Kuinka laittaa WordPress ylläpitotilaan tai lisätä pian tulossa oleva sivu

Jokaisella on oma käsitys siitä, mikä on väliaikainen verkkosivuston sammutus. Uusi bloggaaja ei ehkä välitä siitä, että kukaan ei näe mitään verkkosivustolla kehityksen aikana, joten he sammuttavat verkkosivuston, kunnes ovat valmiita julkaisemiseen. Toisaalta olemassa olevalla verkkokaupalla ei ole ylellisyyttä sammuttaa kokonaan. Asiakkaille on oltava viesti ja ihannetapauksessa tapa saada sähköpostiosoitteet asiakkailta tai ehkä antaa jopa kuponkeja hankaluuksista..


Kaiken kaikkiaan syyt WordPress-sivustosi väliaikaiseen poistamiseen käytöstä vaihtelevat. Siksi sinulla on muutama vaihtoehto tehtävän suorittamiseen. Ensimmäinen ei ole tarkalleen aivoleikkaus, koska asennat super yksinkertaisen laajennuksen, joka tekee suurimman osan työstä sinulle. Huoltotilan ja pian tulevien näyttöjen laajennukset ovat kuitenkin monimutkaisempia ja paremmin yrityksille.

Milloin sinun pitäisi poistaa WordPress-sivustosi väliaikaisesti käytöstä?

Keskustelemme joistakin tapauksista, joissa sivustosi poistaminen käytöstä saattaa olla hyvä idea, mutta on tärkeää ymmärtää kaikki nämä tilanteet. Miksi? Koska saatat kohdata heidät jossain vaiheessa. Jos olet valmis siihen, mitä verkkosivustolta voi odottaa, ja menettelyistä, joita tarvitaan, kun asiat menee pieleen, olet varmempi kykyjesi ylläpitää WordPress-sivustoa. Joten… milloin sinun pitäisi poistaa verkkosivustosi käytöstä?

 • Jos sivustosi hakkeroidaan ja haluat sulkea pois kaikki muut uhat.
 • Sivustoosi hakkeroidaan ja mieluummin asiakkaasi näkevät tyhjän ruudun kuin tietoturvaongelman.
 • Haluat suorittaa säännöllisen ylläpidon verkkosivustollasi.
 • Tarvitset aikaa WordPress-sivustosi kehittämiseen, joten mieluummin asiakkaasi näkevät ylläpito- tai pian tulossa olevan sivun toisin kuin puolivalmiiden verkkosivustojen kanssa..
 • Haluat keskittyä muihin pyrkimyksiin, mutta saatat palata takaisin tähän WordPress-sivustoon. Siksi et halua poistaa sitä kokonaan.

Pikamenetelmä 1: Asenna Disable Site Plugin

En ole suuri fani useiden laajennusten asentamisesta (ottaen huomioon, että voit hidastaa sivustoasi tai avata suojausheikkouksia), mutta tällaisella laajennuksella voit aktivoida sen vain, kun tarvitset sitä. Sitten, kun olet lopettanut sivustosi käytön, voit poistaa pluginin käytöstä, jotta se ei vaikuta verkkosivustoosi.

WordPress-laajennusta kutsutaan Poista sivusto käytöstä. Se on loistava ratkaisu WordPress-sivustosi koko etuosan estämiseksi, mutta antaa silti pääsyn kojetaulun / järjestelmänvalvojan alueelle. Disable Site -laajennuksen asia on, että se on yhtä perustiedot kuin ne tulevat. Sinun on tehtävä nopea viesti, joka selittää asiakkaillesi tapahtuvaa, mutta sinun ei pitäisi odottaa mitään työkaluja grafiikan lataamiseen, sähköpostiosoitteiden keräämiseen tai linkittämiseen sosiaalisen median tiliisi..

Voit kuitenkin lisätä haluamasi HTML-koodin. Joten teknisesti se on täysin muokattavissa, jos sinulla on taidot.

Kuinka tilapäisesti poistaa WordPress käytöstä laajennuksella

Aloita asentamalla ja aktivoimalla ilmainen Poista sivuston WordPress-laajennus käytöstä. Etsi sen jälkeen Poista käytöstä -välilehti kojetauluvalikossa ja napsauta sitä. Tämä vie sinut ainoalle asetussivulle Poista käytöstä -sivulta. Kuten mainittiin, se on alkeellinen laajennus, mutta se saa työn suoritettua.

Aloita valitsemalla Kyllä kohdassa Ota splash-sivu käyttöön. Muokattu viesti -kenttään kirjoitat lauseen tai kaksi selittääksesi kävijöillesi mitä tapahtuu. Voit myös mennä Custom Output HTML: hen saadaksesi luovampaa ja sisällyttämään esimerkiksi medioita, räätälöityä tekstiä ja linkkejä.

Järjestelmänvalvojan käyttöoikeudeksi on oletuksena määritetty Kyllä, ja sen tulisi pysyä sillä tavalla. En ole täysin varma, miksi haluat koskaan lukita järjestelmänvalvojan (lähinnä sinä), mutta varmista, että et vaihda sitä Ei. Laajennus antaa sinulle myös mahdollisuuden sallia todennetut käyttäjät ohittaa sivun. Tärkein syy, jonka valitsit tämän kyllä, on, jos tarvitset joitain avustajia tai kirjoittajia jatkamaan työtään. Muussa tapauksessa tee tämä kenttä Ei, jotta kukaan käyttäjistä ei pääse tilkkosivun läpi.

