Kuinka luoda Mobile-Ready-sivusto WordPressin avulla

Sinä, ystäväni, ja olen onnekas, että voimme elää reagoivan web-suunnittelun aikana ja aikakaudella. Jopa katsomatta kovaa, voit nähdä laajan markkinoilla leviävän verkkosovellusten, jotka mukautuvat eri laitteidemme kokoon.


Sama verkkosovellus näyttää täysin erilaiselta eri näytön kokoilla, mikä on tasoittanut tietä uusille ja dynaamisille tavoille tavoittaa asiakkaan laitteesta riippumatta.

Nykyään voit antaa käyttäjillesi loistavan kokemuksen WordPress-sivustossasi, katsovatko he sitä älypuhelimella, tablet-laitteella, phabletilla, työpöydällä tai millä tahansa muulla heidän käytettävissään olevalla laitteella.

Jonkin aikaa sitten verkkoyrittäjien oli ponnisteltava puristaakseen mammuttisivustot mobiililaitteiden pieniin näytöihin. Ongelma ratkaistiin melkein, kun joku esitteli ajatuksen luoda erilliset mobiiliystävälliset versiot työpöytäsivustoista.

Tämä oli hyvä jonkin aikaa, kunnes ongelmia ilmeni. Ensinnäkin hakukoneet eivät tienneet, mitä tehdä päällekkäisen sisällön kanssa, ja toiseksi verkkovastaavat olivat haluttomia luomaan ja hallitsemaan kahta erillistä sivustoa. Jos tämä ei riittänyt, mobiiliversiot eivät olleet yhtä tehokkaita kuin heidän työpöydän vastaavat. Se oli harha.

Mutta todellinen ratkaisu tuli muodossa ja nimellä reagoiva web-suunnittelu tai RWD lyhyesti. Se ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Verkkoyrittäjät saattoivat vihdoin antaa helpotuksen, sillä RWD toimitti matkapuhelimen käyttäjät innokkaisiin käsiinsä.

Vaikka Cameron Adams osoitti, vuonna 2004, tarkkuudesta riippuva asettelu, vasta toukokuussa 2010 Ethan Marcotte loi termin “Vastuullinen web-suunnittelu”. Pian sen jälkeen reagoivan web-suunnittelun suosio kasvoi.

Historiatunti syrjään, miksi sinun pitäisi vaivautua luomaan mobiililaitteita varten valmis sivusto? Ellei asuta kallion alla, se on melko selvää. Yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita selataksesi sivustosi päivittäin.

Mahdollisuudet ostavat tuotteita suoraan mobiililaitteistaan. Jos sivustosi ei näytä hyvältä ja toimii poikkeuksellisen hyvin pienemmillä näytöillä, jätät paljon rahaa pöydälle.

Matt Cutts mainitsi jotain yllättävää muutama kuukausi sitten. Hän sanoi mobiilihaku saattaa ylittää työpöytähaun tulevat 2015 ja sen jälkeen. Sitten Google meni eteenpäin ja liitti mobiilihakutuloksiin ”mobiiliystävälliset” -tunnisteet, mikä tarkoittaa, että mahdolliset tietävät, että sivustosi ei ole mobiiliystävällinen kauan ennen kuin he napsauttavat läpi.

Tämä tarkoittaa, että voit jättää hyvästit korkeisiin mobiililaitteiden muuntokursseihin, jos omasi on kiinteä leveä eli jäykkä verkkosivusto. Kukaan ei aio pysyä huonon käyttökokemuksen takia, varsinkin jos kilpailijallasi on verkkosivusto, joka näyttää hyvältä ja toimii uskomattoman hyvin mobiililaitteilla.

Mikäli alustana on, miten voit luoda mobiiliystävällisen sivuston WordPressillä??

Mobiiliystävällisen verkkosivun luominen WordPressin avulla

WordPress-to-mobile-sovellus

Koska WordPress on lupaava alusta, se on tehnyt web-kehityksen paitsi helpommaksi, myös melko yksinkertaisena. Muutamassa minuutissa voit pilata kauniin 100% reagoivan verkkosivun, joka innostaa kaikkia käyttäjiäsi. Mobiililaitteesi käyttäjillä on yhtä suuri kokemus kuin työpöydän käyttäjillä, mikä voi tarkoittaa vain suuria asioita WordPress-pohjaiselle yrityksellesi.

Koska fluffa syrjään, voit luoda mobiiliystävällisen WordPress-sivuston kahdella päätavalla. Sinä pystyt:

  • Luo / osta reagoiva WordPress-teema
  • Käytä mobiililaajennuksia

Tarkastelemme kutakin ja luetteloimme sitten esimerkkejä reagoivista WordPress-teemoista sekä mobiililaitteiden näyttölaajennuksista, jotta saat yhden askeleen oven läpi.

