Kuinka luoda markkinointistrategia WordPressin avulla

Jotkut ihmiset näyttävät ajattelevan heidän tarvitsevansa vain WordPress-sivuston asettamista ja kävellä pois. Kuten olet kuitenkin voinut arvata, tämä ei vain ole totta. Itse asiassa sinun on koottava markkinointistrategia ja kiinni siitä, jos haluat nähdä, että WordPress-sivustosi onnistuu pitkällä aikavälillä.


Alla on kuusi vaihetta, jotka voit suorittaa rakentaessasi markkinointistrategian sivustollesi alusta alkaen.

Vaihe 1: Mieti (ja testaa) mallisi

Luodaksesi katsomasi verkkosivusto on todellinen saavutus. Kuten kukin suunnittelija tai kehittäjä kertoo sinulle, on harvinainen päivä, jolloin et ole kyllästynyt katsomaan verkkosivustoa suunnitteluprosessin aikana. Joten kun törmänät sellaiseen, jota rakastat päivittäin, tunnet todennäköisesti, että olet todella osunut merkkiin. Valitettavasti sivuston ulkoasun pitäminen pelkästään ei merkitse menestystä.

Ainoa tapa todella tietää, onko sivustosi onnistunut, on testata se. Saatavilla on useita työkaluja, joiden avulla voit tehdä tämän suhteellisen helposti. Monet voidaan integroida suoraan WordPress-kojelautaan, mikä on sellainen mukavuus, jonka voin ehdottomasti saada aluksella. Sinun on valittava testattava osa sivustosi suunnittelusta. Luo sitten vaihtoehtoiset versiot tästä suunnitteluelementistä. Sieltä voit suorittaa A / B- tai monimuuttujatestin käyttämällä Google Analytics -kokeet.

Google-sisältökokeet

Siellä on WordPress-laajennus (Google-sisällön kokeilujen ilmainen WordPress-laajennus), joka tekee näiden kokeilujen suorittamisesta WordPress-sivustossasi erittäin helppoa, ja sen vuoksi kannattaa tarkistaa, oletko vakavasti tekemässä sivustostasi niin markkinoitavissa kuin se voi olla.

Voit myös hyödyntää mukautettujen viestityyppien ominaisuutta rakentaaksesi viestipohjia, jotka voidaan suorittaa tietyn ajan kuluttua. Tällä tavalla voit käynnistää uuden aloitussivun tai toimintakehotuksen joutumatta tutkimaan koodia joka kerta. Tämä varmistaa myös suunnittelun yhtenäisyyden koko sivustosi alueella.

Vaihe 2: SEO On Markkinointi

Ei kuin olisit voinut todella unohtaa tämän, mutta hakukoneoptimointi on ehdottomasti tärkeä osa markkinointipyrkimyksiäsi. Ainakin sen pitäisi olla. Ja vaikka useimpien WordPress-sivustojen rakenne edistää nopeaa sivustojen sijoitusta, niitä ei ole tarkalleen optimoitu suoraan laatikosta. Sitä varten sinun on tehtävä pieni hienosäätö.

Ensinnäkin se tarkoittaa, että poistat sen vaikean pikku ruudun Asetukset-kohdasta, joka estää hakukoneita indeksoimasta tätä sivua.

Sieltä sinun on mietittävä asioita, kuten pysyviä linkkejä ja 301 uudelleenohjausta, ja… no, se voi tulla hieman ylivoimainen. Siksi olen suuri kannattaja SEO-laajennuksen käyttämisessä. Tietenkin valitsemalla oikea yksi on välttämätöntä. Huono voi hylätä sivustosi ja jopa aiheuttaa sinulle rangaistuksia Googlelta. Ei hyvä! Vaikka siellä on muutama, joka katsotaan “hyväksi”, suosikkini on Yoastin WordPress SEO.

Yoastin WordPress SEO

Tämän liitännäisen avulla voit helposti muokata metaotsikoita, metakuvauksia, pysyviä linkkejä, RSS-asetuksia ja luoda XML-sivukartan muutamalla napsautuksella. Se on merkittävä ajan säästö ja jotain, jota kenen tahansa hakukoneiden sijoituksesta huolissaan pitäisi käyttää.

Vaihe 3: Harkitse jäseneksi liittymistä

Yksi tapa laajentaa WordPress-sivustosi ulottuvuutta on harkita tytäryhtiömarkkinointia. Niillä on monia eri muotoja, joista osa sisältää tytäryhtiön mainosten näyttämisen sivustosi sivupalkissa. Voit myös lisätä tytäryhtiöitä koskevia tietoja viesteihisi, jotta ne olisivat paremmin tavoitettavissa.

