Kuinka käyttää viestinvälityssovelluksia liikenteen lisäämiseen WordPress-sivustoosi

Kuinka käyttää viestisovelluksia liikenteen ohjaamiseen WordPress-sivustoosi

Maailmanlaajuisesti mobiiliviestit-sovellukset houkuttelevat yhä enemmän käyttäjiä päivittäin. Itse asiassa kolme parasta alustaa – WhatsApp, Facebook Messenger ja WeChat – houkuttelevat kukin yli miljardia käyttäjää kuukaudessa.


Vaikka niitä on aktiivisemmat viestit-sovellusten käyttäjät kuin sosiaalisessa mediassa, nämä alustat jäävät suurelta osin huomiotta, ja ne ovat houkutelleet merkittäviä investointeja suurilta yrityksiltä vasta viimeisen parin vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että on olemassa sekä mahdollisuuksia että tilaa virheelle – varsinkin jos etsit tapoja lisätä liikennettä WordPress-sivustoosi.

Totuus on, 67% käyttäjistä haluavat olla vuorovaikutuksessa enemmän yritysten kanssa viestisovellusten kautta, ja suuri osa tästä voidaan tehdä oikeilla WordPress-laajennuksilla, jotta voit hyödyntää tätä puomia. Ensimmäinen askel on viestisovellusten ymmärtäminen ja sitten tutkitaan, kuinka niiden tehokas käyttö voi lisätä liikennettä WordPress-sivustoosi.

Tässä on mitä sinun täytyy tietää.

Viestisovellukset: Uusi liikenteen luontimahdollisuus

Koska tämä tekniikka ja nämä uudet markkinointistrategiat ovat niin ainutlaatuisia, erittäin vähän kovaa tietoa on julkaistu. Kuitenkin silloin, kun jotkut suuret brändit investoivat suurimman osan ponnisteluistaan ​​ja kuinka nopeasti tietty keskustelualusta on kasvanut, ovat molemmat oikeudenmukaisia ​​tapoja arvioida potentiaalia.

WordPress-laajennukset ja viestisovellukset

Jaa-painikkeen lisääminen WordPress-sivustoosi on erinomainen tapa ohjata liikennettä ja lisätä sitoutumista. Miksi? Koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa tietosi käyttämiesi käyttöympäristöjen välillä. Vielä parempi, on paljon helppoja laajennuksia, joista valita.

AddtoAny Share Buttons Free WordPress -laajennus

AddToAny on yksi sosiaalisen jakamisen laajennus, joka saa jakopainikkeet 100 eri liikkeelle sivullesi. AddToAny: n käyttämiä viestisovelluksia ovat Kik, Viber, WeChat ja WhatsApp..

Line on toinen hieno sovellus, jolla on jako-painikkeen laajennus. Yksi helppo tapa puoli miljardia linja-käyttäjää tietää, että olet siellä, on lisätä Line Social Plugin sivustoosi. Yksi yksinkertainen napsautus ”Line It” -painiketta tuo sivusi monien uusien kasvojen eteen.

Voit myös siirtyä askeleen pidemmälle ja automatisoida vastauksesi Discord-sovelluksella. WP Discord viesti plugin käyttää esimerkiksi robotti ja Webhook URL-osoitetta, joka ilmoittaa haluamasi kanavan lukijoille jokaisesta uudesta viestistä, joka on julkaistu WordPress-sivustossasi.

Suosituimmat viestit-sovelluksen asetukset

Joten tiedät laajennukset, jotka voit integroida WordPress-sivulle, mutta mitä viestisovelluksia sinun tulisi valita auttamaan liikennettä?

Jos olet aiemmin käyttänyt sosiaalisen median markkinointia liikenteen luomiseen, monet näistä samoista taitoista pätevät täällä. Kummankaan kanavan hallitseminen ja sen liikenteen generointipotentiaalin täysimääräinen hyödyntäminen ei ole helppoa.

Kun olet kuitenkin asettanut asiat loppuun ja tilisi ovat kaikki valmiit, voit jättää suurimman osan päivittäisistä toiminnoista robotteihin, ja sitä odotetaan melkein kaikilla näillä alustoilla. Chatbotit tarjoavat monia etuja asiakkaillesi ja antaa sinun käyttää viestisovellusta täysimääräisesti.

