Kuinka lisätä Instagram-kuvia WordPressiin

Tähän mennessä sinulla on todennäköisesti joko Instagram-tili tai olet nähnyt yhden verkossa jossain vaiheessa. Kesäkuusta 2016 alkaen Instagramilla oli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää joten siitä on yksi nykyään suosituin sosiaalisen median verkosto. Ja koska siitä on tullut tällainen mediavoimala, ei ole ihme, että haluat lisätä syötteesi verkkosivustoosi.


Integroimalla Instagram-tilisi WordPress-blogiisi, pystyt ohjaamaan osan liikenteestä, jota blogi saa Instagram-profiiliisi (ja päinvastoin, jos lisäät linkin blogiisi Instagram-profiiliisi). Tämä on hieno tapa muodostaa yhteys blogiisi ja se tarjoaa sinulle uusia mahdollisuuksia rakentaa brändisi verkossa. Valmis aloittamaan?

Instagram-lisäys blogiisi on kolme tapaa – viestin upottaminen, widgetin käyttäminen tai laajennuksen asentaminen. Jokainen näistä on vaihtoehto lisätä Instagram-viestisi tai syötteesi sivustoosi, mutta esteettisesti jokainen on hyvin erilainen.

1. Upota Instagram-viestejä

Jos haluat vain lisätä Instagram-kuvan johonkin viestiin, se on yhtä helppoa kuin kuvan URL-osoitteen liittäminen sisältöön. WordPress tukee oletuksena suurta määrää URL-upotuksia (voit nähdä niiden kokonaan oembed-luettelo koodeksissa). Joten lisätäksesi valokuvan, Tartu vain URL-osoitteeseen (ennen https asti?). Tässä on visio, jotta tiedät minkä URL-osoitteen osan kopioida:

WordPress Instagram-upotukset

Liitä sitten kopioitu URL sisältöön. Pitäisikö näyttää näyttää tältä:

[instagram-URL = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Ja jos haluat, voit myös poistaa kuvatekstin ja säätää näytön leveyttä kirjoittamalla Instagram-osoitteen osana lyhytkoodia. Joten jos annamme URL-osoitteen seuraavilla parametreilla (kirjoita ne avaamalla ja [ ja sulkeminen ] jotta koodi toimisi):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = todellinen leveys = 320

Edellä jakamamme Instagram-viesti näyttää tältä:

[instagram-URL = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = todellinen leveys = 320]

Jos kuitenkin haluat lisätä syötteesi WordPress-sivustoosi, sinun kannattaa harkita Instagram-valmisteeman tai -laajennuksen käyttöä.

2. Instagram-teemavegetin käyttäminen

Hienoa Instagramissa on, että sitä käytetään niin laajasti, että monet WordPress-teemakehittäjät ovat alkaneet sisällyttää Instagram-widgettejä oletuksena. Tämä sopii sinulle, koska saatat jo käyttää Instagramia nykyisen teeman kanssa, tai jos olet ajatellut vaihtaa malliasi, voit kokeilla yhtä näistä. Kaikki kolme sisältävät widgetit sivupalkillesi ja alatunnisteelle.

Redwood Responsive WordPress -blogin teema

Redwood WordPress -teema Instagram-widgetillä

SoloPinesin Redwood-teemassa on Instagram-syöte-widget sivupalkillesi sekä alatunniste-widget, joka antaa sinulle kaksinkertaiset vaihtoehdot syötteesi näyttämiseen. Lisää vain käyttäjänimesi ja sinulla on hyvä mennä. Lisäksi voit lisätä linkkejä kaikkiin muihin sosiaalisen median profiileihisi myös alatunnisteeseen.

Hanki Redwood

Tilaherkkä uutinen ja aikakauslehti -teema

Tila WordPress-teema Instagram-widgetillä

Tila sisältää ihanan Instagram-syöte-widgetin ja mukautetun alatunnisteen -widgetin. Näihin sisältyy satunnaistettuja värejä, jotka näkyvät valokuvien alareunana. Tämä hauska aikakauslehdetyyli sisältää myös sisäänrakennetun sosiaalisen integraation, lisätyn sosiaalisen widgetin ja paljon sisäänrakennettuja mainostiloja. Joten ansaitset blogiisi ansaitsemisen helposti!

