Kuinka korjata WordPress-rikkoutuneet linkit verkkosivustollesi

Kuinka korjata WordPress-rikkoutuneet linkit sivustollesi

Hyvät naiset ja sukupuolet. Täytämme nämä mukit ja puhumme WordPressin rikki-linkkeistä; piikki, joka pistää yhtä paljon kuin WordPress-roskapostia. Mutta älä vie sinut tänne, keskitymme tänään kokonaan siihen, kuinka löytää ja korjata rikkoutuneita linkkejä, jotka vaivaavat WordPress-sivustosi.


Tunnetaan myös nimellä kuolleet linkit (kuka tahansa keksii nämä termit), WordPressin rikkoutuneet linkit ovat niin huonoja kuin ne kuulostavat. Ensinnäkin, kuolleet linkit leviävät monien tai syiden takia, joten syytä ei ole varmaa tapaa selvittää. Toiseksi ja mikä tärkeintä, WordPressin rikkoutuneilla linkkeillä on haitallisia vaikutuksia WordPress-sivustoosi.

Mutta mikä oikein on katkennut linkki? Rikkoutunut linkki on 1) mikä tahansa linkki, joka johtaa olemattomaan resurssiin, ja 2) väärin sijoitettu linkki, joka johtaa 404 -virhesivulle tai muulle sivulle kuin tarkoitettu sivu. Toisin sanoen rikki linkki vie sinut ja lukijasi minnekään.

WordPress-rikkoutuneiden linkkien syyt

Jos tilasivustosi näyttää käyttäjien päätyvän 404-virhesivulle, kun he napsauttavat linkkiä sivustossasi, rikkoutuneet linkit syövät yritystäsi sisältäpäin. Et kuitenkaan muista resurssien (äänitiedostojen, videotiedostojen, kuvien, asiakirjojen, viestien, sivujen jne.) Poistamista tai tekemistä mistään muusta, joka voi johtaa 404 -virheeseen. Joten kuinka voi olla, että sinulla on kuolleita linkkejä, jotka sekoittavat asiat puolestasi?

Ole rauhallinen, WordPress-rikkoutuneet linkit antavat sen yrittäjille vasemmalle, oikealle ja keskustaan ​​koko päivän. On totta, että et ole yksin, mutta asiat kirkastuvat minuutissa. WordPressin rikkoutuneita linkkejä osui useista syistä, kuten:

 • Äskettäinen muutto uuteen isäntään ei ollut niin onnistunut kuin kuvittelit
 • Linkit kolmannen osapuolen resurssiin ja sanoit, että kolmas osapuoli poisti sen tai muutti sen URL-osoitetta
 • Ehkä muutit vanhan viestin URL-osoitetta, mutta unohdit päivittää kaikki viestiin linkittävät sivut ja viestit
 • Jotkut huonot kaverit julistivat sinut
 • Uusi liiketoimintastrategia sisälsi verkkotunnuksesi vaihtamisen
 • Koska erehtyminen on ihmistä, kirjoitit linkin väärin, esim. poistit kirjeen tai linkin http: // -osan
 • Kommentoijat jättivät linkkejä, jotka eivät johda mihinkään
 • Isäntälläsi on epätavalliset palomuuriasetukset, koska… no… jotkut isännät pelaavat karkeasti
 • Muutitko Bloggerista WordPressiin ja pysyvät linkit muuttuivat? Tätä tapahtuu paljon muuten
 • Jos unohdat korjata linkit muutettuasi sivustosi HTML: stä WordPressiksi, linkit ovat katkenneet
 • Kolmannen osapuolen verkkosivusto, johon linkit, on offline-tilassa, koska omistaja ei ole maksanut ylläpidosta tai sillä ei ole suljettuja ovia

Phew, mikä on luettelo, ja vaikka sitä on väärin olettaa, luulen, että sitä on enemmän. Älä huolestu, jos omasi on yksittäinen tapa WordPress-rikkoutuneita linkkejä; Sekunnin aikana tarjoamiemme ratkaisujen tulisi huolehtia haitoistasi lopullisesti. Mutta ensin katsotaanpa ota selfie siirtyäksesi kuolleiden linkkien vaikutuksiin WordPress-sivustossasi.