LINJA

Viestisovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoosi: Rivi

Linja on mobiilisovellus älylaitteiden välitöntä viestintää varten. Vain yli neljännes miljoona käyttäjää, Line tarjoaa paljon viestisovellukselle. Se antaa ihmisille ja yrityksille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, luoda ja liittyä yhteisöihin sekä jakaa viestejä, valokuvia ja videoita. Ne myös edistävät ainutlaatuisten hymiöiden ja tarrojen käyttöä, luomista ja myyntiä. Joitakin keskeisiä faktoja Line:

 • Tällä hetkellä Linein käyttäjäkunnan merkittävin osa on Kaakkois-Aasiassa – etenkin Japanissa (josta sovellus on peräisin)
 • Linjakäyttäjät ovat yleensä nuoria, ja monien on 10–19-vuotiaita
 • Linjan käyttäjäkunta kaksinkertaistuu vuosittain

Kaikista täällä olevista keskustelualustoista Amazonin merkittävin läsnäolo on Line. Heidän tili ja yhteisö on omistautunut Amazonin tuotteiden ja elämäntavan mainostamiseen. Se ei ole niin vuorovaikutteinen kuin monet muut tuotemerkkiyhteisöt ja kaikki linkit osoittavat suoraan Amazon.com-sivustolle. Jos sinulla on Amazon-tytäryhtiösivusto WordPressissä, voit hyödyntää Amazon-yhteyttä Line-verkkoon.

Lataa Amazon Associates Link Builder

Amazon Associate Link Builder -laajennus tarjoaa työkalut, joita tarvitaan tytäryhtiötuotteiden mainostamiseen WordPress-verkkosivustollasi. Sitten voit käyttää Linea mainostaaksesi sisaryhtiösi tuotteita. Voit tavoittaa Linjan kautta kysyäksesi palautetta, voit mainostaa uusia tuotteita tai pyytää asiakkaita tarkistamaan erilaisia ​​tuotteita. Temppu on viestinnän linjan avaaminen ja luottamuksen tunteen luominen, jotta potentiaaliset asiakkaat käyvät WordPress-sivustossasi ensin, kun tekevät ostoksia verkossa..

WhatsApp

Viestisovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoosi: Whatsapp

WhatsApp on villin suosittu video- ja tekstikeskustelu mobiilisovellus. Kanssa 1,5 miljardia kuukausittain aktiiviset käyttäjät, on todennäköistä, että olet kuullut tai käyttänyt WhatsAppia. Jotkut WhatsApp-tilastot, jotka on pidettävä mielessä, ovat:

 • 42% 25–34-vuotiaista Internet-käyttäjistä on käyttänyt tai tulee käyttämään WhatsAppia
 • Lähes kolmasosa alle 44-vuotiaista on käyttänyt sitä
 • Yli 70 000 käyttäjää koskevassa kyselyssä, 15% ilmoitti WhatsAppin olevan ensisijainen uutisten lähde, kun taas vain 8% luottaa Facebook Messengeriin

Jos haluat lisätä WhatsApp-sovellusta liikenteen lisäämiseen, sinun kannattaa hyödyntää sovelluksen tarjoamia “ryhmiä”. Saatat joutua kuitenkin segmentoimaan pyrkimyksesi, koska jokaisessa ryhmässä voi olla vain 256 jäsentä kerrallaan. Voit myös osallistua vakiintuneisiin ryhmiin. Toisin kuin muut viestintäpalvelut, WhatsApp ei salli mainoksia tai robotteja. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla luova.

Lähetä linkkejä WordPress-blogi-viesteihisi kouluttaaksesi ja tiedottaaksesi. Voit myös tarjota ihmisille kannustimia liittyäksesi tiliisi. Esimerkiksi, Absoluuttinen vodka loi kuvitteellisen hahmon, Steve. Saadakseen kutsun Absolut-juhliin ihmisten oli otettava yhteyttä Steveen ja “vaikutettava”.

WhatsApp Chat ilmainen laajennus

Siellä on myös WhatsApp WordPress -laajennus, jonka avulla voit avata WhatsApp-chatin suoraan WordPress-sivustolta. Tämän laajennuksen avulla WordPress-sivuston kehittäjä voi lisätä chat-ruudun verkkosivustoon.

Sitten, suurten verkkosivustojen omistajien pyytämiseksi liikennettä varten WordPress-sivustoon, monet verkkosivujen omistajat pyytävät lukijoita tarjoamaan palautetta sisällöstä WhatsApp-chat-kentän kautta. He keskustelevat lukijoiden kanssa nähdäkseen, mikä heihin liittyy, ja sitten he käyttävät palautetta sisältöstrategian muuttamiseen ja mukauttamiseen.

