Kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä WordPress-blogiisi

Kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä WordPress-blogiisi

Aiheeseen liittyvien viestien lisääminen blogiisi voi parantaa sisällön sitoutumista, pitää kävijät sivustollasi ja parantaa hakukoneoptimointiasi. Esittelemällä lukijoitasi muulle sivustosi sisällölle, tarjoat vaikuttavan käyttökokemuksen, joka lopulta auttaa sivustosi saavuttamaan tavoitteensa. Ainoa jäljellä oleva kysymys on, kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä WordPress-blogiisi?


Tässä artikkelissa keskustellaan yksityiskohtaisesti liittyvien viestien laajennuksen hyödyistä. Katsomme sitten kuinka asentaa Jetpack WordPress-verkkosivustoosi ja perustaa sen moduuliin liittyvät viestit. Lopuksi harkitsemme pari muuta WordPress-laajennusta, jotka voivat myös lisätä vaikuttavia aiheeseen liittyviä viestiosioita blogiisi.

Miksi sinun pitäisi käyttää siihen liittyviä viestejä -laajennusta?

Aiheeseen liittyvät viestit EsimerkkiAiheeseen liittyvän viestin laajennuksen käyttämisellä WordPress-verkkosivustolla voi olla monia etuja. Katsotaanpa joitain niistä …

Pidä vierailijat sivustossasi

Kun uusi kävijä saapuu sivustoosi, hän ei tiedä mitä tehdä tai mistä etsiä. Sinun tehtäväsi on tehdä yleisösi matkat sivustollesi mahdollisimman saumattomasti ja helposti. Jos kävijöiden on pohdittava, mihin heidän pitäisi mennä seuraavaksi, verkkosivustosi on parannettava navigointiaan.

Monet sivustosi kävijöistä löytävät sivustosi hakukoneen kautta saapuessaan tiettyyn viestiin tai sivulle, joka liittyi heidän alkuperäiseen hakuun. Ongelmana on, että kun ihmiset ovat lukeneet artikkelin, joka veti heidät ensin sivustoosi, elleivät toisin kerro, he lähtevät heti. Tässä liittyvä viesti-laajennus voi olla niin hyödyllinen.

Näyttämällä aiheeseen liittyviä viestejä artikkelin alla, kerrot kävijöille, mitä tehdä seuraavaksi. Sisällön esitteleminen samankaltaisella kapealla kuin juuri lukema viesti pitää heidät kiinnostuneena sivustosi tarjoamista. Ja mitä enemmän sivuja he katsovat ja mitä kauemmin he viettävät sivustossasi, sitä todennäköisemmin he muuttavat sivustoosi liittyviä tavoitteita vastaan.

Luo uskollinen seuranta

Uskollisten seuraajien luomisen tulisi olla painopiste kaikissa WordPress-verkkosivustoissa. Aiheeseen liittyvä viestilaajennus auttaa kävijöitä helposti pääsemään useisiin artikkeleihin, antaen sisältöllesi katseluajan, jota se todennäköisesti ei olisi saanut muuten. Mitä enemmän yleisö lukee, sitä todennäköisemmin heistä tulee kirjoittamisen ja verkkosivustosi sisällön faneja, mikä lisää todennäköisyyttä, että he seuraavat sinua ja jakavat artikkeleitasi sosiaalisessa mediassa ja palaavat säännöllisesti sivustoosi..

Paranna hakukoneoptimointia

Aiheeseen liittyvä viestilaajennus on tehokas tapa parantaa WordPress-verkkosivustosi SEO-tasoa. Kannustamalla kävijöitä lukemaan yhä enemmän blogin kirjoituksia, sivujen katselumäärä ja sivustossa vietetty aika kasvaa. Samanaikaisesti poistumisprosentit laskevat. Hakukoneet suhtautuvat kaikkiin näihin mittareihin myönteisesti, ja ne auttavat sisältöäsi sijoittumaan hyvin.

Käytä vanhaa sisältöä uudelleen

Pidevä jatkuvasti vaihtamalla uutta sisältöä, joka on nopeasti haudattu sivuille syvälle, voi tulla turhauttavaa. Aiheeseen liittyvien viestien laajennuksen käyttäminen on loistava tapa saada vanhempi, mutta silti korkealaatuinen sisältö yleisösi näkemään.

