Kuinka lisätä aikaa, jonka kävijät käyttävät WordPress-verkkosivustoosi

Kuinka lisätä aikaa, jonka kävijät käyttävät WordPress-verkkosivustoosi

Kukaan ei halua luoda verkkosivustoa, joka hylkää kävijät heti, kun he saapuvat. Jos olet viettänyt paljon aikaa, vaivaa tai rahaa sivustossasi ja haluat tietää, kuinka voit lisätä aikaa, jonka kävijät käyttävät WordPress-verkkosivustollasi, samoin kuin miksi haluat ehkä tehdä tämän, olet tullut oikea paikka.


Tämä opas sivustossa käytetyn ajan pidentämiseen kattaa edut pitämällä kävijöitä pidempään kiinni, kuinka mitata nykyistä keskimääräistä vierailijan kestoa ja mitä voit tehdä parantaaksesi aikoja.

Hyödyt lisäämällä vierailijoidesi kuluttamaa aikaa verkkosivustollesi

Jos olet kuullut, että on tärkeää lisätä aikaa, jonka vierailijat käyttävät verkkosivustoosi, mutta et ole varma, miksi tässä ovat tärkeimmät hyödyt.

Lisääntyneet tavoitteen tulosprosentit

Lisääntyneet tavoitteen tulokset

Tärkein hyöty pitämällä kävijöitä sivustossasi pidempään on, että se voi auttaa luomaan luottamusta ja tietoisuutta tuotemerkkistäsi ja samalla kasvattamaan tavoitteen muuntoprosentteja. Riippumatta verkkosivustosi tarkoituksesta, sillä on varmasti tavoite. Useimmissa verkkosivustoissa on tavoite riippumatta siitä, onko kävijä ostamassa tuotetta, liittymässä uutiskirjeeseen, muodostanut positiivisen vaikutelman brändistäsi tai jättänyt kommentin..

Mitä pidempään voit pitää kävijän kiinnostuneena verkkosivustollasi, sitä suurempi on mahdollisuus, että hän yhdistää viestisi, näkee tarjoamasi arvon ja päättää ottaa sinut vastaan ​​tarjouksessasi..

Se voi auttaa hakukoneoptimoinnissa (SEO)

Hakukoneiden tulossivut

Voit tehdä paljon parantaaksesi verkkosivustosi hakukoneiden sijoitusta. Jotkut SEO-asiantuntijat kuitenkin väittävät, että sivustossa käytetyllä ajalla on vaikutusta siihen, kuinka Googlen kaltaiset hakukoneet päättävät sijoittaa sisältösi tuloksiisi. Jos Google huomauttaa kävijöiden palaavan tulossivulleen pian sivustollesi napsautuksen jälkeen, on järkevää, että Google-algoritmi saattaa tulkita tämän merkkinä siitä, että sivustosi ja sen sisältö eivät vastaa kävijöiden odotuksia.

Siksi siirtämällä sivustosi alas tulossivulta ja korvaamalla se jollain osuvammalla auttaisi Googlea tarjoamaan paremman kokemuksen käyttäjille. Hyvä vierailijalle; pahaksi sinulle.

Koska Google pitää hakukoneiden sijoitusalgoritmin yksityiskohdat salaisina, on mahdotonta sanoa, onko tämä totta. Asumisajasta tai paikan päällä olevasta ajasta on kuitenkin tulossa yhä suositumpi termi joten se on ehdottomasti jotain ajateltavaa.

Kuinka tarkistaa, kuinka kauan kävijät kuluttavat WordPress-verkkosivustoosi

Ennen kuin tutustumme siihen, kuinka lisätä aikaa, jonka kävijät käyttävät WordPress-verkkosivustollasi, katsotaanpa nopeasti, kuinka voit tarkistaa tämän muuttujan. Loppujen lopuksi, jos et vielä mittaa, kuinka kauan kävijät oleskelevat sivustossasi, mistä tiedät, oletko lisännyt sitä?

Jos olet käyttänyt Google Analyticsia tai vastaavaa palvelua analysoidaksesi sitä, kuinka vierailijat ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi ja sen sisällön kanssa, näet tämän tiedon nopeasti. Kirjaudu sisään sisään Google Analyticsiin, etsi keskimääräinen istunnon kesto.

Google Analyticsin hallintapaneeli

Sinun pitäisi pystyä löytämään nämä tiedot oletushallintapaneelista. Google Analyticsin tehokkuuden ansiosta voit sitten tehdä lisätietoja siitä, kuinka sivustosi suoriutuu tällä alueella. Yksi tietojoukko, jota haluat ehkä tutkia, on keskimääräinen aika sivutiedoissa.

Google Analytics -aika sivulla

Tarkastelemalla analytiikkatyökalusi käyttäjän käyttäytymisraportteja voit nähdä, mitkä sivustosi sivut pitävät vierailijat pidempään sitoutuneina. Voit myös nähdä, mitkä sivut toimivat sivuston keskimääräisen keskiarvon alapuolella ja saattavat tarvita keskustelua.

Kuinka kannustaa vierailijoita pysymään sivustollasi pidempään

OK, joten nyt tiedämme, miksi sinun pitäisi yrittää pitää kävijöitä sivustollasi pidempään, katsotaanpa kuinka.