Rikkailtujen WordPress-linkkien vaikutukset

Rikkoutuneiden linkkien vaikutukset

On olemassa monia tapoja, joilla rikkoutuneet linkit voivat vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustoosi, mutta tässä on muutamia harkiten sinua kiinnostavimpia.

Huono käyttökokemus

Kukaan fanies ei laskeudu pelätyn 404-virhesivulle. Jos et tiennyt, suurin osa käyttäjistä ei halua pysyä verkkosivustollasi, jos he eivät löydä sitä, minkä takia he etsivät. Taitava 404-virhesivu lievittää ongelmaa, mutta jossain määrin.

Paras on korjata rikkoutuneet linkit sen varmistamiseksi, että lukijat eivät pääty 404-virhesivulle aluksi. Loppujen lopuksi huono käyttökokemus muun muassa johtaa huonoon maineeseen.

Kadonnut liikenne

Verkkokauppaan liikenne on kuin veri virtaa suoneistasi. Se on arvokas hyödyke, jota ilman verkkosivustosi kutistuu ja kuolee. Ilman liikennettä verkkosivustosi on yhtä turha kuin rintalevyn nännit (hei, GOT-fanit). Tästä huolimatta liikennettä on käsiteltävä herkästi tai muuten kaivo kuivuu.

Terve linkitysprofiili on tarkalleen mitä tarvitset siirtääksesi liikennettä hankkimisesta tulokseen. Jos sinun ja lukijoidesi välillä on katkenneita linkkejä, menetät viimeksi mainitut ja terveellisyytesi lentää ulos ikkunasta. Kadotat numerot ja se satuttaa pahasti.

Rikkoutuneen linkin hankaaminen myyntisuppilon keskellä häiritsee liikenteen virtausta, joka vie meidät seuraavaan kohtaan.

Menetyt tulot

Tässä on hypoteettinen tilanne. Verkkosivustosi menee todella hyvin. WordPress-markkinointitaktiikkasi ansaitsevat ja analytiikan avulla vedät numeroita oikeista lähteistä. Toisin sanoen vedät kohdennettua liikennettä; sellaisia ​​ihmisiä, jotka ostavat.

On kuitenkin yksi ongelma. Muuntokurssisi imevät suurta aikaa. Jokin tyhjentää markkinointidollariasi ja vaivaa. Laitat A-1-esityksen niin pitkälle kuin liikenteen ohjaaminen menee, mutta rahallinen palkkio imee elämän sinusta. Se on masentavaa.

Sinun on suoritettu verkkosivustotarkastus ja kauhistuttavaksi, että sinulla on katkenneet tuotteisiisi osoittavat linkit, mikä tarkoittaa, että asiakkaasi pudotavat kauan ennen kuin saat rahaa. Kilpailijasi hymyilee koko ajan pankkiin, ja sinä ‘ juuttunut taloudelliseen vaikeuteen.

Ehkä näin ei ole. Sinulla on lähtevät linkit, jotka osoittavat tytäryhtiöohjelmaasi, ja asiat sujuvat hyvin, kunnes tytäryhtiöiden tarjoaja vaihtaa taktiikkaa tai markkinoiden tapauksessa tuotteen toimittaja putoaa. Mutta et tiedä tätä, joten menetät paljon rahaa.

Se voi tapahtua sinulle, aivan kuten se tapahtui ystävälle Raylle:

{Jotkut} tytäryhtiöiden tarjoajat ovat hiukan oivallisia siinä mielessä, että kun toimittaja putoaa pois eikä enää käytä niitä, he {ohjaavat kaiken tämän liikenteen kotisivulleen}. Siksi löysin raportista, että yksi ”kuollut linkki”, jonka WAS oli napsauttanut tuotteeseen, siirrettiin tytäryhtiön palveluntarjoajan pääsivulle (nyt ei liity toisiinsa) – siksi {maksoi minulle yli 2830 napsautusta!} Tämä menetti myyntiä minulle. Oletetaan, että myynti {tulosprosentti} oli 1%, eli 20–30 menetettyä myyntiä. – Ray, kuten nähdään Broken Link Checker WordPress Link: Korjaa Broken Linkit & Uudelleenohjaukset – ShoutMeLoud

Huomaa: Tekijän tekemät leikkausosien muokkaukset.

