Kuinka käyttää Instagramia verkkokaupan myynnin lisäämiseksi

Kuinka käyttää Instagramia verkkokaupan myynnin lisäämiseksi

Jos käytät verkkokauppaa, tuotteidesi mainostamisen Instagramissa tulisi olla ensisijainen tavoite. Instagram on nyt kasvanut 600 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää, kaikki valokuvien ja kuvien katseleminen, lähettäminen ja jakaminen. Tämä auttaa tekemään siitä ihanteellisen alustan verkkokaupan mainostamiselle.


Läsnäolo Instagram auttaa brändisi tavoittamaan laajemman yleisön. Instagram antaa sinulle myös mahdollisuuden luoda seuraajien yhteisö, jolle voit näyttää tuotteitasi. Viime kädessä Instagram auttaa sinua luomaan viitteitä ja lisäämään verkkokauppaa.

Kuten kaikilla sosiaalisen median kanavilla, ei kuitenkaan ole mitään varma palkkiota. Aika, joka tarvitaan Instagramin merkittäväksi toimijaksi, voi olla pitkä. Voi myös olla vaikea seurata, kuinka tehokas Instagram on lisätä verkkokaupan myyntiä. Joten, mikä on Instagram-käytäntö, jos haluat todella vaikuttaa verkkokauppojesi tuloihin?

Tässä artikkelissa keskustelemme käytännöllisistä tehtävistä, joiden avulla voit käyttää Instagram lisätä verkkokauppaa. Tarkastellaan kuinka pääset alkuun Instagramissa, kuinka saat kuvasi erottumaan joukosta ja mitä hashtageja sinun tulisi käyttää. Harkitsemme sitten, kuinka luoda todellinen Instagram-läsnäolo ja miten käyttää mainontaa lisätäksesi Instagram-liikennettä WordPress-verkkosivustoosi.

Instagram-käytön aloittaminen

Instagram

Instagram on nopea asentaa. Lataa vain älypuhelimesi sovellus Google Playsta tai Apple Store -kaupasta. Nopean rekisteröinnin jälkeen olet valmis aloittamaan. Se on niin helppoa!

Profiilikuvan valitseminen

Kun olet määrittänyt tilisi, sinun on ladattava profiilikuva. Valitse jotain verkkokauppaan liittyvää, mieluiten logosi. Varmista aina, että se on jotain, jonka ihmiset tunnistavat ja muistavat. Jos olet yrityksesi kasvoja, se voi olla kuva sinusta tai jos myyt yhtä päätuotetta, se voi olla kuva kyseisestä tuotteesta.

Bioen lisääminen

Bio

Elämäkesi on tärkeä, koska se kertoo yleisöllesi yrityksestäsi, kuka olet ja mitä myyt. Elämäkerta on vain 150 merkkiä pitkä, joten sinun on pakattava mahdollisimman paljon tietoa lyhyeen määrään sanoja. Se on täällä, voit lisätä linkin verkkosivustollesi, joten muista lisätä tämä biografian loppuun. Tämä auttaa ohjaamaan liikennettä WordPress-sivustoosi.

Päivitys yritystilille

Kun olet valmis profiiliisi, sinun tulisi päivittää a-versioon yritystili. Tämä on helppo tehdä ja ilmainen, mutta sinun on lisättävä joitain yritystiedot ja sinulla on Facebook-yrityssivu.

Vaikka päivitys yritystilille ei ole välttämätöntä, jos olet vakava verkkokauppa, niin se on ehdottomasti suositeltavaa. Yritystili antaa sinun näyttää lisätietoja WordPress-verkkosivustostasi ja myymistäsi tuotteista. muut etuihin sisältyy tietoa viesteistä ja seuraajista sekä mahdollisuus mainostaa kuvia liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kun yritystili on perustettu, on aika aloittaa kuvien lisääminen…

Tee kuvasi erottuvaksi

Samsung

Instagram on kuvaohjattu sosiaalisen median kanava, joten on erittäin tärkeää, että kuvasi ovat hyvin harkittuja ja korkealaatuisia. Kuvien on erotuttava joukosta, joten ajattele julkaista yhdistelmä kauniita, alkuperäisiä, hauskoja ja ajatuksia herättäviä valokuvia.