Varmista, että sisältösi on ajankohtainen

Vastaavatko sivusi otsikot artikkeleidesi yleistä sisältöä? Jos kävijät saapuvat sivullesi sivustollesi, odottavat yhtä asiaa ja saavat jotain muuta, he eivät aio pysyttää kauan. Jotta kävijät eivät tuntuisi pettyneitä tai tyytymättömiä sisältöösi, varmista, että artikkeleiden otsikot heijastavat tarkasti sitä, mitä kattaa. Yksi ratkaisu on odottaa, kunnes olet kirjoittanut artikkelin, ennen kuin luot sopivan otsikon ja tunnisteen.

Sama pätee artikkeleillesi johdannon kirjoittamiseen. Kun olet kirjoittanut artikkelin, voit palata takaisin selittämään, mitä johdannossa käsitellään. Aloitamme usein yhdellä idealla artikkelista ja siirrymme sitten kirjoitusprosessin aikana hiukan erilaiseen aiheeseen. Odottamalla, kunnes pääartikkeli on kirjoitettu, voit varmistaa, että otsikkosi, metakuvauksesi, otsikkokohta ja esittely välittävät vierailijoille tehokkaasti sen, mitä he lukevat.

Luo hyvin esitelty sisältö

Voisit kirjoittaa maailman parhaan artikkelin, mutta jos sitä ei esitetä hyvin, on vaikea saada ketään lukemaan sitä. Joitakin huomioitavia asioita, kun muotoillaan ja esität sisältöä, varsinkin kun kirjoitat Web-sivustolle, sisältyy useiden kappaleiden, otsikoiden ja kuvien käyttäminen tekstin palojen hajottamiseen.

Myös lauseiden lyhyt pitäminen voi auttaa, kuten myös monimutkaisten sanojen välttäminen. Artikkeleiden tekeminen helpoksi kuormata voi auttaa lukijoita nopeasti selvittämään, haluavatko he investoida arvokkaan aikansa sisältösi lukemiseen alusta loppuun. Nopeasti ladattava WordPress-verkkosivusto voi myös auttaa.

Lisää vinkkejä tämä artikkeli sisältää lisätietoja luettavien WordPress-blogin kirjoitusten luomisesta.

Keskity WordPress-verkkosivustosi navigointialueisiin

Jos kävijöiden on vaikea navigoida sivustossasi, on todennäköistä, että he painavat takaisin-painiketta ennen kuin yrittävät ymmärtää sivustosi rakennetta ja valikoita. Siksi on elintärkeää, että vietät jonkin aikaa verkkosivustosi rakenteen ja sen valikoiden suunnitteluun.

Harkittavia asioita ovat muun muassa ne linkit, jotka näytetään päävalikossa, kuinka linkit järjestetään ja mitkä muut navigoinnin apuvälineet ovat sopivia. Päävalikkojen lisäksi sivupalkki ja alatunniste ovat erinomaisia ​​paikkoja näyttää linkkejä parhaaseen sisältöösi. Tässä artikkelissa on hyviä vinkkejä tehokkaiden WordPress-valikkojen luomiseen.

Yhdistä sisältösi

WordPressin sisäiset linkit

Toinen tehokas tapa lisätä vierailijoiden käyttämää aikaa WordPress-verkkosivustollasi on sisällyttää artikkeleihisi linkkejä, jotka vievät vierailijat muille verkkosivustosi sivuille. Kuten huomaat, tämä artikkeli sisältää sisäisiä linkkejä muihin tämän sivuston aiheisiin liittyviin artikkeleihin. Kyseiset artikkelit antavat lisätietoja käsitellyistä seikoista. Olet ehkä napsauttanut yhtä heistä itse.

WordPress sisältää nyt hyödyllisen ominaisuuden auttaaksesi sisällön linkittämisessä toisiinsa. Kun lisäät linkin sisältöön, voit nopeasti etsiä sivustosi olemassa olevista artikkeleista, ennen kuin valitset mihin linkität.

Näytä linkit liittyvään sisältöön

Linkit aiheeseen liittyviin artikkeleihin

Kun vierailija on lukenut artikkelin, josta he ovat hakeneet, haluat tehdä heille helpon napsauttaa toista sisältöä sivustoltasi. Hyvä navigointijärjestelmä auttaa tässä, mutta toinen tehokas taktiikka on näyttää valikoima artikkeleita, jotka liittyvät luettavaan artikkeliin.

Onneksi on olemassa joitakin erinomaisia ​​ilmaisia ​​liittyviä viestejä sisältäviä plugins-ohjelmia WordPressille, jotka automaattisesti näyttävät samanlaisen sisällön artikkeleidesi lopussa.

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät hyödyt, jotka lisäävät vierailijoille verkkosivustollesi kuluttaman ajan lisääminen, sekä joitain käytännöllisiä tapoja pidentää oleskeluaan. Haluatpa mennä takaisin analysoidaksesi olemassa olevaa sisältöäsi tai aloittaaksesi näiden taktikoiden käytön eteenpäin, voit tehdä paljon lisätäksesi aikaa, jonka kävijät viettävät WordPress-verkkosivustollasi.

Mikä pitää sinut kiehtovana verkkosivustolla ja mikä saa sinut napsauttamaan takaisin-painiketta? Kerro kokemuksista alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map