Kuinka lisätä sosiaalisen median seurantaa WordPress-sivustoltasi

Kuinka lisätä sosiaalista mediaasi seuraa WordPress-sivustoltasi

Seuraavan sosiaalisen median luomisen pitäisi nyt olla tavoite kaikille verkkokaupoille, blogeille ja yrityssivustoille. Jos haluat uusia ja palaavia lukijoita, asiakkaita ja asiakkaita, seuraajien yhteisö on oltava sosiaalisessa mediassa.


Mutta tämän faniikan perustaminen sosiaaliseen mediaan on helpompaa sanoa kuin tehdä. Sosiaalinen media voi olla aikaa vievää ja työvoimavaltaista. Kaikkein turhauttavimpaa, ettei ole olemassa tarkkaa voittostrategiaa, joten tuottoa ei voida taata.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kuinka lisätä sosiaalista mediaasi seuraa WordPress-sivustostasi. Keskustelemme sosiaalisen mediasisällön automatisoinnista ponnahdusikkunoiden, hei-palkkien ja sisältökaappejen lisäämiseen parhaista strategioista, joilla verkkosivustosi kävijät seuraavat sinua sosiaalisessa mediassa.

Mitä sinun pitäisi jo tehdä WordPress-verkkosivustollasi

On olemassa joitain hyvin perusstrategioita, jotka kaikkien WordPress-verkkosivustojen tulisi ottaa käyttöön, ja jotka sinun pitäisi nopeasti perustaa tänään, jos et vielä tee sitä. Ne eivät vain auta säästää aikaa, vaan kasvavat hitaasti ajan myötä.

Lisää sosiaalisen seurannan painikkeet

Seuraa painikkeita

Sosiaalisten seurantapainikkeiden tulisi olla näkyvällä paikalla sivustossasi. Niiden sijoittaminen sivupalkkeihin on hieno tapa varmistaa, että ne ovat jatkuvasti näkyviä ja että yleisösi pääsevät niihin helposti.

Seuraa painikkeita lähettäjä AddThis on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä sosiaalisia painikkeita pystysuoraan tai vaakasuoraan sivupalkkiisi tai otsikkoosi. Käytettävissä lukuisissa suosituissa sosiaalisissa verkostoissa, voit näyttää haluamiesi sosiaalisen median kanavien kuvakkeet.

Näytä sosiaalisen jakamisen painikkeet

Kelluva sosiaalipalkki

WordPress-verkkosivustossasi tulisi olla sosiaalisen jakamisen painikkeet jokaisen sisältökappaleen ylä- tai alapuolella, jonka haluat jakaa. Tämä rohkaisee kävijöitä jakamaan sisältösi sosiaalisessa mediassa. Jos lukijasi jakavat sisältösi, se tulee näkemään laajemmalle yleisölle. Tämä on loistava tapa lisätä tietoisuutta sivustostasi, lisätä liikennettä ja saada uusia seuraajia sosiaalisessa mediassa.

Kelluva sosiaalipalkki WPBeginneristä antaa sinun lisätä kelluvan sosiaalisen palkin sivusi sivuille tai viesteihin. Tämä ilmainen WordPress-laajennus on nopea asentaa, näyttää hyvältä ja auttaa sinua jakamaan sisällön. Jos et vielä käytä sitä, lataa se nyt.

Tee sisällöstä Tweetable

Parempi napsauttamalla Tweet

Mitä helpompi yleisöllesi jakaa sisältösi, sitä enemmän he täyttävät tämän toiveen. Parempi napsauttamalla Tweet on toinen ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä napsauttamalla twiitti-ruutuja viesteihisi. Valitse erottuvat tarjoukset blogeistasi, jotta niistä tulee twiittoitavia. Paras sisältösi tekeminen erittäin helpoksi Tweettaa tällä tavalla auttaa sinua jakamaan blogin Twitterissä ja saada sinulle uusia Twitter-seuraajia.

Esittele sosiaalisia syötteitä

WordPressin sosiaalinen stream

Sosiaalisten syötteiden esittely WordPress-verkkosivustollasi on toinen tapa lisätä sosiaalisen median seurantaa. Esittelemällä kaikkia hienoja sisältöjä, keskusteluja ja kommentteja, joita jaetaan sosiaalisen median kanavillasi, verkkosivustosi vierailijat tulevat pian haluamaan liittymään sosiaalisten seuraajien yhteisöön.