Joten nyt olet nähnyt joitain vaikuttavista eduista, joita liittyvän viestin lisäosan käyttö voi tuoda. Katsotaanpa seuraavaksi, kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestitoimintoja WordPress-verkkosivustoosi.

Kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä WordPressiin JetPackilla

Kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä Jetpackilla

Hetken päästä tarkastelemme kuinka Jetpackia käytetään lisäämään liittyvä viesti-osa blogiisi. On kuitenkin olemassa useita muita tehokkaita ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPressiin liittyviä viestejä, jotka ovat kaikki käyttökelpoisia vaihtoehtoja. Tärkeää on, että jotkut teemat, kuten Total (luonut täällä WPExplorerissa), sisältävät itse heidän omat viestit -työkalun. Siksi tarkista aina, että teemasi ei sisällä tätä ominaisuutta, ennen kuin asennat siihen liittyvän viestin laajennuksen.

jetpack on ominaisuusrikas ratkaisu, joka voi lisätä vaikuttavaa toimintoa WordPress-verkkosivustoosi. Luonut Automattic, Jetpack koostuu laajasta valikoimasta moduuleja, jotka kaikki ovat sitoutuneet parantamaan sivustosi suorituskykyä. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin moduuliin liittyviin viesteihin.

Jetpackiin liittyvät viestit Plugin-esimerkki

Aiheeseen liittyvät julkaisut avulla voit lisätä houkuttelevia liittyviä viestejä koskevan osion (kuten yllä), jokaisen sivustosi artikkelin alle. Tämä työkalu analysoi jokaisen viestin ja näyttää sitten muita asiayhteydessä olevia artikkeleita kävijöillesi, jotka voivat olla kiinnostuneita lukemisesta.

Jetpack tarjoaa nopeita mukauttamisvaihtoehtoja, mutta voit myös jatkaa määritä aiheeseen liittyvät viestit -osio koodilla. Aiheeseen liittyvät viestit luodaan niiden sisällön, samoin kuin kaikkien nimettyjen tunnisteiden tai luokkien perusteella. Jetpack huolehtii myös kaikesta käsittelystä ja tarjoamisesta pilvestään. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi palvelimelle ei ole lisäkuormitusta, kunhan sivustosi nopeuteen ei vaikuteta.

Jetpack on erittäin helppo asentaa ja asentaa, ja liittyvät viestit voidaan aktivoida vain yhdellä napin painalluksella. Joten jos etsit nopeasti lisätä tyylikäs aiheeseen liittyvä viestiosasto sivustollesi, tämä saattaa olla plugin sinulle. Katsotaanpa, miten se asennetaan …

Vaihe 1: Asenna Jetpack

Avaa WordPress-hallintapaneeli ja valitse valikosta Laajennukset> Lisää uusi.

Lisää uusi laajennus

Kirjoita ‘Jetpack’ hakuun. Kerran Jetpack-laajennus on löytynyt napsauttamalla Asenna> Aktivoi.

Jetpack Active

Löydät nyt Jetpack-valikon, joka on lisätty WordPress-valikkoosi.

Vaihe 2: Aktivoi liittyvät viestit

Aktivoida Aiheeseen liittyvät viestit -moduuli valitsemalla WordPress-valikosta Jetpack> Asetukset. Valitse sitten Liikenne-välilehti ja vieritä alas kohtaan Aiheeseen liittyvät viestit.

Aiheeseen liittyvien viestien aktivointi

Aktivoi liittyvä viesti -ominaisuus aktivoimalla Näytä aiheeseen liittyvää sisältöä viestien jälkeen -painike. Tämän jälkeen voit valita muutamasta yksinkertaisesta mukautusvaihtoehdosta, jotta voit käyttää suurta silmiinpistävää asettelua ja lisätä aiheeseen liittyvän otsikon kohtaan.

Vaihe 3: Muokkaa räätälöityjä viestejä -kohtaa räätälöinnin avulla

Äskettäin tehdyn Jetpack-kehityksen avulla voit nyt muokata aiheeseen liittyviä viestejä edelleen teeman Customizer-sovelluksella. Avaa mukauttaja napsauttamalla Jetpackin Kokeile nyt -kehotusta toimintaan tai WordPress-valikossa Ulkonäkö> Mukauta. Sivustosi avautuu sitten suorana puolella ja näyttää WordPress Customizer -sovelluksen.

customizer

Vieritä Mukautuslaite alas ja napsauta Aiheeseen liittyvät viestit. Täällä mukauttaja antaa sinulle ylimääräisiä mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien asettelun muuttaminen, pikkukuvien näyttäminen ja kunkin artikkelin julkaisupäivän lisääminen. Voit reaaliaikaisesti tarkastella sivustosi muutoksia tekeessäsi niitä. Kun olet tyytyväinen liittyviin viesteihin, valitse Tallenna ja julkaise.

