Kuinka kasvattaa yleisöäsi ja mainostaa tuotteitasi WordPress-kilpailuilla

Kasvata yleisöäsi WordPress-kilpailuilla

Kilpailun järjestäminen WordPress-verkkosivustollasi voi olla erittäin kannattavaa, mutta se voi olla myös kovaa työtä. Jos se suunnitellaan ja toteutetaan oikein, se voi auttaa kasvattamaan yleisöäsi, lisäämään tuotemerkkitietoisuutta ja edistämään tuotteiden myyntiä ja myyntiä.


Mutta mitä sinun on harkittava ennen kilpailun järjestämistä ja millainen kilpailu sopii parhaiten projektiisi? Tässä artikkelissa tarkastellaan eräitä erityyppisiä kilpailuja, joita voit suorittaa, sekä parhaita WordPress-kilpailun laajennuksia, jotka tekevät yleisösi kasvamisesta helppoa.

WordPress-kilpailun edut

WordPress-kilpailu

Kilpailun järjestäminen luo jännitystä ja vuorovaikutusta verkkosivustosi keskuudessa. Palkintojen ei tarvitse olla suuria, mutta oikein toteutettuna palkkiot yrityksellesi voivat olla.

Sähköpostiosoitteiden kerääminen

Kilpailut ovat loistava tapa kerätä sähköpostiosoitteita ja yksi harvoista kerroista, jolloin ihmiset ovat iloisia voidessaan osallistua heidän kanssaan. Ihmiset rakastavat hauskoja kilpailuja ja muutakin kuin he rakastavat ilmaisia. Sähköpostiosoitteen saaminen palkinnon saamiseksi on pieni hinta. Samaan aikaan sivustosi postituslista kasvaa ja kasvaa.

Kasvata yleisöäsi

Kilpailun ilmeinen tulos on, että tavoitat laajemman yleisön, varsinkin jos hyödynnät sosiaalisen median kanaviasi parhaalla mahdollisella tavalla. Mitä enemmän ihmiset osallistuvat kilpailuun, keskustelevat ja jakavat sitä verkossa ystäviensä kanssa, sitä enemmän verkkosivustosi alkaa viljellä ja tavoittaa uusi yleisö.

Sosiaalisen median läsnäolon parantaminen

Kilpailut ovat suosittu tapa parantaa sosiaalisen median läsnäoloasi. Jaa tai käytä kilpailuja sosiaalisen median tileilläsi. Osuuksien, tykkäysten ja seuraajien määrä kasvaa nopeasti. Tämä kasvattaa yleisösi sosiaalisessa mediassa, ja jos olet siitä fiksu, autat lisäämään sivustosi liikennettä.

Bränditietoisuuden lisääminen

Sosiaalisen median markkinointi ja laajemman yleisön tavoittaminen kilpailun avulla edistävät merkittävästi bränditietoisuuden lisäämistä. Kilpailua ympäröivä jännitys ja siitä aiheutuvat seuraukset uusille kuluttajille voivat auttaa lisäämään brändisi yleistä tuntemusta. Yhdessä kilpailun ja sitä ympäröivän vuorovaikutuksen avulla voit asettaa sinut vakavaksi brändiksi ja aitoksi auktoriteettiksi toimialallasi.

Tuotteiden mainostaminen

Kilpailut ovat myös vaikuttava tapa mainostaa tuotteitasi, varsinkin jos perustat kilpailun yhden tuotteesi ympärille. Voit käyttää tuotetta palkintona, pyytää ihmisiä kommentoimaan tiettyä tuotetta tai jakaa valokuvia, joissa näkyy yksi tuotteistasi. Anna kävijöidesi ja asiakkaidesi markkinoida tuotteitasi sinulle kilpailujen kautta, jakamalla kuvia ja vuoropuhelua niistä laajemman yleisön kanssa.

Kaikkien yllä olevien kohtien pitäisi lopulta johtaa liikenteen lisääntymiseen sivustoosi ja lisää myyntiä tai viittauksia. Tämä on totta vain, jos olet pohtinut kilpailun ja valinnut oikean tyyppisen kilpailun sivustollesi ja yleisöllesi.

Huomioitavaa ennen kilpailun aloittamista

WordPress-voittaja-Dollarphotoclub_105863212

Kun olet päättänyt järjestää WordPress-verkkosivustosi kilpailun, älä vain edetä siihen ilman selkeää suunnitelmaa tai strategiaa. On joitain avainkohtia, jotka on otettava huomioon ennen aloittamista.

Mikä on kilpailun tavoite??

Ajattele huolellisesti, mitä haluat saavuttaa WordPress-kilpailun järjestämisestä. Kenelle kohdistat ja minkä tyyppiset kilpailut sinun pitäisi suorittaa? Haluatko kasvattaa yleisöäsi, lisätä postituslistasi, mainostaa tuotteitasi tai jotain muuta? Muista, että pitkällä aikavälillä voit järjestää useita WordPress-kilpailuja, joten valitse vain yksi tai kaksi tavoitetta sivustosi ensimmäiselle kilpailulle.

Kuka on kohdeyleisö?

Sinun on tunnistettava kohdeyleisösi, jos haluat kilpailun saavuttavan tavoitteensa. Haluat, että kilpailu houkuttelee sellaisia ​​ihmisiä, joista todennäköisesti tulee asiakkaita, asiakkaita tai tilaajia, ei ihmisiä, jotka rakastavat kilpailuja, mutta eivät ole kiinnostuneita markkinarakoistasi.

Kilpailusi palkinto on tärkeä tässä. Sen ei tarvitse olla kallista, mutta tärkeätä on, että sen on resonoitava kohdeyleisösi kanssa ja liitettävä joko tuotteisiisi tai toimialaasi. Tämä auttaa houkuttelemaan oikeaa asiakaskuntaa.

Minkä tyyppistä WordPress-kilpailua pelaat?

Valitsemasi kilpailutyypin pitäisi auttaa rasti ruutuja oikean yleisön houkuttelemiseksi ja kilpailun tavoitteiden toteuttamiseksi. Ajattele kilpailutyyppiä, johon kohdeyleisösi kiinnostaa tulla. Esimerkiksi, alkeellisimmalla tasolla, valokuvaajat järjestävät valokuvauskilpailun. Mutta jos tavoitteesi on kerätä sähköpostiosoitetta, varmista, että tämä on edellytys kilpailuun pääsylle.

Erityyppiset kilpailut, joita voit suorittaa

Tässä on joitain erityyppisiä kilpailuja, joita voit suorittaa, sekä eräitä parhaista WordPress-kilpailulaajennuksista, joiden avulla voit hallita niitä.

merkintä: Muista tutkia lahjoja ja arpajaisia ​​koskevaa lakia maassasi, osavaltiossasi, providencessa, läänissä, kaupungissa jne. Joissain tapauksissa voi olla ikärajoituksia, verolomakkeita tai muita sääntöjä ja vaatimuksia, jotka sinun on noudatettava..

Valokuvakilpailu

Photo Contest WordPress -laajennus

On hyvin tiedossa, että ihmiset kiinnostavat enemmän kuvia verkossa kuin tekstiä. Joten miksi et hyödyntäisi tätä ja järjestäisit valokuvakilpailun? Kuvien jakaminen kilpailussa voi olla hieno tapa mainostaa tuotteitasi, koska kilpailu voi olla kuvan lähettäminen yhdestä tuotteestasi, jota käytetään tai nautitaan. Lisätäksesi sitoutumista sivustoosi voit pyytää ihmisiä äänestämään kuvista voittajan määrittämiseksi.

Photo Contest Plugin on premium-luokan WordPress-kilpailulaajennus. Sen avulla voit asettaa valokuvauskilpailun WordPress-sivustollesi ja tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotta voit räätälöidä kilpailun tarpeisiisi. Se laskee äänet ja selvittää voittajan puolestasi poistamalla kaikki vaikeudet kilpailun järjestämisestä ja järjestämisestä verkossa WordPressin avulla.

WordPress-kommenttikilpailu

Valitse lahjakortin voittajalaajennus

Jos haluat luoda kilpailun, joka kannustaa jännitystä, keskustelua ja sitoutumista verkkosivustosi yhteisöön, sinun tulee asentaa ja suorittaa ilmainen WordPress-laajennus Valitse voittajan voittaja. Tämän laajennuksen avulla voit suorittaa sivustossasi kilpailun, joka perustuu siihen, että ihmiset kommentoivat blogin kirjoitusta.

Valitse vain blogin kirjoitus, jonka haluat ihmisten keskustelevan, ja tarjoa sitten voittajamahdollisuus, jonka plugin on satunnaisesti valinnut jokaiselle, joka haluaa kommentoida. Tämän tyyppiset kilpailut kannustavat keskustelemaan sivustoltasi ja luovat vahvan vuorovaikutteisen yhteisön.

