Kuinka luoda sosiaalinen verkosto WordPressin avulla

WordPress on alentanut verkkopalvelun pääsypalkkia niin, että voit luoda minkä tahansa verkkosivuston siinä ajassa, joka kuluu koiran kiertämiseen korttelin ympäri. Etkö rakasta tai omista pentua? Voit luoda minkä tahansa WordPress-sivuston, mukaan lukien sosiaalisen verkon, kahvin saamiseksi Starbucksissa tarvittavan ajan..


Joka tapauksessa oletamme, että sinulla on jo liiketoimintasuunnitelma, koska se on hyödyllinen, kun näimme kuinka rakentaa freelance-yritystä WordPressin avulla. Tarvitset muuta kuin muuta asioita sosiaalisen verkon perustamiseen.

Mitä tarvitset

 • WordPress ilmeisesti – Asennettu paikallisesti tai Web-palvelimelle
 • Sosiaalisen verkoston laajennus – Luettelemme joitain parhaimmista WordPress-sosiaalisen verkoston laajennuksista; valitse vain sellainen, joka kutittaa mielikuvitusta
 • Sosiaalisen verkostoitumisen WordPress-teema – Vaikka voit käyttää mitä tahansa WordPress-teemaa, suosittelemme käyttämään sosiaalisen verkoston teemaa, joka helpottaa työtäsi

Valmis? Hyvä kaveri, mennään nyt.

WordPress

Olemme aina kaikessa WordPressistä, ja tarkastelemme tänään, kuinka voimme taivuttaa alustaa luoda, hallita ja hallita sellaista sosiaalista verkostoa, josta olet ylpeä..

Ensimmäiset asiat ensin. Jotta voit nauttia tästä oppaasta, sinulla on oltava vähintään yksi WordPress-esiintymä käynnissä joko paikallisesti tai verkossa. Asenin juuri tuore kopio WordPressistä aliverkkotunnuksessa, koska Web-isäntäni, Bluehost, tukee WordPressin pika-asennuksia Mojo Marketplacen kautta.

syrjään: Jos ihmettelet, olen edelleen Bluehostin kanssa, vaikka minua hakkeroitiin, koska he tarjosivat ostaa minulle kakun ja vaativat aikaa pyytää anteeksi huonoa tukea. Mitä? En ole kukaan halunnut kärsiä ja haluaisin nähdä teidän sanovan “ei” kakun ilmaiseksi. Kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden?

Asennamme asennuksen ja käytön myötä lisäämme sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia, koska – niin voimakas kuin WordPress on – siinä ei ole vaadittuja ominaisuuksia, joita meidän on käytettävä täysimittaisen sosiaalisen verkoston ylläpitämiseksi. Älä kuitenkaan pelkää, käytämme vain mitä tahansa seuraavista sosiaalisen verkostoitumisen laajennuksista.

WordPress-sosiaalisen verkostoitumisen laajennukset

Tämä osa auttaa sinua valitsemaan sivustollesi täydellisen sosiaalisen verkostoitumisen laajennuksen. Aloitetaan suositulla…

BuddyPress

BuddyPress-plugin-WordPress

Lyhyesti sanottuna, BuddyPress-laajennus “… auttaa sinua käyttämään minkä tahansa tyyppisiä sosiaalisia verkkoja WordPressissä, jäsenprofiilien, aktiviteettivirtojen, käyttäjäryhmien, viestien ja muun kanssa.” Se on 100% ilmainen, joten joo, valmistaudu pitämään hauskaa peittämättä kolikkoa.

BuddyPress on yli 100 000 aktiivista asennusta ja erinomainen käyttäjäarvosana 4.0 / 5.0. BuddyPress on varsin tarvitsemasi sosiaalisen verkostoitumisen moottori. Plugin on helppo integroida, mutta jos olet koskaan jumissa, voit vapaasti hyödyntää suurta BuddyPress-yhteisöä, joka on valmis tukemaan sinua.

Se on todella ”sosiaalinen verkosto laatikossa”, tämä laajennus, joka sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset tietyn tyyppisen verkon luomiseen. Ja jos se ei riitä, sinulla on käytettävissään laaja valikoima laajennuksia kääntääksesi sosiaalisen verkostosi haluamallasi tavalla.

