Kuinka luoda kuvia WordPress-blogiisi ilman suunnittelutaitoja

Kuinka luoda kuvia WordPress-blogiisi ilman suunnittelutaitoja

Milloin viimeksi kuulitte jonkun puhuvan Photoshopista suunnittelemasta kuvia melkein kaikesta? Todennäköisesti aika äskettäin. Se voi tuntua parhaalta ratkaisulta graafiselle suunnittelulle, mutta entä jos sinulla ei ole yhtään aavistustakaan Photoshopin käytöstä? Entä jos tarkistit sen ja tuntuit olevansa riittämätön, koska et pystynyt selvittämään, kuinka sitä käytetään?


Luota minuun – et ole yksin! Onneksi, on toinen tapa. Enemmän kuin yksi oikeasti.

Jos haluat luoda kauniita ja mielenkiintoisia kuvia verkkosivustollesi, mutta et halua viettää aikaa tai rahaa, jotta se voi tulla koulutettua Photoshop-asiantuntijaa, sinulla on vaihtoehtoja. Internet on täynnä vaihtoehtoisia kuvasuunnitteluvaihtoehtoja WordPress-sivustollesi. Tyylikkäin osa on, että niiden käyttämiseen ei tarvita suunnittelukokemusta. Katsotaanpa.

1. Kangas

Canva Free Online Photo Editor

Canva on suosituin valinta tähän luetteloon, koska se saa melkein kaikki tuntemaan itsensä ammattisuunnittelijaksi. Siinä on valtava määrä uskomattomia malleja, ja monet niistä ovat ilmaisia. Vaikka et löydä jotain niiden ilmaisesta osiosta, työkalussa on tuhansia lisäkomponentteja kuvien heittämiseen, ja jokainen niistä on vain 1 dollari.

Oma suosikki osa Canvaa on aloitusprosessi. Voit valita vain luotavan kuvan tyypin – kuten Facebook-viestin, blogin tai Kindle-kannen – ja Canva luo automaattisesti oikean koon ja joitain ehdotuksia valitulle luokalle sopiviksi..

Hanki Canva

2. GIMP

GIMP ilmainen ja avoimen lähdekoodin kuvaeditori

GIMP on paikallinen, avoimen lähdekoodin vaihtoehto Photoshopille. Se ei ole helpoin työkalu tässä luettelossa, mutta suosittelen sitä, koska sitä voi käyttää täysin ilmaiseksi. Jos haluat viedä jonkin aikaa päivästäsi oppimaan GIMP: n käyttöä, heillä on verkossa runsaasti videoita ja opetusohjelmia, jotta pääset alkuun.

GIMP on kuin WordPress; se on olemassa hyvin pitkään, joten työkaluun sijoittamasi aika tai raha ei mene hukkaan.

Hanki GIMP

3. PicMonkey

PicMonkey Online Photo Editor

Ilmaisessa PicMonkey-versiossa on melko lyhyt prosessi useiden valokuvien yhdistämiseksi ja niiden tekemiseksi houkuttelevammaksi verkkosivustollesi. Tämä työkalu toimii parhaiten kollaasien luomiseen, mutta voit myös koskettaa kuvia ja lisätä tekstiä, jos haluat.

Käytä vain nelivaiheista prosessia, ja sinun pitäisi olla hyvä mennä uusille kuville muutamassa sekunnissa. Kuten Canva, tässä työkalussa on myös alue, jolla voidaan määrittää, minkä tyyppinen kuva aiot tehdä, kuten Facebook-kansi ja muut mallit, joilla on eri mitat.

Hanki PicMonkey

4. Pixelmator

Pixelmator Pro -kuvaeditori

Pixelmator toimii vain Macissa, mutta se vie monimutkaisen Photoshop-muodon ja jakaa sen paljon yksinkertaisemmaksi työkaluksi. Voit käyttää Pixelmator -sovellusta tablet-laitteellasi tai puhelimellasi, ja työkalu sisältää kymmeniä malleja, joiden avulla pääset alkuun ilman paljon suunnittelutietoa.Voit myös kokeilla kättä maalaamisessa, koska se tarjoaa upeita harjoja.

Hanki Pixelmator

5. Pixlr Editor

Pixlr Editor for Photos

Pixlr Editor on suositukseni, jos haluat ilmaisen online-työkalun, joka toimii melkein samalla tavalla kuin Photoshop. Pixlrillä on myös kaksi muuta tuotetta, nimeltään Pixlr-o-matic ja Pixlr Express. Valitse näistä hienoista riippuen siitä, mitä aiot tehdä.

Jos haluat lisää virtaa, siirry Pixlr Editoriin, mutta työkalun käytön oppiminen saattaa kestää jonkin aikaa. Jos haluat vain ladata valokuvasi ja sisältää muutaman suodattimen ja reunat, siirry Pixlr-o-matic -sovelluksen kanssa. Kokeile lopuksi Pixlr Express, jos haluat tehdä valokuvia vähäisin muokkauksin. Express on hieman edistyneempi kuin Pixlr-o-matic -vaihtoehto.

