Kuinka lähteitä ja jakaa sisältöä WordPress-sivustossasi

VIHJEITÄ Kuinka hankkia ja jakaa sisältöä WordPress-sivustossasi

Kun harkitset uuden sisällön lisäämistä verkkosivustoosi tai blogiisi, sinun on todennäköisesti pohdittava pitkien lomakkeiden tai alkuperäisten viestien luomista. Tämä on vain luonnollista, ja useimmat sivustot haluavat priorisoida ainutlaatuisen sisällön. Se voi kuitenkin olla myös älykäs siirto lähteiden hankkimiseen ja jakamiseen kolmansien osapuolien sisällöstä lukijoiden kanssa aina, kun sinulla on mahdollisuus.


Yksi parhaimmista asioista Internetissä on se, kuinka paljon tietoa se tarjoaa pääsyn – siellä on artikkeli tai verkkosivusto melkein kaikesta. Linkittäminen tähän sisältöön tai sen kuuroiminen hyödyllisiksi resursseiksi on sekä palvelu lukijoillesi että erinomainen tapa vähentää paineita itsestäsi.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, miksi sinun kannattaa jakaa kolmansien osapuolien sisältöä, ja keskustellaan yleisimmistä tavoista tehdä niin. Sitten esittelemme joitain käteviä WordPress-laajennuksia, jotka auttavat sinua saamaan työn päätökseen. Aloitetaan!

Pitäisikö sinun harkita kolmannen osapuolen sisällön jakamista?

WP RSS-aggregaattori: WPNewsDesk

Upea esimerkki on WP News Desk (powered by RSS Aggregator Pro), joka jakaa uutisia hyvämaineisista WordPress-lähteistä Webissä.

On tärkeää, että verkkosivustossasi on runsaasti laadukasta, alkuperäistä sisältöä. Omien ainutlaatuisten ideoidesi jakaminen asettaa sinut asiantuntijaksi, mukaan lukien liikaa päällekkäinen sisältö sivustollasi voi olla ongelmallista hakukoneiden optimoinnissa. Kuitenkin on myös erittäin hyödyllistä viitata ja jakaa ulkoista sisältöä oman työsi rinnalla.

Asiaankuuluvan kolmannen osapuolen sisällön hankkiminen ja jakaminen on fiksu idea seuraavista syistä (ja muista):

 • Se helpottaa työtaakkaa – voit lisätä hyödyllisempää sisältöä sivustollesi ilman, että sinun tarvitsee tehdä kaikkea itse.
 • Ulkoisten lähteiden ja viittausten tarjoaminen parantaa oman sisällön uskottavuutta.
 • Voit asettaa itsesi osaavaksi viranomaiseksi osoittamalla lukijat parhaisiin paikkoihin löytää tietoa.
 • Muiden sisällön jakaminen on erinomainen tapa vaalia yhteyksiä ja suhteita.

Jos et koskaan linkitä tai jaa ulkoisia resursseja, et menetä mahdollisuutta tulla osaksi suurempaa keskustelua, joka on jo olemassa verkossa. Joten yritä löytää tasapaino alkuperäisen ja jaetun sisällön välillä, joka sopii sinulle.

Kuinka jakaa sisältöä WordPressin kanssa

Keskustelemme nyt siitä, miten kolmannen osapuolen sisällön jakaminen todella aloitetaan. Siellä on paljon vaihtoehtoja, ja paras lähestymistapa sinä riippuu sivustostasi, kentästäsi ja yleisöstä. Todennäköisesti haluat käyttää strategioiden yhdistelmää.

Tässä on muutama tehokkain lähestymistapa:

 • Yksinkertainen linkitys. Ulkoisten linkkien luominen sisältöön on helppoa, ja sen avulla voit antaa viittauksia sekä lisätietoja, joilla sinulla ei ole aikaa (tai tilaa) peittää itseäsi. Se on perusstrategia, josta kuka tahansa voi hyötyä.
 • Sisällön yhdistäminen. Tämä lähestymistapa käyttää RSS-syötteitä automatisoidaksesi sisällön jakamisprosessin. Mikä puolestaan ​​tekee tästä nopean, helpon vaihtoehdon. Voit upottaa syötteitä sivustoosi vetääksesi ja näyttääksesi asiaankuuluvaa sisältöä verkosta. Tämä tarjoaa lukijoillesi reaaliaikaisia ​​päivityksiä tärkeisiin tietoihin ja säästää paljon aikaa. ]
 • Sisällön kuratointi. Curation on prosessi, jolla etsitään ulkopuolisia resursseja ja esitellään ne lukijoillesi blogitekstin, uutiskirjeen, sosiaalisen verkoston tai muun menetelmän avulla. Aloitat kolmannen osapuolen sisällöllä, mutta lisäät omat tunnelmasi tai mielipiteesi. Se on ehkä kaikkein aikaintensiivisin näistä vaihtoehdoista, mutta voi tarjota eniten hallintaa ja potentiaalista arvoa.