Luo / osta reagoiva WordPress-teema

Tämä on helpoin ja tyylikkäin tapa luoda mobiiliystävällinen verkkosivusto WordPressin avulla. Kun WordPress-teemamarkkinat räjähtää samoilla hienoilla reagoivilla teemoilla, sinun pitäisi löytää makuasi ja mieltymyksiäsi vastaava malli täydellisesti.

Vaikka jotkut kehittäjät julkaisevat edelleen kiinteän leveyden (tai jäykkiä) WordPress-teemoja, valtaosa vuoden 2010 jälkeen julkaistusta teemasta vastaa osittain tai täysin. Haluat tietysti käydä täysin (100%) reagoivalla WordPress-teemalla alusta alkaen tai kun suunnittelet uudelleen sivustosi.

Päätä tarvitsemasi ominaisuudet varhaisessa vaiheessa ja varmista sitten, että teema sopeutuu eri ikkunoiden leveyksiin rikkomatta mainittuja ominaisuuksia. Voit nopeasti selvittää, vastaako WordPress-teema vai ei.

Ennen valitsemasi WordPress-teeman ostamista kehittäjät sallivat yleensä sinun testata sen demossa. Kun olet ladannut esittelyn, muuta selaimen kokoa napsauttamalla pienennä-painiketta ja vetämällä reunoja ja tarkkaile sitten teemaasi käyttäytymistä.

Hajoaako se sulavasti, kun pienennät selaimesi leveyttä vai ilmestyykö vierityspalkki selaimen alareunaan? Jos teema huononee sulavasti, olet lyönyt jättipotin. Suorita toisinpäin, jos selaimen alaosaan ilmestyy vierityspalkki.

Ammattimaisesti suunniteltu reagoiva teema maksaa vähemmän kuin 70 dollaria taalaa luotettavissa verkkosivustoissa, kuten Elegant Themes (ne tarjoavat vuositilauksia), Array ja Themeforest. Voit myös kehittää omia reagoivia WordPress-sivustoja käyttämällä reagoivia teemakehyksiä, kuten Genesis, alaviivojen, Opinnäytetyö ja paljon muuta.

Epäilemättä, jos sinulla on moolah roiskeita, palkkaa WordPress-kehittäjä valmistamaan sinulle räätälöity reagoiva teema alusta alkaen. Voit jopa saada ne kovakoodaamaan kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, jotta voit välttää liitännäisten käytön, joista jotkut eivät ehkä ole reagoivia.

Mutta jos olet aloittamassa tai sinulla on budjetti, tässä on muutama budjettiystävällinen WordPress-teema, jotka ovat yhtä herkkiä kuin ne ovat kauniita.

Yhteensä – reagoiva monikäyttöinen vedä ja pudota WordPress-teema

WordPress-teema yhteensä

Eliitti ja hyvämaineinen kirjoittaja kirjoittivat Themeforest-sivuston trendikkään tuotteen (yli 9 000 myyntiä) kirjoittamishetkellä, ja se lisää helposti ja hauskaa takaisin web-suunnitteluun. Se on monikäyttöinen teema, joka tarkoittaa, että voit rakentaa minkä tahansa kuviteltavissa olevan suunnittelun ja 100% reagoivan siihen, että kaikki loistavat mallisi sopivat kaikille laitteen näytöille.

Mahtava tuki ja kaikki ominaisuudet, joita olet aina halunnut, mukaan lukien Visual Composer tukemaan etusivun rakentamista, Total WordPress -teeman avulla voit rakentaa mobiiliystävällisen WordPress-sivuston kuten pomo. Älä ota sanaani, mene itse katsomaan kauniita demoja. Ja vain 58 dollarilla Total WordPress -teema on sopiva vaihtoehto WordPress-sivustosi siirtämiseen.

Divi – Reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Divi Responsive WordPress -teema

Tyylikkäiden teemojen suosituin teema, Divi on oma luokka. Onko se täysin reagoiva? Lyön vetoa, että on. Entä monikäyttöinen? Tule nyt, kysy toinen kysymys. Plus se on osa Elegant Themes -pakettia, joten jos muutat mieltäsi, sinulla on muita teemoja käytettävissäsi.

Ja aivan kuten suosikkiteemamme, Total WordPress -teeman, kanssa voit luoda rajoittamattomia malleja Divin avulla koskettamatta koskaan koodiriviä. Teema antaa sinulle takaisin 69 dollaria taaksepäin tai 89 dollaria onko haluat kaikki Photoshop-tiedostot ja premium-laajennukset.

