Kuinka lisätä liikennettä WordPress-sivustoosi

Kerro minulle, kuulostaako tämä epämääräisesti tutulta. Aloitit toiveella – murskaamalla ideaa, joka piti sinut hereillä yöllä. Kun olet ravittu aivosi, päätit kaataa idean suunnitelmaan, lukeessasi ehkä lukevan motivoivan tekstin, kuten Ajattele ja kasva rikkaaksi kirjoittanut Napoleon Hill.


Kätevällä suunnitelmalla menit eteenpäin ja yritit muuttaa unelma todellisuudeksi. Menit töihin, ostit web-hosting-palvelun, verkkotunnuksen, loistavan WordPress-teeman ja perustit ensimmäisen WordPress-sivustosi.

Aioit tehdä sen, voit tuntea sen suolistasi. Silmäsi olivat vihreitä; voisit lopulta tappaa ja elää unelmasi. Suunnitelma oli kuitenkin jonkin verran virheellinen, koska siinä ei otettu huomioon liikenteen syntymistä, ainoa leijona, joka estää tietä menestykseen tänään.

Olet melkein paniikkiin, kun löysit hulluutesi, mutta silti pidit siinä, tutkiessasi ja aseistut itsesi uutta tietoa liikenteen luomisesta. Silti numerot eivät vain olleet siellä. Mietit jatkuvasti, mitä Joulupukin nimessä tapahtui “rakentamaan sitä ja he tulevat”. Mitä olisit voinut tehdä väärin?

Alat epäillä, voisitko muuttaa nuoresta blogustasi onnistuneen verkkosivuston ilman keskeistä ainesosaa, joka on verkkoliikenne. Ymmärrät nopeasti, että tämä on mahdotonta, ja pudotat tämän ajattelulinjan.

Et ole kuitenkaan miekka, joten et voinut kuvitella työkalujen laskemista ja kaupan sulkemista. Ehkä sinulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, joten sulkeminen ei ollut oikeastaan ​​vaihtoehto. Älä huoli ollenkaan, jos tämä ei kuulosta sinulta, koska suuri osa siitä on minun oma tarini.

Ehkä olet vain täällä, koska haluat oppia muutamia asioita siitä, kuinka saada lisää liikennettä WordPress-sivustoosi. Ehkä olet täällä, koska saamasi harvat osumat eivät vain leikkaa sitä. Haluat enemmän ja haluat sen nyt. Ehkä – aivan kuten oikeasti – aloit virheellisellä suunnitelmalla ja muutama kuukausi viivalla – löysit itsesi täältä. Ehkä et ole edes aloittanut. Voit oppia aloittamaan blogin muutamassa minuutissa.

Mistä syystä olet täällä, tänään on onnekas päiväsi, kun opit melkein kaikki mitä tarvitset lisätäksesi liikennettä WordPress-pohjaiseen sivustoosi / blogiisi. Tämän viestin loppupuolella jaamme muutamia työkaluja, joiden avulla voit tuottaa enemmän liikennettä verkkosivustollesi, joten ole myös varovainen.

Nauti lopusta ja älä unohda jakaa ajatuksiasi kanssamme kommenteissa! Arvostamme aina panostasi �� Tuhlaamatta toinen hetki triviaalisuuksiin, päästäkää tämä loppuun ja tekemään.

Hakukoneoptimointi

Hipster kirjoittaa SEO käsitteitä hänen huomautuksensa

SEO on kuinka murtauduin digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Kauan ennen kuin löysin WordPressin, olin SEO kirjoittaja. Mikä tarkoittaa, että minun piti oppia paljon taiteesta houkutella hakukoneita sisällön löytämiseen.

Kaikki oppiminen kannatti myöhemmin, kun menin yritykseen itselleni. Oman oppimani SEO tekniikoiden avulla olen laatinut sisältöä, jonka sijoitus Googlessa on korkea, ansaitsemalla puolestaan ​​paljon liikennettä WordPress-blogiini.

Ja Google on pysynyt pitkään lukumääränään liikenteen lähteenä, vaikka löysin vierasblogit, ja vähentänyt omaan blogiini lähettämistä. Tämä johti siihen johtopäätökseen, että SEO on paras tapa houkutella verkkoliikennettä. Se on helppoa työtä, vaikkakin vie aikaa, ja kuka tahansa, jolla on vähän tietoa ja jonkin verran intohimoa, voi hakkeroida sen.

Miten?

