Kuinka luoda verkkosivusto verkkosivustolla WordPress, 4 keskeistä elementtiä

Kuinka luoda verkkosivusto verkkosivustolla WordPress, 4 keskeistä elementtiä

Arvosteluverkkosivuston käynnistäminen on suosittu tapa integroida tytäryhtiömarkkinointi liiketoimintasuunnitelmaan. Lisäksi tarkistussivustojen kapealla on runsaasti muita mahdollisuuksia, jotka ovat kannattavia, jos osaat yksinkertaisesti toteuttaa ne oikein. Et voi kuitenkaan olla varma, kuinka aloittaa tämän tyyppisten sivustojen rakentaminen.


Tärkeintä on aloittaa vankalla suunnittelulla ja tietää, mitä ominaisuuksia ja toimintoja sivusto vaatii. Tietyillä elintärkeillä elementeillä, kuten vertailutaulukoilla ja luokitusjärjestelmällä, on varmasti rooli. Voit myös toteuttaa lukuisia laajennuksia ja työkaluja, jotka auttavat sinua luomaan onnistuneen tarkistussivun.

Tässä viestissä puhumme siitä, miksi haluat ehkä luoda tarkistussivun, ja keskustelemme sitten tärkeistä osista, jotka haluat sisällyttää. Matkan varrella osoitamme sinulle, kuinka integroida joitain hyödyllisiä työkaluja WordPressiin, jotta voit aloittaa oikealta tieltä. Aloitetaanpa!

Miksi saatat haluta luoda tarkistussivun

Nerdwallet-arvostelupaikka

Nerdwallet on runsaasti liikennettä tekevä sivusto, joka tarjoaa arvosteluja luottokorteista ja rahoituspalveluista.

Kuluttajat käyttävät tarkistussivustoja saadakseen tietoa tietyistä tuotteista tai palveluista. Nämä sivustot sisältävät yleensä tuoteluetteloita, asiakasarvioita ja arvioita näiden arvostelujen perusteella. On paljon syitä, jotka haluat ehkä luoda oman arvostelusivustosi, kuten:

 • Luo tytäryhtiösivusto tai kerää tuloja mainoksista: Jos tavoitteesi on tuottaa tuloja mainoksista tai tytäryhtiöistä, tarkistussivusto antaa sinun tehdä niin, samalla kun tarjoaa hyödyllistä palvelua kuluttajille.
 • Houkuttele suurempi yleisö yritykseesi tai blogiisi: Jos käytät tällä hetkellä blogia tai yrityssivustoa, arvostelujen esittely voi lisätä sivustosi hakujen kautta saamien osumien määrää ja tarjota hyödyllistä tietoa yleisöllesi.
 • Vahvista itsesi viranomaisena: Viranomaisen saaminen kapealla tai toimialalla on helppo tehdä tarkistussivustolla.
 • Jaa ajatuksesi ja mielipiteesi: Jos sinulla on jotain sanottavaa tietyistä tuotteista tai palveluista, tarkistussivustolla voit jakaa mielipiteesi muiden kanssa.

Tietysti sinun tulee aina tehdä kotitehtäväsi ennen minkään uuden tyyppisten sivustojen aloittamista. Riippumatta tarkistussivustosi tarkoituksesta, on joitain tärkeitä elementtejä, jotka haluat varmasti sisällyttää.

Suuren liikenteen tarkistussivuston 4 tärkeätä osaa

Sivustosi ulkoasu ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä loppukäyttäjille, kun olet todennäköisesti kiinnostunut sivustosta, jota on helppo ylläpitää ja joka tuottaa paljon liikennettä tai johtaa. Seuraavat neljä runsaasti liikennettä edustavaa tarkistussivustoa edustavat elementit auttavat sinua saavuttamaan nämä tavoitteet ja ovat suhteellisen helppoja toteuttaa.

1. Täydellinen arvostelupaikkamalli

Malli antaa lukijoille ensimmäisen vaikutelman sivustostasi, ja oikean valitseminen parantaa heidän kokemustaan ​​ja kannustaa heitä palaamaan enemmän. Lisäksi tarkistussivustosi malli auttaa määrittämään, kuinka helppoa on toteuttaa tarvitsemasi ominaisuudet (mukaan lukien ne, jotka on lueteltu seuraavissa muutamissa osioissa)..

Tässä on muutama tärkeä asia, joita on etsittävä tarkistussivustomallista:

 • Suunnittelun joustavuus. Sivustosi luomisessa haluat ajatella pitkällä aikavälillä. Et halua mallia, joka lukitsee sinut samaan malliin ikuisesti.
 • Plugin-integrointi. Sivustosi kasvaessa löydät uusia laajennuksia, joiden avulla voit hallita ja parantaa sitä. Haluat valita mallin, joka mahdollistaa laajennuksen helpon integroinnin.
 • Mobiili reagoivuus. Suurin osa kuluttajista käyttää Internetiä mobiililaitteiden kautta. Varmista, että mallisi reagoi alusta alkaen, vie sinut käyrän eteen.

