Kuinka käyttää Patreonia WordPress-sisällön joukkorahoittamiseen

Kuinka käyttää Patreonia WordPress-sisällön joukkorahoittamiseen

Olet tullut tähän artikkeliin oppiaksesi lisää siitä, kuinka voit käyttää Patreonia joukkorahoitukseen. Miksi? No, olet ehkä aloittanut WordPress-blogin harrastuksena. Tai ehkä olet investoinut paljon aikaa arvokkaan sisällön luomiseen ansaitaksesi passiivisia tuloja etkä ole nähnyt todellista voittoa? Tämä voi olla erityisen turhauttavaa, jos sinulla on kunnollista seurantaa, mutta perinteiset tulovirrat eivät edes tuota tarpeeksi kattamaan isännöintimaksujasi.


Tässä skenaariossa kannattaa ehkä tietää lisätietoja Crowdfunding. Tämä on erittäin suosittu rahankeräysmenetelmä, joka parantaa vanhan koulun käsitettä kärkipurkkiin. Erityisesti Patreonista on tulossa yhä yleisempi tapa tekijöille ansaita tuloja jatkuvasti. Lyhyesti sanottuna se antaa seuraajilleen mahdollisuuden osallistua sivustosi kustannuksiin ja tuottaa säännöllisiä tuloja sisältöllesi.

Koko tämän viestin ajan esittelemme sinulle Patreonin ja tutkimme sen etuja edelleen. Sitten osoitamme sinulle, kuinka integroida se WordPress-sivustoosi, jotta voit rahoittaa sisältöäsi joukkorahoituksella. Sukellaan sisään!

Johdanto Patreoniin ja sen etuihin

Patreon Crowdfund-sivustoosi

Yksinkertaistettuna, Patreon on jäsenpohjainen alusta, jonka avulla voit maksaa yleisöllesi palkan suoraan. Tämän sivuston kautta voit tuottaa tuloja jo luomastasi sisällöstä. Fanit tai asiakassuhteet sitoutuvat maksamaan valitsemansa summan, joka erääntyy yleensä joka kuukausi tai joka kerta, kun lähetät uutta sisältöä. Kun käytät Patreonia joukkorahoitukseen, he ottavat pienen maksun, ja saat loput rahat.

Patreon antaa tilaajille tavan liittyä yhteisöön ja maksaa sinulle heidän tekemästään asioista ilman välittäjää. Koska he valitsevat maksun määrän ja taajuuden, heidän ei tarvitse koskaan huolehtia suunnittelemattomista maksuista. Vielä tärkeämpää on, että Patreon auttaa sinua rakentamaan suojelija- ja taiteilija-suhteita yleisöösi.

Tässä on muutama alustan ensisijaisista eduista:

 • Saat ennustettavia tuloja. Koska näet selvästi kuinka paljon kukin tilaaja maksaa ja kuinka usein (esimerkiksi postitse tai kuukausittain), tiedät kuinka paljon rahaa odottaa.
 • Voit silti käyttää muita tulolähteitä. Jos käytät tytäryhtiölinkkejä, Google AdSenseä tai muun tyyppisiä tuloja, voit jatkaa niiden hyötymistä vaikuttamatta Patreon-tiliisi..
 • Sisällön omistajuus säilyy. Kaikki luomasi on edelleen sinun, Patreonilla ei ole oikeuksia omistusoikeuteen.
 • Sinun ei tarvitse hallita maksuja tai tukea. Kaikki yksityiskohdat maksujen käsittelystä ja tuesta Patreon-alustalle käsitellään sinulle.

Ennen aloittamista on tärkeää huomata, että Patreonin käyttäminen joukkorahoitukseen toimii parhaiten, kun sinulla on jo jokin seuraavista blogissasi tai verkkosivustollasi. Asiakkaasi tietävät yleensä tästä vaihtoehdosta sivustosi ja sosiaalisen median kautta, ja päättävät tukea sinua, koska he nauttivat jo sisällöstäsi. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi ottaa aika rakentaa yleisösi ennen kutsut heitä tulemaan suojelijoita.

Toinen asia, joka pitää mielessä, on se Patreon perii rahoitusmaksun, perustuen asiakassuoritusten prosenttiosuuteen. Hinnat ovat avoimia, mutta olemme voivat muuttua, mikä voi vaikuttaa asiakassuhteisiisi ja ansiosi tien päällä.

Kuinka käyttää Patreonia WordPress-sisällön joukkorahoittamiseen

Vaikka sinun ei tarvitse tuhansia säännöllisiä sivuston kävijöitä menestyäksesi Patreonissa, sinulla pitäisi olla jonkinlainen seuraavanlainen, ennen kuin aloitat. Sivustojen liikenteen lisääminen SEO: n avulla, aktiivinen sitoutuminen sosiaalisen median seuraajiin ja korkealaatuisen sisällön tarjoaminen ovat kaikki tapoja luoda vankka seuranta. Sitten voit määrittää tilisi Patreonissa!