Jos haluaisit käydä tiellä vähemmän kuljettua tietä, voit rakentaa WordPress-sosiaalisen verkostosi juuri sellaisella tavalla kuin kuvittelet sitä BuddyPress-teemakehitys eBook saatavana BuddyPress.org-sivustolla.

BuddyPressin asentaminen

BuddyPressin perustaminen on pala kakkua. Asetusten määrittäminen ja sosiaalisen verkoston mukauttaminen on yhtä helppoa. Todellinen kicker saa ihmiset kiinnostumaan verkostostasi, mutta älä huoli, sillä kuinka saada lisää liikennettä sivustoosi pitäisi auttaa sinua.

Sitä paitsi, kirjaudu sisään WordPress-hallinta-alueellesi ja siirry kohtaan Laajennukset -> Lisää uusi. Etsi seuraavasta näytöstä “BuddyPress” hakukentän avulla ja paina Asenna nyt painiketta. Aktivoi sitten vain BuddyPress, kun se on asennettu.

Pienet BuddyPress-kokoonpanot

Navigoida johonkin Asetukset -> pysyvät linkit ja aseta vaihtoehtoksi Postinimi. Navigoida johonkin Asetukset -> BuddyPress määrittääksesi valintasi sopivaksi. Voit myös aktivoida kaikki tällä sivulla tarvitsemasi moduulit. Navigoida johonkin Ulkonäkö -> valikot  luoda valikkoja. Rikastaaksesi verkkoasi, voit käyttää enemmän BuddyPress-widgettejä navigoimalla kohtaan Ulkonäkö -> Widgetit. 

Tästä hetkestä lähtien sinun pitäisi pystyä rakentamaan sosiaalinen verkosto ilman ongelmia. Jokainen tarvitsemasi ominaisuus on saatavana laajennuksen, lisäyksen tai laajennuksen muodossa, joten älä epäröi tarkistaa verkossa, kun se on jumissa tai tarvitset. Aloita haku BuddyPress-laajennusten arkisto ja foorumit.

HaloSocial

WordPress-halosocial-plugin

Aivan mielenkiintoinen sosiaalisen verkostoitumisen laajennus WordPressille tämä on. HaloSocial ei ole vain kauneuden asia, vaan myös tarpeeksi todiste WordPress-ystäville on valmis menemään pitkälle venyttämään alustaa mielikuvituksen rajojen ulkopuolelle. Mitä voin sanoa? HaloSocial on yksinkertaisesti luokassaan omaa, sinun täytyy nähdä sen uskovan.

HaloSocial antaa uskomattomia kodin aikatauluja, profiileja, jäseniä, tapahtumia, ryhmiä, sivuluokkia ja luokiteltuja mainoksia muiden ominaisuuksien lisäksi, HaloSocial antaa sinulle tarvitsemasi voiman rakentaaksesi sosiaalisen verkoston unelmistasi. Ja kuten Facebook, myös hover-kortti, jossa on käyttäjän perustiedot, näkyy hiirellä profiilikuvan päällä:

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkosto-with-WordPress-halosocial-popup

Katso Katen hover-kortti?

Siellä on loistava tukifoorumi, joka auttaa sinua aina kun olet jumissa. Lisäksi HaloSocial tarjoaa kolme hinnoittelupakettia: ilmaisen aloituspaketin, jossa on perusominaisuudet, 99 dollarin Professional-paketti, jossa on joitain lisäominaisuuksia, ja 149 dollarin agenttipaketti, jossa on täydet ominaisuudet. Ole viisas ja valitse yrityksellesi parhaiten sopiva paketti.

Peepso

WordPress-peepso-plugin

Sitten meillä on Peepso, uusinta tekniikkaa ja moderni sosiaalisen verkostoitumisen laajennus, jonka kehittäjät julkaisivat kilpailemaan BuddyPressin kanssa. Peepso on oikealla puolella lempeää ja puhdasta, nykyaikaista muotoilua, joka erottuu jopa käyttämättä erikoistunutta teemaa.

Kun olet asentanut tämän sosiaalisen verkostoitumisen laajennuksen, se lisää uuden valikkokohteen “Peepso” WordPress-järjestelmänvalikkoosi. Tämän uuden valikkokohteen avulla voit määrittää sosiaalisen verkoston katkaisematta hikeä.

