Kuinka ja miksi lisätä ääretön vieritä WordPress-blogiisi

Kuinka lisätä ääretöntä selaa WordPress-blogiisi

Ääretön vierittäminen on tehokas tapa pitää kävijät kiinnostuneina ja aktiivisina WordPress-verkkosivustollasi. Ääretön vieritys antaa yleisölle nopean ja helpon pääsyn rajoittamattomaan määrään tietoa. Tämä luo positiivisen käyttökokemuksen ja voi auttaa pidentämään aikaa, jonka he viettävät sisältösi lukemiseen ja sivustosi tutkimiseen. Äärettömän vierityksen etujen lisäksi voi kuitenkin olla myös joitain ongelmia.


Tämän artikkelin avulla voit ymmärtää äärettömän vierityksen edut ja haitat ja auttaa sinua päättämään, kannattaako käyttää sitä WordPress-verkkosivustollasi. Keskustelemme sitten siitä, kuinka se määritetään Jetpack-moduulin, Infinite Scroll avulla.

Mikä on ääretön vieritys?

Ääretön vieritys tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että käyttäjä voi vierittää toistaiseksi. Sen sijaan, että lukija saavuttaa verkkosivun alareunan ja napsauttaa uutta, loputon vieritys mahdollistaa seuraavan tietosarjan vain jatkamisen. Tämä tarkoittaa sitä, että kävijöiden ei tarvitse koskaan odottaa uuden sivun lataamista, vaan sisältö virtaa jatkuvasti jatkuvasti alaspäin vieritettäessä. Tämä voi sisältää seuraavan postituksen blogissasi tai lisää kohteita galleriastasi.

Vaikka se voi olla erittäin tehokas, ääretön vieritys ei ole kaikille. Ennen vaihtamista kannattaa ensin pohtia yleisöäsi ja käyttämäsi sivustotyyppiä nähdäksesi, ovatko molemmat yhteensopivia.

Kuka käyttää tällä hetkellä ääretöntä vieritystä?

pinterest

Äärettömän vierityksen suuret kannattajat ovat ehdottomasti sosiaalisen median sivustoja. Instagram, Pinterest, Facebook ja Twitter käyttävät syötteissään ääretöntä vieritystä. Tämä tarkoittaa, että suurin osa online-väestöstä on käyttänyt rajatonta vieritystä jossain vaiheessa.

BuzzFeed

Ääretöntä vieritystä ei kuitenkaan ole rajoitettu sosiaaliseen mediaan. BuzzFeed ja Mashable ovat myös onnistuneesti integroineet äärettömän vierityksen, joten tämä ei ole ominaisuus, jonka tulisi rajoittua vain tweetteihin ja nastaihin. Jos sinulla on raskas sisältösivusto tai blogi, jota päivitetään jatkuvasti uusilla tiedoilla, joita yleisösi voi selata, niin ääretön vierittäminen saattaa olla juuri sitä, mitä sivustosi tarvitsee.

Äärettömän vierityksen edut

Äärettömän vierityksen käytöllä on lukuisia etuja. Ääretön vieritys antaa kävijöille nopean ja helpon pääsyn sivustosi tietoihin. Sitä on erittäin helppo käyttää ja sillä on addiktoiva laatu, joka vetää lukijoita sisään ja rohkaisee heitä sitoutumaan sisältöön.

Lisää sivustolla käytetyn vierailijan aikaa

Yksi äärettömän vierityksen tärkeimmistä eduista on, että se pitää ihmiset sivustossasi pidempään. Koska sinulla ei ole valintaa ladatako toinen tai kolmas sivu, katsojat vain vierittävät. Ja kuten tiedämme, mitä pidempi kävijä pysyy sivustollasi, sitä todennäköisemmin he muuttavat tavoitteitasi vastaan, olipa kyse sitten sähköpostiosoitteen kirjoittamisesta tai tuotteen ostamisesta.

