Kuinka luoda Facebook uudelleenmarkkinointikampanjoita WordPressille

Kuinka luoda Facebook uudelleenmarkkinointikampanjoita WordPressille

Oletko huomannut, että etsiessäsi tuotetta Amazonista tai lukeessasi artikkelia verkossa, tarkastelemasi tuotteet tai sisältö ilmestyvät usein Facebook-ilmoituksissa? No, se on uudelleenmarkkinointi juuri siellä.


Uudelleenmarkkinoinnista, joka tunnetaan myös nimellä uudelleenmarkkinointi, on tullut laajalti suurten brändien keskuudessa. Mutta helpon asennuksen ja alhaisten kustannusten vuoksi se voi olla erittäin hyödyllinen myös pienille yrityksille. Joten selvitetään lisää Facebook-uudelleenmarkkinoinnin eduista ja kuinka voit luoda oman Facebook-uudelleenmarkkinointikampanjan WordPress-verkkosivustollesi.

Mikä on Facebook uudelleenmarkkinointi?

Facebookin uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinointi päällä Facebook on pohjimmiltaan näyttö ilmoitukset Facebookissa niille, jotka ovat jo käyneet WordPress-sivustossasi. Usein ihmiset käyvät verkkosivustolla kiinnostuksesi tuotteistasi tai palveluistasi, mutta poistuvat ennen ostamista. Facebookin uudelleenmarkkinointi käyttää Facebook-mainoksia muistuttamaan näitä potentiaalisia asiakkaita verkkosivustostasi, sisällöstäsi ja tuotteistasi, ohjaamaan liikennettä takaisin sivustoosi.

Koska niin monet ihmiset ovat aktiivisia Facebookissa, verkkosivustosi kävijöiden todennäköisyys kirjautua Facebookiin säännöllisesti on korkea. Tämä tekee siitä täydellisen sijainnin blogin tai tuotteiden mainostamiseen ja uudelleen sitoutumiseen yleisöösi.

Facebook-uudelleenmarkkinoinnin edut

Facebookin uudelleenmarkkinointi

Facebook-uudelleenmarkkinointiin liittyy useita linkittäviä etuja. Tässä ovat tärkeimmät…

Bränditietoisuus

Facebookin uudelleenmarkkinointi auttaa bränditietoisuutta. Mainosten näyttäminen niille, joilla on jo ollut yhteys verkkosivustoosi, pitää sivustosi tuoreena mielessään. Tämä puolestaan ​​lisää todennäköisyyttä, että sitä tarkistetaan kilpailijoiden sivustojen sijasta, kun ihmiset sitä tarvitsevat.

Ohjaa liikennettä takaisin sivustoosi

Uudelleenmarkkinointimainosten avulla voit muodostaa yhteyden entisiin verkkosivustojen kävijöihin. Näin sitoutuminen yleisöön Facebookin kautta muistuttaa heitä verkkosivustostasi ja ohjaa liikennettä takaisin WordPress-sivustoosi. Kun vierailijat ovat palanneet verkkosivustollesi, sinulla on enemmän mahdollisuuksia kääntyä tavoitteitasi vastaan.

Kasvata myyntiä

On monia syitä, miksi ihmiset eivät ehkä aluksi tee ostoa verkkosivustollasi. Ehkä he haluavat tutkia tuotetta tarkemmin, vertailla hintoja kilpailijoiden sivustoilla tai eivät vain olleet varmoja siitä, halusivatko tuote todella. Kuitenkin, koska joku ei osta tuotetta ensimmäistä kertaa, se ei tarkoita, että hän ei osta sitä myöhemmin.

Tuotteen uudelleen esittely herättää ihmisten muistot ja auttaa heitä muistamaan miksi he halusivat tuotteen ensisijaisesti. He tuntevat sivustosi jo, joten mainoksesi näkeminen auttaa ihmisiä napsauttamaan, tekemään ostoksia ja jopa tulemaan elinikäisiksi asiakkaiksi.

Muunna sivustosi tavoitteita vastaan

Facebookin uudelleenmarkkinointi ei ole vain tuotteiden myyntiä. Uudelleenmarkkinointikampanjoita voidaan luoda auttamaan verkkosivustosi kääntymään moniin eri tavoitteisiin. Voit ehkä myydä palvelun tai tilauksen, kasvattaa sähköpostiluetteloasi tai lisätä seuraavia tai sosiaalisia fanejasi. Facebookin uudelleenmarkkinointi voi näyttää kampanjoita, jotka auttavat sinua muuntamaan kaikkia näitä tavoitteita vastaan.