Ensinnäkin absoluuttisten aloittelijoiden kannalta on ensiarvoisen tärkeää mainita, että SEO sisältää sisällön (samoin kuin koko sivustosi) optimoinnin, jotta se olisi helposti löydettävissä hakukoneissa, kuten Google. Siinä kaikki on siinä.

Tavoitteena on esiintyä ensimmäisissä kymmenessä (10) sijainnissa hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Parasta on tietenkin tulla ensin.

Toiseksi, SEO on jaettu kahteen luokkaan, nimittäin sivun sisäiseen ja sivun ulkopuoliseen SEO. Entinen sisältää kaikki SEO-toiminnot, joita suoritat omalla sivustollasi, ja jälkimmäinen liittyy SEO-toimintoihin, joihin liittyy kolmansien osapuolien verkkosivustoja, joten ehdot Sivulla ja off-sivu vastaavasti.

Jos haluat ohjata enemmän liikennettä WordPress-sivustoosi, sinun on lähestyttävä SEO: ta kokonaisuudessaan. Sinun tulisi harjoittaa sekä sivun että sivun ulkopuolista hakukoneoptimointia. Mutta mitä sinun täytyy tehdä teknisesti ottaen?

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus

Älykäs avainsanatutkimus on hienon hakukoneoptimoinnin perusta. Kun käyttäjillä on kiireellisiä ongelmia (kutsutaan sitä tarpeeksi), he kiirehtivät suosikkihakukoneeseensa toivoen saavansa ratkaisun.

He kirjoittavat sanoja tai lauseita hakukoneisiin, painavat enteriä ja jos sisältösi on optimoitu näillä termeillä, sinulle annetaan etusija. Tarkoitan, että jos olet tehnyt työsi todella hyvin, Google ja muut hakukoneet näyttävät ensin sisältösi ja ansaitsevat sinulle liikennettä.

Jos tarkastellaan sitä kriittisesti, huomaat heti, että sinun on tiedettävä avainsanat tai avainlauseet, joita ihmiset käyttävät löytääksesi yrityksesi sekä tuotteesi. Tässä tulee avainsanatutkimus.

Kun olet määrittänyt nämä avainsanat / ilmaukset, voit lisätä ne sisältöösi parantaaksesi mahdollisuuksiasi näkyä ensin hakukoneissa. Jos pelaat korttejasi oikein (mikä tarkoittaa vain näiden seuraamista SEO-ohjeet), saat aina korkeimpia sijainteja SERP: issä ja ansaitset itsellesi enemmän liikennettä.

Jos pidät siitä – julkaissut SEO-valmiita blogisisältöjä johdonmukaisesti ja ottamalla käyttöön muut suositellut SEO-tekniikat – nautit edelleen parhaista sijoituksista ja lisää liikenteestä tulevina päivinä, kuukausina ja vuosina. Esimerkiksi, olen edelleen erittäin hyvä lauseella ”viimeisimmät SEO tekniikat ja trendit” kaksi vuotta sitten julkaistun viestin ansiosta. Mikä häpeämätön pistoke. haha.

Mutta miten puuttua tähän avainsanatutkimukseen kutsuttuun eläimeen? Mistä aloitat? Voit aloittaa matkasi esimerkiksi työkalulla Google AdWords avainsanan suunnittelija. Ensisijaisen avainsanan mielessä voit pankkia Google AdWordsin avainsanojen suunnittelijassa määrittääksesi hakumäärän ja tuottaa lisää avainsanaideoita.

Blogiideat voivat tulla sinulle samoin kuin suoritat avainsanatutkimuksesi, joten palkkiot ovat monet. Muita työkaluja ovat Google Webmaster Tools, Bing-avainsanatyökalu, wordtracker ja SEMRush muiden joukossa.

Avainsanoillasi aseistettu olet luonut loistavan sisällön, joka näkyy hakukoneissa. Ihanteellinen tavoitteena oleva avainsanan tiheys on 2,5%, mikä tarkoittaa, että jos blogiviestisi on 1000 sanaa, avainsanasi pitäisi näkyä noin 25 kertaa luonnollisesti. Älä ylitä 4,0%, koska Google luulee vain spämmittelevän.

Varmista lisäksi, että lisäät avainsanasi sivusi otsikkoon, mieluiten alussa. Alaotsikoiden avainsanat lasketaan myös, joten älä unohda sitä. Lisää avainsanasi myös URL-osoitteisiisi, jotta hakukoneet voivat noutaa ne helposti. Se ei ole sen loppu. Heitä muutama avainsana kuvatiedostojesi nimiin ja sisällytä ALT-määrite, ja lisää mahdollisuuksien mukaan avainsanasi myös ALT-arvoon..