Kik

Viestisovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoosi: Kik

Kik on ilmainen pikaviestit-mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat aloittaa uudet keskustelut helposti skannaamalla Kik-koodin. Se mahdollistaa yksilölliset ja yksinkertaiset ryhmäviestit. Merkittäviä tosiasioita Kikistä ovat:

 • Suuri osa Kikin henkilökohtaisista tuotemerkeistä näyttää suuntautuneen teini-ikäisille ja nuorille aikuisille
 • 70% Kikin yleisöstä on välillä 13–24
 • Se on yksi kymmenestä suosituimmasta teini-ikäisistä viestisovelluksista Yhdysvalloissa

Kik alkoi tarjota brändeille mahdollisuutta käyttää robotteja vasta vuoden 2016 puolivälissä. Tämä tarkoittaa, että voit nyt rakentaa Kik bot WordPress-sivustollesi ja kasvattaa liikennettä. Kik-botti voi itse asiassa olla tehokkaampi kuin perinteiset keskustelut. Tätä bottia voidaan käyttää päivitysten, uutiskirjeiden ja erikoistarjousten lähettämiseen asiakkaille automaattisesti, jotta he vierailevat WordPress-sivustossasi nähdäksesi säästöt ja tarjoukset.

Monet tuotemerkit, kuten Sephora ja H&M, ovat alkaneet käyttää Kikaa vaihtoehtona tarjota suosituksia asiakkaille. Yhdessä Sephoran purkamiskampanja, tuotemerkki sai yli puolen miljoonan chat-botin vuorovaikutuksen Kikin kautta.

WeChat

Viestisovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoosi: Wechat

Ylpeilee korkein päivittäisten aktiivisten käyttäjien osuus, WeChat on ainutlaatuisessa asemassa. Tällä mobiili puheviesti- ja tekstiviestisovelluksella on mielenkiintoisia tilastoja:

 • 90% / WeChat-käyttäjistä on alle 36-vuotiaita
 • Yli 90% WeChat-käyttäjistä perustuu Kiinaan
 • 83% käyttää WeChatia töissä tai työssä

Esimerkiksi Buzzfeed on käyttänyt WeChatia houkutellakseen uusia lukijoita tai palauttavia lukijoita, jotka haluavat löytää ainutlaatuista sisältöä. Yhtiö perusti robotin, joka antaa avainsanoihin perustuvia suosituksia ja tarjoaa käyttäjille parannetun kokemuksen.

WeChat-laajennus WooCommerce-sovellukselle

Siellä on myös WeChat-laajennus WooCommerce-sovellukselle joka aktivoi WeChat-maksut WooCommerce-sivustoille. Tämän laajennuksen lisäämisen WordPress-sivustoon etu on sen yksinkertaiset maksutavat. Asiakkaat tulevat takaisin ja liikenne kasvaa, kun asiat ovat helppoja, ja WeChat-laajennus tekee siitä niin. Tämä laajennus mahdollistaa QR-koodimaksut ja maksut WeChat-matkapuhelimen kautta.

eripuraisuus

Viestinvälityssovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoosi: Ero

eripuraisuus on Voip-mobiilisovellus, joka koskee kaikkia yhteisöjä. Suurin osa niistä on rakennettu pelien ja miehistöjen ympärille – juuri sieltä Discord alkoi. Monet ovat kuitenkin poliittisia tai perustettu keskustelemaan erityyppisistä aiheista. Discord on yksi harvoista yhteisöpohjaisista viestisovelluksista, joiden avulla voit liittyä yhteisöön etsimään liikennettä eikä ottamaan yhteyttä yksilöihin. Joitakin asiaankuuluvia faktoja Discordista:

 • Se on esimerkki onnistuneesta, mutta kapeasta chat-viestintäpalvelusta.
 • Ryhmän rakenteen ja kokonaissuunnittelun on tarkoitus vetää erityisesti pelaajia
 • Se vetoaa myös ryhmiin, jotka haluavat perustaa tiiviitä yhteisöjä jatkuvan viestinnän avulla

Oman yhteisön luominen tai liittyminen toiseen ovat molemmat toteuttamiskelpoisia tapoja kasvattaa läsnäoloasi Discordissa ja ohjata muita Discord-käyttäjiä verkkosivustollesi..

