Kuinka hyväksyä Bitcoin-maksut WordPressillä

Kuinka hyväksyä Bitcoin-maksut WordPressillä

Koska kryptovaluutat ovat yhä suositumpia, ajatusta hyväksyä Bitcoin (ja muut digitaaliset valuutat) WordPress-verkkosivustollasi maksutapana on jotain, jota kannattaa harkita. Mutta miten pääset alkuun kryptovaluutan kanssa? Ja miten käsittelet Bitcoin-maksuja WordPressin avulla?


Tässä artikkelissa keskustelemme mitä Bitcoin on, ja harkitse tämän digitaalisen valuutan ja muiden altcoinien hyväksymisen etuja sivustollasi. Katsomme sitten, mitä työkaluja sinun tulee aloittaa Bitcoinin vastaanottaminen maksuna, mukaan lukien Bitcoin-lompakot, digitaaliset maksuprosessoripalvelut ja cryptocurrency WordPress -laajennukset (jos olet teemamarkkinoilla, tarkista parhaiden kryptovaluutta-WordPress-teemiemme rivdup ).

Lukemisen loppuun mennessä tiedät kuinka asettaa Bitcoin-maksujen vastaanottaminen WordPressillä. Ja sinulla on hyvä ymmärrys käytettävissä olevista palveluista ja laajennuksista, jotka auttavat sinua tekemään niin.

Johdanto Bitcoiniin

Hyväksy Bitcoin-maksut WordPressillä

Viimeaikaisen lehdistön huomion vuoksi on kyseenalaista, ettet ole kuullut tästä suositusta kryptovaluutasta. Bitcoin on hajautettu digitaalinen valuutta, joka toimii ilman keskuspankkia tai yksittäistä pääkäyttäjää. Sen on alun perin luonut henkilö tai ihmisryhmä vuonna 2009 ja julkaissut nimellä Satoshi Nakamato.

Bitcoinin arvo on noussut nopeasti viime vuosina ja se on nyt tunnetuin salaustekijä. Itse asiassa niitä on yli 1000 kryptovaluuttaa tällä hetkellä liikkeessä. Muita suosittuja kryptovaluuttoja ovat…

 • Ethereum
 • litecoin
 • Zcash
 • väre
 • kojelauta

Kaivostoiminta ja suorien ostojen tekeminen Bitcoinissa ovat kaksi menetelmää, jota sijoittajat käyttävät laajasti kasvattaakseen Bitcoin-kantaansa. Maksujen vastaanottaminen verkossa Bitcoinissa on kuitenkin yleistymässä. Joten jos ylläpidät verkkokauppaa tai hyväksyt maksuja verkossa palveluista tai muista syistä, niin Bitcoinin (ja muiden kryptovaluutan) maksutapojen tarjoaminen on hyvä idea.

Mitä hyötyä on Bitcoin-maksujen vastaanottamisesta??

Bitcoin-maksujen ottamisella WordPress-verkkosivustolla on useita etuja. Katsotaanpa joitain niistä …

 • Bitcoin voidaan hyväksyä keneltä tahansa kaikkialta maailmasta. Joten et sulje pois niitä, joilla ei ole luottokortteja tai PayPal-tiliä, ostoksen tekemisestä sivustollesi.
 • Bitcoinilla on nimettömän viitta, koska maksun suorittajien ei tarvitse olla mukana henkilökohtaisissa tiedoissa. Tämä houkuttelee monia ostajia, jotka ovat epävarmoja jakamasta arkaluontoisia tietoja verkossa.
 • Bitcoin on vertaisverkkoinen digitaalinen valuutta, joten kolmannen osapuolen pankkipalvelu ei ole välttämätön tapahtuman suorittamiseksi. Tämä pitää Bitcoin-transaktiomaksut alhaisina.

Joten nyt tiedämme vähän Bitcoinista ja miksi sinun pitäisi harkita sen hyväksymistä WordPress-verkkosivustollasi. Katsotaanpa seuraavaksi mitä sinun täytyy aloittaa …

Mitä tarvitset aloittamiseen

Ennen kuin voit hyväksyä Bitcoin-maksuja WordPressillä, sinun on…

 • Luo Bitcoin-lompakko
 • Rekisteröidy digitaalisen maksunkäsittelypalvelun avulla
 • Asenna Cryptocurrency WordPress -laajennus

Katsotaanpa näitä kaikkia yksityiskohtaisesti …

1. Luo Bitcoin-lompakko

Bitcoin-lompakko

Bitcoin-lompakko on paikka, johon voit tallentaa Bitcoinejasi turvallisesti kerralla. (Tämä ei ole teknisesti oikein – Bitcoin-lompakko on oikeastaan ​​ohjelmisto, joka sisältää yksityiset Bitcoin-tiedot / avaimet).