Äärimmäisen joustava ja reagoiva WordPress-teema

Erittäin joustava WordPress-teema

Ultra on Themifyn viimeisin teema, ja se on hieno. Se on tehokas ja kauniisti reagoiva (voi, ja ilmaiseksi erittäin, erittäin rajoitetun ajan). Themifyn joustavimmalla teemalla Ultra tarjoaa upeat asettelu- ja sivurakennusvaihtoehdot.

Lisäksi, jos etsit pääkerhojäsenyyttä, saat myös kaikki Themifen hienot teemat ja kaikki niiden uskomattomat premium-laajennukset – kuten Themify Builder, Ilmoituspalkki, Ehdolliset valikot ja paljon muuta!

Vertoh – reagoivat tapahtumat WordPress-teema

Vertohin reagoivat tapahtumat WordPress-teema

Suunnitteletko suurta tapahtumaa? Tai ehkä WordCamp? Kassalle Vertoh. Se on tyylikäs ja rakennettu olemaan kaunis, mutta voimakas juuri haluamallasi tavalla. Lisäksi kaikilla lisätyillä tapahtumilla, kuten WooCommerce-tuki, lähtölaskenta-widget, sosiaalinen integraatio, kaiuttimet, ajoitus ja muut.

SHOWthemesin kehittämä Vertoh on huipputeknisesti reagoivien WordPress-tapahtumien teema, joka näyttää uskomattoman hyvältä mobiililaitteissa. Alkaen vain 79 dollarista edistyneelle tapahtumien hallintateemalle, Vertoh on ehdottomasti voittaja.

uDesign – reagoiva WordPress-teema

udesign reagoiva-WordPress-teema

Se on erittäin nopea, tehokas, kaunis ja mobiili valmis. Se on täynnä ominaisuuksia, joita tarvitset WordPress-verkkosivustojen rakentamiseen unelmistasi, mukaan lukien armollinen Visual Composer, SEO-valmis suunnittelu, WPML-tuki ja WooCommerce.

Pohjimmiltaan saat yhden tyyppisen WordPress-teeman, jonka avulla voit rakentaa mobiilivalmiita verkkosivustoja rikkomatta hikeä. Voi mainitsin, että saat mahtavaa tukea ympäri vuorokauden ja rajoittamattomia päivityksiä? uDesign on ollut teemametsän niitti jo vuosia vain 58 dollarilla.

Hakemisto – reagoiva WordPress-teema

Hakemistoon reagoiva WordPress-teema

Etsii inspiraatio seuraavalle WordPress-pohjaiselle yrityksellesi? No, olet ehkä löytänyt sen. Sinun ei tarvitse etsiä pidemmälle kuin Directory, puhdas, ammattimainen ja monipuolinen käsityönä reagoiva teema, jonka on kirjoittanut Templatic.

Hakemisto on hyödyllinen WordPress-teema, joka sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat jakaa tietoja, arvosteluita tai muun tyyppisiä hakemistoja (tästä seuraa nimi). Ja kaikkien Templaticin luomien premium-lapsiteemojen avulla on helppo aloittaa. Ja kuten kaikki täällä olevat teemat, myös tuki ja päivitykset ovat mukana, mikä tarkoittaa, että teet kaiken irti teemasta.

Jälleenmyyjä – reagoiva WordPress-teema

the-jälleenmyyjä reagoivaa-WordPress-teema

Jälleenmyyjän avulla voit rakentaa minkä tahansa mobiilivalmis WordPress-verkkosivuston, jota ajattelet. Blogien, henkilökohtaisten verkkosivustojen, yritysportaalien, salkkujen ja jopa verkkokauppojen kautta Jälleenmyyjälle on toimitettu riittävästi ominaisuuksia käsittelemään kaikkea sinä heittämääsi..

Se on sataprosenttisesti reagoiva, mukana on premium-lisäosat ja luotettava asiakastuki sekä video-esittely, joka antaa sinulle käyttöösi nopeasti. Jälleenmyyjän ostaja-arvio on 4,64 / 5,00 ja hinta on 58 dollaria.

Että Internetissä on lyhyt luettelo joistakin reagoivista WordPress-teemoista. Joka tapauksessa, ja jos tarvitset lisää vaihtoehtoja, käy ilmaiseksi Themeforestissa ja etsi “reagoivia WordPress-teemoja”, niin saat enemmän valintoja kuin mitä koskaan tarvitset..

Lisäksi voit tutustua premium-WordPress-teemoihimme tai ilmaisiin WordPress-teemoihimme hienoilla reagoivilla WordPress-teemoilla. Ja jos budjettisi on pieni, tarkista ilmaisia ​​reagoivia WordPress-teemoja WordPress.org-sivustossa.

Siirtyminen eteenpäin …

Luodaan Mobile-Ready WordPress -sivusto mobiililaajennusten avulla

Jos haluamasi WordPress-teema ei reagoi tai et halua päästä irti nykyisestä kiinteän leveyden teemasta omista syistäsi, voit hyödyntää mobiilinäyttöisiä WordPress-laajennuksia tarjotaksesi mobiiliystävällisiä kokemuksia matkapuhelimellesi käyttäjät.

