Kuinka kasvattaa säännöllisten kävijöiden yleisöä WordPress-verkkosivustollesi

Kuinka kasvattaa yleisöä WordPress-sivustollesi

On paljon kirjoitettu siitä, kuinka houkutella kävijöitä WordPress-verkkosivustoosi. SEO, korkealaatuinen sisältö, sosiaalisen median mainonta. Entä miten saada nämä kävijät palaamaan säännöllisesti?


Jotta verkkosivusto olisi todella menestyvä, tarvitset jatkuvaa luotettavien kävijöiden virtaa. Mutta miten varmistat sen?

No, onneksi on olemassa monia tapoja viljellä säännöllisten kävijöiden yleisöä WordPress-verkkosivustollesi. Valitsemasi vaihtoehdot riippuvat suuresti käyttämäsi sivustotyypistä.
Jos luot yhteisöä, jotta ihmiset kokoontuisivat ja sitoutuisivat verkkoon, kannattaa ehkä valita jäsenyysmalli tai muuttaa sivustosi enemmän sosiaaliseksi verkostoksi.

Jos myyt tuotteita tai tietoja, sinun kannattaa harkita kilpailujen, kampanjoiden tai webinaarien järjestämistä uskollisen seuraajan luomiseksi. Lisäksi riippumatta siitä, minkä tyyppisellä sivustolla sinulla on, sinun tulee ehdottomasti miettiä sähköpostin vallan hyödyntämistä.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kuinka voit toteuttaa joitain strategioista ja taktiikoista, jotka auttavat sinua kehittämään uskollisen toistuvien vierailijoiden yleisön

Jäsensivustot

Rajoita WordPressin sisältöprosessia
Mahdollisesti ilmeisin valinta säännöllisten kävijöiden rohkaisemiseksi on lisätä jäsenkomponentti siihen.

Jäsenyyssivustot toimivat sillä lähtökohdalla, että sinun täytyy liittyä nähdäksesi sisältöä. Jäsenyys voi olla ilmainen, mutta kannattaa kannustaa paluukäyttäjiä ja tekemään sivustostasi kannattavaa maksun perimistä. Jos asiakkaat ovat maksaneet liittyäkseen eliitiklubiin yksinoikeudella, he varmistavat palaavansa takaisin.

Rajoita sisältö Pro on premium-luokan WordPress-laajennus, joka antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset jäsensivuston luomiseen. Tämän laajennuksen avulla voit laskuttaa ihmisiä tietyn sisällön tarkastelusta, ja se tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten useita jäsenyystasoja, joten voit vastata yleisösi erilaisiin tarpeisiin.

Rajoittavan sisällön käytön avulla voit luoda jäsensivun, johon ihmiset maksavat liittyessään ja palaavat siten uudestaan ​​ja uudestaan ​​saadakseen rahansa arvoisen.

Ota sosiaalinen yhteys BuddyPressin kanssa

BuddyPress

Jos et halua luoda täysimittaista premium-jäsensivustoa, mutta haluat silti rakentaa samanhenkisten ajattelijoiden yhteisön, joka harjoittaa sivustoasi, kannattaa ehkä valita BuddyPress. BuddyPress on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä monia sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia verkkosivustollesi.

Asentamalla BuddyPress jäsenet voivat luoda omia profiilejaan ja voit määrittää käyttäjäryhmiä, viestejä, aktiviteetteja ja paljon muuta. Tämä rohkaisee yhteisöä syntymään ja aktiivisuudeksi sivustollasi, jolloin ihmiset voivat keskustella ja jakaa ajatuksia ja tietoja tietystä aiheesta tai kapeasta. Ihmisten auttaminen luomaan tällaisia ​​yhteyksiä on avain säännöllisen vierailijan sosiaalisen sivuston luomiseen.

Postilistan merkitys

MailChimp

Postituslistat ovat välttämättömiä kaikille verkkosivustoille, jotka haluavat rakentaa seuraavan. Kun sinulla on jonkun sähköposti, voit pitää yhteyttä heihin ja alkaa rakentaa raporttia.