Oletuksena, Peepso luo kuusi sivua, nimittäin Koti, Toiminta, Jäsenet, Käyttäjäprofiili, Salasanan palautus ja Sivuston rekisteröinti. Lisäksi Peepso sisältää intuitiivisen kojetaulun ja pari suloista ominaisuutta, jotka tekevät lisäosasta tarkistamisen arvoisen.

Peepso on kevyt, sen luokitus on 4.4 / 5.o. Kaikilla käytettävissä olevilla ominaisuuksilla voit rakentaa sosiaalisen verkon suoraan WordPress-sivustosi sisälle muutamassa sekunnissa. Yhtiö tarjoaa premium-suunnitelman, jossa on enemmän ominaisuuksia, joten älä tunne, että ilmaisen version vähän rajoitetut ominaisuudet pidättävät sitä.

WP Symposium Pro Social Network -laajennus

wp-symposium-pro-plugin

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on WP Symposium Pro Social Network -laajennus, joka toimitetaan viileällä arvosanalla 4.4 / 5.0. Heidän WordPress.org -sivun mukaan WP Symposium on ”… WordPressin perimmäinen sosiaalisen verkoston laajennus”. Kuinka totta tämä on?

Ominaisuuksiin kuuluvat aktiviteettiseinät, profiilit, sähköpostihälytykset, foorumit, lyhytkoodit, kartat, ystäväyhteydet, chat, profiiliturvallisuus, kuva- / video-liitteet, galleriat ja ilmoituspalkki vain tämän luettelon pitämiseksi lyhyenä. Plugin mukana tulee laaja dokumentaatio ja videot, joiden avulla voit asentaa helposti ja nopeasti. Et todellakaan tarvitse asiakirjoja, koska WP Symposium on helppo asentaa, asentaa ja käyttää.

Asennuksen jälkeen siirry kohtaan WPS Pro -> Asennus määrittääksesi sosiaalisen verkon WordPress-järjestelmänvalvojan valikossa. Lisäksi tämä sosiaalisen verkoston laajennus on yhteensopiva useimpien WordPress-teemojen ja -laajennusten kanssa, sitä on helppo mukauttaa ja tukee useita kieliä.

Valintani: Edellä esitetyistä neljästä laajennuksesta haluaisin mennä BuddyPressin tai Peepsoon, vaikka jälkimmäinen vaatii jonkin verran taloudellisia investointeja joidenkin ominaisuuksien avaamiseksi. BuddyPress puolestaan ​​sisältää paljon ilmaisia ​​lisäosia, mikä on suuri plus. Kolmas ja neljäs valintani olisivat WP Symposium ja HaloSocial samassa järjestyksessä. Siellä on toinen laajennus, joka tunnetaan nimellä WP Mingle, mutta kirjoittajat eivät ole päivittäneet sitä yli kahden vuoden aikana, joten en koskenut sitä.

Nyt kun meillä on laajennuksia, joita tarvitsemme virran lisäämiseksi sosiaalisessa verkostossamme, eikö katsomme muutamaksi WordPress-teemaan, joka on tehty erityisesti sosiaalisiin verkostoihin. Viileä? Okei, tehdään tämä.

Mingle – Monikäyttöinen WordPress-teema

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkkoon käyttäen-WordPress seurustella-teema

Jos luot sosiaalista verkostoasi BuddyPressillä, sinun on oltava Mingle vieressäsi sen ominaisuuksien ja valtavan esteettisen arvon vuoksi. Mingle on tuottanut sinulle eliittikirjailija Parallelus, ja se on erityisesti tehty BuddyPress-alustalle lähetysten päälle ja sisältää pitkän luettelon mahtavista ominaisuuksista.

Saat kaiken uskomattoman joustavalta vedä ja pudota -asettelun rakentajalta, yhteydenottolomakkeiden rakentajalta, sivupalkkigeneraattorilta, puhtaalta HTML5 + CSS3: lta, SEO-ystävällisestä koodista, blogeista, portfoliosta, diaesityksistä ja pikakoodeista muiden ominaisuuksien lisäksi. Minglellä on yli 5 000 tyytyväistä asiakasta, ostaja-arvosana 4,31 / 5,00 ja maksaa vain 64 dollaria. Se on jokaisen sentin arvoinen.