Prosessi on yleensä yksinkertainen; Asenna vain laajennus, määritä muutama vaihtoehto ja työ on valmis. Suurimmalla osalla näistä liitännäisistä on laukaisuominaisuus, joka kehottaa laajennusta näyttämään mobiiliteeman mobiilikäyttäjille. Mobiili-teemaa ei käynnistetä pöytätietokoneiden käyttäjille.

Seuraavat mobiililaajennukset auttavat sinua luomaan mobiililaitteita varten valmis WordPress-sivuston helposti ja nopeasti:

WPtouch Mobile Free WordPress -laajennus

WPtouch-mobiili-plugin-for-WordPress

Tämä on luultavasti WordPressin suosituin mobiililaajennus, joka tehdään yli 400 000 aktiivisella asennuksella. Muutamalla napsautuksella voit käyttää WPtouchia “yksinkertaisen ja tyylikkään mobiiliteeman käyttöön WordPress-verkkosivustosi mobiilikäyttäjille”.

WPtouchissa on intuitiivinen hallintapaneeli, jonka avulla voit mukauttaa sivustosi ulkoasua mobiililaitteissa. Prosessi on melko yksinkertainen, eikä koskaan kosketa yhtä koodiriviä.

Vierailijasi voivat myös valita mobiili- ja tietokoneversioiden välillä yhdellä napsautuksella. Kehittäjät, muun muassa BraveNewCode, Inc. ja Dave Storey, tarjoavat myös pro-version, joka toimitetaan parannetuilla teemoilla ja ominaisuuksilla. Laajennuksen keskimääräinen luokitus on 3,7 / 5,0.

WP Mobile Detector Free WordPress -laajennus

wp-mobiili-ilmaisin-plugin-for-wordpress

Haluatko mobilisoida WordPress-verkkosivustosi helposti? Jos tämä on kuuluva kyllä, WP Mobile Detector on vastauksesi. Tämän liitännäisen tekemiseen käytetyn kekseliäisyyden ansiosta WP Mobile Dectector voi ladata automaattisesti yhteensopivan mobiiliteeman, jos se havaitsee vierailijan älypuhelimessa tai tyypillisessä matkapuhelimessa.

Erityisominaisuuksia ovat yli 5000 mobiililaitteen havaitseminen, kuvan koon muuttaminen, mobiilitilastot ja automaattisesti muotoiltu sisältö. Lisäksi laajennus on helppo asentaa, muokata ja käyttää. Siinä on seitsemän mobiiliteemoa, ja voit rakentaa oman mukautetun teemasi interaktiivisella mobiiliteemaeditorilla. Voit jopa lähettää oman logosi ja lisätä mobiilimainoksia!

Vaihtoehdot ovat käytännössä rajattomat WP Mobile Detector -sovelluksen avulla. Laajennuksen luokitus on 3.7 / 5.0, ja sen mukana tulee pro-versio, joka tarjoaa parannettuja ominaisuuksia.

WordPress Mobile Pack ilmainen WordPress-laajennus

WordPress-mobiili-pack-plugin-for-WordPress

WordPress Mobile Pack menee askeleen yli reagoinnin antamalla sinulle mahdollisuuden puristaa koko WordPress-sivustosi monialustaiseksi mobiilisovellukseksi.

Laajennusta tuetaan Windows Phone 8: ssa, iPhoneissa, Android Phonesissa ja Firefox-käyttöjärjestelmässä. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien selainten kanssa. Helppokäyttöisessä hallintapaneelissa voit mukauttaa sovelluksen ulkonäköä, järjestää viestejä, sivuja ja kommentteja luokkiin sekä seurata mobiililaitteiden käyttöä Google Analyticsin avulla.

Muita ominaisuuksia ovat phablettien ja tablet-laitteiden tuki, rajoittamaton sisältölähde, rajaton sovellus, offline-tila, kaupallistaminen ja koko näytön tila. WordPress Mobile Pack reagoi hämmästyttävän nopeasti.

Lopullinen sana…

Tähän saakka sinun pitäisi pystyä luomaan ylälaatikko mobiililaitteille -sivusto WordPressin avulla. Paras ja suositeltava vaihtoehto on tietysti reagoivan WordPress-teeman käyttäminen go go -sivulta. Jos tämä ei ole sinun valintasi, voit aina luottaa mobiililaajennuksiin.

Käyn joka päivä reagoivan WordPress-teeman kanssa. Entä sinä? Joten mitä vinkkejä käytät WordPress-sivustosi valmistamiseen mobiililaitteille? Jaa kanssamme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map