Kuinka lisätä toimintakehotus WordPressiin

Kuinka lisätä toimintakehotus WordPressiin

Toimintakehotus (CTA) ei ole muuta kuin hieno markkinointikieli painikkeelle, joka motivoi käyttäjää ryhtymään toivottuihin toimiin johtaen hänet alas asetettuun konversiosuppiloon..


Harkitse tätä: sinulla on oltava vähintään kerran elämässäsi rekisteröitynyt johonkin tai muuhun tilauspalveluun (Spotify, Amazon Prime jne.) Tai ladannut ilmaisen resurssin (e-kirja, mallit jne.) Verkkosivustolta vaihto henkilökohtaisille tietoillemme.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

No, voimakas toimintakehotus helpotti ”toimintaa”. Nämä kiehtovat pienet painikkeet ovat välttämätön osa markkinoijan hyödyllisyysvyötä. He voivat tehdä eron potentiaalisen asiakassuhteen muuttamisen ja potentiaalisen suojelijan menettämisen välillä.

Miksi CTA on niin tärkeä??

Hyvin tehty CTA on etu kolikon molemmille puolille:

 • Verkkosivustolle: Tämä on sinun tilaisuutesi kehottaa selvästi ihmisiä, jotka vierailevat sivustossasi tai lukemaan sähköpostisi uutiskirjettä, tekemään jotain kannattavaa, kuten ostamaan, lataamaan aidattua e-kirjaa, kuluttamaan enemmän sisältöäsi tai jakamaan työsi heidän sosiaalinen media. CTA rohkaisee käyttäjää olemaan vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa ja voi mahdollisesti luoda perustan hedelmälliselle pitkäaikaiselle suhteelle uuteen vierailijaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan ja saada arvokas uusi johto.
 • Käyttäjille: CTA viestii yksiselitteisesti, mitä heidän tulisi tehdä seuraavaksi verkkosivusi läpi käymisen jälkeen. Ilman sitä he todennäköisesti vain jättävät (ja unohtavat) verkkosivustosi tekemättä mitään erityistä heille tai sinulle hyödyllistä toimintaa. Lisäksi painike on heidän lippu saadaan jotain ottamaan pois (mahdollisesti ilmaiseksi).

Se on voittava. Ja silti, lähes 70 prosenttia pienillä yrityksillä ei ole yhtä ainoaa CTA: ta verkkosivustollaan. Jos luet tätä, olet todennäköisesti osa tätä enemmistöä. Älä kuitenkaan huolestu, olemme saaneet sinut suojaamaan.

Jotkut Dos ja Donts

Ennen kuin keskustelemme CTA: n lisäämisestä WordPress-verkkosivustoosi, on tärkeää pitää mielessä seuraavat kahdeksan ohjeistoa vakuuttavan CTA: n kirjoittamisesta..

 1. käytännöllisiä: Käytä käyttäjää suorittamaan tietty toimenpide. Ole vakuuttava. Älä ole epämääräinen.
 2. ytimekäs: Älä koskaan kirjoita kokonaisia ​​lauseita painikkeen sisään. Käytä kompakteja lauseita, jotka eivät ylitä viittä sanaa.
 3. Näyttävä: Suunnittele CTA niin, että se on verkkosivustosi näkyvin elementti. Käytä kontrastia ja värejä suurempi. Sovita painikkeen väri tuotemerkkisi kanssa, loput sivut ovat vastakkaisia. Lisäksi hienovaraisia ​​animaatioita, kuten painike leijuu ja suunnittelutehosteet, kuten 3D-varjo, voivat tehdä siitä vieläkin houkuttelevamman.
 4. Humoristinen: Vakauttaminen ei tarkoita sitä, että et voi olla nokkela. Useimmat käyttäjät ihailevat älykästä sanamuotoa, ja punoilla on vakuuttava vaikutus.
 5. Henkilökohtainen: Anna käyttäjille käsitys siitä, että he ovat vastuussa. Toisin sanoen kirjoita jotain riville “Anna minulle ilmainen PDF” ja käänteinen vastaus (jos kyseessä on ponnahdusikkuna) on jotain “Ei, kiitos”. Minä olen ihminen ”.
 6. kitkaton: Sanat, kuten “Osta” ja “Ilmoittautuminen”, tietävät alitajuisesti, että käyttäjän on ponnisteltava ja annettava jotain vastineeksi tarjouksesta. Kuka ei epäröisi, kun sitä pyydetään suoraan jakamaan rahansa tai henkilökohtaiset tietonsa? Paras välttää ja käyttää pienikitkaiset vaihtoehdot kuten “Kokeile” ja “Hanki”.
 7. kiireelliset: Jos aiheellista, aiheuta kiireellisyyttä, pelko kadota (FOMO) käyttäjän mielessä kirjoittamalla lauseita, kuten ”Vain X kappaletta vasemmalle” tai tarjouksen osoittava ajastin, joka osoittaa, että tarjous vanhenee pian..
 8. rauhoittavaa: Jälleen, jos se on tarkoituksenmukaista, tee käyttäjille kristallinkirkas, että heillä ei ole mitään menetettävää, kun he napsauttavat painiketta. Esimerkiksi, he voivat peruuttaa tilauksensa milloin tahansa tai saada täyden hyvityksen, jos he eivät ole tyytyväisiä tuotteeseen. Lauseet, kuten ”Luottokorttia ei vaadita” tai ”Peruuta milloin tahansa”, voivat houkutella reunalla olevia käyttäjiä ottamaan askeleen..