Kaikki nämä lähestymistavat vaativat vähän etukäteen tehtävää työtä. Onneksi WordPress tarjoaa runsaasti työkaluja sisällönjako-strategioiden toteuttamiseen.

On totta, että yksi WordPressin parhaista asioista on, että siinä on plugin melkein kaikille, mitä haluat ehkä tehdä. Täydellisen laajennuksen löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, joten alla olemme koonnut yhteen parhaista sisällön kuraation ja yhdistämisen vaihtoehdoista kolmannen osapuolen sisällön jakamiseksi..

1. WP RSS-aggregaattori

WP RSS -kokoamislaajennus

Jos idea sisällön yhdistämisestä kiehtoo sinua, tämä on plugin, jota kannattaa tarkistaa. WP RSS-aggregaattorin avulla voit yhdistää useita RSS-syötteitä ja näyttää ne yhdessä sivustossasi. Voit valita arvokkaimmat lähteet, integroida ne yhteen kätevään luetteloon ja antaa laajennuksen suorittaa loput. WP RSS -aggregaattori on vankka vaihtoehto, jos haluat jakaa hyödyllistä kolmansien osapuolien sisältöä kädet likaantumatta tekemällä ”käsityötä”..

Avainominaisuudet

 • Tuo ja yhdistä niin monta RSS-syötettä kuin tarvitset
 • Käytä lyhytkoodia, jotta voit helposti näyttää syötteen sisältöä sivustollasi
 • Aseta erilaisia ​​rajoituksia tuotavan, näytettävän ja tallennettavan sisällön suhteen

WP RSS Aggregator -sovelluksen perusversio on ilmainen, mutta jos haluat paljon hyödyllisempiä ominaisuuksia (kuten RSS-sisällön tuominen viestinä ja otteiden ja kuvien näyttäminen syötteistä), sinun on ostettava yksi tai useampi sen premium-lisäosat.

2. Kaiku RSS

Kaiku RSS-tuoja / generaattori

Toinen vaihtoehto on meille Echo-laajennus rakentaa viestejä RSS-syötteistä ja luoda omia rajattomia määriä räätälöityjä RSS-syötteitä lukijoillesi. Tämä laajennus tarjoaa helpon tavan kurata yleisöllesi suunnattua sisältöä. Plugin koukuttuu julkisiin RSS-syötteisiin luodaksesi viestejä omaan blogiisi, jota voit käyttää puolestaan ​​luomaan oma RSS.

Avainominaisuudet

 • Hyödyntää SimplePie-sovellusliittymää
 • Luo viestit automaattisesti
 • Luo rajoittamaton RSS-syöte

Suuri ongelma on, että sisältö ei ole oikeastaan ​​ainutlaatuista. Vaikka se tarjoaa helpon tavan tarjota lukijoille niche-sisältöä (voit esimerkiksi jakaa ja linkittää uusimpiin salaustekniikkavinkkeihin eri blogeista omalla vaihto-sivustollasi), en suosittelisi luottamaan siihen koko sisältösi suhteen. luomistarpeet.

3. MyCurator

MyCurator-laajennus

MyCurator-laajennus on vähän ainutlaatuinen. Lähteiden toimittamisen sijaan laajennus toimittaa sinulle artikkeleita, jotka sen mielestä ovat merkityksellisiä. Miten? Kun olet määrittänyt aiheen, jonka haluat löytää resursseja sinulle yksinkertaisesti ylös- ja alaspäin -äänestystuloksista, joita laajennus tarjoaa. Äänesi perusteella MyCurator pyrkii tarjoamaan kohdennettua sisältöä artikkelisi luomista varten.

Avainominaisuudet

 • Älykäs sisällönkuraaminen ylös / alas-äänten avulla
 • Asenna RSS- ja lähdehälytykset
 • Määritä kieli

Voit käyttää MyCuratoria ilmaiseksi yhdestä aiheesta, mutta sinun on kuitenkin kirjauduttava premium-suunnitelmaan enemmän. Pro-suunnitelmien hinta on 15 dollaria kuukaudessa enintään 6 aiheelle ja liiketoimintasuunnitelmien hinta 30 dollaria kuukaudessa rajoittamattomille aiheille.