Katsotaanpa mitä tulee huomioida lähetettäessä kuvia ja mitä työkaluja voit käyttää niiden tekemiseen ylimääräisestä erityisestä.

Älä mene myyntiin

Nike

Instagram ei ole kova myynti, joten älä näytä vain selvästi kuvaa, joka mainostaa tuotteita. Ajattele kuinka voit hienovaraisesti näyttää tuotteesi käytössäsi. Tuotteesi luomien elämäntapojen näyttäminen on tehokas tapa mainostaa tuotteitasi hiljaa.

Upea esimerkki hienovaraisesta elämäntapamainonnasta Instagramissa on Nike. Suurimmassa osassa Niken lataamia kuvia näkyy urheilijoita toiminnassa. Vasta kun tarkastelet tarkemmin, huomaat, että kaikki nämä urheilijat käyttävät Nikeä. Täällä Nike ei myy vain heidän tuotteitaan, vaan heidän brändinsä inspiroimaa elämäntapaa. Ja kuka ei halua olla kuuluisa urheilija pelinsa kärjessä?!

Lisää teksti kuviin

päällys

Tekstipeittokuvan lisääminen kuviin on loistava tapa olla tekemisissä yleisön kanssa. Lisää inspiroiva tarjous, kysy kysymys, jaa uutisia tai kerro mielipiteesi valokuvasta. Näiden lisätietojen lisääminen kuvaan kannustaa katsojia lopettamaan ja harkitsemaan viestiäsi.

Kun käytät tekstipeittoa, lihavoitu ja kirkas teksti on hyvä, mutta varmista, että se ei heikennä kuvaa. Tekstin lisääminen WordPress-verkkosivuston URL-osoitteeseen, alennuskupongin koodiin tai myyntiin voi olla tehokas tapa ohjata liikennettä verkkosivustoosi. Käytä tätä hienotunteisuutta säästeliäästi. Liian paljon kuvien mainostaminen menettää todennäköisesti sinut Instagram-seuraajiisi.

Luo kollaasi

Kollaasi

Upea kollaasi on toinen tapa auttaa kuvasi erottumaan joukosta. Tarinan kertominen kollaasin kautta voi olla tehokas tapa kiehtoa yleisösi ja herättää kiinnostusta tuotteisiisi.

Ilmainen sovellus Instagram-sovellus Layout voit luoda ainutlaatuisia kollaaseja. Ne voidaan sitten ladata ja jakaa seuraajien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Lataa diaesitys

diaesitys

Tämän vuoden helmikuussa syntyi Instagram-diaesitys. Instagram-diaesityksen avulla voit lähettää 10 kuvaa tai videota pelataksesi diaesityksenä Instagramissa. Tämä on ihanteellinen verkkokauppaan, koska sen avulla voit näyttää tuotevalikoiman yhdellä diaesityksellä. Diaesitykset ovat edelleen suhteellisen uusi konsepti Instagramissa, joten kannattaa hyödyntää tätä näyttövaihtoehtoa.

Käytä videota

Jotta voit todella vaikuttaa Instagramiin, on tärkeää julkaista erilaisia ​​medioita, jotta vetoaa yleisöihisi eri makujen mukaan ja pitääksesi kiinni seuraajasta. Videoiden luominen on toinen hieno tapa houkutella katsojiasi ja auttaa erottamaan teidät kilpailusta.

Instagram antaa sinun lisätä jopa 15 sekunnin videota latausta kohden. Käytä videota osoittaaksesi tuotteesi liikkeessä, käytössäsi, ongelman ratkaisemisessa tai jollain muulla asiaankuuluvalla, hauskalla tai mielenkiintoisella tavalla.

Suosituimmat vinkit hashtagien käyttöön

Omena

Hashtagin voi olla vaikea saada oikein. On tärkeää käyttää useita suosittuja hashtageja saadaksesi kuvasi näkemään suurelle yleisölle. Liian epämääräiset hashtit houkuttelevat kuitenkin ihmisiä, joilla ei oikeastaan ​​ole kiinnostusta myymäsi tuotteisiin.

Trendisivät hashtit muuttuvat myös jatkuvasti, joten varmista, että tutkit liittyviä hashtia joka kerta, kun lähetät uuden kuvan. Tässä on muutama tapa löytää oikeat hashtag -kuvat kuvillesi…

Etsi liittyviä hashtageja

Hae

Kaksi hienoa paikkaa sopivien hashtien etsimiseen ovat molemmat itse Instagramissa. Ensinnäkin Instagram-hakutoiminto antaa sinulle luettelon kaikista nichesi, verkkokauppasi tai tuotteesi merkityksellisistä hashtageista. Kirjoita vain avainsanasi, ja se näyttää sinulle, mitä liittyviä sanoja etsitään.

Toiseksi, tarkista, mitä hashtageja kilpailijasi käyttää Instagramissa. Haluat houkutella saman yleisön kuin välittömät kilpailijasi, joten katso mitä hashtia he käyttävät ihmisten vetämiseen… ja käytä niitä sitten myös.

Käytä kolmannen osapuolen työkalua

Kolmannen osapuolen työkalu, kuten Focalmark -sovellus auttaa sinua löytämään osuvia Instagram-hashtia jokaiselle lähettämällesi valolle. Tunnista vain lähettämäsi kuvan tarkennus, ja Focalmark antaa sinulle luettelon kyseisen kohteen suosituista hashtageista. Valitse hashtagit, jotka sopivat parhaiten verkkokauppaan ja kuvan tuotteisiin.

Perusta oma verkkokauppasi Hashtag

Verkkokauppasi kasvaessa haluat, että tuotemerkkiäsi voidaan hakea oman ainutlaatuisen hashtagin kautta. Tämä hashtag tulisi lisätä kaikkiin lähettämiisi kuviin, jotta kaikki valokuvasi voidaan heti etsiä. Sinun tulisi myös jakaa ainutlaatuinen hashtag yleisösi kanssa lisäämällä se Instagram-bioosi.

Luo läsnäolo Instagram

Tähän mennessä tässä artikkelissa olemme keskustelleet siitä, kuinka perustaa Instagram-tili, lisätä erilaisia ​​esittelypysähdyttäviä tuotekuvia ja mediaa sekä kuinka merkitä ne oikein hashtimilla. Pelkkä omien kuvien lähettäminen ei valitettavasti kuitenkaan riitä, jos haluat käyttää Instagramia lisätäksesi verkkokaupan myyntiä. Joten mitä muuta sinun täytyy tehdä kasvattaa Instagramasi?

Lähetä säännöllisesti

Aikataulun luominen siitä, milloin aiot lähettää viestiä, ja siitä pitäminen on tärkeää. Kuvia tulisi julkaista säännöllisesti, jotta ne pysyisivät jatkuvasti Instagramissa.

Aikataulun käyttäminen kuten Myöhemmin on helppo tapa pysyä järjestettynä ja ajan tasalla lähettämistäsi. Myöhemmin voit suunnitella ja suunnitella visuaalisesti Instagram-viestejä visuaalisesti, jotta näet, milloin ne julkaistaan. Hallitsemalla Instagram-tiliäsi ammattimaisella tavalla, voit kilpailla alansa suurten tuotemerkkien kanssa.

Lisää toimintakehotuksia

Kehotus toimintaan

Jos olet lisännyt sopivat hashtit, niin saat liikennettä kuviin. Joten miten saada tämä yleisö seuraamaan sinua?

Lisää jokaisen julkaisemasi kuvan alle toimintakehotus, jotta ihmiset voivat olla tekemisissä valokuvien kanssa. Kysy heiltä imagoa ja rohkaise heitä jakamaan ajatuksensa. Mitä enemmän ihmiset käyttävät kuvaa, sitä todennäköisemmin he seuraavat sinua.

Toisinaan voit pyytää heitä seuraamaan sinua, edistämään myyntiä tai ohjaamaan heidät WordPress-verkkosivustoosi lisäämällä URL kommenttiin. Älä kuitenkaan tee tätä liian usein, koska et halua näyttää olevan liian myyntivetoinen.