Kuten näette, liittyvän viestiominaisuuden asettaminen WordPress-verkkosivustollesi on nopea ja helppo prosessi. Jos et kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että tämä on plugin sinulle, tässä on muutama vaihtoehto …

Jetpackiin liittyvät vaihtoehdot

Jos et halua käyttää JetPackia, on paljon muita laajennuksia, joista valita. Voit tarkistaa artikkelin parhaista aiheisiin liittyvistä lisäosista täydellisen luettelon, mutta tässä on kaksi suosituinta Jetpack-vaihtoehtoamme.

Vielä yksi asiaan liittyvä lisäosa (YARPP)

Kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä YARPP: llä

Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP) on suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä liittyviä viestejä WordPress-verkkosivustoon. YARPP tarjoaa joitain vaikuttavia ominaisuuksia ja antaa sinulle enemmän hallintaa asiaan liittyvän viestin osion ulkoasuun ja sijaintiin kuin Jetpack.

YARPP antaa sinun valita, haluatko näyttää viestit, sivut ja / tai mukautetut viestityypit miniatyyrien tai luettelonäkymän avulla. Voit myös lisätä aiheeseen liittyviä viestejä -osiossa jokaiseen blogitekstiin, sivupalkkiin tai RSS-syötteeseen. YARPP käyttää edistynyttä algoritmiaan, joka harkitsee sisältöä, viestin otsikoita, tunnisteita, luokkia ja mukautettuja taksonomioita näyttääksesi asiaankuuluvaa sisältöä lukijoillesi.

YARPP: n käytön haittapuoli verkkosivustollasi on, että se voi olla erittäin tietokantaintensiivinen. Tästä syystä se on kielletty useissa WordPress-isännöintipalveluissa, mukaan lukien WPEngine.

Aiheeseen liittyvät viestit Pro

Kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä aiheeseen liittyvien viestien avulla

Aiheeseen liittyvät viestit Pro on premium-luokan WordPress-laajennus, jonka voi ostaa CodeCanyonista. Tämä tehokas laajennus on erittäin muokattavissa ja sisältää kolme eri asettelua sekä 65 ennalta määritettyä mallia. Tämä varmistaa, että aiheeseen liittyvät viestit-osio voidaan luoda täsmällisille spesifikaatioillesi, jotka vastaavat tuotemerkkiäsi. Jos et ole varma, kuinka lisätä aiheeseen liittyviä viestejä, tämä on helppo tapa tehdä se, kaikki sinun tarvitsematta koskettaa koodiriviä.

Aiheeseen liittyvät viestit Pro tukee myös monenlaista sisältöä, mukaan lukien mukautetut viestityypit, mukautettu sisältö, luokat, viestit, sivut ja paljon muuta. Ja integroimalla bbPress, WooCommerce sekä muut verkkokaupan liitännäiset, voit näyttää liittyviä tuotteita tai foorumin aiheita.

Lisäominaisuuksistaan ​​huolimatta, Liittyvät viestit -prosessissa on luontainen asennus. Ja ilmaisella hyödyllisellä tukitiimillä voit nopeasti näyttää asianmukaisen liittyvän sisällön WordPress-verkkosivustollasi.

Viimeiset ajatukset liittyvistä viesteistä

Kuten näette, liittyvien viestien laajennuksen lisääminen WordPress-blogiisi on tehokas tapa tarjota vaikuttava käyttökokemus. Näyttämällä yleisösi sisällön, joka on luettavan artikkelin kannalta merkityksellistä, kävijät napsauttavat todennäköisemmin ja jatkavat sivustosi selaamista. Tämä auttaa vähentämään poistumisprosentteja, parantamaan aikaa, jonka ihmiset viettävät sivustollesi, ja auttavat luomaan blogiisi uskollisten seuraajien yhteisön.

Onko sinulla muita vinkkejä siihen liittyvien viestien lisäämiseen WordPressiin? Vai oletko käyttänyt liittyvää viestilaajennusta WordPress-verkkosivustollasi? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector