on linkit WordPress-verkkosivustoosi.

Osallistu tapahtumiin

WordCamp

Online-toiminnan lisäksi on olemassa monia offline-aktiviteetteja, joihin voit myös osallistua WordPress-verkkosivustosi markkinoimiseksi. Wordcamps on loistava tilaisuus tavata samanhenkisiä ihmisiä ja auttaa saamaan nimesi ja brändisi tunnetuksi WordPress-yhteisössä. Kun ihmiset ovat tavanneet ja muodostaneet emotionaalisen yhteyden sinuun, he muistavat, vierailevat ja jopa suosittelevat sivustoasi muille tulevaisuudessa. Paikalliset tapaamiset tai teollisuuskonferenssit ovat muita hyviä markkinointimahdollisuuksia, jotka voivat olla hedelmällisiä.

Harkitse paikallista mainontaa

Jos sinulla on fyysinen myymälä tai tiloja, yrityksesi ja verkkosivustosi paikallinen mainonta voi olla palkitsevaa. Harkitse mainostamista paikallisella radiossa tai paikallisissa lehdissä tai lehdissä. Tapahtuman tai paikallisen urheilujoukkueen sponsorointi voi myös olla hyvä tapa mainostaa yritystäsi ja ohjata liikennettä WordPress-verkkosivustoosi.

Käärimistä

Kaikki tässä artikkelissa mainitut ulkopuoliset markkinointimenetelmät eivät sovellu sivustosi kapealle alueelle. Valitse tekniikat, jotka mielestäsi sopivat parhaiten WordPress-verkkosivustoosi. Luo sitten toimintasuunnitelma, jotta jokainen strategia toimisi sinulle. Onnea!

Mitä strategioita käytät mainostamaan WordPress-verkkosivustosi ulkopuolella? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map