Jokaisella julkaisemallasi sivulla tai sivulla tulisi olla otsikot, tunnisteet ja metakomennot, koska hakukoneet käyttävät näitä tietoja sisällön luokitteluun. Vaikka et ole koskaan luonut WordPress-viestiä aiemmin, otsikoiden (h1, h2, h3… h6) lisäämisen ei pitäisi olla haaste – ne ovat kaikki visuaalisessa muokkausohjelmassa.

Metamerkintöjen ja kuvausten (nimeltään metatieto kollektiivisesti) lisääminen ei toisaalta ole aivan helppoa. Mutta älä huoli, voit optimoida WordPress-viestisi ja sivusi helposti käyttämällä WordPress SEO -laajennuksia, kuten Yoastin WordPress SEO ja Kaikki yhdessä SEO-paketti.

Varmista, että verkkosivustosi näkyy hakukoneille siirtymällä kohtaan Asetukset -> Lukeminen WordPress-järjestelmänvalvojan alueella ja poistamalla valinta “Estä hakukoneet indeksoimasta tätä sivustoa” .Muuten kaikki SEO-pyrkimykset ovat turhia.

Jätän sen siihen, koska olemme jo tarkastellut tätä ja muita SEO-tekniikoita yksityiskohtaisesti viimeisimmässä viestissämme: WordPress SEO Best Practices for 2015 and Beyond. Tarkista tämä viesti, jos haluat ohjata lisää liikennettä WordPress-sivustoosi SEO avulla. Siirtyminen eteenpäin …

Sinun yhdistämisstrategiasi

Yhdistävä strategia

Katso, kuinka linkitin juuri toiseen viestiin yllä olevassa osiossa? Se on mitä me kutsumme linkittämiseen. Mutta kuinka tämä lisää liikennettäsi? Se on yksinkertaista mekaniikkaa. Linkittämällä muihin viesteihisi annat lukijoillesi mahdollisuuden löytää enemmän sisältöäsi.

Jos he vain lukevat kirjoitusviestisi (kuten tämä) ja vasemmalle, rekisteröisit korkeamman poistumisprosentin ja menetät SEO-pisteitä ja siten verkkoliikennettä. Sinun olisi oikein väittää, että hakukoneet rakastavat luonnollista sisäistä linkittämistä.

Samaan aikaan linkittämällä muihin viesteihisi parannat mahdollisuuksia saada enemmän sisällöstä löydettyä, luettavaa ja jaettavaa. Kun käyttäjät jakavat sisältösi, houkuttelet lisää liikennettä ja jos tämä toistuu, liikenteesi kasvaa vain.

Voit linkittää muihin viesteihisi sisältösi sisällä (kuten teimme vain hetki sitten) tai hyödyntää niihin liittyviä postlaajennuksia, kuten Zemanta tai mikä tahansa näistä aiheeseen liittyvät lisäosat. Nämä laajennukset luovat ”aiheeseen liittyviä viestejä” -osan viestisi loppuun (tai sivupalkkiin), mikä lisää sitoutumista, sivun katselua ja viime kädessä liikennettä.

Sähköpostimarkkinointi

WordPress-blogin jälkeinen kautta sähköpostiin

Neil Patel, hän QuickSproutista paljasti, että yksi hänen suurin liikenteen lähde on sähköpostiluettelo. Ja kun olemme syventyneet yksityiskohtiin, ymmärrät miksi.

Ensinnäkin hänellä on valtava sähköpostiluettelo, jonka hän on vuosien mittaan rakentanut. Toiseksi hänellä ei näytä olevan ongelmia sähköpostien keräämisessä, koska ensinnäkin hän on ajatusjohtaja ja toiseksi hänellä on työkalut, jotka tekevät sähköpostia sadonkorjuu (puuttuessa paremmasta sanasta) tuulta. Kolmanneksi hän jakaa hienoa sisältöä sähköpostiuutiskirjeissään, ja tiedän sen olevan yksi hänen tilaajista.

