Kuinka luoda jaettavissa olevia sisältökuvia sosiaaliseen mediaan

Kuinka luoda jaettavissa olevia sisältökuvia sosiaaliseen mediaan

Tie täydelliseen artikkeliin on pitkä. Valitse aihe, joka kiehtoo yleisösi. Löydä silmiinpistävä otsikko. Laadi sisältö. Lue, lue uudelleen ja lue uudelleen, kunnes olet valmis.


Silti on ylimääräinen maili, jotta työ saadaan aikaan. Yksi monista ihmisistä ei välitä läpi. Varmista, että viesti on jaettavissa sosiaalisissa verkostoissa.

“Tämä on automaattista!” saatat sanoa. Totta kai, kaikissa kunnollisissa WordPress-ilmentymissä on plugin, joka käsittelee nitty rakeinen puolestasi. Sinun ei tarvitse edes tietää Facebook Open Graph- tai Twitter-korteista.

Mutta tämä on vain puolet tarinasta. Jos artikkelisi meta käytetään uudelleen sellaisena kuin se on sosiaalisissa verkostoissa, saattaa olla hyvä. Mutta tämä ei todellakaan ole hienoa.

Verkkosivustosi sisältö vs. sosiaaliset verkostot

Ennen kuin osoitamme sinulle, kuinka saada sisältösi valmiiksi jaettavaksi, katsotaanpa miltä mediasi näyttää verkkosivustollasi ja sosiaalisissa verkostoissa. Koska nämä ovat usein hyvin erilaisia.

Bränditietoisuus

Brändäyksellä on merkitystä. Vahva brändi auttaa sinua parantamaan asiakasuskollisuutta, edistämään suusanallisesti, hankkimaan uusia asiakkaita … Brändin rakentaminen saattaa tosiasiassa olla kirjoittamasi blogin päätarkoitus, kuten tämä usein tapahtuu yritysblogien tapauksessa.

Bränditietoisuus

Kun artikkeli julkaistaan ​​verkkosivustolla, brändäys hoidetaan itse verkkosivustolla:

 • Verkkotunnus näkyy selaimen osoiterivillä.
 • Verkkosivustolla on usein ylätason navigointipalkki, joka upottaa logon ja käyttää logon pääväriä taustana.
 • Suunnittelun ainutlaatuiset piirteet (fontti, asettelu jne.) Tekevät verkkosivustosta helpon tunnistaa palauttamalla kävijät.
 • Favicon välilehdellä.

Mitä tapahtuu brändille, kun artikkeli jaetaan sosiaalisessa verkostossa? Se on (melkein) poissa.

Katsotaanpa kuinka jaettu artikkeli näyttää Facebookissa:

Facebook Jaa

Pääkomponentit:

 • Kuva. Yleensä tämä on iso kuva, ensimmäinen elementti, jonka kävijöiden Facebook-ystävät huomaavat.
 • Titteli. Lihavoiduna esitetty teksti on ensimmäinen teksti, joka luetaan.
 • Kuvaus.
 • Alkuperäinen verkkotunnus. Tämä elementti näkyy isoilla kirjaimilla ja vaaleanharmaana, joten sitä ei huomioida helposti.

Nämä elementit on yleensä kehystetty lisätiedoilla. Yllä, artikkelin jakavan henkilön profiilikuva ja nimi sekä kommenttinsa. Alla tykkäykset ja kommentit.

Tuotemerkki, joka oli verkkosivustolla niin kattava, on nyt melkein näkymätön. Pahin tapaus: verkkotunnus poikkeaa hiukan tuotenimestä (esim. ”The New York Times” tulee ”nytimes.com”).

Esitelty kuva

Tavallisessa WordPress-viestissä on esitelty kuva. Tämä yksi koko-sopiva kuva palvelee eri tarkoituksia. Ensimmäinen niistä on usein otsikon mukana kirjoittaminen artikkelikokoelmiin, esimerkiksi blogin pääsivulle. Tämä luo helposti selattavan luettelosuunnitelman, jossa kävijä voi helposti havaita mitä kiinnostaa tai mitä hän on jo tarkistanut.

Esitelty kuva näkyy säännöllisesti myös itse artikkelisivun yläosassa. Se luo ystävällisen kutsun lukea sisältöä ja estää ylivoimaisen tekstlohkon hylkäämisen.

Tämä kuva voi noudattaa kaikkia sisäisiä vaatimuksia. Laaja kuva, esimerkiksi 16: 9? Varma! Neliökuva? Miksi ei! Pitkä kuva? Se tekisi alkuperäisen mallin!

Esitettyä kuvaa käytetään yleensä uudelleen, kuten sosiaalisten verkostojen jakoihin. Ongelmana on, että sosiaaliset verkostot ovat nyt asettaneet säännöt. Väärin: sosiaaliset verkostot melkein koskaan valittavat, rajaamalla hiljaisesti esitellyn kuvan vastaamaan omia vaatimuksiaan.

