Kuinka lisätä tekijälaatikko WordPress-sivustoosi

Kuinka lisätä tekijälaatikko WordPress-sivustoosi

Kuten todennäköisesti tiedät, kirjailijan biolaatikko lisää blogisi aitoutta. Vaikka nimettömällä julkaisemisella onkin käyttötarkoituksensa, se ei vertaa aitouden arvoon. Kirjailija bio luo luottamusta lukijoihisi. Ihmiset eivät halua vain lukea blogissasi julkaistamiasi tietoja, vaan he haluavat myös tietää kuka olet. Ihmisten on helpompaa luottaa sinuun, kun he voivat yhdistää lukemansa sisällön todelliseen ihmiseen.


Joten jos olet piiloutunut salanimien taakse, sinun on aika harkita kirjailijan biokentän lisäämistä. Edellisessä viestinä osoitin sinulle kuinka hallita useita kirjailijoita blogissa ja olen myös jakanut mitä sinun on tiedettävä kuinka kirjoittaa blogin bio. Mutta tässä viestissä aion jakaa kuusi tapaa, joilla voit lisätä tekijän biokentän sivustoosi, jotta kaikki nämä kirjoittajat saavat erääntymisensä. Tähän on periaatteessa kolme lähestymistapaa:

 1. Valitse teema, jolla on jo kirjailijalaatikko
 2. WordPress-laajennusten käyttäminen
 3. Teeman koodin muokkaaminen suoraan

Kuusi menetelmistä, joista aion keskustella, ovat itse asiassa plugins. Ennen kuin teet mitään muuta, sinun on kuitenkin lisättävä kirjoittajia tai käyttäjiä hallintapaneelin kautta osoitteessa käyttäjätLisää uusi. Sitten joko sinun tai kirjoittajien on lisättävä bios (lyhyt kuvaus) sekä mikä tahansa muu sisältö käytettäväksi kirjailijaruutuihisi (Gravatar, kuva, linkit, sosiaaliset profiilit jne.).

Lisää uusia kirjoittajia blogiisi

Helpoin ja suositeltuin (mutta ei välttämättä paras) tapa lisätä kirjailijan biolaatikko blogiisi on laajennuksen käyttö. Lataa vain valitsemasi laajennus, asenna se ja asenna se haluamallasi tavalla. Se siitä. Tässä on joitain laajennuksia, jotka tulee harkita:

1. Valitse teema sisäänrakennettujen kirjoituslaatikoiden avulla

Sisältää sisäänrakennettuja kirjoituslaatikoita

Yksinkertaisin vastaus on valita teema, jolla on jo tarvitsemasi kirjailijaruutuvaihtoehdot. Esimerkiksi oma Total-teema sisältää tukea kirjailijabioille, kuvia ja linkkejä. Joten korkeintaan kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on lisätä hieman muotoilua. Ota vain aikaa tarkastella ensin teeman live-esittelyä, etsi blogi ja tarkista viestit nähdäksesi, onko tekijälaatikko. Jos et ole varma, ota yhteyttä kehittäjään. Heidän pitäisi pystyä kertomaan sinulle heti, onko tämä heidän tarjoama teemaominaisuus.

2. Tähtilaatikko: Kirjailijalaatikko ihmisille

Tähtilaatikko: Kirjailijalaatikko ihmisille

Starbox tarjoaa yksinkertaisen tavan lisätä kaunis kirjailijan biolaatikko sekoittamatta koodia. Siihen kuuluu useita teemoja, joita voit käyttää, kuten yritysteemoja, pudotusvalikkoa, hienoa teemaa ja paljon muuta. Tämän laajennuksen avulla on myös helppo integroida tekijöiden sosiaalisia profiileja. Voit myös määrittää Google- ja Facebook-kirjoitusten vahvistuksen napsautuksella.

Starbox on rakennettu käyttäjien sitoutumiseen. Se keskittyy visuaalisiin ominaisuuksiin ja on varmasti erittäin käyttäjäystävällinen laajennus. Voit mukauttaa laajennusta edelleen, jos haluat, mutta oletusasetukset tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi työn suorittamiseen oikein.

3. Yksinkertainen kirjoittajaruutu

Yksinkertainen kirjailijaruutu

Yksinkertainen kirjoittajalaatikko tekee tarkalleen sen nimensä perusteella: lisää yksinkertaisen kirjailijaruudun WordPress-blogin viesteihin. Vaikka laajennus voi olla yksinkertainen, se ei ole millään tavalla tylsää. Yksinkertainen kirjoittaja -ruudulla voit näyttää nimesi, kuvauksesi, sivukuvan ja verkkosivustosi sekä sosiaalisen median kuvakkeet. Itse asiassa se tukee jopa 30 kuvaketta, jos olet todellinen sosiaalisen median maven.

