Kuinka luoda toimituslähetysyritys WordPressin avulla

Kuinka luoda toimituslähetysyritys WordPressin avulla

Jos haluat ansaita ansaitaksesi WordPress-sivustosi, sinun kannattaa ehkä harkita aloittamista tippatavarayrityksellä WordPressillä. Vaikka uuden yrityksen perustamismahdollisuudet voivat olla houkuttelevia, aloittamisen tietäminen voi kuitenkin olla hämmentävää. Tämä pätee erityisen hyvin, jos et tunne tienmyynnin liiketoimintamallia.


Lyhyesti sanottuna tippalaivaus on, kun sinulla on ulkopuolinen yritys, joka toimittaa tuotteita asiakkaillesi sinulle. Onneksi voit helposti laajentaa ja luoda oman online-tilauskaupan liiketoiminnan WordPressillä. Vielä parasta, voit käyttää laajennuksia ja muita työkaluja maksimoidaksesi menestysmahdollisuutesi.

Tässä viestissä keskustelemme tippalaivaamisesta ja puhumme uuden yrityksen käynnistämisestä työkaluilla, kuten Shopify ja WooCommerce. Lopuksi esittelemme sinulle pari laajennusta, joiden avulla pääset alkuun. Sukellaan sisään!

Johdanto dropshippingiin

wayfair-kuva

Wayfair on lopullinen tippalaivauksen menestystarina.

Dropshipping antaa sinun luoda verkkokaupan, joka myy fyysisiä tuotteita – ilman, että sinun tarvitse varastoida tai lähettää tuotteita itse. Se on aloittelijaystävällinen liiketoimintamalli, joka vaatii silti jonkin verran aikaa ja vaivaa, jos haluat menestyä. Käynnistyskustannukset ovat kuitenkin alhaiset ja yleiskustannukset minimaaliset.

Jos olet valmis tekemään etukäteen tehtäviä töitä, tippauslautta voi olla palkitseva liiketoiminta, joka tarjoaa sinulle paljon joustavuutta. Ennen kuin otat sen käyttöön, sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen sen eduista ja haitoista. Tässä on muutama huomioon otettava seikka:

 • Vaikka yritystoiminta on suhteellisen helppoa, sinulla ei ole juurikaan hallintaa tuotteiden laadusta ja toimitusajoista (tekijät, jotka voivat vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen).
 • Sinulla on vapaus työskennellä mistä päin maailmaa tahansa, silti joudut kilpailemaan muiden kanssa, jotka haluavat saavuttaa samat tavoitteet.
 • Tämä malli helpottaa yrityksesi mitoittamista ajan myötä, mutta asiakastuesta tulee entistä vaativampaa yrityksesi kasvaessa.

Kuten mikä tahansa yritys, siinä on paljon etuja ja haittoja. Vain sinä voit päättää, ovatko riskit palkitsemisen arvoisia. Jos etsit joustavaa liiketoimintamallia, joka sopii nykyiseen elämäntyyliisisi ilman liikaa säätämistä, WordPressin tippalaivousyritys voi olla harkinnan arvoinen. Lisäksi aloittaminen ei ole liian vaikeaa.

Kuinka luoda verkkosivusto drohiphip-yrityksillesi WordPressin avulla (2 menetelmää)

Ennen kuin aloitat drophipping-liiketoiminnan WordPressillä, sinun on ymmärrettävä, että juuri käynnistämäsi verkkokauppa on verkkosivusto. Joten vaikka on tärkeää valita oikea drophipping-yritys, jonka kanssa työskennellä, sinun on myös keskityttävä sivustosi rakentamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava oikeat työkalut.

Esimerkiksi Shopify on monipuolinen palvelu, jolla voit käynnistää verkkokauppasivustosi. Valitettavasti tästä kirjoittamisesta lähtien se ei enää tarjoa laajennusta yksinkertaistamaan integrointia WordPressiin. Kuitenkin sinä voida käytä Shopifyn upotuskoodeja sivustoosi ohjataksesi liikennettä kauppaan. Tarvitset tilin, joka sisältää kuukausimaksun (mutta tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson).

WooCommerce, Toisaalta, on laajennus, jonka avulla voit laajentaa nykyistä WordPress-sivustoasi lisäämällä verkkokaupan toimintoja. Voit myös käyttää monipuolisia verkkokaupan teemoja ja erilaisia ​​laajennuksia rakentaaksesi myymälän ja yhdistämällä sen olemassa olevaan sivustoosi.

Molemmat näistä työkaluista tarjoavat täydellisen ratkaisun aloittamaan tippatavaraliiketoiminta WordPressillä. Kumpi valitset, johtuu suurelta osin henkilökohtaisista mieltymyksistä. Keskustelemme molempien käytöstä, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

1. Lisää Shopify Buy -painikkeet viesteihin ja sivuihin

Shopify-verkkosivusto

Sinun on luotava tili, jotta voit aloittaa Shopifyn käytön. Ensimmäiset neljätoista päivää ovat ilmaisia, joten voit testata palvelun ennen sitoutumista.