Suurimman osan ajasta tämä on hienoa. Kuvan vasen / oikea tai ylä / ala on hiukan leikattu ja tulos on yhtä hyvä kuin jos ihminen olisi tehnyt sen.

Mutta joskus automaattinen rajaus ei vain ole oikein. Esimerkiksi hänen haastattelu Tim Ferris, Dr. Andrew Weil näyttää hyvältä:

Automaattinen leikkaus: Blogiviesti

Kun se on jaettu Facebookissa, hän menettää osan päästään:

Automaattinen leikkaus: Facebookissa

Pääasia ei ole itse tulos. Voidaan väittää, että tulos on kohtuullinen. Todellinen ongelma on hallitsematon automaattiohjaus: tehtävä jätettiin pelkästään Facebookille. Mikä on valitettavaa, kun tämä artikkeli jaettiin yli 1000 kertaa.

Otsikko ja kuvaus

Tekstuaaliset metatiedot ovat toinen lähde verkkosivustojen ja sosiaalisten verkostojen välisiin eroihin.

Verkkosivustolla otsikolle varattu tila on yleensä rajaton. Jos yleensä taipuvainen, verkkosivusto noudattaa mielellään.

Otsikon kuvaus

Sosiaaliset verkostot ovat toinen tarina. Facebook rajoittaa otsikon kahteen riviin, katkaiseen ja liittämällä ellipsin liian pitkiin nimikkeisiin. Tämä on yhdistettävä alustoihin: työpöytäselaimet hyötyvät suuremmista näytöistä kuin älypuhelimien alkuperäissovellukset.

Facebook-työpöydän huomautus

Facebook Mobile -ilmoitus

Onko tämä kriittinen kysymys? Luultavasti ei. Mutta mikä ei ole normaalia, on otsikon katkaisu tietämättä siitä.

Kuvaus on toinen tekstitieto, jota voidaan käyttää lisätietojen kuljettamiseen. Facebook näyttää sen:

Artikkeli Facebook Share

Mutta LinkedIn ei:

Artikkeli LinkedIn Share

Siksi B2B-blogin, jota todennäköisemmin jaetaan LinkedInissä, tulisi käyttää parempia pitkiä otsikoita hyödyntääksesi käytettävissä olevaa tilaa ja sijoittaa vähän vaivaa kuvaukseen, jota harvoin nähdään..

Tee brändistäsi näkyvä, kun kävijät jakavat sisältöäsi

Se oli se ongelmien vuoksi. Aika ratkaisuille! Kun sisältösi on jaettu sosiaalisissa verkostoissa, brändisi on vain pesty. Kuitenkin on ilmaisen sanan tila hyödyntääksesi: kuvaa.

Totta puhuen. Esitetyt kuvat eivät ole usein innostettuja. Ei paha, ei todellakaan. Mutta heiltä puuttuu omaperäisyys, mikä tekee niistä huomaamatta samanlaisten kuvien valtameressä.

Sosiaaliset osakkeet ilman brändäystä

Ellei vallankumousta valokuvataitoa, sellainen imago voisi ainakin kantaa brändisi:

Sosiaaliset osakkeet brändäyksellä

Vaikka tämä ei tee kuvasta houkuttelevampaa, nyt WPExplorerin logo on näkyvissä. Satunnaisilla sosiaalisen verkoston käyttäjillä on mahdollisuus huomata se, tajuaa nähneensä tämän logon aikaisemmin tai jopa kiinnittää artikkeliin muutaman sekunnin tai huomion, koska he olivat aiemmin olleet tekemisissä WPExplorerin kanssa.

Tarinan ei tarvitse loppua siihen. Vaikka käytät edelleen tavallisia valokuvien kuvia, voit antaa esitellyille kuville identiteetin. Kun sosiaaliset verkostot näyttävät ne, WPExplorerin artikkeleista tulee yhtäkkiä tummansinisiä harmaita kuvia, joiden vasemmassa alakulmassa on valkoinen logo. Ihmiset, joille tämä malli altistuu muutaman kerran, saattavat hyvinkin alkaa huomata sen, vaikka se vierittäisikin nopeasti.

Kuinka luoda jaettavissa olevia kuvia viesteihisi

Kuten useimmat asiat, on vaikea tapa ja helppo tapa lisätä tuotemerkkiidentiteettini kuvien lähettämiseen.

Manuaalisesti (kova tie)

Toki näiden käytäntöjen toteuttaminen ei ole rakettitiede. Kuvia voi muokata joko urakoitsija tai itse. Artikkelit voidaan jakaa ennen virallista julkaisemista ja tarkistaa iPhonen kanssa.