Parantaa käyttökokemusta

Äärettömän vierityksen käyttäminen parantaa huomattavasti sivustosi käyttäjien kokemusta. Kun uutta tietoa ladataan joka kerta kun lukija ryhtyy sivun alaosaan, sisältö näkyy nopeasti ja sujuvasti. Tämän seurauksena yleisön ei tarvitse tehdä päätöksiä, napsauttaa mitään painikkeita tai odottaa sivun lataamista. Tämä pitää vierailijat sivustossasi pidempään ja auttaa lisäämään palaavien kävijöiden määrää.

Mobiiliystävällinen

Ääretön vieritys on myös erityisen mobiiliystävällinen. Koska minuuttipainikkeita ei tarvitse painaa, käyttäjät voivat selata kosketusnäytöllään häiritsemättä. Nopea käyttö ja helppokäyttöisyys houkuttelevat enemmistöä, rohkaisevat kävijöitä säännöllisesti käymään sivustossasi.

Milloin ei pitäisi käyttää ääretöntä vieritystä?

Ääretön vieritys ei sovellu kaikille ja jokaiselle verkkosivustolle. Joten kun ei pitäisi käyttää ääretöntä vieritystä?

Tuleeko yleisöllesi siitä?

Verkkossa mainittuihin äärettömiin vierityksiin liittyy joitain ongelmia, mutta ne voivat usein olla hieman vanhentuneita. Yleisiä valituksia äärettömästä vierityksestä ovat; katsojat häiriintyvät, pelkkä tietomäärä ääretöntä vieritystä näyttää ylivoimaisista kävijöistä tai lukijat eivät pysty siirtämään sisältöä uudelleen ohitettuaan sen.

Vaikka nämä ovat saattaneet alun perin olla aitoja valituksia, koska ääretöntä vieritystä käytetään nyt niin laajasti koko sosiaalisessa mediassa, suuri yleisö on totuttu siihen. Joten älä anna näiden kritiikkien viedä sinua esittelemään ja testaamaan ääretöntä vieritystä sivustossasi.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, että ääretön vieritys on henkilökohtainen valinta. Jotkut vierailijat saattavat mieluummin sivuuttaa sisällön lataamista sivulle kerrallaan. Kokeile saada tunne yleisöllesi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka he reagoivat ääretömään vieritykseen.

Jos et ole varma, kokeile reaktion mittaamista kokeilemalla sivustosi ääretöntä vieritystä. Seuraa analytiikkaasi tarkasti tarkistaaksesi sivustolla vietetyn ajan, poistumisprosentit, palautetut kävijämäärät ja tulokset. Tämä auttaa sinua selvittämään, onko ääretön vieritys suosittu kävijöiden keskuudessa, ja kuinka se vaikuttaa sivustosi suorituskykyyn.

Onko sivustosi siihen sopiva?

Mahdollisempi syy olla käyttämättä ääretöntä vieritystä on linkitetty käyttämääsi sivustotyyppiin. Kaikilla verkkosivustoilla ei ole rajoittamatonta vieritystä. Jos verkkosivustollasi on tietty tavoite, joka perustuu siihen, että yleisö suorittaa tietyn tehtävän, voi olla, että ääretön vieritys ei ole sinulle. Ääretön vieritys voi häiritä yleisöäsi, mikä voi estää heitä suorittamasta käsillä olevaa tehtävää. Viime kädessä tämä voi estää sivustosi muuttumisen tavoitteisiinsa nähden.

Verkkokauppasivustot ovat osoittautuneet, etteivät ne sovi hyvin äärettömään vieritykseen. On havaittu, että vaikka ihmisillä on taipumus nähdä enemmän tuotteita verkkokaupassa, jossa on ääretön vieritys, he yleensä napsauttavat vähemmän. Tämä voi vaikuttaa myyntiin ja asiakastyytyväisyyteen sivustoosi, mikä johtaa voiton puutteeseen ja pienempään palauttavien asiakkaiden määrään.

On myös tärkeää muistaa, että ääretön vieritys toimii parhaiten sivustoissa, jotka sisältävät suuren määrän säännöllisesti julkaistavaa sisältöä. Jos sivustosi ei ole raskas sisältöä, ääretön vierittäminen voi olla tarpeeton.