Tervehdysherkkä WordPress + BuddyPress-teema

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkkoon käyttäen-WordPress-salutation-teema

Tarkastelun jälkeen Tervehdys, voimme turvallisesti sanoa, että Parallelusilla on hyvä suunnittelutapa sosiaalisen verkostoitumisen WordPress-teemoissa. Ensinnäkin Tervehdys on 100% reagoiva tarkoittaen, että sosiaalinen verkostosi näyttää hyvältä ja toimii hyvin erilaisissa laitteissa näytön koosta huolimatta.

Lisäksi Tervehdykseen kuuluu hienoja ominaisuuksia, kuten Slider Revolution, vedä ja pudota -asettelun hallinta, rajoittamaton värivalinta, täysi lokalisointituki, ponnahdusikkuna, helposti muokattavissa, blogit, widgetit, intuitiivinen hallinta-alue, sivupalkkigeneraattori, salkut, kaikki BuddyPress-ominaisuudet ja lyhytkoodit muun muassa.

Tervehdys on yhteensopiva BuddyPress 1.5: n ja sitä uudempien, WordPress 4.3+: n ja tärkeimpien selainten kanssa. Sen ostajaluokitus on 4,50 / 5,00 ja myy 64 dollarilla. Kokeile demoa tuntemaan tämä kauneus.

Woffice – Intranet / Extranet WordPress -teema

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkkoon käyttäen-WordPress-woffice-teema

Harva teemakirjailija saa sen oikein, kun he aikovat luoda nichekohtaisia ​​WordPress-teemoja. Mutta ei 2Fwebd, Wofficen takana oleva voiman eliittikirjailija, sosiaalisen verkostoitumisen WordPress-teema pois tästä maailmasta.

Tässä teemassa on meneillään niin paljon hienoja asioita, että rakastuit heti. Monikäyttöominaisuuksistaan, monenlaisista ominaisuuksista, korkeista koodaustandardeista, säännöllisistä päivityksistä ja mainiosta tuesta mainitakseni muutama. Wofficen avulla voit luoda sosiaalisia verkostoja, intranettiä, ekstraneettejä tai yhteisöjä kouluille, työpaikallesi, yrityksillesi ja valtion virastoille.

Ominaisuuksiin kuuluvat koko BuddyPress-verkko, Wiki, tiedostojen hallinta, Font Awesome -kuvakkeet, chat ja viestit, foorumit, Google-fontit, reagoiva suunnittelu, demonsisältö, dokumentaatio, video-oppaat, kalenteri, lyhytkoodit, bbPress, WMPL-tuki, Trello-integraatio, leivänrummut, puhdas koodi, rajoittamaton sivupalkki, mukautetut widgetit, mukautettu kirjautumissivu ja verkkokauppa.

Wofficen ostaja-arvio on vaikuttava 4.88 / 5.00 ja se maksaa vain 64 dollaria. Tämä teema on yhteensopiva WordPressin uusimman version ja kaikkien nykyaikaisten selainten kanssa.

Käärme – reagoiva sosiaalisen verkoston teema

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkkoon käyttäen-WordPress-käärmeen teema

Mikä nimi teemalle! Onko se yhtä tyylikäs, joustava ja ketterä kuin matelija, josta se on nimetty? Käärme on ainutlaatuinen WordPress-teema, joka on suunniteltu siirtämään verkkosivustosi seuraavalle tasolle, ja sillä on enemmän ominaisuuksia kuin luultavasti koskaan tarvitset. Tämä on sellainen teema, jonka haluat käydä sanasta go; et voi yksinkertaisesti mennä pieleen tämän vauvan kanssa.

Mitä ominaisuuksia voit odottaa? Cosmothemes – Serpentin takana oleva eliittikirjailija – esittelee ominaisuuksia, kuten reagoivan asettelun, Facebook-tyylisen viestinäppäimen, valopöydälle kirjautumisen ja rekisteröinnin, näppäimistön navigoinnin, etukäteen lähettämisen, käyttäjäprofiilit, työkaluvinkin avustajat, Facebook-kommentit, diaesitykset, sosiaaliset mediakuvakkeet, tehokas hallinta-alue, sivupalkit, widgetit ja pudotusvalikot mm.