Parempi tuotto rahallesi

Facebook-uudelleenmarkkinoinnilla on parempi menestys myynnin tuotossa kuin suo-standardimainontakampanjalla. Tämä johtuu siitä, että mainokset on suunnattu erityisesti niille, jotka ovat jo käyneet sivustossasi ja osoittaneet kiinnostusta tuotteisiisi.

Siksi Facebookin uudelleenmarkkinointi on parempi taloudellinen veto lyhyellä aikavälillä, koska todennäköisemmin saat tuoton rahalle, jonka maksat ilmoituksista. Tämä voi olla tärkeä tekijä pienille yrityksille, jotka työskentelevät tiukalla markkinointibudjetilla.

Joten, nyt tiedämme vähän Facebookin uudelleenmarkkinoinnista ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä, käydään läpi kuinka määrittää se WordPress-verkkosivustollesi.

Kuinka luoda Facebook-uudelleenmarkkinointikampanja WordPress-verkkosivustoosi

Facebookin uudelleenmarkkinointi

Aloita Facebook-uudelleenmarkkinointi kirjautumalla Facebookiin ja valitsemalla Asetukset-kohdasta Luo ilmoitukset. Sinut ohjataan nyt uudelleenMainosten hallinta’.

Mainoskampanjan luomiseen Facebookin avulla on neljä vaihetta, jotka näkyvät näytön vasemmassa reunassa…

 1. kampanja
 2. Tili
 3. Mainosjoukko
 4. Mainossuunnittelu

Katsotaanpa nyt niin yksityiskohtaisesti jokaisessa vaiheessa …

1. Kampanja

tavoitteet

‘Kampanja’ on ensimmäinen askel, jossa sinun on valittava kampanjan tavoite. Kuten huomaat, valittavana on useita tavoitteita, mutta valitsemasi tavoitteen tulisi olla linkitetty yhteen sivustosi tärkeimpiin tavoitteisiin. Tätä artikkelia varten olen valinnut ‘Liikenne’. Tämä tarkoittaa, että mainoksiani on suunnattu kannustamaan katsojia käymään uudelleen verkkosivustollani ja auttamaan lisäämään saamansa liikennettä.

Kampanjan nimi

Kun olet valinnut Tulokset, sinun on annettava kampanjalle nimi. Napsauta sitten “Asenna mainostili”.

2. Mainostili

Tili

Toinen vaihe Facebook-uudelleenmarkkinointikampanjan määrittämisessä on ‘Mainostili’. Täällä sinun on annettava tiedot tilimaasta, valuutasta ja aikavyöhykkeestä..

3. Mainosjoukko

‘Mainosjoukko’ koostuu useista vaiheista. Tässä voit valita, mihin ohjaat liikennettä, minkä tyyppiselle yleisölle haluat näyttää mainoksesi, mihin mainokset sijoitetaan ja kuinka paljon haluat maksaa…

liikenne

liikenne

”Liikenne” -kohdassa on valittava, haluatko ohjata liikennettä verkkosivustoosi tai sovellukseen. Kuten huomaat, olen valinnut verkkosivuston. Myöhemmin prosessissa voit valita tietyn URL-osoitteen.

Tarjous

Tarjous

Täällä voit luoda tarjouksen yleisöllesi kannustaakseen heitä vierailemaan sivustossasi uudelleen. Tarjous alennuksen tai lunastuskupongin muodossa voi olla erittäin tehokas tapa ohjata liikennettä verkkosivustoosi.

Luo tarjous

Jos tämä on jotain, jonka haluat perustaa, muuta vain Tarjous asetukseksi Päällä, valitse Facebook-sivu, joka on linkitetty WordPress-verkkosivustoosi, ja napsauta sitten Luo tarjous. Täytä nyt tiedot saadaksesi loppuun tarjous, jonka haluat sisällyttää Facebookin uudelleenmarkkinointikampanjaan.