Tämän jälkeen voit tallentaa asetukset ja tarkistaa käyttöliittymäsi varmistaaksesi, että laajennus toimii oikein. Jos et näe, että WordPress-sivustosi on poistettu käytöstä, sinun on todennäköisesti kirjauduttava ulos järjestelmänvalvojan tililtäsi.

Koska tämä on väliaikainen korjaus, palaa samalle asetussivulle, jos haluat poistaa roiskesivun käytöstä aina, kun olet valmis.

Pikamenetelmä 2: Käytä teemasi rakenteilla olevaa sivua

Luo rakenteilla oleva sivu yhteensä

On mahdollista, että WordPress-teemasi sisältää sisäänrakennetun rakenteilla olevan sivun vaihtoehdon. Esimerkiksi Total WordPress -teemassa on vaihtoehto, jonka avulla voit suunnitella oman räätälöitäväsi pian tai rakenteilla olevan sivun Visual Composer -sivun rakennustyökalun avulla.

Yhteensä rakenteilla

Total-sovelluksen avulla luo ensin uusi sivu lisäämällä haluamasi moduulit (uutiskirje, yhteystiedot, sosiaaliset linkit, mediasyötteet jne.). Seuraavaksi navigoi kohtaan Teemapaneeli> Rakenteilla WordPress-hallintapaneelista. Täältä napsauta valintaruutua, jotta Under Construction -ominaisuus otetaan käyttöön, valitse luomasi sivu ja tallenna sitten.

Poista rakennussivusi heti, kun verkkosivustosi on valmis sen suurta paljastamista varten, poista “Ota käyttöön” -valintaruudun valinta ja tallenna. Se siitä! Totalin avulla on erittäin helppo vaihtaa edestakaisin tarvittaessa verkkosivustosi käyttämisen aikana.

Tapa 3: Hyödynnä huoltotilaa tai tulossa olevaa laajennusta

Yllä kuvatulla nopealla menetelmällä on etuja (pääasiassa antaa sinun poistaa sivustosi käytöstä muutamassa minuutissa), mutta se ei ole läheskään yhtä tuottava kuin todellinen huoltotila tai tulossa oleva sivu.

Mutta ensin meidän pitäisi puhua eroa huoltotilan ja tulossa olevan sivun välillä.

Pian tulossa oleva sivu tarvitaan, kun työskentelet edelleen sivustollasi, mutta haluat luoda buzzin tulevasta ja saada mahdollisesti asiakkaiden sähköpostiosoitteita. Pian tulevilla sivuilla on usein videoita, kuvia, kommenttiosioita ja sosiaalisen median painikkeita. On yleistä käyttää pian tulossa olevaa sivua uudelle tuotteelle tai yritykselle. Sivusto indeksoidaan myös hakukoneiden avulla, joten alat parantaa SEO-tasoa.

Huoltotilan sivua käytetään, kun sinulla on tällä hetkellä verkkosivusto käynnissä, mutta tarvitset nopean tavan kertoa asiakkaillesi, kun olet suorittamassa huoltoa tai säätämässä verkkosivuston suunnittelua. Koska tämä on väliaikainen sivu, ylläpitotila-sivu kehottaa hakukoneita olemaan indeksoimatta verkkosivustoa tässä tilassa.

Sekä ylläpito että pian tulevat sivut sopivat WordPress-sivustosi poistamiseen tilapäisesti käytöstä. Itse asiassa he ovat todennäköisesti paras veto.

Useimmat ominaisuudet ovat saatavana pian tai ylläpitotilan laajennuksella. Vaikka aiommekin käydä läpi erittäin tehokkaan Tulossa pian sivu- ja ylläpitotila, kirjoittanut SeedProd plugin, tässä on joitain muita huomioitavia laajennuksia:

SeedProd: n tulossa olevan sivun ja ylläpitotilan käyttäminen

Asennuksen ja aktivoinnin jälkeen löydät Tulossa oleva sivu ja ylläpitotila -asetukset Asetukset-kohdasta.

Löydät neljä välilehteä, joista valita. Pääpainopisteen tulisi olla sisältö. Valitse, haluatko tulossa olevan sivun vai ylläpitotilan sivun. Olemme keskustelleet erosta hieman aikaisemmin tässä artikkelissa.

Sinulla on myös mahdollisuus muuttaa esimerkiksi SEO-otsikkoa, SEO-metakuvausta ja Analytics-koodia. Nämä kaikki ovat täysin valinnaisia, mutta ne voivat auttaa sinua.

Viimeinen vaihe on siirtyminen Coming Soon -välilehteen. Tässä voit muuttaa kohteita, kuten taustaväriä, kuvan ja tekstin väriä.

Suunnittelun jälkeen tulos voi olla kaunis Tulossa oleva sivu, jossa on logo, taustakuva ja paljon muuta.

Oletko valmis poistamaan WordPress-sivustosi väliaikaisesti käytöstä?

Ensimmäinen (helppo) menetelmä, josta puhimme, on parasta pienille blogeille, joilla ei ole paljon seuraavista. Se ei ole myöskään huono menetelmä uusille sivustoille. Todellinen paluu tulee kuitenkin pian tulevalta sivulta. Uudemmat sivustot ja tuotteet saavat paljon enemmän näkyvyyttä näiltä väliaikaisilta sivuilta, mutta voit silti tehdä päivityksiä verkkosivustollesi ilman ketään. Huoltotilan sivu on mukava myös pikakorjauksiin.

Jos sinulla on kysyttävää WordPress-sivustosi väliaikaisesta poistamisesta käytöstä, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map