Kuinka luoda mainos eBook WordPress-verkkosivustollesi (4 vaiheessa)

Kuinka luoda mainos eBook WordPress-verkkosivustollesi (4 vaiheessa)

Ehkä olet leikannut ajatuksella kirjoittaa e-kirja jonkin aikaa, mutta et ole vielä käynyt läpi sitä. E-kirjan luominen on loppujen lopuksi liian kovaa ja aikaa vievää, eikö totta?


Vaikka mainostavan e-kirjan kokoaminen ei ole kävelyä puistossa, voit tehdä sen, jos ajattelet sitä. Lisäksi e-kirjan julkaiseminen tuo mukanaan monia etuja, kuten sen, että voit mainostaa verkkosivustosi ja vahvistaa itsesi kentälläsi viranomaisena.

Tässä artikkelissa olemme koonneet nelivaiheisen prosessin, jonka avulla voit luoda ensimmäisen markkinointikirjasi, joka kattaa kaiken suunnittelusta julkaisuun. Sukellaan oikein sisään!

Vaihe # 1: Valitse oikeat työkalut

Ensimmäinen askel e-kirjojen kirjoitusprosessiin on oikeiden työkalujen löytäminen. E-kirjan kirjoittaminen on muotoilun kannalta paljon erilaista kuin tavallinen blogi, joten sinun on löydettävä työkaluja, jotka auttavat sinua käsittelemään tätä näkökohtaa, kuten myös jotkut muut. Tätä silmällä pitäen koottiin lyhyt luettelo suosikki kirjoitustyökaluista, jotka on jaettu neljään luokkaan hyödyksesi.

1. Kirjoittaminen ja muokkaaminen

 • Microsoft Word. Olet todennäköisesti jo perehtynyt tähän. Se on yksi parhaista työkaluista ideointiin ja kaikenlaisen sisällön kirjoittamiseen. Lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden määritä monimutkaiset makrot hoitaa toistuvia tehtäviä, jotka voivat olla huomattavia säästöjä.
 • Google Docs. Paperilla, Google Docs on hyvin samankaltainen kuin Microsoft Word, paitsi erinomaisilta yhteistyöominaisuuksiltaan. Jos työskentelet toimittajan kanssa ja sinun on pysyttävä muutosten ja päivitysten edessä, tämän työkalun tulisi olla oikealla puolellasi.

2. Muotoilu ja muuntaminen

 • PublishXpress. PublishXpress tarjoaa saumattomat muuntamiset .epub ja .mobi muodoissa. Sinun tarvitsee vain ladata lähdetiedostosi, valita kansi ja napsauttaa Muuntaa nappi.
 • Anthologize. Anthologize on WordPress-laajennus, joka muuntaa WordPress-viestit PDF-tiedostoiksi muutamalla napsautuksella.

3. All-in-One-työkalut

 • Pressbooks. Tämän tehokkaan WordPress-laajennuksen avulla voit suunnitella, kirjoittaa, muokata, muotoilla ja julkaista e-kirjoja suoraan hallintapaneelista.
 • Kaliiperi. Tämä työpöytäsovellus tarjoaa täyden valikoiman ominaisuuksia kirjoittaa, muotoilla, julkaista ja jopa muuntaa e-kirjoja useiden tiedostotyyppien välillä.

4. WordPress-työkalut

 • PDF & Tulosta BestWebSoft. Mitä tarjota premium-tai ilmaista sisältöä verkkosivustollesi pdf-muodossa? Tämä ilmainen laajennus lisää PDF- ja Tulosta-painikkeet viesteihisi, jotta lukijat voivat helposti ladata tai tulostaa sisältösi myöhempää lukemista varten.
 • Yksinkertainen PDF-viejä. Pitäisikö viedä kaikki viestisi tai kaikki viestit tai kaikki mukautetut viestityypit? Tämä ilmainen lisäosien joukko vie viestit yhdeksi PDF-tiedostoksi, mikä tekee prosessista nopeaa ja helppoa.

Vaihe 2: Aloita mainostavan e-kirjan kirjoittaminen

Kun olet löytänyt oikeat työkalut, on aika kääriä hihat ylös ja aloittaa kirjoittaminen. Tämä vaihe voi olla pitkä ja turhauttavaa, joten on tärkeää, että pidät kiinni prosessista, joka sopii sinulle. Tässä mielessä tässä on miten me hoitaa pitkät kirjoitustyöt:

 1. Valitse aihe. Tämä on henkilökohtainen päätös, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi sinun tulisi valita aihe, josta olet intohimoinen ja perehtynyt.
 2. tutkimus. Tutki aiheesi ja ala miettimään, mitä tietoja aiotaan tehdä siitä e-kirjaasi.
 3. Koota ääriviivat. Kun olet tutkinut ideasi perusteellisesti, luo ääriviivat projektillesi. Tätä varten ei ole vaikeita ja nopeita sääntöjä, mutta voit aina etsiä mallin aloittamiseksi.
 4. Kirjoita ensimmäinen luonnos. Istu alas ja aloita kirjoittaminen – henkilökohtaisesta maustasi riippuen tämä vaihe voi sisältää runsaasti kahvia. Haluat ehkä välttää muokkaamisen tässä vaiheessa, koska se voi hidastaa sinua.
 5. Muokkaa ja kiillota luonnoksesi. Ihannetapauksessa sinun pitäisi pitää pieni tauko ensimmäisen luonnoksen valmistumisen ja muokkaamisen välillä. Tarkista ideoita, jotka olet saattanut unohtaa, sanantoiston, virtauskysymykset ja tietysti kielioppivirheet ja kirjoitusvirheet.
 6. Oikolue. Tämä vaihe hoidetaan parhaiten tuoreilla silmäparilla, joten sinun kannattaa miettiä sen ulkoistamista toimittajalle. Hyvän toimittajan tulisi saada kiinni kaikki, mitä olet unohtanut edellisen vaiheen aikana.
 7. Julkaise e-kirjasi. Puhumme lisää siitä, kuinka e-kirjasi julkaistaan ​​edelleen, joten jatka lukemista!