1. Luo Patreon-tili

Tilaa Patreon Creator -tili

Jos olet jo Patreonin jäsen, sinun on vain kirjauduttava sisään tilillesi, siirry omaan tiliisi asetukset -valikko ja valitse Ryhdy Luojaksi. Jos olet täysin uusi sivusto, voit toisaalta napsauttaa Aloita sivu nappi Patreonin kotisivulla. Sieltä voit kirjautua Facebook-tililläsi tai sähköpostissasi.

2. Luo Patreon-sivusi

Käynnistysnäyttö Patreon Creator -tilin luomiseen

Seuraavaksi sinun on luotava Patreon-sivusi. Kätevä ohjattu toiminto vie sinut prosessin läpi. Mukana on useita vaiheita, joten on parasta, jos sinulla on seuraavat asiat valmiina:

 • Sosiaalisen median tilisi, sekä profiili ja kansikuva.
 • Idea siitä, kuinka haluat maksuaikataulun määrittävän.
 • Yleisöä tuottava sävelkorkeus (voit myös harkita esittelyvideon luomista).
 • Suunnitelmat siitä, kuinka palkita asiakkaitasi heidän tuestaan ​​(ylimääräinen tai varhainen sisältö, videoiden tai viestien tekeminen, erityinen foorumi tai uutiskirje jne.).

Näiden yksityiskohtien valmistelu helpottaa sivun luomisprosessia. Tietysti voit aina muokata kaikkia näitä tietoja myöhemmin.

3. Mainosta markkinointisi sivustosi ja sosiaalisen median tileillä

Kun sivu on valmis, voit avata sen milloin tahansa. Tässä asiat muuttuvat mielenkiintoisiksi. Ensinnäkin on tärkeää tehdä joitain perustietoja ja mainostaa Patreon-sivusi WordPress-sivustossasi ja sosiaalisen median alustoilla. Muuten kukaan ei koskaan tiedä tästä mahdollisuudesta.

Joten, ennen kuin napsautat Tuoda markkinoille -painiketta (joka tekee sivustasi haettavan alustalla), harkitse seuraavien käynnistämistä edeltävien vinkkien noudattamista:

 • Suunnittele esittelysi keskustelu keskustelemalla Patreon-jäsenyydestään ja hahmottamalla tavoitteesi yleisöllesi.
 • Hyödynnä esikäyttötyökalut, ja muista esikatsella sivusi.

Kun mainoskampanjasi on poissa käytöstä, mene eteenpäin ja tee Patreon-sivusi eläväksi. Muista vain, että haluat jatkaa sen mainostamista sivustossasi ja muualla, missä yleisö viettää aikaa.

4. Käytä ilmaista Patreon-painiketta, widgettejä ja laajennusta integroidaksesi Patreonin WordPressiin

Patreon-painikkeet, widgetit ja laajennus

Nyt kun olet avannut sivusi Patreonissa joukkorahoituksen rahoittamiseksi, haluat jatkaa vauhtiasi sivustossasi. Yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä on käyttää laajennusta, joka yhdistää sivustosi suoraan Patreon-tiliisi. Tätä varten suosittelemme Patreon-painike, widgetit ja laajennus.

Tämä laajennus on helppo tapa integroida verkkosivustosi tai blogisi Patreoniin. Sen avulla voit:

 • Lisää toimintakehotus (CTA) -painikkeet suoraan WordPress-sivustoosi.
 • Sisällytä widgetit, jotka yhdistävät sivut ja viestit suoraan Patreon-tiliisi.

Lisäksi jos päivität pro-versioon, voit sisällyttää jopa Vain asiakas -sisältöä suoraan WordPress-sivustollesi. Tämän avulla voit linkittää erityiseen Patreon-sisältöösi ja kannustaa faneja tukemaan sinua.


Todennäköisesti olet panostanut paljon vaivaa seuraajien sisällön rakentamiseen. Vaikka voit tehdä sen luomisrakkauden takia, on myös fiksu varmistaa taloudellinen tuki käyttämällä Patreonia joukkorahoitukseen, jotta voit jatkaa korkealaatuisen sisällön tuotantoa. Mahdollisuus seuraajistasi tulla asiakassuhde, joka tuottaa jatkuvaa tuloa, on ihanteellinen tapa tehdä tämä.

Tässä viestissä olemme keskustelleet Patreonin käytön eduista WordPress-sisällön yhteisrahoittamisessa. Selitimme myös, kuinka pääset alkuun ja miten integroida Patreon nykyiseen sivustoosi. Mutta ehkä kaipaamme jotain. Onko sinulla kysyttävää Patreonin käytöstä sisällön joukkorahoittamiseen? Keskustelemme niistä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map