Tarvitseeko sanoa enempää? Korjaa ne rikkoutuneet linkit.

Huono SEO-profiili

Sijoitus korkealla tasolla hakukoneissa on helppoa, jos teet kaikki oikeat asiat. Tämä tarkoittaa, että tehdään kaikki Googlen suosittelemat asiat ja tehdään se kirjan mukaan; ei huijausta.

Vaikka Google ei anna noin 404 virhesivua, ne harkitsevat asiaa käyttäjäkokemus sijoitustieto. Jos tarjoat mahtavaa käyttökokemusta, se “… auttaa varmistamaan, että sivustosi kävijät näkevät sen positiivisesti, rohkaiseen jakamista, kirjanmerkkejä, paluukäyntejä ja saapuvia linkkejä – kaikki signaalit, jotka tippuvat hakukoneisiin ja edistävät korkeaa sijoitusta.”

Rikkoutuneet linkit, pojat ja tytöt, ovat haitallinen käyttäjäkokemukselle, mikä tarkoittaa, että ne ovat yhtä pahoja SEO-profiilillesi.

Toiseksi Google-robotit indeksoivat sivustosi ja seuraavat linkkejä indeksoidaksesi enemmän sisältöäsi. Jos sisältösi on upea (toinen SEO-sijoitusmitta), Google palkitsee sinut paremmalla sijoituksella. Jos Google ei voi indeksoida sisältöäsi, koska kuolleet linkit lopettavat hämähäkkejä kuolleina niiden kappaleissa, arvaa mitä sijoituksellesi tapahtuu?

Rikkoutuneet linkit täyttävät hakukoneoptimointisi luokitukset, mikä laskee alhaiseen liikenteeseen, mikä johtaa tulojen menetykseen, mikä johtaa viime kädessä migreeniin ja saat ajattelun.

Nyt kun voit kertoa, että WordPressin rikkoutuneet linkit ovat haitallisia yrityksille, oletko motivoitunut korjaamaan ne? Hyvä, kaivataan sisään.

Kuinka korjata WordPress-rikkoutuneet linkit

Saatavillasi on useita tapoja löytää ja korjata WordPress-rikkoutuneet linkit helposti ja nopeasti. Luokittelemme nämä tavat seuraavasti:

 • Broken Link Checker -laajennukset
 • Link Checker -palvelut
 • Muut linkkitarkistustyökalut

Käsittelemme muutama vaihtoehto jokaisessa näistä luokista, koska tarvitset vain Broken Link Checker -laajennus. Se on 100% ja melko vaikuttava monien standardien mukaan.

Aloitetaan WordPressin rikki linkkien laajennuksilla.

WordPress Broken Link -laajennukset

Vastuuvapauslauseke: Palvelinresurssien tyhjentämisestä on puhuttu paljon rikkoutuneiden linkkien laajennuksista. Seurauksena on, että jotkut isännät estävät joitain laajennuksia. Jos huomaat merkittäviä suorituskykyhäiriöitä käyttäessäsi näitä plugineja, poista ne käytöstä jälkeen korjaa katkenneet linkkisi. Itse asiassa, aktivoi laajennus vain, kun sinun on tarkistettava WordPress-sivustosi vaurioituneiden linkkien varalta.

Koska ilkeät poissa tieltä, tässä on joitain parhaimmista WordPress-rikkoutuneiden linkkien laajennuksista, joiden avulla verkkosivustoja voi koskaan armoa.