4. Paina eteenpäin

PressForward-laajennus

PressForward on ilmainen laajennus, jonka avulla voit suunnitella mukautettuja lähdejoukkoja sisällön yhdistämisellesi. Laajennus toimii RSS-syötteiden kanssa, samoin kuin monet muut luettelomme vaihtoehdot, samoin kuin tiettyjen lähdesivujen kirjanmerkki. Ainutlaatuista on kuitenkin se, että on olemassa sisäänrakennetut määritysvaihtoehdot, automaattinen uudelleenohjaus alkuperäiseen lähteeseen ja tuki joukkueille (esim. Avustajille, toimittajille tai muille käyttäjärooleille).

Avainominaisuudet

 • RSS, Atom-syöte ja kirjanmerkkien hankinta
 • Integroi standardisoitu sisältö
 • Tallenna kuratoitu sisältö luonnoksina
 • Lisää sisältömäärittely tai ohjaa lähde

Hauska tosiasia tästä 100% ilmaisesta (no upsell) laajennuksesta on, että sitä ylläpitää George Mason University. Se luotiin osana heidän vastaavasti nimeltään PressForward-hanketta, jonka tavoitteena on keskittää digitaalinen media ja luoda sisältökeskuksia.

5. Kuraatiosviitti

Kuva Curation Suite -laajennuksesta.

Jos sisällön kuratointi on enemmän tyylisi, tutustu Curation Suite -sovellukseen. Tämä kattava ratkaisu lisää sivupalkin viestieditoriin, jonka avulla voit etsiä ulkoista sisältöä menemättä minnekään. Se kerää sisältöä monista lähteistä, jotka keskittyvät uutisiin, sosiaaliseen mediaan, kuviin ja videoihin. Curation Suite on ihanteellinen työkalu resurssien nopeaan löytämiseen ja järjestämiseen hyödyllisten kuratoitujen sivujen tai viestien luomiseksi.

Avainominaisuudet

 • Rajoita hakuasi tiettyihin luotettaviin lähteisiin
 • Lisää sisältöä viestiisi nopeasti visuaalisen editorin avulla
 • Hyödynnä pikanäppäimet, joiden avulla voit lisätä sisältöä sivustoosi, vaikka et olekaan kojelaudassa

Curation Suite ei ole halpaa – se maksaa sinulle 197 dollaria vuodessa vuodessa (tai 24 dollaria kuukaudessa, jos haluat mennä tällä reitillä). Se on kuitenkin täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat suhtautua vakavasti sisällön kuraattoriin, ja säästää pitkällä aikavälillä paljon aikaa ja energiaa.

6. Virtaus Virtaus

Flow Flow Sosiaalinen stream WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yllä luetellut laajennukset auttavat yhdistämään sisältöä RSS-syötteistä tai kuraation perinteistä sisältöä. Entä sosiaalinen media? Tässä Flow Flow paistaa. Flow Flow -sovelluksella voit vetää sosiaalisista virroista luodaksesi reagoivan ruudukon lukijoillesi merkityksellisestä sisällöstä.

Avainominaisuudet

 • Reagoiva asettelu AJAX-latauksella
 • Sosiaalisen median painikkeet ja laskurit
 • Verkostojen lajittelu- ja hakuvaihtoehdot
 • Yhteensopiva monisivustolla

Se sanoi – ilmainen Flow Flow -versio tukee vain Facebookia, Twitteriä, Instagramia ja Pinterestiä. Jos haluat käyttää RSS-syötettä, blogiviestejä tai muita verkkoja (Youtube, Soundcloud, Tumblr jne.), Sinun on päivitettävä Flow Flow Pro -versioon. Mutta koska sen hinta on kohtuullinen 35 dollaria, sanoisin, että se on sijoituksen arvoinen.


Sisällön hankkiminen verkosta on täydellinen tapa tehdä itsestäsi osa laajemmasta yhteisöstä. Vahvistat uskottavuutta jakamalla hyödyllisiä resursseja ja kutsut muita jakamaan oman sisällön vastineeksi. Lisäksi voit kasvattaa verkkosivustoasi tai blogiasi nopeammin lisäämällä materiaalia nopeammin.

Onko sinulla vinkkejä loistavan sisällön löytämiseksi jaettavaksi lukijoillesi? Kerro niistä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map