WordPress Social Stream on premium-laajennus, jonka voi ostaa CodeCanyonista. Sen avulla voit luoda sosiaalisia syötteitä jokaiselle sosiaaliselle verkostollesi. Tai yhdistä kaikki sosiaalisen verkoston syötteet yhdeksi sosiaaliseksi streamiksi. Koska käytettävissä on erilaisia ​​asettelutyylejä, tämä laajennus antaa sinun näyttää uusimmat sosiaalisen median uutiset tyylillä. Tämän puolestaan ​​pitäisi auttaa vaikuttamaan WordPress-yleisösi ja rohkaisemaan heitä seuraamaan sinua.

Joten nyt olemme pohtineet sosiaalisen median lisäämisen perusteita WordPress-verkkosivustosi seuraamiseksi, katsotaanpa mitä muuta voit tehdä.

Sosiaalisen mediasisällön automatisointi

CoScedule

Laadukkaan sisällön johdonmukainen jakaminen WordPress-verkkosivustoltasi sosiaalisen median kanavilla on erittäin tärkeää. Se pitää sosiaalisen median verkostosi aktiivisena ja mielenkiintoisena, mikä auttaa johtamaan seuraaviin.

Säännöllinen lähettäminen eri sosiaalisen median kanaville voi kuitenkin olla erittäin aikaa vievää. käyttämällä sosiaalisen median hallintatyökalut Kuten CoSchedule avulla voit automatisoida kaikki sosiaaliset viestit. CoSchedule antaa sinun suunnitella, organisoida ja hallita kaikkia viestejä WordPress-kojetaulusta. Voit jopa luoda sosiaalisen median viestejä ja ajoittaa niiden lähettämisen, kaikki tarvitsematta poistua WordPress-sivustostasi.

Sosiaalisen median viestien automatisoiminen tällä tavalla säästää vain aikaa, mutta pitää myös sosiaalisen median verkot ajan tasalla. Kun valitaan seurattavaksi, ihmiset valitsevat sosiaalisen profiilin, joka on jatkuvasti läsnä ja lähettää jatkuvasti uutta sisältöä. Joten jakamisen automatisointi menee pitkälle seuraavien lisäämisessä.

Sosiaalisen median ponnahdusikkunoiden lisääminen WordPress-verkkosivustoosi

Sosiaalisen median ponnahdusikkunoiden käyttäminen WordPress-verkkosivustollasi sosiaalisen median seuraamisen lisäämiseksi voi olla erittäin tehokasta. Ponnahdusikkunat kiinnittävät vierailijan huomion ja rohkaisevat heitä toimimaan tietyllä tavalla. Kaiken kaikkiaan ponnahdusikkunoita käytetään sähköpostien keräämiseen. Jos tavoitteesi on kuitenkin kasvattaa sosiaalista mediaasi seuraavan verran, on järkevää käyttää ponnahdusikkunoita juuri tämän tekemiseen.

Ponnahdusikkunoiden luominen OptinMonsterilla

Kuten me

OptinMonster on lyijy sukupolven ohjelmisto, jonka avulla voit kasvattaa sosiaalista mediaasi seuraavien avulla ponnahdusikkunoita WordPress-verkkosivustollasi. Canvas-sovelluksen avulla voit suunnitella räätälöityjä ponnahdusikkunoita erityisesti sivustosi tarpeisiin. Luo helposti Twitter-seurantaja, Facebook-ponnahdusikkuna tai toisen sosiaalisen median kanavan ponnahdusikkuna.

Mieti aina huolellisesti, missä ja milloin ponnahdusikkuna näytetään. Ihmiset seuraavat sivustoa, koska sisältö tuo jollain tavalla lisäarvoa heidän elämäänsä. Vierailijat tarvitsevat aikaa ollaan tekemisissä sivustosi kanssa ja yhteydessä siihen, joten kun heille annetaan mahdollisuus seurata sinua sosiaalisessa mediassa, he hypätävät siihen.

Näin ollen ponnahdusikkunan näyttäminen kävijöiden saapuessa sivustoosi ei yleensä ole paras tapa saada seuraajia. Ihannetapauksessa odota, kunnes he ovat olleet sivustollasi jonkin aikaa, tai lue tietty määrä. Voit sitten näyttää hyvin ajoitetun ponnahdusikkunan tai sellaisen, joka tulee näkyviin, kun lukija on vierittänyt sivua tiettyyn pisteeseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistumisikkunaa.

Exit Intent -tekniikan käyttäminen

Poistu aikomuksesta

Erilainen pop-up-tyyli, jonka voit toteuttaa WordPress-verkkosivustollasi, on poistumisikkuna. Tämäntyyppiset ponnahdusikkunat käyttävät poistumistarkoitusteknologiaa havaitakseen käyttäjän aikeen poistua sivustostasi. Ponnahdusikkuna ilmestyy sitten ennen vierailijan menettämistä.