Jetpack Infinite Scroll WordPress -laajennus

Jos olet päättänyt kokeilla ääretöntä vieritystä, seuraava askel on sen asettaminen. jetpack, kirjoittanut WordPress.com-tiimi tarjoaa sarjan ilmaisia ​​laajennuksia tai moduuleja sellaisina kuin ne tunnetaan. Näiden joukossa on Loputon selaus moduuli. Tämän liitännäisen avulla voit ottaa käyttöön ääretön vierittämisen WordPress-verkkosivustollasi, joten seuraavat viestit näkyvät automaattisesti, kun lukija lähenee sivun alaosaa..

Jetpackin äärettömän vierityksen asettaminen

Tämä laajennus on erittäin nopea ja helppo asentaa. Asenna ensin Jetpack verkkosivustollesi.

jetpack

Valitse sitten Jetpack-asetukset -kohdassa Ulkonäkö.

Ulkomuoto

Vieritä alaspäin löytääksesi Ääretön vieritys ja kytke se sitten päälle aktivoidaksesi.

Jetpack Infinite Scroll

Tärkeintä muistaa, kun määrität tämän laajennuksen, on, että se toimii vain teemoissa, joilla on ääretön vieritystuki. Viimeisimmissä teemoissa tämä tuki on jo sisäänrakennettu, mutta jos teema ei ole huolissasi. Rajaton vieritystukisivu tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet kuinka lisätä ääretön vieritystuki teemaasi.

Kun olet aktivoinut moduulin, ääretön vieritys alkaa automaattisesti työskennellä sivustollasi. Seitsemän uutta viestiä näkyy jokaisessa uudessa kuormassa vierailijan vierittäessä. Jokaista lataa voidaan sitten tarkastella Google Analyticsissa uudena sivunäkymänä. Tämän avulla voit seurata analytiikkaasi.

Äärettömän vierityksen toimintojen mukauttaminen

CSS: ää voidaan käyttää myös tarvittaessa Infinite Scroll -toimintojen muuttamiseen. Ohjeet miten tehdä, ovat jälleen Infinite Scroll -tukisivulta.

Joten mitä sinun tulisi harkita mukauttamista?

Alatunnisteen muuttaminen

Äärimmäisen vierittämisen kritiikki on, että koska lukijat eivät koskaan pääse sivun loppuun, he eivät koskaan pääse alatunnisteeseen. Jetpackin äärettömässä vierityksessä on kiinteä alatunniste, joka liukuu sisään kun vierität sivua alas.

Tavallinen alatunniste ei kuitenkaan välttämättä sovi sivustosi suunnitteluun. Tämän alatunnisteen ulkonäköä voidaan muuttaa tai voit jättää alatunnisteen lisäämättä ollenkaan sivustosi tarpeista riippuen..

Lisää Lataa lisää viestejä -painike

Ääretön vieritys tarjoaa mahdollisuuden lisätä Lataa lisää viestejä -painike. Tämän avulla yleisö voi päättää, jatketaanko vierittämistä, mikä voi olla hyvä väline loputtoman vierityksen ja sivun lataamisen välillä kerrallaan. Jos et ole varma siitä, kuinka kävijät reagoivat äärettömään vieritykseen, tämä voi olla hyvä vaihtoehto sivustollesi.

Lopulliset ajatukset

Ääretön vierittäminen on loistava tapa houkutella kävijöitä, tarjota heille vaikuttava käyttökokemus ja auttaa lisäämään sivustossa viettämäänsä aikaa.

Jetpackin avulla ääretön vieritys WordPress-verkkosivustolla on nopeaa ja helppoa, mutta silti erittäin tehokasta. Asennuksen ja käytön jälkeen Jetpackin sivustotilastot auttavat sinua seuraamaan analytiikkaasi ja seuraamaan, vaikuttaako ääretön vieritys positiivisesti sivustosi suorituskykyyn..

Mitä mieltä olet äärettömästä vierityksestä? Aiotko lisätä ääretöntä vieritystä WordPress-verkkosivustoosi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map