Ei riitä, että napsautetaan sähköpostiviestien linkkejä ja päädyt QuickSproutiin, jossa linkittämisen ansiosta pääset syvemmälle sivustoon ja kirjaudut jopa Crazy Eggiin, joka on hänen toinen yritys. Silti hän saa kaiken näyttämään vaivattomalta, ja tulokset? Lisää liikennettä kaikille hänen verkkosivustoilleen, ei vain QuickSproutille. Suuri osa siitä on toistuvaa liikennettä, ja tiedät mitä he sanovat; toista liikenne on missä oikea raha on.

Jos haluat ohjata lisää liikennettä WordPress-sivustoosi, haluat lainata lehden Neil Patelin kirjasta. Jäljittele hänen tyyliään, ja sinun pitäisi pystyä hakkeroimaan sähköpostimarkkinointi kuten ammattilaiset. Tämä tarkoittaa, että sinun on ensin yritettävä rakentaa loistava blogi.

Sitten sinun tulisi rohkaista piippejä kirjautumaan uutiskirjeesi. Tarjoa heille ilmaisia ​​oppaita, e-kirjoja ja ilmaisia ​​jäsenyyksiä – mitä tarvitsetkin sähköpostiluettelosi täyttämiseen. Älä lopeta, syödä heille upeaa sisältöä sähköpostitse jatkuvasti ja älä unohda blogiiasi. Ajan myötä sähköpostiluettelosi tulee olemaan suuri liikenteen, viittausten ja Moolahin lähde.

Sähköpostimarkkinoinnista tulee helpompaa ja hauskempaa, kun sinulla on oikeat työkalut ja kumppanit. Ja vaikka WordPress onkin se armollinen alusta, se tarjoaa pari laajennusta sähköpostimarkkinointisi tehostamiseen. Muutama hyvä esimerkki sisältää ilmaisen MailPoet-laajennus, tai premium-MyMail-laajennus.

Kolmansien osapuolien sähköpostimarkkinointipalvelut sisältävät AWeber, MailChimp, Jatkuva yhteyshenkilö ja Hullu Mimi muiden joukossa. Kaikki nämä palvelut integroituvat hyvin WordPressiin, jolloin voit keskittyä tärkeisiin asioihin – kehittää mahtavaa sisältöä ja ansaita rahaa.

Jos sähköpostimarkkinointi ei kuulosta kupilliselta teeltäsi, avaa ainakin tilaukset syötteen ja sähköpostin kautta. Sinun ei tarvitse hikoilla prosessia. Loppujen lopuksi on pari mahtavaa WordPress-syötteen laajennukset auttaa tässä.

Hyödynnä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media

Internet on koti valtava määrä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, ja uusia syntyy joka toinen päivä. Nämä sosiaalisen verkostoitumisen sivustot houkuttelevat valtavia määriä liikennettä, liikennettä, josta sinulla voi olla pala. Se on siellä valmis ottamista varten, ja sinun tarvitsee vain upottaa sormesi evästepurkkiin, jota ei ole tarkoitettu.

Miten? Voit aloittaa luomalla sekä henkilökohtaisia ​​että bränditilejä muutamissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit ja StumbleUpon.

Tavoitteesi olisi jakaa kaikki viestit ja sivut näillä alustoilla. Jos löydät muutamia ihmisiä, jotka haluavat puolustaa aiheitasi näillä sivustoilla, olet voittanut puolet taistelusta. Jos tarvitset työntämistä, Wikipedia kuratoi kunnollisen luettelo sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista tässä.

Kun otat taistelun sosiaalisen median sivustoille, yrityksesi tulisi ohjata yhtä yleistä sääntöä. Pyrkivät tarjoamaan todellista arvoa kaikkina aikoina, toisin kuin sanoen roskapostin räjäyttäminen ihmisistä. Kukaan ei pidä tuosta kaverista Rand Fishkin sanoo:

Yksinkertaisesti ajamalla roskapostiksi tai jättämällä linkkisi ei vie sinut kovin pitkälle, ja se voi jopa aiheuttaa vastavälin. Sen sijaan opi köydet, ota aitoutta ja huomaat, että fanit, linkit ja liikenne voivat kehittyä.

Sitä paitsi WordPress on mukana mahtavassa Jetpack-laajennuksessa, joka tulee julkistamismoduulin mukana. Aktivoinnin jälkeen Publicize jakaa viestisi automaattisesti lukijoillesi sosiaalisessa mediassa.

Vaikka tämä on hyvä asia, kaikkien Jetpack-ominaisuuksien aktivoinnin on tiedetty vähentävän sivusi nopeutta merkittävästi, mikä johtaa suurempaan poistumisprosenttiin, heikompaan käyttökokemukseen (UX) ja viime kädessä vähemmän liikennettä. Ole varovainen ja aktivoi vain tarvitsemasi ominaisuudet.