Seuraa, rakasta ja kommentoi

Sen lisäksi, että lähetät ja kommentoit säännöllisesti omia valokuvia, sinun on vietettävä myös aikaa muiden ihmisten kuvien pitämiseen ja kommentoimiseen. Kohdista nichesi kuvat ja käyttäjät niin, että alan ammattilaiset alkavat tunnistaa sinut alan asiantuntijana.

Kysy kommentteista tai lisää harkittuja mielipiteitä keskustelemaan kuvia lähettävien tai kommentteja lukevien kanssa. Jos ihmiset näkevät sinut lisäävän keskusteluun lisäarvoa, he näkevät sinut joku seuraamisen arvoinen henkilö. Tämä auttaa sinua rakentamaan Instagram-yhteisön, jossa voit mainostaa verkkokauppasi tuotteita.

Mainosta Instagramissa

Osta nyt

Mainostaminen Instagram voi olla erittäin tehokas tapa ohjata Instagram-liikennettä WordPress-verkkosivustoosi. On olemassa useita tapoja mainosta Instagramissa. Voit luoda valokuva-, video- tai karuselli-ilmoituksen sekä valita lukuisista liiketoimintatavoitteista.

Kun määrität ilmoituksia, sinun on ensin valittava ilmoituksen päätavoite. Jos haluat käyttää Instagramia verkkokaupan myynnin kasvattamiseksi, mainoksesi tavoitteena on oltava ‘muuntaminen’. Tuloksen valitseminen antaa sinun lisätä toimintakehotuspainikkeen (Osta nyt) -painikkeen Instagram-ilmoituksiin. Kun napsautat tätä Osta nyt -painiketta, yleisösi siirretään valitsemallesi sivulle WordPress-verkkosivustollasi.

Kutsu-painikkeella voit luoda yleisölle tavan päästä suoraan sivustoosi ja tuotteisiisi. Tämä painike on saatavana vain maksutetuissa ilmoituksissa, ja se on vaihtoehto, jonka verkkokauppojen tulisi ehdottomasti harkita.

Käytä Instagram-sovellusta verkkosivustosi kanssa lisätäksesi verkkokaupan myyntiä

Viimeiseksi – on tärkeää esitellä Instagram-tili tai viestit verkkosivustollasi. Voit tehdä tämän muutamalla tavalla, mutta helpoin on käyttää yksinkertaisesti WooCommerce-valmisteemaa, joka sisältää jo mukautetun Instagram-osan tai widgetin.

New York WordPress -teema

New Yorkin blogi ja myymälä WordPress-teema on erinomainen valinta, koska siihen sisältyy mahtava Instagram-alatunniste ja täysi tuki (mukautetulla muotoilulla) WooCommerce-verkkokaupan liitännäiselle. Mutta teema ei lopu tähän – sen mukana tulee myös ominaisuuksia ja vaihtoehtoja väreille, fontteille, asetteluille, mainonnalle ja helpoille CSS-parannuksille (mukana toimitetun Yellow Pencil premium -laajennuksen ansiosta).

Mutta jos sinulla on jo rakastamasi teema, josta puuttuu Instagram-integraatio, voit aina upottaa Instagram-viestit manuaalisesti tai napauttaa WordPress-arkistossa olevan laajennuksen lisätäksesi syötteesi. Meillä on koko artikkeli siitä, kuinka lisätä Instagram WordPressiin. Sinun kannattaa tehdä kassalle lisätietoja!

Seurataan tuloksia

On tärkeää tietää, kannattaako kova työsi ja auttaako Instagram sinua myymään tuotteita. Iconosquare tarjoaa syvällisiä tietoja Instagram-toiminnasta, yleisöstä ja tuloksista. Seuraa analytiikkaasi huolellisesti nähdäksesi, mikä toimii ja mitä on parannettava. Ja pidä aina mielessä lopputulos … lisäämällä verkkokaupan myyntiä.

Mitä sinun on tehtävä parantaaksesi Instagram-läsnäoloasi ja lisätäksesi verkkokaupan myyntiä? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map