Yleisö

Täällä voit määrittää yleisön, johon kohdistaa mainoskampanjasi. Uudelleenmarkkinoinnin määrittämiseksi sinun on luotavaMuokattu yleisö’. Tämän avulla Facebook voi näyttää mainoksiasi niille, jotka ovat jo käyneet verkkosivustollasi ja osoittaneet kiinnostusta yritykseesi.

Yleisö

Valitse Yleisö-kohdasta Luo uusi> Luo mukautettu yleisö..

Luo mukautettu yleisö

Valitse Luo mukautettu yleisö -ponnahdusikkunasta Verkkosivustojen liikenne.

Luo pikseli

Sinun on nyt luotava Facebook-pikseli. Facebook-kuvapisteesi avulla Facebook voi koota luettelon ihmisistä, jotka ovat käyneet verkkosivustollasi. Tärkeää on, että se myös optimoi ja mittaa mainoksesi sivustosi tuloksia varten. Anna pikselillesi nimi ja napsauta Seuraava.

Pikseli luotu

Valitse uudelleen Luo mukautettu yleisö> Verkkosivustojen liikenne. Täällä voit mukauttaa mukautetun yleisösi tietoja, jolloin voit kohdistaa niihin, jotka ovat käyneet tietyillä sivustosi sivuilla tietyn ajanjakson aikana..

Luo yleisö

Koska olen freelance-kirjoittaja, joka myy kirjoituspalvelujani, olen valinnut Ihmiset, jotka ovat käyneet tietyillä verkkosivuilla. Olen kirjoittanut ‘URL sisältää’ -ruutuun ‘portfolio’. Tämä tarkoittaa, että Facebook-mainokseni kohdistuvat ihmisiin, jotka ovat jo katselleet portfolioni sivua ja ovat siten osoittaneet kiinnostusta aikaisempaan työhöni. Nämä ovat todennäköisesti potentiaalisia asiakkaita, joten ovat tärkeitä väestöryhmiä, joista voi tulla räätälöity yleisö ja uudelleenmarkkinoida.

Luo yleisö

Kun olet mukauttanut tiedot mukautetulle yleisöllesi ja antanut räätälöitylle yleisölle nimen, älä napsauta Luo yleisö vielä. Napsauta sen sijaan vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaketta ja valitse Näytä kuvapistekoodi, koska seuraava vaihe on lisätä Facebook-pikselikoodisi WordPress-verkkosivustoosi..

Facebook Pixel -koodin asentaminen

Facebook-pikselin asentaminen sisältää koodin lisäämisen ja tunnisteet kaikille sivustosi sivuille ja joillekin tietyille sivuille, joita haluat seurata. WordPress-verkkosivustoosi on lisättävä kahta tyyppistä koodia: pikselin peruskoodi ja tapahtumakoodi.

Lisää otsikot ja alatunnisteet Aktivoi

Älä huolestu, jos et ole varma koodin käsittelystä. On olemassa pari pluginia, jotka auttavat sinua tässä prosessissa. Aseta ylä- ja alatunnisteet on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä koodin sivustosi otsikkoon ja alatunnisteeseen. Joten sinun ei tarvitse muokata tematiedostoja itse. Asenna ja aktivoi tämä laajennus WordPress-verkkosivuston hallintapaneeliin.

Facebook-pikselin peruskoodi

Vaihda takaisin Facebook Ads Manager -välilehteen nähdäksesi pikselikoodin. Kopioi peruskoodi.

Napsauta WordPress-hallintapaneelissa Asetukset> Lisää otsikot ja alatunnisteet..

Skriptit otsikossa

Liitä pikselin peruskoodi otsikkoon skriptit -ruutuun ja napsauta sitten Tallenna.

Facebook Pixel Events -koodin asentaminen

Tapahtumakoodit ovat hieman monimutkaisempia, koska ne on lisättävä yksittäisille sivuille, joita haluat seurata ja optimoida. Tapahtuma on toiminta, joka tapahtuu verkkosivustollasi, ja tapahtumakoodin avulla voit seurata näitä toimia ja käyttää tuloksia optimoidaksesi mainoksesi.

Tapahtumakoodit

Voit valita yhdeksän tyyppisiä tapahtumia, mutta valitsemasi tapahtuman tulisi liittyä tavoitteeseesi. Esimerkiksi tavoitteeni on liikenteen ohjaaminen verkkosivustolleni, joten valitsen Näytä sisältö. Jos haluat lisätä viittauksia, valitse Liidit ja / tai Täydellinen rekisteröinti. Tai verkkokaupoissa voit valita useista tapahtumista, kuten Lisää koriin, Lisää toivelistalle ja / tai Osta. Katso lisätietoja ‘tapahtumista’ tarkistamalla Facebookin ohjeet.