Kun kyse on pitkämuotoisen sisällön, kuten e-kirjan, kirjoittamisesta, kannattaa olla mahdollisimman jäsennelty, ja prosessin jakaminen useisiin vaiheisiin tekee yrityksestä paljon vähemmän stressaavaa kuin sen käsitteleminen ilman sitä..

Vaihe 3: Alusta e-kirjasi

Kuvakaappaus e-kirjan kannesta.

Esimerkki houkuttelevasta e-kirjan kannesta.

Kun olet kirjoittanut e-kirjan kirjoittamisen, on aika työskennellä sen asettelun ja muotoilun suhteen ja muuntaa asiakirja sitten haluamaasi tiedostotyyppiin. E-kirjan oikean muotoilun saaminen on kriittistä, jotta se näkyy oikein kaikenlaisissa näytöissä, etenkin pienimuotoisissa näytöissä..

Kun olet tyytyväinen e-kirjan asetteluun ja muotoon, meidän on muutettava se sopivaan tiedostotyyppiin yhteensopivuusvirheiden minimoimiseksi. Nämä ovat tällä hetkellä suosituimmat e-kirjan tiedostomuodot:

 • PDF: Tämä tiedostotyyppi on erittäin yleinen laajan yhteensopivuuden ansiosta.
 • mobi: Mobipocket (tai mobi) -Muoto on ihanteellinen, jos sinun täytyy tuottaa monimutkaista sisältöä helposti ja joustavasti.
 • ePub: Tämä suosittu e-kirjamuoto tarjoaa vankan kokemuksen, ja useimmat lukuohjelmat tukevat sitä.

Näistä kolmesta PDF on ylivoimaisesti suosituin muoto sen yleisen tuen ansiosta. Nykyään useimmilla ihmisillä on todennäköisesti pääsy lukuohjelmiin, jotka tukevat monenlaisia ​​tiedostotyyppejä, joten sinun ei tarvitse valita oletuksena PDF-tiedostoa, jos yhteensopivuus on tärkein huolenaihe..

Vaihe # 4: Lataa ja julkaise e-kirjasi

Kun olet tehnyt kovaa työtä, sinun on vain julkaista e-kirjasi ja odottaa, että hehkuva arvostelu alkaa kaatautua. Julkaisemisessa on kaksi päävaihtoehtoa, joten katsotaan jokaisen hyötyä, jonka avulla voit tehdä päätös.

Julkaise kirjasi itse

Ensimmäinen vaihtoehto on julkaista kirja itse. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käydä läpi jakeluagentin, ja se on niin yksinkertaista kuin ladata e-kirja WordPress-verkkosivustoosi ja lyödä Julkaista painiketta. Omakustannustoiminta voi olla paras tapa, jos työskentelet rajoitetulla budjetilla tai et halua jakaa voittojasi online-jakelijan kanssa. Lisäksi sen avulla voit hallita koko prosessia, mikä voi säästää paljon päänsärkyä.

Käyttämällä Helppo digitaalinen lataus (EDD) -laajennuksella voit käsitellä koko prosessia suoraan WordPress-kojelaudalta. Itse asiassa. meillä on jopa koko Easy Digital Downloads -opas, joka opastaa sinua verkkokaupan perustamisprosessin ensimmäistä kertaa.

Easy Digital Downloads -laajennus.

Jos haluat tarjota e-kirjasi ilmaiseksi, Ilmaiset lataukset EDD-lisäosan avulla voit tehdä niin pakottamatta ostajia läpikäymään säännöllisen kassan. Sen sijaan heidän tarvitsee vain toimittaa sähköpostinsa vastineeksi e-kirjaasi.

Ota yhteys jälleenmyyjään

Toinen vaihtoehto julkaisemisessa on käyttää e-kirjajakelijaa. Jakelijan avulla voit vain ladata e-kirjasi, asettaa hinnan ja istua takaisin, kun he tekevät kaiken kovan työn puolestasi (tietysti vastineeksi maksusta). Jotkut suosikki jakelupalvelumme sisältävät SmashwordsDraft2Digital, ja Amazon Kindle Direct Publishing.

Jos sinulla ei ole aikaa käsitellä kaikkia kirjasi julkaisemisen yksityiskohtia, oikea jakelupalvelu voi viedä valtavan kuorman hartioiltasi. Muista kuitenkin, että useimmissa palveluissa on omat ohjeet, ja sinun on käsiteltävä niitä päivittääksesi e-kirjasi ja vastaanottaaksesi maksuja. Jos et pidä näitä pieniä haittoja mielessä, harkitse vaihtoehtoa kaikin tavoin.


E-kirjan julkaiseminen voi olla turhauttavaa, jos et tiedä mistä aloittaa. Projektin kohdentamisessa vankka suunnitelma mielessä pitäisi kuitenkin auttaa sinua päättämään nopeammin ja säästää paljon päänsärkyä.

Tässä on neljä päävaihetta saadaksesi ensimmäinen markkinointikirjasi kirjoitettua ja julkaistua:

 1. Löydä työlle oikeat työkalut.
 2. Istu alas ja kirjoita.
 3. Alusta e-kirjasi.
 4. Julkaise e-kirja verkkosivustollasi tai jakelupalvelun avulla.

Kuinka käsittelet monimutkaisia ​​kirjoitusprojekteja, kuten mainostavia kirjoja? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map