Broken Link Checker

Broken Link Checker

Yli 400 000 aktiivista asennusta ja tähtiarvosana 4,10 / 5,00, tämä laajennus on kiistatta yksi johtavista katkenneiden linkkien tarkistajista WordPressille.

Vladimir Prelovac ja Janis Elsts rakensivat Broken Link Chekerin, joka tarkistaa ”… viesteihisi, kommentteihisi ja muuhun sisältöönsi rikkoutuneita linkkejä ja puuttuvia kuvia, ja ilmoittaa sinulle, jos niitä löytyy.” Jep, se on niin yksinkertaista.

Tämä laajennus yhdistää viestit, sivut, blogroll-kommentit ja muokatut kentät vioittuneista linkkeistä ja ilmoittaa sinulle WP-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa tai sähköpostitse. Voit estää hakukoneita seuraamasta katkenneita linkkejä ja näyttämään kuolleita linkkejä viesteissään eri tavalla, jotta et hämmentäisi lukijoita.

Broken Link Checker on erittäin konfiguroitavissa, mikä tarkoittaa, että voit suodattaa linkkejä URL-osoitteen, ankkuritekstin ja niin edelleen. Jos laajennus havaitsee rikkinäisiä linkkejä, voit korjata ne suoraan laajennuksen sivulta. Me vain raaputamme pintaa täällä kaverit, koska tämä plugin sisältää monia muita ominaisuuksia.

WP Broken Link Status Checker

Broken Link Status Checker

Numero dos menee SeedPluginsin WP Broken Link Status Checker -tapahtumaan yhdessä Pau Iglesiasin kanssa. Se vetää jonkin verran painoa siltä osin kuin katkenneiden linkkien tunnistaminen menee, mutta imee niin pitkälle kuin kiinnitysvarsien mänty menee.

Sanon tämän, koska joudut vierailemaan kyseisessä viestissä / sivulla vain muokataksesi tai poistaaksesi kuollut linkin. Se tai voit yksinkertaisesti roskakorin linkin, joka on tavallaan subjektiivinen. Paitsi, että tämä rikkoutuneen linkin WordPress-laajennus on helppo asentaa, määrittää ja tulostaa hyvin luokitusosastolla.

Järjestelmänvalvojan mukana tulee vaihtoehtoja mukauttaa jokainen skannaus, ja voit tarkastella tuloksia laajennuksen sivulla tai sähköpostitse. Voit tietysti saada lisää ominaisuuksia WP Link Status Pro -versiossa (20 dollaria).

Link Checker

Link Checker

Ensinnäkin, et voi käyttää tätä laajennusta paikallisessa kehitysympäristössä, joka on tyhjä. Tämä tarkoittaa, että kehittäjä käyttää ulkoista palvelinta tarkistaaksesi sivustosi rikkinäiset linkit. Hänen mukaan palvelimelle ei ladata arkaluontoisia tietoja, mutta mitä mieltä olet tästä?

Ilmaisen version avulla voit tarkistaa 500 ensimmäistä linkkiä, mikä on rajoittavaa, koska meillä on ilmaisia ​​vaihtoehtoja ilman rajoituksia. Tarvitset pro-version tarkistaaksesi yli 500 linkkiä.

Toisaalta palvelimia ei ole vähän, mikä on hyvä asia. Asennus on helppoa, toimii tyhjästä, mutta huomasin pienen törmäyksen Broken Link Checker -sovellukseen. Se kuitenkin pelaa yhdessä muiden laajennusten kanssa. Pro-version avulla voit ajoittaa skannaukset muun muassa. Sen yläluokitus on 3.70 / 5.00 ja yli 2 kt aktiivisia asennuksia.

Kaiken kaikkiaan Broken Link Checker plugin tekee sen minulle.

Link Checker -palvelut

Vaikka WordPress-rikkoutuneiden linkkien laajennukset auttavat sinua tunnistamaan ja korjaamaan rikkoutuneet linkit, linkkien tarkistuspalvelut auttavat vain entisissä. Se on parempi kuin ei mitään, eikö niin? Ainoa haittapuoli on, että sinun on korjattava WordPress-rikkoutuneet linkit manuaalisesti (tuskallinen) tai lisäosien avulla.