Ja siinä se on. Noudata näitä parhaita käytäntöjä absoluuttisen vastustamattoman CTA: n valmistamiseksi tarjouksella, jota he eivät voi kieltäytyä.

Mihin CTA: t sijoitetaan?

CTA: t ovat hyödyllisiä eri puolilla verkkosivustoa, suosituimpia ovat:

CTA-sijoittelu t blogipäivän loppuun

Blogiviestin lopussa (sosiaalisen median tarkastaja)

CTA-sijoittelulähtö-aikomus

Poistumistarkoituksessa ponnahdusikkunoissa (Omniconvert)

CTA-sijoittelu sivupalkissa

Kiinteä sivupalkki (Quick Sprout)

CTA-sijoittelu sisältöön

Asiaankuuluvan sisällön keskellä (Content Marketing Institute)

CTA-aloitussivu

Tervetulosivuna (Quick Sprout)

Lisäksi ne ovat erityisen hyödyllisiä sähköpostimarkkinoinnin uutiskirjeissä. Uutiskirjeiden ja myynninedistämissähköpostiviestien tulisi aina päättyä houkuttelevalle toimintakehotukselle, jossa pyydetään lukijoita

 • Lue viimeisimmät blogiviestit
 • Lataa ilmainen resurssi
 • Katso uusi tuoteluettelo
 • Voit käyttää rajoitetun ajan myyntiä tai alennusta
 • Ja niin edelleen

Lopuksi puhutaan siitä, kuinka lisätä se todella WordPress-verkkosivustoosi.

Kuinka lisätä CTA?

Jos haluat koodata CTA manuaalisesti mukautetulla CSS: llä, niin Tämä artikkeli on sinulle.

Kaikkia näitä ongelmia ei kuitenkaan tarvitse käydä läpi, ellet tietenkään halua. Tämän tehtävän suorittamiseen on saatavana todella upeita (ilmaisia ​​ja maksettuja) laajennuksia.

Alla on kokoelma kuutta parasta ilmaista (ja freemium) pluginia, jotka on valittu käsiksi helppoa käyttöä varten.

Elementor

Elementor Page Builder -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elementor on ensisijaisesti tarkoitettu täysimittaiseksi WordPressin sivunrakentajaksi. Elementor on erittäin helppo, vedä ja pudota -laajennus, jota voidaan käyttää myös kauniiden CTA-lisäysten lisäämiseen verkkosivustollesi..

Totta, et tarvitse koko sivunmuodostajaa lisätäksesi vain muutaman painikkeen verkkosivustollesi. Mutta Elementor eliminoi kokonaisuudessaan taustatyöt mahdollistamalla reaaliaikaisen käyttöliittymäsuunnittelun, mikä tekee siitä käytön erittäin kätevän. Pro-suunnitelman avulla sinulla on pääsy CTA-widgetteihin, jotka antavat sinulle täyden hallinnan CTA-suunnittelusi suunnitteluun.

Lopputulos olisi CTA: t, jotka ovat täysin reagoivia ja mobiiliystävällisiä. Lisäksi se toimii hyvin tapa luoda aloitussivu myös WordPressin avulla.

Lyhytkoodit Ultimate

Lyhytkoodit Ultimate Plugin

Mukaan WordPress.com, ”Lyhytkoodi on WordPress-erityinen koodi, jonka avulla voit tehdä hienoja asioita hyvin pienellä vaivalla. Lyhyet koodit voivat upottaa tiedostoja tai luoda objekteja, jotka yleensä vaativat paljon monimutkaisia, rumaita koodeja yhdellä rivillä. Lyhytkoodi = pikakuvake. ”

Kuten nimestä tuolloin viittaa, Shortcodes Ultimate on ilmainen laajennus, joka on ladattu lyhytkoodeilla, joiden avulla voit helposti luoda välilehtiä, painikkeita, laatikoita, liukusäätimiä ja karuselleja, reagoivia videoita ja paljon muuta.

Lyhytkoodit Ultimate CTA Editor

Asennettuaan lyhytkoodigeneraattori on saatavana WordPress-postieditorissa. Luo mukautettu, reagoiva CTA käyttämällä sekoitusta laatikoita ja painikkeita.

WPForms

WPForms WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Verkkosivustosi kävijät saattavat haluta ottaa sinuun yhteyttä monista syistä, kuten:

 • Pyydä tarjous
 • Pyydä mahdollisuus yhteistyöhön
 • Selvitä joitain epäilyksiä
 • Vain antaa sinulle selkänojan

Yksinkertainen yhteyslomake, jossa on muutama syöttökenttä ja Lähetä-painike, helpottaa kaksisuuntaista viestintää ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Se on hyödyllinen myös, kun haluat kävijöiden kirjautuvan sähköpostiluetteloosi.

