Kuinka lisätä avatarit WordPress-sivustoosi Gravatarilla

Avatarit – tietokoneen käyttäjien graafiset esitykset – auttavat määrittelemään henkilön online-identiteetin. WordPress kutsuu heitä maailmanlaajuisesti tunnustetuiksi avatareiksi (tai ‘gravatareiksi’), ja nämä kuvakkeet (yhdessä käyttäjänimien kanssa) tunnistavat blogien ja foorumien viestien kirjoittajat ja kommentit. Gravataarit ovat pieniä, mutta silti tehokkaita, ja ne voivat tarjota verkkosivustojen omistajille mahdollisuuksia, jotka usein unohdetaan.


Vaikka Gravatars ei ehkä vaikuta olevan kovin tärkeä, heillä voi tosiasiallisesti olla tärkeä rooli liikenteen ohjaamisessa sivustoosi ja rohkaisemassa ihmisiä jatkamaan paluutaan. Ne auttavat myös luomaan suhteita käyttäjän ja käyttäjien välillä ja vahvistavat tuotemerkkiäsi.

Tässä artikkelissa paljastamme neljä syytä, miksi Gravatars on tärkeä sekä sinulle että kävijöillesi. Selvitämme myös, kuinka ne otetaan käyttöön verkkosivustollasi ja miten luoda mukautettu oletushahmo kävijöille, joilla ei vielä ole aktivoitua.

Mikä on avatar?

Avatarit ovat jo kauan olleet käyttäjien kuvaamisessa verkossa. Tietovälineestä riippuen ne voivat olla käyttäjän kuva tai 3D-esitys. Avatarit ovat kehittyneet ajan myötä, ja käsitteellä on tullut monia merkityksiä verkkomaailmassa. Yhden avatarin muotoa – jota käytetään WordPressissä – kutsutaan Gravatariksi.

Mikä on Gravatar?

Avatarin ja Gravatarin välinen ero on tunnistuksen laajuus. Tyypillisesti luodaan uusia avatareja eri sivustoille ja foorumeille. Gravatarilla kuitenkin sama esitys seuraa sinua aina, kun siirryt eri sivustoille. Sinä yksinkertaisesti rekisteröidy Gravatarilla, tarjoa heille kuva, ja se on se! Sillä, joka kerta, kun lähetät kommentteja tai kommentoi WordPress-verkkosivustoa, jossa Gravatars on käytössä, kuvakkeesi näkyy sisällön vieressä. Tässä on esimerkki blogissamme olevista Gravatars-toiminnoista:

Kommentit WPExplorer-blogin viestistä mukana seuraavilla Gravatarsilla.

4 syytä luoda grafiikka sinulle ja verkkosivustosi kävijöille

Nyt tiedät mitä Gravatars ovat, katsotaanpa joitain etuja, jotka aiheutuvat niiden ottamisesta käyttöön verkkosivustollasi.

1. Voit luoda tunnettavuuden ja luoda luottamuksen

Gravatars voi auttaa lisäämään henkilökohtaisen yhteyden verkkosivustollesi. Aikakaudella, jolloin online-nimettömyys on niin yleistä, on hienoa, että pystyt itse nimelle kasvot. Lyhyt tapaaminen kasvotusten, kuvan saaminen siitä, kenen kanssa puhut, voi tehdä vuorovaikutuksesta paljon inhimillisemmän. Ihmiset myös todennäköisemmin muistavat ja tunnistavat kuvan kuin nimen.

2. Gravatar voi olla brändisi markkinoinnin lisäelementti

Kun olet aktivoinut Gravatarin, se alkaa näkyä koko sivustollasi. Teemasta ja asetuksista riippuen voit nähdä sen jokaisessa viestissä ja tekemisissäsi kommenteissa. Vaikka tämä esiintymistiheys on pieni, se tekee Gravatarista avainaseman brändäysponnistuksissasi. Siksi on tärkeää miettiä valitsemasi Gravatar-kuvaa.

3. Gravatar voi auttaa rakentamaan yhteisöllisyyttä

Kun ihmiset alkavat tuntea sinut ja muut säännölliset kommentaattorit, alat rakentaa yhteisötunnetta. Vierailijat tunnistavat todennäköisesti toisiansa, mikä antaa heille enemmän taipumusta olla vuorovaikutuksessa. Kuten olemme havainneet sosiaalisen median avulla, ihmisiä houkutellaan kuulumaan yhteisöön – varsinkin jos he ovat löytäneet samanhenkisiä ihmisiä keskustelemaan kiinnostuksen kohteistaan.