Lompakot voidaan tallentaa työpöydällesi, laitteistoon, matkapuhelimeesi tai verkkoon. Jokaiselle alustalle on lukuisia lompakkovaihtoehtoja, joten tee tutkimustasi ennen päätöksen tekemistä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

On syytä pitää mielessä, että jotkut digitaaliset maksuprosessoripalvelut todella tarjoavat online-lompakkopalvelun (Bitpay ja CoinBase). Muut maksuväylät tallettavat vain Bitcoin-varoja vastaavana valuuttana pankkisi (Mollie), jolloin et tarvitse Bitcoin-lompakkoa ollenkaan.

2. Rekisteröidy digitaalisen maksuprosessorin palvelulla

Digitaalinen maksuprosessoripalvelu mahdollistaa Bitcoin-maksujen vastaanottamisen WordPress-verkkosivustollasi. Vaikka se ei ole ratkaiseva, se on helpoin tapa hyväksyä Bitcoin ja muut altcoinit.

Kun olet hyväksynyt Bitcoin-maksun sivustossasi, maksujen käsittelijä tallettaa Bitcoinin automaattisesti lompakkoosi. Se tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää Bitcoin-valuutta paikallisessa valuutassasi ja tallettaa se pankkitilillesi.

Tässä on vain muutama digitaalinen maksuprosessoripalvelu, joihin voit kirjautua…

Bitpay

Bitpay

Bitpay tarjoaa suositun Bitcoin-lompakon ja maksuprosessoripalvelun. Tämä ratkaisu toimii mahdollistamalla Bitcoin-maksujen lähettämisen WordPressin kanssa suoraan Bitcoin-lompakkoosi ja / tai pankkitilille valitsemassasi valuutassa..

Bitpay voi lähettää varoja pankeille yli 38 maassa ja lukuisina valuuttoina. Se on integroitu myös yli 40 verkkokauppapaikkaan ja -ratkaisuun, tukeviin, WooCommerce-, Gravity Forms-, Shopify- ja moniin muihin ratkaisuihin..

Coinbase

Coinbase

Vaihtoehto Bitpaylle on Coinbase. Tämä digitaalinen alusta ja online-lompakkopalvelu voivat käsitellä maksuja WordPress-verkkosivustoltasi Bitcoinissa, Ethereumissa ja Litecoinissa. Nämä kryptovaluutat voidaan sitten lähettää altcoin-lompakkoosi. Tai vaihtaa CoinBase paikallisessa valuutassa ja lähettää pankkitilillesi.

CoinGate

CoinGate

CoinGate on digitaalinen maksuprosessoripalvelu, joka hyväksyy yli 45 kryptovaluuttaa. Coingate WooCommerce -laajennus antaa sinun nopeasti integroida verkkokauppasi Coingaten palveluun.

Asennuksen jälkeen CoinGate toimii samalla tavalla kuin kaksi aikaisemmin mainittua maksunkäsittelyä siirtämällä varoja verkkosivustoltasi pankkitilillesi tai digitaaliseen lompakkoosi. (Vaikka CoinGate ei tarjoa omaa online-lompakkopalvelua, se suosittelee Digitaalinen lompakko Electrum).

3. Asenna WordPress-laajennus

Kun olet valinnut digitaalisen lompakon ja kirjautunut maksuprosessoripalveluun, on aika lisätä Bitcoin-maksuintegraatio WordPress-verkkosivustoosi. Saatavana on useita laajennuksia, jotka tarjoavat tämän toiminnon. Katsotaanpa muutama parhaimmasta …

Blockonomics

Blockonomian laajennus

Blockonomics antaa sinun hyväksyä Bitcoin-maksut, samoin kuin Ethereum ja Litecoin. Ja heidän kanssaan WordPress Bitcoin Payments -laajennus voit hyväksyä nämä maksutapoina WooCommerce-palvelun kautta. Mutta se ei ole edes paras osa – Blockonomics lähettää maksut lompakkoosi kuin maksuväylään. Joten saat rahasi nopeammin, turvallisemmin ja säästät jopa maksuista nostettaessa. Huomaa – tarvitset Blockonomics-tilin, mutta kauppiaille se on vain 1%: n maksu – joten se on erittäin edullinen.

