Kuinka lisätä verkkokaupan näkyvyyttä verkkokauppasivustossasi

Kuinka lisätä verkkokaupan näkyvyyttä verkkokauppasivustossasi

WordPress on tehokas työkalu blogien, aloitussivujen, portfolioiden, yrityshakemistojen ja jopa verkkokauppojen luomiseen. Sitä on helppo käyttää ja se tarjoaa joustavia ominaisuuksia, joten ei pitäisi olla yllättävää, että yhä useammat yrittäjät valitsevat WordPressin perustaakseen liiketoimintansa. Mutta kaiken tämän lisääntyneen kilpailun avulla kuinka voit lisätä WooCommerce-käyttöisen verkkokauppasivustosi näkyvyyttä verkossa varmistaaksesi, että kohdeyleisö näkee tuotteesi?


Onneksi olet jo tehnyt loistavan valinnan WordPressin avulla. Kuten aiemmin mainittiin, WordPressin kaksi parasta osaa ovat sen helppo ja joustava ominaisuus. WordPress perustuu turvalliseen ja kelvolliseen koodiin, jossa on intuitiiviset vaihtoehdot sisällön luomiseen. Lisäksi se on riittävän tehokas alusta, joka toimii hienosti melkein minkä tahansa tyyppisissä yrityksissä, koska sinun on vain asennettava laajennus lisätäksesi ominaisuuksia tarvittaessa – kuten asentaa WooCommerce aloittaaksesi oman kaupan. Se on niin helppoa.

Mutta kun olet oppinut rakentamaan verkkokaupan WooCommerce-palvelun avulla, voit tehdä muutamia asioita lisätäksesi verkkokaupan näkyvyyttä verkkokaupassa. Tässä on 5 helppoa tapaa päästä alkuun.

1. Aloita bloggaaminen

10 parasta syytä, miksi sinun pitäisi aloittaa blogin luominen WordPressillä

Verkkokauppa on hieno tapa myydä tuotteita tai palveluita, varsinkin kun WordPress tekee siitä niin helpon. Mutta yksi parhaista tavoista lisätä online-näkyvyyttä verkkokauppasivustossasi on blogin käyttäminen. Tässä on muutama avain, jotka pitää mielessä aloittaessasi blogia.

Luo loistavaa sisältöä

Ota ensin aikaa luoda sisältöä, josta kohdeyleisösi nauttii. Muista, että tavoitteesi on houkutella potentiaalisia asiakkaita, joten kirjoita aiheisiin, jotka liittyvät tuotteesi markkinarakoon. Jos myyt ilmanpuhdistimia, kirjoitat yleisimmistä ilman epäpuhtauksista, miten niitä torjutaan, ja parhaimmista suodattimista allergisille ihmisille. Jos omistat muotiliikkeen, saatat haluta blogoida tulevista festivaaleista, kuuluisuuksien ulkoasuista ja Instagram-suuntauksista. Saat idean.

Lisää sisäiset linkit

Seuraava askel on linkki omiin artikkeleihisi artikkeleissasi. Kapeasta riippuen sinulla voi olla ”kulmakiven” sisältöä, johon haluat linkittää tarvittaessa. Joten kun luot uutta sisältöä, on hyvä idea pitää nykyiset artikkelisi mielessä. Esimerkiksi, koska WPExplorer on WordPress-blogi, tästä seuraa, että yksi ydinartikkeleistamme käsittelee parasta WordPress-hosting-palvelua, joten kun se on luonnollista, lisäämme linkin siihen.

Lisää tuotteita viesteihin

Koska yrität lisätä tuotemyyntiä hyödyntämällä blogia, sinun pitäisi todella mainostaa tuotteitasi blogissasi. WooCommerce tekee tästä erittäin helpon sisäänrakennetun, ainutlaatuisen ansiosta WooCommerce-lyhytkoodit.

WooCommerce-lyhytkoodit

Noir WordPress -teemassa käytetyt WooCommerce-lyhytkoodit.

Linkitä tiettyihin tuotteisiin käyttämällä tuotetunnuksia (jotka voit nähdä WordPress-hallintapaneelissa kohdassa WooCommerce> Tuotteet, kun viet hiiren osoittamalla jokaista tuotetta):

[tuotetunnukset = "1, 2, 3, 4"]

Voit myös näyttää vain myyntituotteesi ja lisätä lisää lyhyen koodin määritteitä, kuten tuotteita sivua kohden ja sarakkeiden määrän:

[sale_products per_page = "6" sarakkeet = "3"]

Voit valita tonneilla lisää määritteitä (saat lisätietoja napsauttamalla yllä olevaa linkkiä). Joten jos omistat lemmikkikaupan ja kirjoitat eläinten rikastamisesta, voit linkittää joihinkin myydyimpiin kissanpuihin ja jopa tilata ne luokituksen tai suosion perusteella. Tämä on loistava tapa kanavoida liikennettä blogistasi suoraan kauppaasi.