Voit lisätä suurimman osan näistä elementeistä sivustoosi arvioimalla ja tarkistamalla WordPress-laajennuksia. Erityisesti suosittelemme budjettiystävällistä arvostelija:

Tarkastajan laajennus.Arvioija antaa sinun lisätä arvosteluja ja vertailutaulukoita blogiisi, sivuillesi ja mukautettuihin viestityyppeihin. Luomillesi arvostelulajeille ei ole rajoituksia, ja kävijät voivat jättää arvostelut helposti. Lisäksi jokaisella tämän laajennuksen tarjoamalla mallilla on reagoiva asettelu.

Aloitaksesi tarkistajan on rekisteröitävä lisenssisi asennuksen jälkeen. Mene arvostelija hallintapaneelissa ja valitse sitten lisenssi. Sinun on täytettävä lomake käyttäjätunnuksellasi ja ostokoodillasi. Sen jälkeen voit alkaa lisätä arvosteluja, pisteitä ja arvioita.

2. Johdonmukainen luokitusjärjestelmä

Kuluttajilla on taipumus luottaa todennettuihin verkkoarviointeihin, mutta vain jos ne ovat johdonmukaisia ​​ja luotettavia. Kun valitset luokitusjärjestelmän laajennuksen, sinun kannattaa etsiä erityisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit helposti käyttää luokituksia sivustossasi. Haluat myös varmistaa, että itse laajennuksella on vankat arvostelut, että se on joustava ja helppo käyttää ja että se integroituu hyvin malliisi. Let’s Review täyttää kaikki nämä kriteerit ja sitten jotkut:

Katsotaanpa laajennus

Let’s Review on premium-laajennus, joka toimii saumattomasti WordPress-taustamallin kanssa ja antaa sinun lisätä arvosteluihisi rajattomia ehtoja, ainutlaatuisia painikkeita ja jopa hyviä ja huonoja puolia. Siinä on myös reagoiva suunnittelu ja useita muokattavia muotoja. Tämän laajennuksen käytön aloittaminen on helppoa, ja täydellinen dokumentaatio on saatavilla järjestelmänvalvojan valikossa asennuksen jälkeen.

3. Rich Snippets

Kun etsit jotain Internetistä, näkemäsi tulokset sisältävät yleensä linkin ja kuvaavan tekstin. Kyseinen teksti tai “rikas katkelma” kuvaa sivua sekä käyttäjille että hakukoneille. Siksi rikkaiden katkelmien lisääminen auttaa parantamaan hakukoneiden sijoitusta ja napsautussuhdetta.

Tämän ominaisuuden toteuttamiseksi suosittelemme antamaan Kaikki yhdessä Schema.org Rich Snippets yritys:

Kaikkien yksi -kaavio-laajennus.

Useiden sisältötyyppien tarjoamisen lisäksi se on helppo asentaa ja siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä. Se sisältää kaikki yleiset skeemityypit, kuten valokuvat, arviot ja hinnat, ja on täysin muokattavissa WordPress-hallinta-alueen kautta. Tämän laajennuksen avulla voit myös määrittää viestit lisäämään lisätietoja hakukoneille. Jos sinulla on kysyttävää asennuksen jälkeen, voit käyttää kehittäjän ystävällisiä ominaisuuksia yhteisöfoorumi.

4. Vertailutaulukot

Kun käytät tarkistussivustoa, haluat usein verrata useita tuotteita yhdellä silmäyksellä. Tässä on hyödyllistä vertailutaulukoita. Onneksi, TablePress antaa sinun lisätä taulukkoja, joissa on niin monta riviä ja saraketta kuin tarvitset, ja muokata niiden tyylejä käyttämättä HTML: tä:

TablePress-laajennus.Tämän liitännäisen avulla voit helposti hallita taulukoita WordPress-hallinta-alueen kautta ja lisätä niitä mihin tahansa teeman piiriin. Tämä on täydellinen tapa verrata erilaisia ​​tuotteita hinnan, keskeisten ominaisuuksien, suorituskyvyn ja muun perusteella – tarjoamalla yleisölle tärkeitä tietoja, joita heidän ei tarvitse mennä etsimään. Parasta on, että edes aloittelijoilla ei ole mitään vaikeuksia TablePressin käytön aloittamisessa.


Arviointisivuston rakentaminen on fiksu tapa lisätä yleisöä, liikennettä ja jopa tytäryhtiömarkkinointituloja. Onneksi WordPress-yhteisö helpottaa prosessia tarjoamalla monia hyödyllisiä ja helposti toteutettavia laajennuksia, jotka tarjoavat tarvittavat toiminnot.

Onko sinulla kysyttävää suuren liikenteen tarkistussivun rakentamisesta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map