Näen, että tarvitset edelleen laajennusta, kuten taas, Broken Link Checker, tiivistan seuraavan osan, jos haluat tarkistaa joitakin näistä palveluista. Sopimus? Hyvä.

Kolmannen osapuolen linkkitarkkailupalvelut sisältävät:

 • W3C Link Checker – Tämä linkkitarkistaja näyttää kaikki kuolleet linkit, niiden tilakoodit (esim. 404, 403, 301 jne.) Ja ehdotetut toimintatavat.
 • Google Webmaster Tools – Tämä on loistava työkalu rikkoutuneiden linkkien lisäksi myös muiden sivustovirheiden tarkistamiseen. Sinun on luovutettava se Googlelle, sillä nämä kaverit tarjoavat sinulle paljon tietoa murtuneista linkeistäsi muiden virheiden joukossa. He jopa luokittelevat virheet ja tarjoavat sinulle mehukkaita yksityiskohtia, kuten milloin rikkinäiset linkit havaittiin ensimmäisen kerran.
 • Online Broken Link Check – Tämä on online-perustyökalu, joka on hyödyllinen, jos haluat skannata suuren verkkosivuston. Se vie aikaa, ja ilmaisen version avulla voit skannata jopa 3000 sivua. Lisäksi tarvitset maksetun version tarkistaaksesi asiakirjojen (PDF, DOC, XLS jne.) Ja kuvien linkit, mikä on tavallaan bummer.

Korjaa WordPress-rikkoutuneet linkit

Kaikilla edellisen osan työkaluilla sinun tulisi kaapata kuolleita linkkejä kauan ennen kuin ne tuhoavat WordPress-sivustosi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa, korvata tai poistaa kuolleet linkit.

Edellä mainitut kolme toimenpidettä voivat kuitenkin aiheuttaa merkittäviä menetyksiä liikenteessä, varsinkin jos korjaat linkkejä, jotka osoittavat sisäisiin viesteihin / sivuihin. Jos esimerkiksi rakennat sivustosi uudelleen tyhjästä, ostat uuden verkkotunnuksen tai muutat viestin / sivun etusijaa, häiritset linkityskuviota. Parempi vaihtoehto olisi vanhojen linkkien uudelleenohjaus uusiin. Tällä tavalla voit säästää liikennettä ja SEO mehua.

Silti linkkien korjaamisesta toinen verkkosivusto saattaa linkittää verkkotunnukseesi väärin, mikä tarkoittaa, että linkkiä seuraavat vierailijat eivät löydä sinua. Ota vain yhteyttä kyseiseen julkaisijaan saadaksesi ratkaisun. Voit ohjata väärän linkin myös toiselle sivulle, mutta se on aihe toiselle päivälle.

Jos toisaalta he linkittävät viestiin tai sivulle väärin (mutta eivät sekoita verkkotunnuksen osaa), tätä linkkiä seuraavat lukijat laskeutuvat 404-virhesivullesi. Tässä on kaksi vaihtoehtoa: Voit joko rakentaa vaikuttavan 404-virhesivun lukijoiden sieppaamiseksi tai ohjata liikenteen muualle.

Kun osaamme tapoja …

WordPress-rikkoutuneiden linkkien korjaaminen johtaa parempaan käyttökokemukseen ja liikenteeseen, jotka molemmat johtavat parempiin tuloksiin.

Voit löytää ja korjata kuolleita linkkejä millä tahansa tässä viestissä ehdotetusta menetelmästä ja työkalusta. Jos sinä hemmottelit minua, minä juurrun Broken Link Checker milloin tahansa päivästä.

Toivomme, että tämä viesti auttaa sinua korjaamaan rikkoutuneet linkit WordPress-sivustossasi. Jos sinulla on muita menetelmiä ja työkaluja, jaa ne vapaasti alla olevaan kommenttiosaan. Tässä terveellisemmälle sivustolle. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map