4. Voit lisätä altistumistasi muilla verkkosivustoilla

Sen lisäksi, että Gravatar näkyy sivustollasi, voit myös lisätä valotusta näyttämällä sen myös muilla sivustoilla. Ihmiset tunnistavat sinut ja brändisi, kun kommentoit toisia verkkosivustoja, auttavat sinua saamaan liikennettä takaisin sivustoosi ja viime kädessä auttamaan laajentamaan yhteisöäsi ja tavoitettavasi. Muut sivuston omistajat saattavat myös olla taipuvaisempia vuorovaikutukseen Gravatar-yhteensopivan verkkosivustosi kanssa samasta syystä, että altistuminen on lisääntynyt.

Kuinka aktivoida Gravatars WordPress-verkkosivustollasi

Onneksi voit saavuttaa kaikki Gravatarsin edut hyvin pienellä vaivalla. Ensinnäkin sinun ei tarvitse hallita käyttäjätilejä, jotta Gravatars voi näkyä – ne on rakennettu WordPressiin, joten sinun ei tarvitse edes laajennusta.

Gravatarsin käyttöönotto sivustollasi on yksinkertaista. Siirry WordPress-hallintapaneeliin, etsi asetukset -näyttö ja valitse keskustelu. Vieritä seuraavassa näytössä kohtaan avatarit jakso:

Avatar-asetukset

Aktivoi Gravatars tarkistamalla Näytä avatarit -ruutu, jotta ne otetaan käyttöön kommenttiosioissasi. Valittavana on myös muita vaihtoehtoja, kuten päättää, haluatko käyttäjäprofiilien näkyvän, kun hiiren osoitin on Gravatar. Siellä on myös a Enimmäisarvio vaihtoehto. Gravatar antaa käyttäjille mahdollisuuden arvioida kuvaa sopivana tietyille yleisöille. Oletusasetus on G – sopii kaikille yleisöille, mutta muista, että käyttäjät ovat itse arvioineet kuvia, joten ne eivät välttämättä ole täysin luotettavia.

Entä jos kävijöillä ei ole gravataria?

Kaikilla ei tietenkään ole Gravataria – jotkut eivät välttämättä ole WordPress-käyttäjiä tai haluavat pysyä nimettöminä. Jos vierailijoilla ei ole omaa Gravataria aktivoitu, heidän nimensä viereen tulee oletuskuva. Valittavissa on useita oletusarvoja:

Oletuksena avatar-kuvat ja nimet

Et kuitenkaan tee sitä omistaa mennä yhden näistä vaihtoehdoista. Sen sijaan voit vaihtaa mukautettuun oletuskuvaan, joka sopii tuotemerkkiisi. Jos haluat mukauttaa teetiedostojasi mukavasti, voit lisätä oman mukautetun oletushahmon manuaalisesti. Näin ollen, jos haluat käyttää laajennusta, WP-käyttäjän Avatar on nopea ja helppo vaihtoehto.

WP-käyttäjän Avatar (ilmainen)

WP-käyttäjän Avatar-otsikon kuvakaappaus WordPress.org-sivustosta

Tämän liitännäisen avulla voit käyttää mitä tahansa mediakirjastossa olevaa valokuvaa mukautettuna avatarena. Kun olet asentanut ja aktivoinut laajennuksen, siirry takaisin S: äänsetukset ruutu WordPress-hallintapaneelissa:

WP User Avatar -asetusnäyttö

vuonna Oletushahmo osa, valitse WP-käyttäjän Avatar ja napsauta Valitse kuva, joka kehottaa valitsemaan yhden joko mediakirjastoistasi tai vaihtoehtoisesti lähettämään kuvan tietokoneeltasi.

Tällä liitännällä on premium-versio hintaan 20 dollaria, joka tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten antaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa räätälöity avataari sivustoosi. Vaikka tämä saattaa sopia joillekin sivustoille, se tekee kumota joitain aikaisemmin mainitsemiemme Gravatar-järjestelmän eduista.

johtopäätös

Epätyypillisen luonteensa vuoksi on helppo sivuuttaa Gravatarin tarjoamat mahdolliset hyödyt. Nämä kuvakkeet eivät ehkä näytä olevan tärkeä tekijä verkkosivustosi rakentamisessa; heillä on kuitenkin lukemattomia potentiaalisia etuja merkinnän tekemisessä ja saamasi liikenteen lisäämisessä.

Olemme tässä artikkelissa tarjonneet neljä suurta syytä varmistaaksemme, että sinulla ja vierailijoillasi on Gravatars käytössä. Korvataan ne nopeasti:

 1. Voit luoda perehtymisen ja luoda luottamuksen.
 2. Gravatar voi olla ylimääräinen markkinointielementti brändillesi.
 3. Se voi auttaa rakentamaan yhteisötunnetta.
 4. Voit lisätä näkyvyyttäsi muilla verkkosivustoilla.

Ovatko Gravatars ratkaisevan tärkeitä verkkosivustollesi? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map