2. Keskity hakukoneoptimointiin

SEO: n tulisi olla yksi blogien tai verkkokauppojen pääpainopisteistä. Usein sanotaan, että ”sisältö on kuningas”, kun se liittyy SEU: han, mutta uskomattoman sisällön kirjoittaminen ei takaa, että artikkelisi tai tuotteesi sijoittuu hakukoneisiin, kuten Google tai Bing.

WordPress SEO -sovelluksen parantamiseksi on olemassa useita oppaita, mutta verkkokaupan SEO kannalta paras vaihtoehto on käyttää asuttu SEO-laajennus WooCommerce-laajennuksella.

Käytä hyvää SEO-laajennusta

WordPress SEO: lla on kaksi päälaajennusta, joista useimmat käyttäjät valitsevat – joko All in One SEO Pack tai Yoast SEO. Et todellakaan voi mennä pieleen kummankaan vaihtoehdon kanssa, koska ne molemmat tarjoavat avaintoimintoja, kuten XML-sivukartan (joka on ehdottoman välttämätöntä hakukoneille tärkeiden sivujen löytämiseksi, indeksoimiseksi ja indeksoimiseksi), sisällön arvioinnin ja linkkien uudelleenohjauksen. Lisäksi molemmat tarjoavat WooCommerce-laajennuksen kaupan SEO hallinnoinnin helpottamiseksi.

WooCommerce All-in-One-SEO Pack -integraation ilmainen laajennus

Vapaa WooCommerce – Kaikki yhdessä SEO-paketti laajennus lisää uusia vaihtoehtoja “tuotteiden” mukautettuun postityyppiin. Tällä tavoin voit helposti hallita kaupan kaikkien nimikkeiden, kuvaus, avainsanat ja otsikkomääritteet.

Yoast Woocommerce SEO

Oletuksena ilmainen Yoast SEO -laajennus lisää kuuluisan SEO Manager -sovelluksen tuotesivuille, jotta voit optimoida sisältösi (Flesch-lukukokeen, sisällön pituuden ja passiivisen äänen perusteella), avainsanojen tiheys, linkit, metakuvaus ja SEO-otsikko hakukoneille , kuvia ja muuta. Mutta pysyäksesi kilpailijoidesi edessä, kannattaa ehkä harkita palkkiota Yoast WooCommerce SEO lisäosa edistyneisiin ominaisuuksiin, kuten tuotteiden rikkaat nastat, myymäläleivän ja optimoidut sivukartat (laajennus poistaa automaattisesti suodatintulossivut).

3. Kiinnitä huomiota sosiaaliseen mediaan

Kun blogin asetukset ja kauppasi SEO on hoidettu, seuraava askel on hyödyntää sosiaalista seurantasi lisätäksesi verkkokaupan näkyvyyttä verkkokaupassa. Sosiaalinen media voi olla kaupan valtava liikenteen lähde. Tarjoamalla yksinoikeudella sosiaaliseen jakamiseen liittyviä tarjouksia voit helposti saada uusia asiakkaita vaivattomasti vaivattomasti.

Tarjoa yksinoikeudella kuponkeja tai tarjouksia

WooCommerce Kupongit ja tarjoukset

Yksi vaihtoehto on luoda kuponkeja tai tarjouksia erityisesti sosiaalisen median seuraajille. WooCommerce sisältää sisäänrakennetun ominaisuuden kupongien luomiseen prosenttimäärien, dollarimäärän tai tietyn tuotteen perusteella. Voit myös lisätä mukautetun vanhenemispäivän ”onnellun tunnin myyntiin” tai asettaa käyttörajan, jotta vain ”15 ensimmäistä asiakasta säästää 15%” luodaksesi kiireellisyyden. Tämä on loistava tapa kiinnittää uuden asiakkaan huomio sosiaalisessa mediassa ja saada hänet vakuuttuneeksi ostamisesta.