WP Discord Post ilmainen laajennus

Kuten lyhyesti aiemmin mainittiin, on olemassa jopa WordPress-laajennus nimeltä WP Discord Post, joka lähettää WordPress-viestisi Discord-kanavallesi. Niillä, jotka ovat yhteydessä Discord-kanavaasi, on mahdollisuus linkittää helposti sivustoosi.

Facebook Messenger

Viestisovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoon: Facebook Messenger

Päättäessään saada Facebookin chat-ominaisuus toimimaan itsenäisenä sovelluksena antoi käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yhteys FB-yhteystietoihinsa samalla tavalla kuin tekstiviestit.

Kasvun suhteen sen erottamisen jälkeen Facebook-sovelluksesta, Facebook Messenger oli:

 • 600 miljoonaa käyttäjää huhtikuussa 2015
 • 900 miljoonaa kesäkuussa 2016
 • 1,2 miljardia huhtikuussa 2017

Suurimmat tuotemerkit käyttävät Facebook Messengeriä välineenä saada suora yhteys kohdeyleisönsä. NBA: n mestarit Golden State Warriors käytti Facebook Messengeriä luodaksesi “Warrior Playoff Assistant”. Tämä oli tapa saada käyttäjät ottamaan käyttöön päivitykset joukkueen pudotusohjelmaan.

Lataa Messengerin asiakaskeskustelujen ilmainen laajennus

Siellä on laajennus, jonka avulla voit lisätä live Facebook Messenger -keskusteluasi verkkosivustoosi. Sen avulla voit lähettää päivityksiä Messengerin kautta, kun olet lähettänyt uutta sisältöä WordPress-sivustoosi. Voit myös käyttää Messengeriä pyytämällä asiakkaita täyttämään palautteen lomakkeet. Nämä kaksi yksinkertaista sitoutumistekniikkaa voivat ohjata merkittävää liikennettä.

Snapchat

Viestisovellukset liikenteen ohjaamiseksi WordPress-sivustoosi: SnapChat

Tällä mobiilipohjaisella sosiaalisen median alustalla on ainutlaatuinen ero muihin alustoihin, koska kaikki viestit tuhoavat sekuntia käyttäjän tarkastelun jälkeen. Joitakin keskeisiä faktoja Snapchat sisältää:

 • 71% Snapchat-käyttäjistä on alle 34-vuotiaita
 • 70% Snapchat-käyttäjistä on naisia
 • 30% vuosituhansien Internet-käyttäjistä käyttää säännöllisesti Snapchattia

Useat tuotemerkit ovat käyttäneet Snapchattia tavoittaakseen yleisönsä tehokkaalla ja kiinnostavalla tavalla. WordPress-pohjainen verkkosivusto MTV News käyttää Snapchatia antaa yleisölle pääsyn yksinoikeuteen, jota he eivät löydä muualta. Tämä voi olla kulissien takana olevaa materiaalia, otteita tai kampanjoita. Kun SnapChat-seuraajat näkevät nämä lyhyet leikkeet yksinoikeudella, heidät vedetään verkkosivustoon nähdäksesi pidempiä leikkeitä. Siten verkkosivustojen liikenne kasvaa.

Minkä viestisovelluksen valitset?

Yllä on kuusi suosituinta viestisovellusten vaihtoehtoa, joiden avulla voit kasvattaa WordPress-sivustosi ympärillä olevaa yhteisöä ja lähettää lisää liikennettä haluamallasi tavalla. Kaikkia viestisovelluksia ei kuitenkaan luoda yhtäläisiä.

Ennen kuin päätät sijoittaa aikaa ja rahaa kampanjan rakentamiseen tietylle viestintäalustalle, harkitse kuka yleisösi on ja missä he ovat todennäköisimmin.

Viestit-sovellukset voivat tehdä enemmän

Haluatko enemmän kuin vain liikenteen luomisen? WordPressin ja AI: n sekä suositun viestisovelluksen avulla voit saada enemmän kuin vain ylimääräisiä jäseniä ryhmällesi tai useampia kävijöitä WordPress-sivustollesi. Voit kerätä asiaankuuluvia tietoja, joiden avulla verkkosivustosi tai yrityksesi voi kasvaa kannattavimpaan suuntaan. Voit muuntaa utelias myös äänesi tai brändisi elinikäisiksi faneiksi. Viestit-sovellusten potentiaali markkinoinnissa on vasta alkamassa toteutua.

Onko sinulla lisäpalveluita viestintäsovellusten käyttämiseen WordPress-sivustosi liikenteen lisäämiseksi? Haluaisimme kuulla ajatuksesi alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map