Lähettämällä sähköpostia, se muistuttaa sivustosi kävijöitä ja pitää heidät ajan tasalla lisäämästäsi uudesta ja mielenkiintoisesta sisällöstä, josta muuten he eivät ehkä tiedä. On tärkeää pitää mielessä, että jos haluat säännöllisiä kävijöitä, sinun on lähetettävä säännöllisiä sähköposteja.

MailChimp on freemium-sähköpostimarkkinointityökalu, joka kerää, tallentaa postiosoitteet ja lähettää sähköpostisi automaattisesti tai aina kun sinulla on jotain sanottavaa. Sähköpostien lähettäminen MailChimp-palvelun kautta on helppo tapa kannustaa ihmisiä käymään uudelleen sivustossasi.

Lähetä uutisia kilpailuista, ilmaisista e-kirjoista, uusista tuotteista tai jännittävistä tapahtumista, jotka saavat heidät lataamaan sivustosi URL-osoitteen. Varmista, että sisällytät aina linkin sivustoosi, jotta ihmiset voivat käydä siinä suoraan sähköpostista. Mitä helpompaa päästä sivustoosi, sitä enemmän palauttavia kävijöitä saat.

Verkkoseminaarien käyttäminen muistuttaa kävijöitä palaamaan sivustoosi

WebinarsOnAir
Verkkoseminaarit ovat erittäin hyödyllinen työkalu muistuttaa ihmisiä palaamaan säännöllisesti sivustoosi. Ihmiset ajattelevat usein webinaarien käyttämistä voiton tuottamiseksi tai uusien kävijöiden houkuttelemiseksi.

Säännölliset webinaarit ovat kuitenkin fiksu tapa pidättää kävijöitä. Usein uudet sivuston kävijät eivät palaa pelkästään siksi, että he unohtavat sivuston tai eivät löydä aikaa tehdä niin. Ajoittamalla verkkoseminaareja ihmisillä on kiinteä päivä käydä sivustollasi ja erityinen syy siihen.

WebinarsOnAir on tehokas vaihtoehto webinaarien järjestämiseen. Tämä ratkaisu tarjoaa automatisoituja webinaareja, vaihtoehtoja maksullisille webinaareille, live-keskusteluja ja kysymyksiä sekä paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä verkkoseminaarisi laatuun eikä sinun tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista.

BuddyPress toimii hyvin webinaarien kanssa, koska kävijät voivat sitten pysyä sivustollasi tai palata koko viikon, käyttämällä BuddyPress-foorumeita keskustellaksesi verkkoseminaarisi aiheesta tai kysymyksistä. Tämä rohkaisee vahvaa aktiivista yhteisöä ja tietenkin hyvin haluttua säännöllistä vierailijaa.

Haluatko säännöllisiä vierailijoita? Suorita säännöllisiä tarjouksia

WooCommercePromotionManager

Tarjoukset on toistuvasti osoitettu olevan erittäin menestyvä tapa kannustaa kävijöitä sivustoosi. Jos kuitenkin haluat rohkaista kävijöitä säännöllisesti käymään sivustossasi, kertaluonteinen tarjous ei ehkä ole paras tapa jatkaa sitä. Suorittamalla säännöllisiä kampanjoita, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada kohdeyleisösi palaamaan useita kertoja. Joten yhden suuren kampanjan järjestämisen sijasta kokeile pienempiä, mutta säännöllisempiä tarjouksia. Esimerkiksi ‘10% alennus valituista tuotteista joka maanantai’.

WooCommerce Promotion Manager on suosittu WordPress-laajennus, jonka avulla voit perustaa mainoskampanjoita. Tämä laajennus maksaa vain 25 dollaria asennuksesta ja säästää paljon aikaa ja vaivaa. Sen avulla voit valita myyntituotteet, tarjousten ajat ja päivämäärät ja näyttää diaesitysbannerit mainostaaksesi tarjouksiasi. Käytä MailChimp-tarjousta yhdessä kampanjoiden kanssa, muistuttamalla tilaajia viimeisimmistä tarjouksista ja kannustamalla heitä vierailemaan sivustossasi tarkistamaan ne.