Ota ”Suosittele ystävälle” -bonus käyttöön

WPGensin suosittele ystävä WooCommerce-palveluun

Toinen vaihtoehto on tarjota nykyisille asiakkaille kannustin suositella tuotemerkkiäsi ystävilleen ja perheelleen “viittaa ystävälle” -kampanjan avulla. Tällä tavalla, kun nykyinen asiakas jakaa yhteyden ystävänsä kanssa, he saavat tililleen 10 dollarin alennuksen ja heidän ystävänsä saavat ensimmäiseen ostoonsa 10 dollarin kupongin..

Voit lisätä omia suusanallisia tarjouksiasi kokeilemalla Lähetä ystävälle WooCommerce-ilmainen laajennus laajennus. Laajennus luo yksinkertaisen viittausjärjestelmän, jolla on yksilöllinen linkki jokaiselle asiakkaalle jaettavaksi. Sitten kun he viittaavat uusiin käyttäjiin, laajennus luo automaattisesti kertakäyttöisiä kuponkeja molemmille osapuolille – sinun tarvitsee vain istua ja katsella, miten viittaukset tulevat.

4. Pidä mielenkiintoisena

Sisällön ja tarjousten luominen yleisöllesi on hieno tapa pitää ihmiset tulemaan takaisin, mutta miten löytää uusia ihmisiä käymään kaupassa? Voit tietysti käyttää perinteisiä mainontamenetelmiä, mutta tässä on muutamia markkinointiideoita, joiden avulla voit pitää sivustosi mainonnan mielenkiintoisena:

 • Verkko- ja vierasviestit muille blogeille tavoittaaksesi uuden yleisön
 • Aloita uutiskirje (käytämme ja suosittelemme MailChimp-sovellusta) jakaaksesi sinulle uusia blogin viestejä ja tulevia myymälöitä / tapahtumia
 • Suorita tarjous, jonka avulla asiakkaat pääsevät voittamaan tavaran kaupastasi (haluamme käyttää Rafflecopter) sosiaalisen median ja uutiskirjeen kanssa
 • Julkaise teemakohtaisia ​​artikkeleita pyöristämällä tuotekokoelmia NYE: lle, 4. heinäkuuta, uutta lukuvuotta jne.
 • Tee työtä sosiaalisten vaikuttajien kanssa saadaksesi sanan brändistäsi (huomaa: tämä voi olla kallis, jopa erittäin kallis, mutta kapeasta riippuen se on yksi tuottoisimmista sijoituksista, joita voit tehdä yritykseesi)

Voit tehdä paljon jatkaaksesi verkkokauppasi mainostamista. Ole vain sitkeä ja luova jatkaaksesi online-näkyvyyden lisäämistä sivustosi perustamisessa.

5. Rekisteröidy Googlessa

Google My Business

Viimeiseksi suosittelemme, että hankit kaupan asennuksen Google My Business jos sinulla on fyysinen sijainti. Tällä tavalla voit luoda tai vaatia yritystietoja Google Mapsissa, lisätä merkityksellisiä tietoja (kuten tuntia tai valikoita), vastata asiakkaiden arvosteluihin Googlessa ja jopa mainostaa tulevia tapahtumiasi. Seuraa vain aloitusopas vahvistaa ja optimoida yrityksesi.

Google My Business sisältää myös hyödyllisen hallintapaneelin, jotta voit nähdä, kuinka käyttäjät löytävät yrityksesi profiilin verkossa, mitä he napsauttavat ja missä he ovat (maantieteellisesti). Nämä tiedot voivat auttaa sinua säätämään yritystoimintaa ja markkinointistrategioita vetoamaan enemmän asiakaskuntaasi ja lisäämään online-näkyvyyttä.

Kuinka voit lisätä verkkokaupan näkyvyyttä verkkokauppasivustossasi

Toivottavasti olet voinut oppia jotain uutta viidestä vinkistämme myymäläsi online-näkyvyyden lisäämiseksi. Tai ehkä ainakin muutama vinkki on ollut hyödyllinen yrityksellesi. Minkä tahansa yrityksen johtaminen voi tuntua ajoittain ylivoimaiselta, mutta ainakin jos valitset WordPressin, verkkosivustosi voi olla hiukan hallittavissa. Mutta blogin luominen, keskittyminen hakukoneoptimointiin, sosiaalisen median käyttäminen, sisällön mainostaminen ja Google-kaltaisten työkalujen käyttäminen sinun eduksesi voi ehdottomasti lisätä verkkokauppasivustosi näkyvyyttä..

Onko sinulla muita kysymyksiä online-näkyvyyden lisäämiseksi? Tai lisää vinkkejä muille verkkokauppasivustojen omistajille? Jätä vain kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map