Oletko valmis kuvankäsittelyistuntoon? Ota esitelty kuva, käynnistä haluamasi ohjelmisto tai palvelu ja luo omistettu koko:

 • Facebook ja LinkedIn odottavat 1200 × 630 -kuvan. Pienempi kuva voi olla huonompaa laatua korkearesoluutioisissa näytöissä. Suurempaa kuvaa ei ehkä käsitellä ollenkaan. Kuva, jolla ei ole odotettua suhdetta 19,1: 10, voidaan rajata tai luoda täysin erilainen asettelu jakamisen jälkeen. Muista, että Facebook luottaa Open Graphiin, joka on Sveitsin armeijan veitsi sosiaalisia metatietoja. Suurin osa palveluista etsii heitä ja soveltaa omia rajoituksiaan. On tärkeää noudattaa Facebookin odotuksia, jotka ovat tosiasiallisia normeja.
 • Twitter ei valvo tiukkaa tarkkuutta, vaan 2: 1 -suhteella minimi- ja maksimikoolla. 1 500 × 750 on hieno, vaikka haluat ehkä pienemmän kuvan.
 • Pinterest on monimutkaisempi. Se tarvitsee 600 × 600 neliöikuvaa. Tai korkeita, 600 × 900 kuvaa. Itse asiassa kaikki, mikä on välillä 1: 1 – 2: 3, on oikein. Voi, erittäin korkeita, 600 × 1260-kuvia myös tuetaan. Nämä muodot päivitettiin vuonna 2018, joten aiemmat oletukset saattavat olla vanhentuneita.

Nyt kun sinulla on kuvasi, on aika muokata niitä lisätäksesi tuotemerkki. Yksi kerrallaan. Tämän pitäisi olla helppoa ja tylsää samanaikaisesti. Varsinkin jos katsot, että tämä toimenpide on suoritettava vähintään kahdesti, koska Facebook ja Twitter vaativat erilaisia ​​suhteita.

Tämän lähestymistavan pääkysymys on aika. Artikkelin kirjoittaminen on jo pitkä, aikaa vievä ja energiaa kuluttava prosessi. Emme varmasti halua lisätä uutta lisävaihetta.

Automaattisesti (helppo tapa)

Kuinka luoda merkkituotteita tehokkaasti? Vaikka on olemassa paljon upeita sosiaalisen median WordPress-laajennuksia, ne lisäävät vain jaa-painikkeen sivustoosi. Ne eivät todellakaan auta muotoilemaan ja optimoimaan viestimateriaalia jakamista varten.

Tässä on WordPress-laajennus kätevä. Erityisesti Resoc sosiaalinen editori WordPressille joka automatisoi suurimman osan prosessista ja antaa sinun käsitellä manuaalista osaa muutamassa sekunnissa.

Resoc Social Editor on asetuspaneeli, joka istuu tavallisen postieditorin alapuolella. Voit ajatella sitä WYSIWYG (“Mitä näet on mitä saat”) -editorina sosiaalisille verkostoille.

Resoc sosiaalinen editori WordPressille

Suunnittele peittokuva kerralla ja lisää se esiteltyyn kuvaan kahdella napsautuksella. Tai aseta se oletukseksi, jotta sosiaaliset kuvat tuotemerkit automaattisesti.

Resoc Social Editor -peittokuva

Facebook-leikkaus ei ole kovin hieno nykyisessä kuvassa? Vedä kuvaa tai zoomata sitä sisään / ulos hiirellä. Ei tarvita ulkoista työkalua.

Resoc Social Editor Autocruppaus

Otsikko- ja kuvauspainos ei ole enää arvailu. Voit tarkastella artikkelisi näyttämistä suurilla alustoilla kirjoittamisen aikana.

Resoc Social Editor -otsikko ja kuvaukset

johtopäätös

Kun luodaan jaettavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, ”tarpeeksi hyvä” on tosiasiallinen laatustandardi. Tämä ei ole yllättävää, kun saavuttaminen ”erinomaiseksi” vaatii huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa.

Resoc sosiaalinen editori WordPressille muuttaa sopimusta. Kun nämä tehtävät on puoliautomaattisia tai täysin automatisoituja, on helppo tehdä artikkeleistasi erinomaisia, kun ne jaetaan sosiaalisissa verkostoissa.

Nykyään siitä voi helposti tulla erotin. Kun niin monia arkipäiväisiä valokuvia käytetään esiteltyinä kuvin, logon lisääminen yksinkertaisesti riittää herättämään huomion tai jopa tuotemerkin tunnettuuden toistuvan valotuksen avulla.

Ensimmäisen siirron helpottamiseksi Resoc-tiimi suunnittelee brändisi identiteettipeittokuvan ilmaiseksi. Kun laajennus on asennettu, muokkaa viestiä, napsauta ”Luo ​​uusi peittokuva”, sitten ”Vaadi ILMAINEN brändin identiteettipeittokuva”, et voilà!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map