Voit mukauttaa sen vastaamaan teeman värejä ja asettelua. Lisäksi kirjailijalaatikko on täysin reagoiva, joten se näyttää mobiililaitteissa yhtä terävältä kuin kannettavilla tietokoneilla ja isommilla näytöillä. Yksinkertainen kirjailija -ruutu antaa sinun myös lisätä kirjoittajan biolaatikon manuaalisesti single.php tai author.php mallitiedostot, jos niin haluat.

4. Co-Authors Plus

Co Tekijät Plus

Co-Authors Plus on rakennettu blogeille, joissa on useita kirjoittajia. WordPress ei tue useita kirjailijahyvityksiä oletuksena, joten tällainen laajennus voi olla todella kätevä, jos sinulla on useita kirjoittajia, jotka tekevät yhteistyötä.

Co-Authors Plus -sovelluksella voit määrittää useita sivuratoja viestiin, johon useat kirjoittajat ovat osallistuneet. Voit lisätä kirjailijabiosta ohituslinjoina myös käyttämällä heidän kirjoittajien vierasprofiilia.

Ilmeisesti tämä laajennus ei ole yhtä suoraviivainen kuin muut, joita tähän mennessä on käsitelty täällä. Sinun on tehtävä joitain muutoksia tematiedostoihisi, ennen kuin käytät laajennuksen mallimerkintöjä kirjoitusviivojen näyttämiseen. Silti kannattaa tarkistaa, esiintyykö yhteistyökumppaneiden viestejä usein.

5. Seksikäs kirjoittaja Bio

Seksikäs kirjoittaja Bio

Seksikäs kirjoittaja-biolaajennus on helppo lisätä täysin räätälöity kirjailija-laatikko viesteihisi. Se tukee sekä yksittäisiä että useita kirjoittajia ja mukana tulee kaksi sarjaa sosiaalisen median kuvakkeita – pyöreä ja neliö.

Voit mukauttaa kaikkea värejä, avatareiden kokoa, linkin värejä ja taustaa laajennuksen hallintapaneelin avulla. Oletusnäytössä on tumma tausta, jonka tekijän nimi on kirjoitettu isoin kirjaimin, kun taas bio-tiedot näytetään valkoisena tekstinä.

6. Manuaalinen teeman integrointi

Aiemmat menetelmät käyttävät laajennuksia tai luottavat teeman sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin näyttääkseen kirjoittajan biokentät viesteissä. Olemme tarkastellut vain muutamia, joiden avulla voit lisätä kirjoittajan bio-tietoja saumattomasti viestiin, mutta varmasti on paljon muuta, mitä voit tarkastella tarvittaessa. Tietysti, jos olet web-kehittäjä ja työskentelet teeman luomisessa, haluat lisätä tämän manuaalisesti teeman sisälle.

Alla on esimerkki koodista, jonka voit lisätä. Tässä tapauksessa se näyttää otsikon, gravatarin, kirjoittajan kuvauksen ja linkin tekijöiden sivulle. Tämä koodi on otettu suoraan Zero WordPress -teemasta ja voit nähdä live-esityksen tällä sivulla.

Joitakin huomioitavia asioita:

 • Tekijän biotiedot lisätään WordPressiin osoitteessa Käyttäjät> Profiilisi.
 • Koodissa, jonka huomaat, kirjoittajan bio on asetettu näyttämään vain, jos käyttäjällä on kuvaus, tämä johtuu siitä, että muuten se näyttäisi oudolta vain nimellä ja avatarilla
 • WordPressin hahmot asetetaan kautta Gravatar joten käyttäjien on luotava tili ja ladattava kuvasivunsa.
 • Haluat tyyliä kirjoittajan biokehyksen lisäämällä mukautetut tyylit suoraan teemaan style.css tiedosto.

Tekijän biokentän lisääminen viesteihisi on ehdottoman välttämätöntä, jos haluat luoda aitouden. Lukijat luovat todennäköisemmin vahvan yhteyden sinuun, jos he voivat kiinnittää kasvot lukemaansa sisältöön. Onneksi on olemassa runsaasti lisäosia, joiden avulla voit lisätä kirjailijaruudun pienellä vaivalla.

Nyt sinulle. Kuinka kirjailijaruudun lisääminen viesteihisi on vaikuttanut lukijaasi blogissasi? Haluaisin kuulla ajatuksesi alla olevasta aiheesta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map