Vaikka tarjoukset ovat loistava tapa kannustaa joku käymään sivustossasi, sinun on harkittava joitain asioita ennen niiden suorittamista. Ensinnäkin, sinulla on varaa järjestää kampanja? Tarkista numerosi, on hienoa lisätä myyntiä, mutta vain jos tuotat voittoa.

Numero kaksi, oletko ehdottomasti hyötymässä heistä? Seuraa tarjouksiasi huolellisesti. Ostavatko ihmiset muita täyden hinnan tuotteita samanaikaisesti tarjousten kanssa? Kaapatko uusia vierailijoiden sähköpostiosoitteita? Ja mikä tärkeintä, palataanko vierailijoita jatkuvasti?

Ihmiset rakastavat kilpailuja

PhotoContestWordPressPlugin

Kilpailu, kuten mainoskampanja, on toinen tapa, jonka on osoitettu lisäävän liikennettä sivustoosi. Kilpailu on mielenkiintoinen ja hauska yleisöllesi ja luo hyvän ilmapiirin. Ihmiset rakastavat ilmaisia ​​juttuja, joten ilmaisustilanteen luominen on varma tapa kerätä sähköpostia ja lisätä seuraajia. Entä säännöllisten kävijöiden luominen?

No, se riippuu hyvin paljon kilpailun tyypistä. Voit valita monia hyviä WordPress-laajennusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua luomaan ja hallitsemaan erilaisia ​​kilpailuja.

Haluat sellaisen, joka rohkaisee kävijöiden vuorovaikutusta ja saa heidät palaamaan sivustollesi tai sosiaalisen median sivuille nähdäksesi, mitä jaetaan. Photo Contest WordPress -laajennus on hyvä vaihtoehto, koska se kannustaa ihmisiä jakamaan valokuvia.

Kuvat kiinnostavat ihmisiä aina enemmän kuin tekstiä, joten jos voit luoda kilpailun, jossa ihmiset jakavat mielenkiintoisia valokuvia, tämä saattaa johtaa siihen, että katsojat palaavat usein katsomaan mitä on lisätty.

Minkä tyyppisen valitsetkin, ajattele huolellisesti kilpailua ja seuraa sitä tarkkaan. Olet ehkä kerännyt paljon sähköpostiosoitteita, mutta mitä muuta? Onko nämä sähköpostiosoitteet muunnettu normaaliksi liikenteeksi blogiisisi? Oletko pitänyt vahvaa sosiaalista läsnäoloa kilpailun päätyttyä muistuttamalla ihmisiä sivustostasi?

Jos valitsit kilpailun, joka rohkaisi kommentteja ja keskustelua, onko tämä parantanut sitoutumista sivustoosi? Voi olla, että joudut järjestämään sarjan kilpailuja, joten et vain houkuttele uusia kävijöitä yhdellä kilpailulla, vaan rohkaiset paluumuuttajia lisää mahdollisuuksia voittaa jotain.

Lopulliset ajatukset

Tässä artikkelissa on monia ideoita, jotka auttavat lisäämään sivustollesi saamiesi säännöllisten kävijöiden määrää. Määritä, minkä tyyppinen sivusto sinulla on ja miettiä huolellisesti, mitkä vaihtoehdot sopivat sinulle parhaiten.

Mitä tahansa valitset, varmista, että seuraat sitä. Toimiiko se? Saatko säännöllisiä vierailijoita? Onko sinulla varaa ajaa sitä taloudellisesti ja ajaksesi? Jos jokin konsepti ei paranna vierailijoiden palauttamista, kokeile toista. Säännöllisen yleisön luominen on vaikeaa ja jatkuvaa työtä, mutta se on ehdottomasti sen arvoista.

Kuinka aiot kasvattaa yleisöäsi tai toistaa kävijöitä verkkosivustollesi? Mikä pitää sinut takaisin käytetyille verkkosivustoille? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector