Kuinka jakaa WordPress-viestejä automaattisesti puskurin kanssa

Jaa WordPress-viestit automaattisesti puskurin kanssa

Miljardien aktiivisten käyttäjien harjoittaessa eri alustoja, sosiaalisesta mediasta on tullut selvä valinta yrityksille ja aloittelijoille, jotka haluavat parantaa online-liiketoimintaa.


Vaikka sosiaalinen media helpottaa brändisi, tuotteiden, palveluiden tai tietojen saamista elinkelpoisen yleisön edessä, viime kädessä sinun on päättää, miten päätät hyödyntää käytettävissä olevien sovellusten etuja. Yksi tehokkaimmista ja luotettavimmista sosiaalisen median sovelluksista on puskuri. Tutustu kaikkiin, mitä sinun on tiedettävä puskurin käyttämisestä sosiaalisen median hallintaan, kuinka se toimii tehokkaana sosiaalisen median tehostajana ja kuinka integroida se WordPressiin.

Miksi puskuri?

Puskuri on tehokas sosiaalisen median jakamissovellus. Se täydentää kykyäsi osallistua reaaliaikaisesti sosiaaliseen mediaan pommittamatta seuraajiasi päivityksillä kerralla! Olemme aiemmin puhuneet blogisi postitusaikataulusta, ja puskuri on lähinnä postitusaikataulua sosiaaliselle medialle..

Jos et halua tulvata seuraajiasi samanaikaisilla viesteillä Twitterissä, Facebookissa, Linkedinissä tai muilla sosiaalisen median sivuilla, Buffer-sovellus on täydellinen järjestelmä, joka auttaa sinua. Sen avulla voit helposti ajoittaa ja lisätä kirjanmerkkeihin Facebook-päivitykset, valmistella Pinterest-nastat hyvissä ajoin, ajoittaa tweettejä mistä tahansa maailman tietokoneesta (jos sinulla on toimiva Internet-yhteys) ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain asettaa päivitykset ja lisätä ne puskuriin. Sovellus tekee loput.

Paitsi, että sisältöäsi päivitetään ajoissa, se myös pitää asiakkaasi kiinnostuneina käyttöjärjestelmästäsi koko päivän. Puskuritilastojen avulla voit lisäksi nähdä niiden ihmisten määrän, jotka ovat napsauttaneet sisältöäsi, mitkä viestit jaettiin uudelleen jne..

Puskurin asettaminen

Oletko valmis aloittamaan puskurin käytön? Se on yhtä helppoa kuin 1, 2,3. Näytämme sinulle askel askeleelta, kuinka pääset alkuun tämän mahtava sosiaalisen median ajoitussovelluksen avulla.

1. Luo puskuritili

Tilaa puskuri

Ensimmäinen liittyminen puskuritilille käyttämällä Facebook-, Twitter-, Linkedin-tilejä tai Buffer-vaihtoehdon avulla voit kirjautua sähköpostiisi.

Puskurin sosiaalisen median käyttöoikeudet

Seuraavaksi sinua kehotetaan linkittämään sinut sosiaalisiin verkostoihin. Voit valita seuraavista: Twitter-tili, Facebook-sivu tai profiili tai ryhmä, LinkedIn-profiili tai -sivu, Google+ -sivu, Pinterest ja Instagram. Yhdistämästäsi verkosta riippuen puskuri pyytää lupaa käyttää tiettyjä sosiaalisen median tiliisi liittyviä näkökohtia – tämä on välttämätöntä, jotta ajoitat ja postitat sisältöä puskurin kautta.

Puskurin aikataulutusvaihtoehdot

Kun olet määrittänyt sosiaalitilisi puskurin asetukset, kysytään, haluatko asettaa postitusajat manuaalisesti vai haluatko, että puskuri laskee ne sinulle.

Puskurin optimoitu postiaikataulu

Jos valitset antaa Puskurin tehdä ajoituksen puolestasi (jota suosittelemme), lisää vain haluamasi päivämäärä viestejä päivässä. Se laskee milloin sinun pitäisi lähettää postitus korkeimman liikenneajan perusteella. Tämän jälkeen tilisi määrittäminen on valmis!

2. Sosiaalisen median viestien ajoittaminen puskurilla

Puskurin sosiaalisen median postitusaikataulu

Seuraava vaihe on aloittaa viestien ja päivitysten ajoittaminen sosiaalisen median tileillesi. Kirjaudu puskuriin. Sisältö-välilehdessä voit lisätä haluamasi viestit, artikkelit, lainaukset tai vinkkejä (jopa kuvia ja videoita). Jos olet käyttänyt puskuria optimaalisen postitusaikataulun luomiseen, napsauta vain Lisää jonoon -painiketta, niin olet lähettämässä kaikki asetukset lähetettäväksi seuraavana käytettävissä olevana postitusaikana. Voit myös valita ”Jaa nyt” tai ”Aikataulun postitus” asettaaksesi mukautetun manuaalisen lähettämisajan.

Puskurin postijono

Kun viestit ja päivitykset ovat ajoitettuja, ne menevät automaattisesti sosiaalisen median tileillesi ennalta määrätyin kellonaikoina. Joten voit viettää loput päiväsi keskittymällä yritykseesi eikä sosiaalisen median tiliisi.

3. Integroi WordPress puskurin kanssa entistä helpommaksi jakamiseksi

WordPress puskurivapaalle laajennukselle

Puskuri on itsessään loistava työkalu, mutta yhdistettynä WordPressiin se on varma tapa lisätä liikennettäsi ja lukijasi sitoutumista sosiaaliseen mediaan. Puskurin lisäämiseksi WordPress-sivustoosi suosittelemme lisäosan, kuten WordPress puskuriin. Koska se on WordPress.org-laajennusten arkistossa, voit asentaa sen suoraan kojelautaan kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.

WordPress puskurin todennukseen

Asennuksen ja aktivoinnin jälkeen sinun on luotava käyttöoikeus puskuriin, jotta laajennus voi käyttää sitä. Voit tehdä tämän mennä Puskurin sovellussivu ja rekisteröidä verkkosivustosi käyttämällä takaisinsoitto-URL-osoitetta, joka annettiin laajennuksen asetussivulla (katso yllä).

Puskurin käyttöoikeustunnus

Kun olet rekisteröinyt verkkosivustosi, kopioi Access Token ja liitä se laajennuksen asetussivulle. Nyt voit aloittaa sisällön jakamisen asetusten määrittämisen!

Aikataulu WordPress-viestin ja -sivun jakaminen

WordPress puskuriin sisältää vaihtoehtoja, joilla voit ajoittaa viestit ja jaettavat sivut, kun ne julkaistaan ​​ja päivitetään. Valitse valintaruutu (tai molemmat) ja muokkaa sitten uutta viestimuotoa laajennuksen tunnisteilla, mukaan lukien blogisi nimi, viestin tai sivun otsikko, ote, viestiluokka, julkaisupäivä, URL ja kirjoittaja. Valitse sitten valintaruutu, johon puskuriliittyneet sosiaalitilit haluat jakaa sisältösi automaattisesti.

Tallenna sitten vain asetukset. Nyt kun luot sisältöä sivustollesi, se jaetaan automaattisesti kaikille seuraajille puskurin kautta! Tuolla on ammattilainen saatavilla oleva versio, joka sisältää ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden automaattiseen PIN-koodin lisäämiseen Pinterestiin, räätälöityjä tunnisteita sisällön jakamiseen, esiteltyjen kuvien tuki, yksittäiset viesti-asetukset jne. Joten jos haluat lisää vaihtoehtoja, voit päivittää painikkeen napsautuksella.

Vinkkejä WordPress-puskurin hyödyntämiseksi irti

Sen lisäksi, että puskuria käytetään WordPress-sivustosi mainostamiseen, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit optimoida jaettavan sisällön saadaksesi ehdottomasti parhaat tulokset:

1) Hyvän sosiaalisen markkinoinnin ensimmäinen sääntö on olla totta asiakkaiden kanssa. Yritä olla ajoittamatta liian monta viestiä päivässä – automaatio on hyvä, mutta liian paljon tekee tilistäsi vähemmän inhimillisiä ja enemmän, hyvin, automatisoituja.

2) Luo oma sisältö lähteeksi puskurin kautta. Jos kuraat sisältöä muista lähteistä, muista luoda oma räätälöity ote, jonka kanssa jaat sen, jotta se pysyy tuoreena lukijoillesi.

3) Yritä välttää usein lähettämistä Facebookiin. He rankaisevat kohteita, jotka on jaettu kolmannen osapuolen sovelluksilla tai palveluilla, joten sisältösi ei välttämättä tavoita asiakkaitasi (älä ole huolissasi – kaikissa muissa sosiaalisen median tileissä, jotka puskurin tukemat eivät ole ongelmia automaattisen jakamisen kanssa).

4) Ole sosiaalinen verkossa lukijoiden kanssa. Uudelleen twiitti ja vastaa kommentteihin. Se lisää lukijasi sitoutumista ja uusien kommenttien saaminen verkkosivustollesi luo uutta sisältöä, joka on hyvä SEO: lle.

5) Monet ihmiset käyttävät puskuria, joten miksi et lisää Lisää puskuriin -painike verkkosivustosi yläosassa. Näin seuraajat voivat lisätä jaetun sisällön puskuritiliinsä.

6) Hyödynnä puskuri Optimaalinen aikataulu vaihtoehto. Tämä varmistaa, että osakkeesi saavuttavat eniten seuraajia.

7) Käytä Puskuriselaimen laajennus tehdä päivitysten ja kuratoidun sisällön jakamisesta entistä helpompaa. Tällä voit myös lyhentää URL-osoitetta, lisätä valokuvia ja paljon muuta.

Käärimistä

On myös muita sosiaalisen median aikataulutusvaihtoehtoja, mutta puskuri menee ylivoimaisesti kaikkiin helposti ja tehokkaasti. Helppokäyttöisten ominaisuuksien, kuten mukautetun ajoituksen, monen tilin hallinnan ja seurannan puskuri on kätevin tapa päivittää sisältöä säännöllisesti käyttäjillesi. Jos sinulla on kysymyksiä puskurista, kysy rohkeasti. Ja jos käytät jo puskuria, me mielellään jaamme kokemuksenne alla oleviin kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map