JOTEN MENE

Jos haluat lisätä tapahtumakoodin verkkosivustoosi laajennuksen kautta, asenna ja aktivoi ilmainen WordPress-laajennus SOGO-ylätunniste. Tämän laajennuksen avulla voit lisätä komentosarjan suoraan yksittäisten sivujen otsikoihin ja alatunnisteisiin.

Näytä sisällön peruskoodi

Kopioi tavoitteesi kannalta merkitykselliset Facebook-tapahtumakoodit. Olen kopioinut “Näytä” -koodin “perus” -koodin, mutta sinun tulee valita mainoksesi sijoitetun pääoman tuottoprosentti seuraaville: ‘Suositeltu’ tai ‘edistyksellinen’ koodi.

Lisää komentosarja

Avaa WordPress-verkkosivustosi sivu, johon haluat lisätä tapahtumakoodin. Liitä sivun alaosaan tapahtumakoodi SOGO-editoriin. Täällä olen liittänyt Näytä sisältö -koodin portfolioni sivulle, koska se on sivu, jota etsin seurata. Julkaise sitten sivu uudelleen.

Facebook Pixel Helperin käyttö

Facebook Pixel Helper

Pikseli pitäisi nyt asentaa ja toimia. Facebook ilmoittaa sinulle, kun se toimii, mutta kokemuksen perusteella tämä voi viedä noin 24 tuntia.

Facebook Pixel Helper toimii

Facebook Pixel Helper on ilmainen vianetsintätyökalu, joka toimii reaaliajassa. Aktivoi selaimen laajennus ja lataa sitten WordPress-verkkosivustosi. Facebook Pixel Helper ilmoittaa, onko pikseli ampumassa ja toimii oikein, tai auttaa sinua tunnistamaan ja korjaamaan virheet.

Lopeta mukautetun yleisön luominen

Sijainti

Nyt Facebook-kuvapisteesi on asennettu WordPress-verkkosivustoosi, voit lopettaa mukautetun yleisön luomisen. Vaihda takaisin Facebook-mainoshallintaan ja jatka eteenpäin ja lisää ylimääräisiä tietoja, joita haluat käyttää yleisöluokasi mukauttamiseen. Näitä ovat yleisön sijainti, ikä, kiinnostuksen kohteet, käyttäytyminen ja muut.

Tallenna tämä yleisö

Kun olet valmis, valitse Tallenna tämä yleisö..

talousarvio

talousarvio

Tässä valitset sopiva budjetti uudelleenmarkkinointikampanjallesi ja luoda mainosten aikataulu. On tärkeää, että kun mainoksesi ovat valmiina, näet tuloksia huolellisesti. Tarkista, että mainoskampanjasi on tehokas ja saat vastinetta rahoillesi.

Luo mainos

Muoto

Viimeinen vaihe on luoda mainos. Voit valita yksinkertaisen kuvan, karusellin, videon tai diaesityksen. Lisää oma media, teksti ja asianmukaiset linkit. Varmista, että mainoksesi on dynaaminen ja ainutlaatuinen. Sen on erotuttava yleisöstä, mutta samalla edustaa tuotemerkkiäsi ja vetovoima kohderyhmällesi. Facebook on loistava tiedot ja esimerkkejä tehokkaita mainoksia, joten katso ennen aloittamista.

Lopulliset ajatukset

Kun mainoksesi on valmis ja näkynyt, työskentely ei ole loppunut. Facebook tarjoaa valikoiman strategioita, joiden avulla mainostasi voidaan muuntaa tavoitteeseensa nähden. Yrittää jaettu testaus mainoksesi, luomalla valikoiman erilaisia ​​mukautettuja yleisöjä ja Katso samanlaisia ​​yleisöjä, ja paljon muuta. Seuraa aina tuloksiasi tarkasti nähdäksesi, onko uudelleenmarkkinointikampanjasi onnistunut, ja opi, mitä voit tehdä sen lisäämällä tuloksia entisestään.

Mitä tavoitetta valitset Facebook-uudelleenmarkkinointikampanjallesi? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map