Tulee sisään WPForms.

Tämä on toinen helppokäyttöinen mutta tehokas laajennus, jolla on yksinkertainen vetämis- ja pudotusliittymä. Hyvännäköisen ja toimivan yhteyslomakkeen kokoaminen vie vain muutaman minuutin.

Lisäksi se on valmiiksi ladattu malleilla, joita voit valita ja muokata. Ja kyllä, tuotetut lomakkeet ovat reagoivia, mobiiliystävällisiä ja optimoituja hakukoneindeksoijille.

Siinä on myös sisäänrakennettu automaattinen roskapostin esto ja voit estää robotteja lisäämällä CAPTCHA, reCAPTCHA tai Googlen uusi Invisible reCAPTCHA.

Popup Maker

Popup Maker -laajennus

Ponnahdusikkunat ovat välttämätön paha. Ne voivat ärsyttää käyttäjiä, mutta oikein ajoitettuna ne ovat siunaus sekä verkkovastaaville että käyttäjille.

Esimerkiksi poistumistarkoituksen mukaiset ponnahdusikkunat voivat muuttaa kertaluonteiset vierailijat säännöllisiksi hakemalla heitä kirjautumaan sähköpostiluetteloosi vastineeksi jotain arvokasta, kuten ilmainen e-kirja.

Aloittelijaystävällisen ja hyvin muokattavan ponnahdusvalmistajan avulla, kuten esimerkiksi Popup Maker, voit luoda mitä tahansa määrää ja tyyppisiä ponnahdusikkunoita – sähköpostin opt-in, ilmoituksen ponnahdusikkunoita, videovalopalkkeja ja mitä sinulla on – äskettäin.

Lisäksi voit asettaa napsautuksen liipaisuja, seurata ponnahdusikkunoiden avointen lukumäärää ja asettaa viiveen muiden ominaisuuksien joukossa.

Boxzilla

Boxzilla-laajennus

CTA-liitännäisten isä, Boxzilla on toinen ponnahdusikkuna-plugin, jonka avulla voit rakentaa laatikot, jotka aukeavat tai liukuvat sisään ja ulos ennalta suunnittelemasi laukaisimien mukaisesti: aika sivustossa (tai sivulla), poistumistarkoitus, vieritysprosentti, sivun näyttökertojen määrä tai manuaalinen napsautus.

Nämä ruudut voivat sisältää minkä tahansa haluamasi sisältömuodon.

Voit mukauttaa ruudun sijaintia näytössä ja käyttää sitä mihin tahansa CTA-sopimukseen, kuten MailChimp-kirjautumislomakkeeseen, sosiaalisen jakamisen painikkeisiin ja niin edelleen. Laatikon ulkonäkö on myös täysin muokattavissa intuitiivisen editorin avulla. Se on myös mobiililaitteille optimoitu.

Yksinkertainen sivuvälilehti

Yksinkertainen sivulaita-laajennus

Lisää verkkosivustollesi maailmanlaajuinen CTA, joka linkittää suosikki sisältösi käyttämällä Yksinkertainen sivu-välilehteä.

Se lisää pystysuuntaisen välilehden selainikkunan vasemmalle tai oikealle puolelle, jonka voit linkittää mille tahansa sivulle. Välilehti pysyy paikoillaan, kun käyttäjä vierittää sivua ylös tai alas, joten se on aina näkyvissä ja toimintavalmis. Ja se on myös mobiiliystävällinen.

Se on helppo asentaa ja käyttää. Vain yhdeltä “Asetukset” -sivulta voit asettaa välilehden tekstin, asettaa fontit ja värit ja linkittää kohde-URL-osoitteeseen.

OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin -lomakkeet

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Emme voi saada loppuun CTA-laajennuskokoelmaa mainitsemalla OptinMonster. Tämä suosittu lead-sukupolven ohjelmisto tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten ponnahdusikkunat, kelluvat palkit, sisällön kaapin, kuponkipyörän, lähtöajan ja muut. Voit jopa käyttää sitä luoda tervetuliaismatto toimintakehotus, jota kävijät eivät yksinkertaisesti menetä.

Lisäksi on helppo rakentaa ja mukauttaa optiineja / CTA: ita intuitiivisella vedä ja pudota -kampanjan rakentajalla, rajoittamattomalla värivaihtoehdolla, kuvataustat, MonsterEffects ja paljon muuta. OptinMonster tukee myös luetteloiden segmentointia, reaaliaikaisen käyttäytymisen automatisointia, split-testausta ja muuntamisanalytiikkaa. Joten voit tietää yhdellä silmäyksellä, toimiiko CTA.


Tämä täydentää luetteloa tärkeimmistä WordPress-laajennuksista, joiden avulla voit lisätä korkealaatuisen CTA-verkkosivustosi. Ja nyt tiedät, kuinka tärkeää on tehdä se yhdessä parhaiden käytäntöjen kanssa, jotka siihen liittyvät. Joten, mitä sinä odotat? Eteenpäin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map