Poistumisikkuna voi olla erityisen hyödyllinen kerättäessä sosiaalista mediaa. Siihen mennessä, kun kävijä on valmis poistumaan sivustostasi, hänellä on hyvä käsitys tarjoamastasi. Siksi, kun näet poistumisikkunan juuri ennen heidän lähtöään, sinulla on suuri mahdollisuus muuttaa heidät sosiaalisen median seuraajaksi.

Ole aina varovainen, ettet käytä liian monta ponnahdusikkunaa. Lukuisat ponnahdusikkunat järkyttävät yleisöäsi ja voivat myös vaikuttaa sijoituksesi Googlessa. Kokeile erilaisia ​​ponnahdusikkunoita ja seuraa analytiikkaa nähdäksesi, mihin yleisö reagoi parhaiten. Suorita sitten ponnahdusikkuna, jolla on eniten tuloksia.

Hei-palkin näyttäminen

Älykäs palkki

Hei-palkin näyttäminen WordPress-verkkosivustolla on toinen helppo automatisoitu tapa mainostaa sosiaalisen median kanavia ja rohkaista seuraamaan. Hei-palkki pysyy verkkosivun ylä- tai alareunassa tai voi liikkua, kun käyttäjä vierittää sivua alaspäin. Koska se on jatkuvasti näkyvä yleisöllesi, se on loistava paikka näyttää tärkeä viesti, kuten muistutus liittymisestäsi sosiaaliseen mediaan.

SumoMe on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä tervehdyspalkin tai älypalkin, kuten SumoMe kutsuu sitä verkkosivustollesi. SumoMe-älypalkki voidaan räätälöidä näyttämään viesti, joka rohkaisee joko Twitter-seurantaa tai Facebook-tapaista.

Sinulla on hallita, milloin ja missä älypalkki näkyy. Jos päivität SumoMe Pron, voit lisätä palkkiin sekä seuranta- että muuntamispisteitä. Tämän avulla voit seurata kuinka älykäs palkki on onnistunut muuntamaan WordPress-vierailijasi sosiaalisen median seuraajiin.

Hei-palkki toimii samalla tavalla kuin ponnahdusikkuna, mutta on vähemmän tunkeileva. Se on kuitenkin paremmin näkyvä, koska se on jatkuvasti kävijöidesi silmissä. Näin ollen se voi olla erittäin tehokas tapa lisätä sosiaalisen median seuraajia WordPress-sivustolta.

Sisältökaapit ja sosiaalinen media

Sisältökaappi

Sisällön kaapien käyttäminen WordPress-verkkosivustollasi voi suuresti auttaa lisäämään sosiaalisen median seurantaa. Sisältökaappi pitää sisällön piilossa yleisöltäsi, kunnes hän suorittaa valitsemasi toiminnon, joka tässä tapauksessa olisi seurata sinua yhdessä sosiaalisen median verkostossasi..

Ninja Popups on huippuluokan WordPress-ponnahdusikkuna, joka mahdollistaa monien muiden ominaisuuksien lisäksi lisätä sosiaalisen median sisällön kaappeja verkkosivustoosi. Ninja Popups sisältää visuaalisen muokkausohjelman, jonka avulla sosiaalisen sisällön kaappeja on helppo mukauttaa sivustosi erityistarpeisiin ja näyttää valitsemasi sosiaalisen median kanavat..

Avain onnistuneeseen sisältökaapiin on piilottaa tiedot, joita yleisö haluaa. Lukitse suosituimmat ja parhaiten suoriutuvat blogiviestisi, skandaaliset kuvat, mielenkiintoiset videot tai alennuskoodit. Mitä halutumpi piilotettu sisältö on, sitä enemmän ihmiset seuraavat sinua sosiaalisessa mediassa käyttääksesi sitä.

Lopulliset ajatukset

Sivustosi analytiikan seuranta on tärkeä tapa tietää, mikä toimii ja mikä on mietittävä uudelleen. Kokeile erilaisia ​​strategioita ja seuraa tuloksia, jotta näet, mitkä niistä saavat eniten tuloksia. Vaikka kaikki tämän artikkelin menetelmät voivat olla tehokkaita tapoja lisätä sosiaalisen median seurantaa, viime kädessä sinun on löydettävä se, mikä toimii yleisöllesi.

Mitä strategioita aiot toteuttaa WordPress-verkkosivustollasi lisätäksesi sosiaalisen median seurantaa? Ole hyvä ja jaa alla olevaan kommenttiin …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map