Kuinka järjestää sisältöä WordPress-verkkosivustollasi

Kuinka järjestää sisältöä WordPress-sivustollesi, pidä lukijoitasi liitettyinä blogiisi

Vaikka blogiisi kirjoittama sisältö on tärkeää, niin myös tapa, jolla se järjestetään. Itse asiassa, huono sisältöorganisaatio blogiisi voi johtaa lukijakunnan vähenemiseen ja lukijoiden sitoutumisen puuttumiseen muun muassa.


Onneksi sisällön asianmukainen jäsentäminen ei ole niin vaikeaa. Se vaatii todennäköisesti muutaman mukautuksen blogiisi, mutta monet muutoksista voidaan käsitellä muutamassa minuutissa. Huomaat, että voit luoda lukijoillesi nautinnollisemman kokemuksen tällä tavalla, hikoilematta.

Tässä viestissä keskustelemme blogin sisällön organisoinnin tärkeydestä. Sitten tarjoamme muutamia vinkkejä sisällön jäsentämiseen ja tarjoamme joitain helppoja tapoja kunkin strategian toteuttamiseksi. Aloitetaan!

Miksi blogin sisällön järjestäminen on ratkaisevan tärkeää?

Bloggelmissa sisällön järjestäminen tarkoittaa blogin sisällön koko rakenteen hallintaa. On tärkeää ymmärtää, että järjestämätön blogi voi turhauttaa kävijöitä ja mahdollisesti ajaa heidät pois (nostamalla poistumisprosenttia). Lukijasi ei pitäisi joutua pesemään sivustoasi haluamasi sisällön suhteen; sen tulisi olla helposti saatavilla ja helppo paikantaa.

Edellä mainittujen ongelmien välttämisen lisäksi organisaatio voi tarjota lukijoille myös nautinnollisemman kokemuksen. Oikea organisaatio:

 • Pitää blogiisi käyttäjäystävällisenä ja edistää lukijakunnan jatkuvuutta.
 • Kannustaa lukijoita tutkimaan ja mahdollistamaan heidät kokea enemmän sisällöstäsi.
 • Tekee blogiisi ammattimaisemmaksi, antaen sille uskottavuuden ja auktoriteetin.
 • Tarjoaa vauhtia WordPress-blogiisi SEO, joka voi parantaa sivustosi liikennettä.

Viime kädessä tapa, jolla blogiisi on järjestetty, on yhtä tärkeää tarjoamana sisällönä. Jos kävijät eivät pysty navigoimaan helposti, kävijät eivät todennäköisesti pysy kiinni tai jaa työtäsi muiden kanssa.

Onneksi organisaatioprosessi on suoraviivainen, kun käytät WordPress-alustaa. Muutamalla mukautuksella nykyiseen asetukseesi voit pitää lukijat helposti kiinni ja palata takaisin lisää. Katsotaanpa kolmea tärkeintä strategiaa, jotka voit toteuttaa.

1. Käytä luokkia ja tunnisteita tehokkaasti

WPMU DEV -blogin kirjoituskategoriat

WPMU DEV käyttää luokkia ja tunnisteita blogissaan ja sisältää avattavan valikon, jotta lukijat voivat hakea luokittain.

Yksi helpoimmista tavoista järjestää blogin sisältö on käyttää WordPressin sisäänrakennettuja luokka- ja tunnistejärjestelmiä. Näiden työkalujen avulla voit rakentaa sisältöäsi loogisesti, mikä lukijoiden tulisi arvostaa.

Yksinkertaisimmin sanottuna kategoriat ovat yleinen ryhmittelytyökalu viesteillesi. Toisaalta tunnisteita käytetään enemmän postindeksinä. Jos esimerkiksi ylläpidät terveysblogia ja kirjoitat viestin erilaisista harjoitteluohjelmista, yleinen luokka voi olla kunto tai Harjoittele. Tunnisteet vaihtelevat laajemmin, ja niiden tulisi olla mahdollisimman tarkat. Jos esimerkki blogiviestistämme keskusteltiin jooga, plastinen voimistelu, ja sydänrutiinit, ne tekisivät kolme täydellistä tunnistetta.

Voit aloittaa luokkien ja tunnisteiden tehokkaan käytön pitämällä mielessä kolme pääsääntöä:

 1. Käytä kuvaavia nimiä. Tämä pätee sekä kategorioihisi että tunnisteisiisi, koska se lisää mahdollisuuksia, että lukijat löytävät haluamasi sisällön blogistasi.
 2. Rajoita blogiviestit yhteen luokkaan. Tämän tekeminen minimoi sekaannuksen ja pitää organisaatiosuunnitelmasi mahdollisimman yksinkertaisena.
 3. Käytä tunnisteita yleisesti. Toisin kuin luokissa, blogiviestissäsi tulisi olla erilaisia ​​tunnisteita. Nämä toimivat hakemistona ja välittävät kunkin viestin aiheen lukijoille ja hakukoneille.

Jos blogissasi on tällä hetkellä paljon viestejä, parhaan luokkaryhmän laatiminen voi viedä hetken. Kun järjestelmäsi on kuitenkin asennettu, se on helppo toteuttaa eteenpäin.