Kilpailun jakaminen sosiaalisessa mediassa

Wishpond-sosiaaliset kilpailut

Vaikuttava tapa kannustaa ihmisiä tuottamaan tuotemerkkitietoisuutta ja hankkia uusia seuraajia on järjestää jakamiskilpailu sosiaalisessa mediassa. Tähän sisältyy jonkin tyyppisen kuvan tai tekstin luominen ja ihmisten pyytäminen jakamaan ja pitämään siitä, jotta hänellä olisi mahdollisuus voittaa.

Wishpond-sosiaaliset kilpailut on loistava ilmainen WordPress-kilpailulaajennus, jonka avulla voit perustaa jakamiskilpailun Facebookissa ja Twitterissä. Se johtaa ja seuraa kilpailua sinulle ja jopa valitsee voittajan satunnaisesti.

Kutsu ystäväkilpailu

Kutsurasian WordPress-kilpailun laajennus

Kutsulaatikko on premium-viittaustyyppinen WordPress-kilpailulaajennus, joka mahdollistaa lähetyskilpailujen järjestämisen. Mutta mukana tulee 14 päivän ilmainen kokeiluversio (jonka avulla voit avata uuden verkkosivuston ja käyttää myöhemmin erilaisia ​​kilpailulaajennuksia)..

Perustamalla lähetyskampanjan kanssa InviteBox voit suorittaa kilpailusi palkitsemalla niitä, jotka viittaavat ystäviinsä. Ihmiset suosittelevat ystävää yleensä mielellään, jos heillä on mahdollisuus voittaa palkinto. Sillä välin sivustosi hyötyy yrityksen mainostamisesta ja jakamisesta uuden yleisön kanssa.

Videokilpailu

Videokilpailu WordPress Pugin

Verkkovideot ovat asia, josta kaikki ovat kiinnostuneita tällä hetkellä, joten kokeile napauttaa sitä. Videokilpailu WordPress-laajennus on palkkiokilpailulaajennus, joka auttaa sinua perustamaan ja hallitsemaan videokilpailua. Videokilpailujen avulla voit mainostaa tuotemerkkiäsi ja tuotteitasi. Toivottavasti ihmiset jakavat kilpailun ja videot myös sosiaalisessa mediassa auttaen kasvattamaan yleisöäsi.

WooCommerce-arpajaiset

WooCommerce-arpajaiset

Tai voit suorittaa vanhanaikaisia ​​arpajaisia. WooCommerce-arpajaisten avulla voit suorittaa omia WordPress-arpajaisia ​​hyödyntämällä WooCommerce-valtaa.

Asennuksen jälkeen voit luoda arpajaiset samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta WooCommerce-tuotesivua. Voit asettaa jokaiselle lipulle hintamerkinnän, jonka käyttäjät maksavat millä tahansa WooCommerce-hyväksytyllä maksuportilla, jonka olet asentanut verkkosivustollesi..

Voit myös hallita kaikkia tärkeitä yksityiskohtia jokaisessa arpajaisessa. Tämä sisältää aloitus- / lopetusajat, lippujen enimmäismäärän käyttäjää kohti ja voittajien määrän. Voit myös määrittää käytettävissä olevan lippujen enimmäismäärän. Rumputtaaksesi ylimääräistä jännitystä, siellä on jopa useita animoituja widgettejä, laskemalla seuraavaan piirtoon.

Kun arpajaisten loppumisaika loppuu, laajennus huolehtii myös kaikista kulissien takana olevista asioista, mukaan lukien voittajalippujen valitseminen satunnaisesti. Arvonnan jälkeen WooCommerce Lottery lähettää myös sähköposti-ilmoituksia voittajalle / voittajille – ja jos haluat, niille, jotka eivät voittaneet.

Vaikka et voi käyttää laajennusta käteisnostoihin, sitä voidaan käyttää jakamaan hienoja palkintoja – esimerkiksi verkkokaupan varastossa olevia tuotteita.


Tietenkin voit käyttää paljon enemmän kilpailupalveluita ja laajennuksia, mutta tässä artikkelissa mainitut ovat ehdottomasti hyvä paikka aloittaa. Ajattele huolellisesti verkkosivustosi tai yrityksesi tyyppiä, yleisöä, johon haluat houkutella, ja mikä tärkeintä, mitä haluat saavuttaa kilpailun kautta. Valitse sitten kilpailutyyppi vastaavasti. Onnea!

Kuinka käytät kilpailuja verkkosivustosi mainostamiseen ja kasvattamiseen? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map