Shopify-upotuskoodeja on helppo lisätä viesteihisi ja valikoihisi, vaikka et olekin WordPressin edistynyt käyttäjä. Sinun on ensin käytettävä Shopify-tiliä ja luotava Shopify Buy -painike. Kopioi toimittamasi upotuskoodi ja kirjaudu sitten WordPress-hallintapaneeliin.

Luo uusi viesti tai avaa jo tallentamasi viesti. Sinun on vaihdettava näkymääsi Visuaalinen että Teksti tilassa:

Liitä upotuskoodi Shopifiestta viestiin, missä haluat painikkeen näkyvän. Kun tämä on tehty, viestisi sisältää ostospainikkeen, joka ohjaa loppukäyttäjän Shopify-ostoskoriin ja maksuvaihtoehtoihin.

2. Aloita Dropshipping-liiketoiminta WooCommerce-sovelluksella

WooCommerce WordPress -laajennus

Ennen kuin teet muutoksia verkkosivustoosi, on tärkeää, että varmuuskopioit WordPress-sivustosi, jos joudut palauttamaan sen mistä tahansa syystä. Sen jälkeen voit siirtyä eteenpäin ja asentaa WooCommerce sivustollesi.

WooCommerce -sivun asetukset

Kun olet aktivoinut laajennuksen, näet ohjatun asennustoiminnon kojetaulussa. Klikkaus Suorita ohjattu asennus, ja seuraa ohjeita määrittääksesi sivut, joita WooCommerce tarvitsee.

WooCommerce lähetysasetukset

Kun olet asentanut laajennuksen, haluat tarkistaa asetukset, erityisesti lähetysvaihtoehdot. Ne löytyvät kohdasta WooCommerce> Asetukset> Toimitus ja täältä voit lisätä tai muokata määrittelemiäsi lähetysvaihtoehtoja.

Verkkokaupan laajennukset parantaa toimituskuluja

Kun olet perustanut verkkokauppasivustosi jollain yllä olevista työkaluista, on edelleen joukko palkkio- ja ilmaisia ​​laajennuksia, joita voit käyttää parantamaan sitä. Tässä on kaksi huomioon.

verkkokaupan tuoteluettelo ilmainen laajennus WordPressille

eCommerce-tuoteluettelon laajennus WordPressille

Sivustosi perustamisen jälkeen haluat näyttää tuotteesi helposti asiakkaillesi saatavalla tavalla. Käyttämällä verkkokaupan tuoteluettelo plugin antaa sinun räätälöidä tuotesivut täysin. Tässä on muutamia sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Auttaa sinua näyttämään tuotteitasi ja asettamaan mukautettuja parametreja, kuten esimerkiksi hintojen tai arvostelujen näyttämistä.
 • Voit järjestää tuotteesi luokkiin tai näyttää useita tuoteluetteloita.
 • Vastaa täysin, joten tuotteesi näkyvät kauniisti mobiililaitteissa.

Tämä on tietysti vain jäävuoren huippu. Kehotamme sinua tarkistamaan laajennuksen asiakirjat saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit käyttää sitä parantamaan laivaussivustosi.

YouDroop Dropshipping -lisäosa WooCommerce (Premium)

YouDroop Dropshipping -lisäosa WooCommerce-palveluun

Haluatko aloittaa drophipping-liiketoiminnan WordPressillä, mutta sinulla ei ole toimittajayhteyksiä? Ei ongelmaa – YouDroop on helppo tapa yhdistää toimittajat jälleenmyyntiin monilla aloilla. Liity vain tiliisi (kuukausittainen jäsenyys alkaa 59 erosta jälleenmyyjille, mutta toimittajat voivat aloittaa ilmaiseksi), synkronoi saatavilla olevat tuotteet verkkokauppasivustollesi ja aloita sitten lisäämällä jopa 500 uutta tuotetta sivustoosi päivittäin. Tässä on nopea yhteenveto YouDroopin toiminnasta:

 1. Toimittajat lähettävät käytettävissä olevat tuotteet YouDroopille
 2. Jälleenmyyjät kirjautuvat tililleen viedäksesi ja synkronoidaksesi saatavilla olevat tuotteet omilla verkkokauppasivustoillaan
 3. Asiakkaat selaavat ja ostavat tuotteita verkkokauppasivustoilta
 4. Jälleenmyyjät maksavat toimittajille myydyistä tuotteista ja toimittavat kuljetustiedot
 5. Toimittajat lähettävät tavaroita asiakkaille

Joten toimittajat tekevät enemmän myyntiä, vähittäiskauppiaat ansaitsevat voittoa, kun veloitetaan verkkosivustollaan tuotteen perushinta, ja asiakkaat saavat mahtavia tuotteita. Kaikki voittavat!


Menestyvän laivakaupan rakentaminen vie aikaa ja vaivaa teiltä. Aloittamisen ei kuitenkaan pitäisi olla liian vaikeaa. Kun osaat perustaa ja käynnistää yrityksesi, olet hyvällä matkalla menestykseen niin kauan kuin olet valmis ottamaan vaaditun työn.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka WordPressillä luodaan sivusto tilauskauppaa varten? Keskustelemme niistä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map