Käärmeen ostaja-arvio on 4,43 / 5,00 ja vain 49 dollarin taalalla saat tämän kauneuden toimimaan puolestasi päivällä ja yöllä. Hintaan sisältyy myös tulevia päivityksiä ja 6 kuukauden tuki.

UnitedCommunity – BuddyPress-teema

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkkoon käyttäen-WordPress-united-yhteisö-teema

Väri, lämpö ja energia ovat tapa yhdistää UnitedCommunity, joka on kunniallisen eliittikirjoittajan Diabolique-ominaisuuden rikas WordPress-sosiaalisen verkoston teema. Ensimmäistä kertaa julkaistu 2. syyskuuta 2015, UnitedCommunity on suhteellisen uusi teema (kirjoittamishetkellä), joka sisältää melko iskun.

Merkittäviä ominaisuuksia ovat herättävä, ainutlaatuinen ja reagoiva suunnittelu, yli 40 sisäistä sivua, live-keskustelu, widget-valmis etusivu, helppo asentaa ja asentaa, WooCommerce-yhteensopiva, mukautetut widgetit, ponnahdusilmoitukset, WPML-valmis, Google-fontit, avattavat valikot , Yhteyslomake 7 ja jQuery Masonry -blogi mm. Voit hankkia UnitedCommunityn vain 64 dollarilla.

Klein – Nitty Gritty -yhteisön teema

miten-to-Create-a-sosiaalinen-verkkoon käyttäen-WordPress-klein-teema

Jos etsit täydellistä WordPress-teemaa sosiaaliseen verkostoosi, älä etsi enää; Klein on selkäsi peitetty. Tarjoa käyttäjillesi perimmäinen sosiaalisen verkostoitumisen hoito monilla ominaisuuksilla, jotka lupaavat yhden ja yhden asian; loistava käyttökokemus.

Käyttäjät voivat lähettää rajoittamattomia viestejä, jakaa tapahtumia, lisätä yhteyksiä, keskustella ideoista foorumeilla ja luoda kauniita käyttäjäprofiileja. Voit hyödyntää Kleinin WooCommerce-kykyä myydä tuotteita verkon jäsenille. Muu kuin verkkokauppaalusta, Klein tukee WordPress 4.4-, bbPress- ja BuddyPress-sovelluksia antaen sinulle kaiken voiman, jonka haluat muuttaa WordPress-sivustosi arvostettuksi sosiaaliseksi verkostoksi.

Muita ominaisuuksia ovat Visual Composer Page Builder, mukautetut värit, Revolution Slider, WPML-valmis, reagoiva suunnittelu, intuitiivinen hallintapaneeli, SEO-valmis koodi, 6 erilaista otsikkoa + asettelut, sosiaalisen median sisäänkirjautuminen, 1000+ fonttikuvakkeet ja ilmoitukset vain mainitse muutama. Klein on dunhakdis, eliittikirjailija, jonka ostaja-arvio on 4.55 / 5.00 ja se maksaa vain 59 dollaria.

Muut näkökohdat

Tehokkaan sosiaalisen verkoston luominen WordPressin avulla ei tarkoita vain laajennuksen ja teeman valitsemista. Sinun on pidettävä mielessä WordPress-hosting ja verkkosivustojen mainostaminen. Voit kuitenkin pelata vapaasti juuri jakamiesi pluginien kanssa saadaksesi kuvan siitä, kuinka kukin toimii, mutta sitten vain tyytyä haluamasi tyyppiseen..

Lopeta huomautus

Sosiaalisen verkoston luominen WordPressin avulla ei ole haastavaa, kuten olemme tänään nähneet. Tarvitset vain suuren suunnitelman, sosiaalisen verkostoitumisen laajennuksen ja yhteensopivan teeman. Muista, että voit valita minkä tahansa teeman ja mukauttaa sen makuusi, mutta sosiaalisen verkostoitumisen teet säästävät aikaa ja tarjoavat sinulle muita vaihtoehtoja.

Onko sinulla kysymyksiä? Ehkä ehdotuksia? Jäimmekö jotain pois? Ole hyvä ja jaa kanssamme kommentteihin. Kippis menestykseesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map