Kumppanitulot voivat olla tuottavia, mutta sinun on oltava fiksu asiaan. Jos tarjoat säännöllisesti paljon tuoretta sisältöä kävijöillesi, mikään ei poista heitä käytöstä nopeammin kuin äkillinen siirtyminen toisen henkilön tuotteiden haukuttamiseen. Joten, tee selväksi sivustosi vastuuvapauslausekkeessa, että sinulla on tytäryhtiötuotteita sivustollasi, mutta ole hienovarainen, kuinka näit niitä.

Vaihe 4: Käytä mainostamista etuna

Kun alat saada säännöllistä liikennettä sivustoosi, voit harkita jonkinlaisen mainonnan tarjoamista. Kiinteämääräisistä mainoksista aloittaminen voi olla tapa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden testata vedet mainostajien kiinnostuksen suhteen ja nähdä, millaisia ​​vastauksia alkuperäiset mainokset saavat.

Mutta kun sivustosi suosio kasvaa, kannattaa ehkä siirtyä napsautuskohtaiseen tai näyttökertakohtaiseen malliin. Tämä riippuu siitä, liitytkö mainosverkostoon (ja jos teet sen), ja mitä muut alanne ihmiset yleensä tekevät. Voit käyttää A / B-testausta aina myös näytetyissä mainoksissa nähdäksesi, mikä malli ja tyyppi toimivat parhaiten.

Vaihe 5: Luo sisältöstrategia

Sivustosi markkinoiminen ilman sisältöä on mahdotonta. Itse asiassa se on verkkomarkkinoinnin peruskivi. Joten sinulla on oltava sisältöstrategia, joka on yhdenmukainen muiden markkinointipyrkimystesi kanssa ja joka vie sivustosi mahdollisimman monien silmien eteen.

Hyvä sisältöstrategia tarkistaa yleensä muutama avainruutu. Ensinnäkin se on täynnä informatiivista ja viihdyttävää kirjoitusta, joka kiinnostaa lukijoita. Se joko kouluttaa tai ilahduttaa. Ja paras sisältö on molemmat. Olet onnekas siinä, että juuri tällainen WordPress on rakennettu. Uusien sivujen ja uusien viestien luominen on helppo.

Toimituskalenterin laajennus

Mutta haluat ehkä seurata entistä paremmin toimituksellista aikataulusi, jos todella haluat käyttää tätä eteenpäin. Plugins kuten Toimituskalenteri ja CoSchedule ovat helppokäyttöisiä ja helpottavat uusien blogiviestien ideoiden hallintaa ja milloin julkaista mitä.

Vaihe 6: Seuraa edistymistäsi

Jos huomaat sivukäyntien nousun tai tulosten lisääntymisen, saatat automaattisesti ajatella, että uusin markkinointistrategiasi toimii, mutta tällaisen oletuksen tekeminen ei ole turvallista. Näet, että nämä positiiviset merkit ovat saattaneet olla vain epäonnistuneita tai vain yhden tietyn osan markkinointistrategiastasi seurausta. Ja ellet seuraa tuloksia, sinulla ei ole aavistustakaan, mikä tämä komponentti on.

Yksinkertaisemmin sanottuna, vain 15% strategiastasi voisi toimia, mutta kytket sen pois kuukaudesta toiseen ja tuhlaat aikaa muille 85%: lle. Vain et tiedä mitään tästä, jos et seuraisi.

Minun resurssini tulosten seuraamiseen on Google Analytics. Sen avulla voit asettaa seurattavia tavoitteita ja voit lisätä UTM-linkkejä seurataksesi tulosten lähdettä. Lisäksi voit koota mukautettuja raportteja, jotka sisältävät haluamasi tietotyypin. Ja tietysti siellä on WordPress-laajennus kätevä integrointi hallintapaneeliin.


WordPress tekee verkkosivustollesi markkinointistrategian määrittämisestä ja toteuttamisesta yksinkertaisen ja yksinkertaisen. CMS-järjestelmästä useisiin laajennuksiin, joita voit käyttää, se tarjoaa täydellisen järjestelmän sivuston liikenteen rakentamiseksi ja tulosten lisäämiseksi. Jos haluat jatkaa lukemista aiheesta, tarkista Freddyn lopullinen opas WordPress-sivustosi markkinoimiseen.

Oletko luonut markkinointistrategian WordPress-sivustollesi? Onko CMS: ssä jotain, joka sai sen etenkin tähän tehtävään? Pysäyttikö jotain sinua? Haluaisin kuulla kommentteistasi kokemuksistasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map