Hanki Pixlr

6. BeFunky

BeFunky-kuvankäsittely

bBeFunky on ilmainen valokuvien muokkaus-, kollaasilähde- ja yleissuunnittelutyökalu. Ilmaiseksi. Voit päivittää, jos haluat käyttää premium-tehosteita. Vaikka ilmainen perusversio saa työnsä kuitenkin päätökseen, jos haluat vain tehdä muutamia nopeita muokkauksia valokuviin. Pidän BeFunkystä eniten siitä, että käyttöliittymä ei ole liian hämmentävä niille, jotka vasta aloittavat kuvanmuokkauksen..

Se on itse asiassa tehokas työkalu, jolla on suurin osa odottamasi Photoshop-ominaisuuksista. Mutta ne eivät seisa näyttöä tai tee siitä liian pelottavaa, kuten saatat nähdä Photoshopissa.

Hanki BeFunky

7. Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements on Adoben vastaus valtavaan määrään tukea, jota ihmiset osoittavat yksinkertaisemmille valokuvien muokkaustyökaluille. Photoshop on hieno työkalu, mutta se on todellakin liikaa. Kukaan ei koskaan käytä kaikkea mitä he pakatavat sinne. Lisäksi se on vain epämääräinen.

Sen sijaan, että käytät tavallista Photoshopia ja kulutat liian paljon rahaa, siirry Photoshop Elements -sovelluksen kanssa. Se on edullinen ja nopea tapa ladata valokuvia, vaihtaa suodattimia ja tehdä niistä näyttämään erittäin ammattimaisilta muutamassa sekunnissa. Pidän todella siitä, että voit käyttää Photoshop Elementsiä melkein missä tahansa laitteessa. Jokin tavallinen Photoshop ei salli sinun tehdä.

Elements-ohjelmisto sisältää jopa suurta inspiraatiota, kuten suunnitteluvinkkejä, ideoita ja temppuja, kun yrität löytää täydellisen kuvan kyseiselle blogitekstille tai tuotesivulle..

Hanki Adobe Photoshop Elements

8. PicCollage

PicCollage Image App

PicCollage on sovellus, jota käyttäisin vain, jos yrittäisin esitellä joukko kuvia kollaasissa. Olen aina ajatellut, että kollaasit ovat hiukan tahmeita etenkin ammattimaisemmalle verkkosivustolle, mutta tämä sovellus tekee niistä näyttämään melko mahtavilta. Kokeile PicCollage -sovellusta, joka sisältää tarroja, kehyksiä, tekstiä ja muuta. On hiukan outoa yrittää muokata valokuvia puhelimella tai tablet-laitteella, mutta tottu siihen.

Hanki PicCollage

9. Fotor

Fotor Online Photo Editor

Fotor on online-kuvankäsittelytyökalu, jolla on paljon helppoja vaihtoehtoja luoda kuvia blogiisi tai sosiaaliseen mediaan nopeasti. Valikoimaan, väreihin, kokoon, valokuvatehosteisiin, retusointiin ja muuhun on paljon vaihtoehtoja. Haluatko aloittaa nopeasti? Siellä on tonnia ilmaisia ​​malleja. Lisäksi on olemassa satoja fontteja, hauskoja tarroja, kuvan muotoja ja paljon online-oppaita, joiden avulla voit muokata ammattilaisena.

Päivitä Pro: ksi tukemaan projektia ja pääsyä yksinoikeisiin muokkaustyökaluihin ja edistyneisiin ominaisuuksiin.

Hanki Fotor

10. PowerPoint

PowerPoint kuvaeditorina

Jostain syystä ihmiset unohtavat aina PowerPointin, kun kyse on verkkosivustojen kuvien muokkaamisesta ja suunnittelusta. Kun mietit sitä, PowerPoint on loistava tapa suunnitella kuvia. Se on vedä ja pudota -editori, ja suurin osa ihmisistä oppii käyttämään ohjelmistoa lukiossa tai lukiossa.

Voit piirtää kuviin, muuttaa reunoja, kokoa ja paljon muuta. Heillä on jopa runsaasti muotoja ja symboleja, jotta kuvasi olisi houkuttelevampia. Kun olet muokannut kuvia PowerPointissa, voit tallentaa ne kuvamuotoon. Pudota sitten vain ne kauniisti verkkosivustoosi.

Hanki Powerpoint

Bonus: SumoPaint

SumoPaint Online Paint

Oletko koskaan ikävä vanhaa hyvää maalisovellusta? No sinulla onnea. SumoPaint on ilmainen online-versio. Vaikka tämä ei oikeastaan ​​ole valokuvaeditori, voit luoda omia kuvia SumoPaint. Voit tehdä niistä niin kiiltäviä kuin haluat.

Hanki SumoPaint

johtopäätös

Suurin osa näistä työkaluista on erittäin helppokäyttöisiä. Mutta riippumatta siitä, minkä valitset, sinun pitäisi voida saada asiat riipumaan nopeasti vain pelaamalla.

Kuulemme kuitenkin aina, kuinka ihmiset käyttävät Photoshopia kuvien suunnittelussa, mutta et todellakaan tarvitse niin monimutkaista ohjelmistoa, jotta sivustosi näyttäisi hyvältä. Pysy kiinni tässä käsitellyistä vaihtoehdoista ja saat juuri hienosti!

Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa. Onko sinulla kysyttävää näistä työkaluista, joilla voit luoda kuvia WordPress-blogiisi? Tai työkalu, jota suosittelet?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map