Hanki tila

Fbird-elämäntavan WordPress-blogin teema

Fbird WordPress -teema Instagram-widgetillä

Fbird on puhdas blogi-tyylinen teema, jossa on myös Instagram-sivupalkki ja alatunniste-widget. Vaikka sivupalkin widget on yksinkertainen ruudukko, alatunniste-widget näkyy hienosti uutiskirjeen tilausruudun vieressä. Tällä tavalla lukijoillasi on mahdollisuus seurata sinua ja liittyä uutiskirjeesi jokaisella sivulla.

Hanki Fbird

3. Instagram-laajennuksen asentaminen

Viimeisin vaihtoehto on käyttää laajennusta, koska siinä on kirjaimellisesti plugin kaikelle, myös Instagram. Kun valitset laajennusta, muista lukea tiedot, jotta tiedät, että sinulla on kaikki haluamasi ominaisuudet tai asettelut. Tässä on muutamia WordPress.org-sivuston lataamia ilmaisia ​​Instagram-laajennuksia.

Armon Instagram-syöte

Grace Instagram Gallery -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Grace Instagram Feed Gallery on monipuolinen työkalu suoratoistoon ja jakamiseen. 4 erityyppistä stream-asettelua, 5 mahdollista yhdistää rehutyyppejä, avoin mahdollisuus rajoittamattomaan yksityisen ja julkisen sisällön suoratoistoon. Nämä ovat vain muutamia Gracen mahtavia ominaisuuksia.

Lisää ruudukko, muuraus, perusteltu galleria tai liukusäätimet. Lisäksi voit mukauttaa Instagram-sosiaalisen seinän ei vain valitsemalla sopivan asettelun. Kätevän visuaalisen rakennustyökalun avulla on saatavana paljon muotoiluominaisuuksia. Jotka eivät vaadi web-kehitys- tai ammattisuunnittelutaitoja Värit, muodot, reunukset, pehmusteet, minkä tahansa elementin korkeus ja paino sekä muut hienosäätötyökalut ovat avoinna luovuudellesi.

Suoratoista käytännössä minkä tahansa tyyppistä Instagram-sisältöä. Ja anna käyttäjän lajitella sisältöä otsikkosyötteiden tai sosiaalisen seinän kautta. Muista, että voit suoratoistaa mitä tahansa avointa julkista sisältöä Instagramista. Joten et tarvitse edes henkilökohtaista aktiivista Instagram-tiliäsi.

Ja jos suoratoistaa omaa Instagram-tiliäsi WordPress-sivustossa tai blogissa, Grace voi tarjota kauniin otsikon. Näytä tärkeimmät tilitiedot siellä: avatar, seuraajien lukumäärä ja seuraavat tiedot.

Muita ominaisuuksia ovat esivalmistelut, manuaaliset tai automaattiset suodattimet tietyn sisällön sulkemiseksi pois ja sisällyttämiseksi sanalla, lauseella, käyttäjätunnuksella, URL: llä ja muilla tiedoilla. Tämä ominaisuus on yksinomainen Grace Instagram -galleriagallerialle, etkä löydä sitä muista sosiaalisen streaming-WordPress-laajennuksista.

Grace Instagram Feed Gallery tarjoaa myös yksinkertaisimman API-yhteyden kilpailijoiden keskuudessa. Vain yksi painike laajennuksen Valtuutus-välilehdessä – ja voit käyttää kaikkia upean julkisen Instagram-sisällön mahtavia mahdollisuuksia! Grace toimittaa myös saumattomasti erilaisia ​​sosiaalisia jakamispainikkeita jokaisessa sosiaalisen streamin viestissä. Nyt et menetä käyttäjiä, jotka haluavat jakaa sisältöä heti!

WP Instagram -widget

WP Instagram -widget-laajennus

WP Instagram -widget on yksinkertainen Instagram-integrointi WordPress-sivustoosi. Tällä liitännällä voit lisätä viimeisimmät Instagram-valokuvasi mihin tahansa sivupalkkiin tai alatunnisteeseen laajennuksen widgetin avulla. Plugin pitää asiat puhtaina ja yksinkertaisina, mutta voit muokata sitä CSS: n avulla, jotta se vastaa koko muuta sivustoasi.