2. Luo selkeät ja käyttäjäystävälliset valikot

Elegantti Teemat-kotisivu

Tyylikkäät teemat käyttää puhdasta ja suoraa navigointivalikkoa, jotta lukijoiden olisi helppo löytää tarvitsemansa.

Sisällön jäsentely on välttämätöntä, joten on myös järjestettävä, kuinka lukijat löytävät sisällön. Selkeät ja käyttäjäystävälliset valikot ovat tärkeä ensimmäinen askel, koska hyvin suunnitellut valikot varmistavat, että lukijasi voivat helposti selata sivustoasi. Kun lukijat viettävät vähemmän aikaa selvittääksesi sivustosi toimivuuden, he voivat viettää enemmän aikaa lukea ja kiinnostaa sisältöäsi.

Aloitaksesi sinun on ensin päätettävä teeman valikkoasetusten vai WordPressin oletusasetusten välillä. Useimmat teemat tarjoavat mukautettuja valikkotoimintoja. WordPress-asetukset ovat kuitenkin yhtä tehokkaita, joten valinta tässä on etusija.

Riippumatta siitä, mitä valikkojärjestelmää päätät käyttää, pidä nämä kaksi vinkkiä mielessä valikkoa rakennettaessa:

 1. Käytä selviä nimiä. Navigoinnissa on parasta pidättäytyä luovuudesta ja pitää kiinni ilmeisistä termeistä (kuten KotiOttaa yhteyttä, ja blogi). Tämä tekee navigoinnista yksinkertaisempaa, ja lukijoitasi ei jää arvaamaan.
 2. Ylläpidä johdonmukaista mallia. Se auttaa käyttämään samaa navigointimallia sivulta toiselle, yllätyksien välttämiseksi. Tämä tarkoittaa myös valikoiden sijoittamista samalla tavalla koko verkkosivustollesi.

Valikoita luotaessa on fiksu pitää ne mahdollisimman yksinkertaisina. Haluat uusien kävijöiden löytävän tiensä heti. Paras tapa tehdä tämä käyttämällä kokeiltuja ja totta menetelmiä, kuten yllä kuvattuja strategioita.

3. Tarjoa aiheeseen liittyviä viestejä ja sisältöä

WPExplorer -ohjelmaan liittyvät viestit

Voit lisätä aiheeseen liittyviä viestejä sivustoosi kannustaaksesi jatkamaan lukemista, kuten tämä esimerkki täällä WPExplorerissa

Blogisi kasvaessa sinulla on enemmän sisältöä jaettavaksi lukijoillesi. Ilmeisistä syistä: mitä enemmän sisältöä tarjoat, sitä enemmän aikaa lukijat voivat käyttää blogiisi. Laajat arkistot voivat myös rakentaa auktoriteettia, mikä todistaa tietämyksestäsi ja kokemuksellesi kapealla.

Voit rohkaista lukijoita kokemaan kaiken tämän sisällön tarjoamalla heille aiheeseen liittyvät viestit kiinnostuksen herättämiseksi. Tietenkin, ensin haluat olla varma, että mainostamasi sisältö on arvokasta ja korkealaatuista. Jos sinulla on osa-pariviestejä, on parasta päivittää ne ennen tarjoamista lukijoille.

Kun olet valmis sisällyttämään aiheeseen liittyviä viestejä blogiisi, tässä on kaksi vinkkiä prosessin tekemiseksi mahdollisimman helpoksi:

 1. Lisää linkit liittyvään sisältöön kaikissa uusissa viesteissä. Sisäinen linkitys on valtava SEO: lle. Voit tehdä tämän luomalla luonnolliset yhteydet aiheiden välillä kirjoittaessasi.
 2. Käytä siihen liittyvää viestilaajennusta tai widgettiä. Plugins, kuten Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP) ja jetpack voit näyttää samanlaisen sisällön blogi-viestiesi ja verkkosivujen lopussa (mutta monet palkkioaiheiset teemat, kuten Total, sisältävät sisäänrakennetut aiheeseen liittyvät vaihtoehdot, joten lisättyjä laajennuksia ei tarvita).

Tämän strategian päätavoite on pitää lukijat blogissasi mahdollisimman pitkään. Liittyvien viestien ja sisällön tarjoaminen pitää lukijat kiinni ja tarjoaa heille enemmän arvoa. Tämä on helppo tapa lisätä verkkosivustollesi vietettyä aikaa ja vastata samalla lukijoiden tarpeisiin.


Bloggaajana haluat pitää lukijasi tyytyväisinä ja kiinnostuneina. Huonosti järjestetty sivusto voi kuitenkin kiinnittää huomiota näihin tavoitteisiin ja johtaa lukumäärän vähenemiseen. Onneksi on mahdollista rakentaa blogiisi helposti tavalla, joka parantaa lukijoiden kokemusta.

Tässä viestissä on hahmoteltu kolme tekniikkaa, joiden avulla voit järjestää sisältöäsi ja pitää lukijat liimana blogiisi. Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka voit järjestää blogisi sisällön parhaiten pitääksesi lukijat iloisina? Tai lisää vinkkejä mainosluetteloomme lisäämiseen? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map