Viestien julkistaminen ja jakaminen sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla ei kuitenkaan riitä. Sinun on mentävä askel eteenpäin ja tehtävä lukijoille uskomattoman helppoa jakaa sisältöäsi. Oletko koskaan käynyt WordPress-blogissa, jossa on niin paljon hienoa sisältöä ja nolla sosiaalista jakamispainiketta, että jouduit kopioimaan linkki jakaaksesi seuraajillesi?

Minulla on, ja se on turhauttavaa – minun on kopioitava ja liitettävä linkki, kun taas kyseinen bloggaaja on voinut juuri asentaa sosiaalisen median laajennuksen. Niitä on niin paljon sosiaalisia jakamislaajennuksia, sekä ilmaisia ​​että palkkioita, että minkään WordPress-julkaisijan ei pitäisi ylläpitää verkkosivustoa ilman jakamispainikkeita.

WordPress sisältää omat sosiaalisen jakamisen painikkeet Jetpack-jakamisen nimessä, joten sinulla ei ole mitään tekosyitä. Jos kuitenkin haluat viedä sosiaalisen median jakamispelisi seuraavalle tasolle, tutustu alla olevaan mahtavaan kokoelmaan:

 • 25+ parasta sosiaalisen median laajennuksia WordPressille
 • Sosiaalisen median WordPress-laajennukset liikenteen lisäämiseksi

Jos kirjoitat hienoa sisältöä ja yksi tuotemerkkisi suurlähettiläs poimii sen sosiaalisessa mediassa, sitten toinen ja toinen, viestisi muuttuu virukselliseksi ja tuo takaisin paljon liikennettä. Tällainen on sosiaalisen median voima. Tee osasi; luoda mahtavaa sisältöä ja tehdä siitä helppo jakaa.

Paranna sivustosi nopeutta

Nopeuta sivustoasi

Lisää liikennettä verkkosivustoosi ei tarkoita mitään, jos et pysty pitämään saamiasi kävijöitä. Jos kävijöillä on kauhea kokemus sivustoltasi, koska se on etana, he eivät koskaan tule takaisin, mikä tarkoittaa vain sitä, että numerosi vähenevät, vaikka houkuttaisit paljon uusia kävijöitä.

Web-päällikkönä sinun on huolehdittava kahdesta mittarista – uusista käynteistä ja paluumatkoista. Jos liikenteestä tulee edelleen suuri palat takaisin sivustollesi, teet jotain oikein.

Jos saat paljon uusia käyntejä, mutta poistumisprosentti on aivan korkea, sinun on mietittävä uutta strategiaasi – sillä mitä hyötyä on miljoonalle vierailijalle, joka ei koskaan napsauta CTA-tietoja. Tarkoitan, mitä hyötyä on houkutella koko maailmaan, jos he eivät koskaan vaivaudu palaamaan takaisin poistuessaan?

Sivustosi nopeuden parantamisella on vahva korrelaatio UX: n kanssa. Jos sivustosi latautuu erittäin nopeasti, kävijät arvostavat ponnistelujasi, ja koska ostaminen on kaiken tunteita, sinulla on yksi jalka oven sisäpuolella. Et menetä liikennettä, ja yhä useammat ihmiset ovat valmiita pysymään paikallaan riittävän kauan nielläksesi syöttiäsi

Voit tarkistaa WordPress-verkkosivustosi suorituskyvyn nopeusosastolla esimerkiksi työkalujen avulla GTMetrix, Pingdom-työkalut ja Google PageSpeed ​​Insights muiden joukossa. Mikä tahansa linkitetyistä työkaluista antaa sinulle nopeuspisteet ja ehdotuksia sivustosi nopeuden parantamiseksi.

Jos verkkosivustosi on hidas (lataus kestää yli 5 sekuntia), ota hetki ja tarkista kuinka lyhentää WordPress-sivun latausaikaa. Google palkitsee myös paremman sijoituksen nopeammasta verkkosivustosta, joten kyllä, se on sinulle voitollinen!

Kirjoita hienoa blogisisältöä säännöllisesti

Kirjoita hieno sisältö

Upea blogisisällön kirjoittaminen säännöllisesti houkuttelee sinut sekä hakukoneille että ihmisten lukijoille. Joka tapauksessa se, mikä tekee postista ”suuren” eli akateemisen tai liikkuvan, on mielipiteen kysymys.

Mielipide ei ole huono kielioppi, oikeinkirjoitusvirheet ja muut huolimattomat virheet, joista voit huolehtia pienellä muokkauksella. Luodaksesi loistavaa sisältöä sinun on varmistettava selvyyden vuoksi, että se on ainakin luettavissa ja virheetöntä. Huonosti kirjoitettu sisältö, joka on täynnä virheitä, lähettää lukijasi ja liikenteen vain pois.

Kun kirjoitat säännöllisesti, blogi, joka julkaisee tuoretta sisältöä, vetoaa säännöllisesti hakukoneisiin, mikä tarkoittaa sitä, että useampi lukija löytää verkkosivustosi. Samanaikaisesti säännöllisesti lähettämällä osoittama johdonmukaisuus luo uskollisuutta lukijoidesi keskuudessa, jolla on valtava vaikutus verkkoliikenteeseen.

Joten tarkista viestisi uudelleen ennen julkaisemista ja noudata toimituskalenteriasi. Eikö sinulla ole toimituskalenteria? Tämä toimituskalenterin laajennus auttaa sinua ��

Maksa liikenteestä

Jos maksaisit verkkoliikenteestä ja saisit sen, minkä olet sopinut, et olisi täällä lukemassa tätä viestiä, nyt? Mutta tajusin, että minun pitäisi mainita, että voit ajaa lisää liikennettä kohtelemalla vapaa liikenteen generointistrategia ja osa maksetusta liikenteestä.

En tuhlaa aikaa tähän; sinulle on avoinna useita tapoja:

 • PPC – Lyhytaikainen napsautuskohtaisesta mainostamisesta, johon sisältyy Googlen kaltaiselle yritykselle tietyn ennakkomaksun maksaminen, kun kävijä napsauttaa mainostasi. Maksat jokaisesta napsautuksesta, ja dollarit voivat nopeasti kerätä. Riittää, kun sanot, että tarvitset suuren budjetin konkreettisten tulosten saavuttamiseksi.
 • Sosiaalisen median mainokset – Voit halutessasi mainostaa yritystäsi sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Tämä on hieno tapa laajentaa sosiaalisen median läsnäoloa. Noin 50 dollarin taalalla Facebook antaa sinulle noin 1 200 – 1 500 tykkäystä. Twitter tarjoaa samanlaisen kaupan, mutta minulla ei ole aavistustakaan kuinka monta seuraajaa 50 dollaria saa sinut. Onko sinulla aavistustakaan? Ole hyvä ja jaa kanssamme kommentteihin. Voit myös mainostaa WordPress-verkkosivustoasi suoraan sosiaalisessa mediassa sen sijaan, että hankkisit vain tykkääjiä tai seuraajia.
 • Mainosta muilla verkkosivustoilla  – Missä on paras paikka saada valtava määrä kohdennettua verkkoliikennettä? 10000 temppelijuoksu kolikoita sinulle, jos vastauksesi on ”muut verkkosivustosi kapeallasi”. Tule nyt temppelijuoksu, kolikoiden on oltava jonkin verran arvoisia. Vitsit syrjään, paras paikka saada kohdennettua verkkoliikennettä ovat nichesi muut suositut verkkosivustot. Joten jos pystyt etsimään suhdetta niche-julkaisijoihisi ja saada heidät näyttämään mainoksiasi pienestä maksusta, saat paljon vierailijoita, jotka saattavat olla kiinnostuneita tarjoustasi.

Mutta entä jos sinulla ei ole leviämistä kuluttaa ilmoituksiin? Kuinka muuten voit esiintyä muilla verkkosivustoilla ja saada brändisi ja nimesi siellä?

Vierasblogi

Vierasblogi

Kaksi vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen vierasblogini, ja arvaa mitä, viesti oli vierasblogista. Minä nimitin paremman otsikon puuttuessa kätevästi postin: Vierasblogivinkkejä: Oletko vierasblogger tai vierasblogger? Se ei saanut niin paljon pitoa kuin odotin, mutta hei, opisin silti köydet.

Mutta siitä lähtien olen ollut vierailevana bloggaamisena useilla alustoilla, paitsi Googlelle, tämä tekniikka on tuonut minulle paljon liikennettä ja avannut monia ovia sinun todella.

Vierasbloggaaminen on ansainnut minulle asiakkaita, voittanut minua hyviä ystäviä ja parantanut tuote imagoani kymmenkertaiseksi. Jos olisin keskittynyt 100% verkkosivuilleni, en olisi koskaan tehnyt askeleita, joista olen tänään niin ylpeä. Mutta riittää minusta.

Vierasblogista voi olla apua monilla tavoilla:

 • Se auttaa sinua lisäämään liikennettä sivustoosi
 • Se vahvistaa sinut asiantuntijaksi
 • Jos vierasblogisi on omalla nichelläsi, se vie sinut laajemman yleisön eteen
 • Jos saat palkkaa vierasblogiin, voit ansaita elantonsa
 • Voit luoda ammatillisia suhteita
 • Opit niin paljon
 • Saat hyviä tarjouksia esim. ilmainen isäntä, ilmaiset jäsenyydet, lahjat ja säveltäjät
 • Saat mahdollisuuden todistaa itsesi ja olla mahtava
 • Et cetera, et cetera

Ainoa vierasblogi tarjoaa todellista arvoa, ei ansaita käännöksiä. Kuten monet asiantuntijat ovat aiemmin sanoneet, vierasblogien yhteydessä käänteinen linkki on vain palkinto kaikesta postituksen tekemiseen liittyvästä työstä.

Kun tehdään oikein, vierasblogit ansaitsevat sinulle liikennettä tulevina vuosina. Taattu.

verkostoituminen

Internet on helpottanut verkottumista paljon. Voit luottaa esimerkiksi Google Hangouts -verkkoon verkostoitumiseen maapallon toisella puolella olevien julkaisijoiden kanssa. Samanaikaisesti tämä on poistanut inhimillisen elementin, tehden verkostoitumisesta nopeampaa, mutta puutteellista läheisyyttä, asioita, jotka määrittelevät vahvat liikesuhteet.

Siltä osin kuin liikennettä ohjataan WordPress-sivustoosi, ihmisten välinen (tai henkilökohtaisesti käyvä) vuorovaikutus auttaa paljon. Osallistu tapahtumiin ja tapaa lukijoita henkilökohtaisesti seuraavassa WordCampissa. Voit mennä askeleen pidemmälle ja jopa järjestää tapahtumia, ja riittävän varmasti, voit odottaa liikenteen lisääntymistä.

Jos siellä on jonkin verran mediaa, voit odottaa lisää osumia – mainitse vain verkkosivustosi jossain siellä.

Seuraa liikennettä sellaisenaan

Liikenteen seuraaminen

Ellei verkkosivustoasi ole olemassa, sinun on houkutettava lukijoita, vaikka sinulla olisi vain kymmenen blogin viestiä. En missään nimessä kannusta löysästä sisällön luomisen suhteen, mutta jokainen verkkosivusto, jolla on kunnollista sisältöä, vetää liikennettä.

Ottaen huomioon, että sinulla on todennäköisesti tonni viestejä (tai aiot julkaista tonnia), sinun on houkutettava liikennettä. Jos teet due diligence -tarkistuksen ja tutkit vetämääsi liikennettä, voit tunnistaa vahvistettavat alueet ja alueet, jotka on lähetettävä takapolttimelle.

Ehkä tietyn tyyppinen viesti toimii paremmin kuin kaikki muut. Ehkä liikenteesi tulee tietystä maasta ja olet kohdistanut toiseen sijaintiin kokonaan. Ehkä et käytä oikeita avainsanoja. Ehkä tämä, ehkä se; saat pisteen.

Voit ajaa enemmän liikennettä vain pelaamalla vahvuuksiasi ja / tai poistamalla heikkoutesi, ei pakottamalla tietäsi. Tutki liikennettäsi ja tee tarvittavat muutokset. Jos et tiedä mistä aloittaa, WordPress-tilastosi-näyttö on ihanteellinen lähtökohta. Voit käyttää myös työkaluja, kuten Google Analytics. Tee sitten muutokset tarpeen mukaan.

Upea blogin suunnittelu

Voit havaita epätyydyttävän verkkosivuston mailin päässä. Silmälle tuskallinen malli lähettää näkymäsi pois, koska kuka tykkää rumasta? Jos kukaan ei halua pysyä paikallaan, koska verkkosivustosi suunnittelusta löytyy, kerro ystävälleni, kuinka aiot lisätä liikennettä?

Luo kaunis, ainutlaatuinen ja ammattimainen muotoilu, joka kiinnittää huomiota. Sinun ei tarvitse ponnistella liikenteen saamiseksi. Se on yksinkertaista, ja kaikki liittyy takaisin siihen aiemmin mainittuun UX-pisteeseen.

Varmista, että mainoksesi ovat kunnossa, ja käytät reagoivaa suunnittelua tehdäksesi verkkosivustosi valmiiksi mobiililaitteiden käyttäjille. Jos et tiennyt, matkaviestinliikenne ylittää työpöydän liikenteen vuonna 2015 menee eteenpäin.

Linkki ja kommentit muihin blogeihin

Tykkää kommentista

Kun ajattelet linkittää ja kommentoida muita WordPress-blogeja, ajattele sanontaa “kukaan ei ole saari”. Se on Internet – Koko asia on rakennettu käsitteen ja filosofian ympärille, joka liittyy resurssien yhdistämiseen muodostamaan verkko, josta on hyötyä meille kaikille.

Pelaamalla yksinäistä susiä, kieltäydyt itseltäsi mahdollisuuden löytää karttamaton alue ja kasvaa. Kun pips kommentoi blogiiasi, eikö se tunnu uskomattoman hyvältä? Etkö halua, että vain yksi henkilö löytää blogin viestin ja jättää hienon kommentin?

No, jos haluat, että useammat ihmiset löytävät blogin ja kommentteja, sinun on näytettävä heidän blogeissaan ja jätettävä kommentti. Tämä ei ehkä ansaitse sinulle paljon liikennettä, mutta se on hyvää karmaa ja saat mahdollisuuden tavata muita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Yritä parhaasi mukaan lisätä todellista arvoa keskusteluun – älä roskapostia.

Luodessasi blogisisältöä, linkki asiaankuuluviin resursseihin kolmansien osapuolien blogeissa, ja koska se on hyvää karmaa, saat lopulta linkkejä takaisin blogiisi, varsinkin jos luot mahtavaa sisältöä. Että ystäväsi on enemmän liikennettä.

Joko niin, päädyt luomaan saapuvat ja lähtevät linkit, mikä on hieno SEO ja viime kädessä liikenteen luomiseen. Se on voitto, voitto, voitto!

Järjestä kilpailut

Kilpailut ja lahjat ovat loistava tapa lisätä liikennettä blogiisi. Jos sinulla on lahjaksi tarkoitettu WordPress-teemoja koskeva erikoistarjous, voit saada ihmiset osallistumaan kilpailuun joko pitämällä Facebookissa annettavaa lahjoitusta tai twiittimällä sitä ystäville. Voit jopa pyytää lukijoita tilaamaan ja jakamaan kilpailun haluamallasi tavalla.

Mitä kauemmas sana leviää, sitä enemmän liikennettä saat takaisin blogiisi. Olet nähnyt kuinka ylläpidämme hienoja lahjoja tässä blogissa. Mene eteenpäin ja toista sama blogissasi, niin saat enemmän liikennettä ja parempaa käyttäjien sitoutumista. Tarvitseeko sanoa enempää?

Bonus

Tämä viesti voi kestää ikuisuuden, joten sallikaa minun luetella jäljellä olevat kohdat (ne kaikki ovat itsestään selviä):

 • Käytä leivänmuruja – ne näyttävät hyvältä hakukoneissa ja voivat parantaa napsautussuhdettasi. Yoastin WordPress SEO on tämä ominaisuus, joten sinun pitäisi olla hyvissä käsissä.
 • Pysy kapealla, jotta lukijat eivät hämmentyisi
 • Jaa vanhoja, mutta ikivihreitä viestejä, esimerkiksi laajennuksen avulla Evergreen Post Tweeter
 • Osallistu yhteisöihin ja foorumeihin, joissa yleisösi menestyy
 • Vastaa blogin kommentteihin, koska lukijat rakastavat sitä
 • Valitse oikeat aiheet ilmeisistä syistä
 • Liitä viesteihisi sopivat luokat ja tunnisteet parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada selville hakukoneissa
 • Ja lopuksi, jatka; älä anna periksi, liikenteen rakentaminen on hidasta ja vie aikaa

Lisää työkaluja ja resursseja liikenteen lisäämiseksi

Nyt kun olemme kattaneet alueet, joihin sinun on puututtava WordPress-blogin liikenteen lisäämiseksi, miten luetteloisimme joitain laajennuksia kaikesta.

liitännäiset

Nyt sinä…

Kuinka ohjaat enemmän liikennettä WordPress-verkkosivustoosi? Ole hyvä ja jaa kanssamme kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map