Lataa WP Instagram -widget

Instagram-liukusäädintä-widget

Instagram-liukusäätimen widget-laajennus

Jos haluat lisätä Instagram-syötteesi liukusäätimenä gallerian sijasta, harkitse ilmaista Instagram Slider Widget -laajennusta. Tämän laajennuksen avulla kuvat tuodaan liitteinä. Ne voidaan sitten näyttää widgetissä liukusäätimenä tai galleriana. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja kuvan yhdistämiseen, lajitteluun ja muuhun.

Lataa Instagram Slider -widget

Nauti Instagram-laajennuksesta

Nauti WordPress-laajennuksesta Instagramiin

Voit myös lisätä Instagram-kuvia karuselliin käyttämällä Nauti WordPress -laajennusta Instagram-sovellukseen. Tämän liitännäisen avulla voit vain aktivoida, lisätä profiilin tai hashtagin, jonka haluat näyttää, valita ruudukon tai karusellin asettelun ja sitten valita sarakkeet ja voila! Välitön Instagram verkkosivustollasi millä tahansa sivulla, viestillä tai widgetisoidulla alueella!

Lataa Nauti Instagram-palvelusta

DsgnWrks Instagram-tuoja

DsgnWrks Instagram-tuojalaajennus

Niille teistä, jotka haluavat jotain, voit todella mukauttaa DsgnWrks Instagram -tuonnin, joka saattaa olla oikea sinulle. Tämän liitännäisen avulla Instagram-valokuvat tuodaan WordPress-sivustoosi. Sieltä voit mukauttaa heidän näytönsä täysin mukautetun postityypin, taksonomian tai mukautetun postimuodon avulla.

Lataa DsgnWks Instagram tuotu

Instagram-merkit

Instagram-merkkilaajennus

Viimeiseksi, jos tarvitset vain yksinkertaisen Instagram-painikkeen, jotta lukijasi voivat seurata sinua, pidä se yksinkertaisena perustiedot Instagram Badges -laajennuksella. Tämä laajennus lisää yksinkertaisen widgetin, joten voit lisätä linkin Instagram-profiiliisi mihin tahansa sivupalkkiin tai alatunnisteeseen. Helppo oikein?

Lataa Instagram-merkit

InstaShow Instagram-syöttölaajennus WordPressille

InstaShow Instagram-syöttölaajennus WordPressille

InstaShow on premium-luokan Instagram-syötteen WordPress-laajennukset, joiden avulla Instagram-valokuvien integrointi on helppoa WordPress-sivustoosi. Joustavassa valokuvasyötteessä on paljon vaihtoehtoja, jotta Instagram-kuvien lisääminen on helppoa. Tämän kätevän laajennuksen avulla voit helposti lisätä muokattavan Instagram-syötteen melkein mihin tahansa. Laajennusvaihtoehtojen avulla voit määrittää lähteen käyttäjänimen, hashtagin tai linkin avulla. Valitse sitten mukautetut värit, reagoivuus, navigointi, laskurit ja paljon muuta. Aseta sitten Instagram-syötteesi lyhytkoodigeneraattorin avulla minne haluat. Muita hienoja laajennusominaisuuksia ovat Visual Composer -yhteensopivuus, tuki 16 eri kielelle, autorotaatio ja paljon muuta

Hanki InstaShow

Eteenpäin

Kun olet lisännyt Instagram-sivustosi, voit hyödyntää kaikkia ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka se sinulle tarjoaa. Instagram on loistava tapa muodostaa yhteys lukijoihisi henkilökohtaisella tasolla jakamalla kulissien takana valokuvia, ottamalla otoksia uusista ja tulevista projekteista, kannustamalla seuraajia jakamaan omia yritykseesi liittyviä valokuvia, merkitsemällä kollegasi tai suurimmat fanisi kuvissa , tai jopa aloittamalla omat # trendisi.

Tartu teemaan tai laajennukseen (tai upota omia valokuvia) ja aloita suhteiden luominen lukijoihisi! Jos sinulla on toinen teema tai laajennus, jota suosittelet Instagramille, tai jos sinulla on vinkkejä tai kysymyksiä valokuvien jakamiseen WordPressin kanssa, jätä vain kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map