TripleA

TripleA Lataa Bitcoin-maksuportti WooCommerce-palveluun

Toinen hieno vaihtoehto on TripleA Bitcoin-maksuväylä WooCommerce-palveluun. Tämän liitännäisen avulla voit hyväksyä maksut suoraan Bitcoinin kautta maksutta ja mukautettua tiliä ei tarvita. Asiakkaiden täytyy vain skannata QR-koodi maksaakseen. Mutta TripleA ei vain tee asioista helpompaa asiakkaalle – myyjänä saat hyötyä myös sähköposti-ilmoituksista, säästät rahaa, koska takaisinperintöjä ei ole, ja voit nostaa rahat paikallisessa valuutassasi (19). tällä hetkellä tuettu) käyttämällä reaaliaikaisia ​​vaihtokursseja (alhaisella 0,8% nostomaksulla).

Bitpay for WooCommerce

Bitcoin Bitpay -laajennus

Jos käytät WooCommerce-sivustoa, ja Bitpay kuulostaa sinulle oikealta maksuprosessoripalvelulta, niin Bitpay for WooCommerce plugin on hieno vaihtoehto. Aloita Bitpayn käyttäminen kirjautumalla sisään yritystilillä.

Bitpay Rekisteröidy

Asenna seuraavaksi Bitpay-laajennus WordPress-verkkosivustoosi. Seuraa sitten Bitpay-ohjeet yhdistääksesi WooCommerce-kauppa Bitpay-tiliisi. Valmistuttuaan verkkokauppasi voi vastaanottaa maksuja Bitcoinissa.

Tutustu WP eCommerce- tai Shopify-kaupan tai muiden avoimen lähdekoodin laajennusten tai integroitujen ratkaisujen yhdistämiseen tutustumalla Bitpay-dokumentaatio.

Yhteistyökumppani WooCommercelle

CoinGate saattaa sopia paremmin kuin Bitpay WooCommerce -sivustollesi, koska sen avulla voit vastaanottaa maksuja tuotteista useissa kryptovaluutoissa. Jotta voit vastaanottaa Bitcoin-maksuja WordPressillä verkkokaupassasi Coingaten kautta, sinun on asennettava CoinGate for WooCommerce kytkeä.

Coingate WooCommerce -laajennus

Seuraavaksi sinun on kirjauduttava CoinGateen napsauttamalla kotisivun yläkulmassa olevaa Luo tili -painiketta..

Coingate-rekisteri

Seuraa sitten CoinGate-ohjeet yhdistää kaksi ratkaisua. Tämä on nopea ja helppo prosessi, ja valmistuessasi voit hyväksyä Bitcoin- ja muut altcoin-maksut WooCommerce-sivustossasi.

Helppo digitaalinen lataus – Coinbase-maksuportti

Helppo digitaalinen lataus

Easy Digital Downloads on suosittu ilmainen WordPress-laajennus niille, jotka myyvät digitaalisia tuotteita WordPress-verkkosivustollaan. Coinbase-maksuportti tarjotaan premium-lisäosaksi verkkosivustoille, jotka käyttävät Easy Digital Downloads -sovellusta. Sen avulla voit hyväksyä Bitcoin-maksut sivustossasi käyttämällä maksuprosessoijana Coinbase-ohjelmaa.

Coinbase-laajennus

Aloittamiseksi sinun on ostettava Coinbase Payment Gateway Easy Digital Downloads -sivustolta. Asenna sitten se WordPress-verkkosivustoosi.

Seuraavaksi rekisteröidy Coinbaseen. Seuraa sitten Coinbase-maksuväylän asennusohjeet yhdistääksesi Coinbase-verkkosivustosi. Asennuksen jälkeen voit vastaanottaa Bitcoin-maksuja WordPressin avulla sivustosi digitaalisista tuotteista.

Digitaalinen paybox

Digitaalinen paybox

Digitaalinen Paybox on toinen palkkiolaajennus, jonka avulla voit ottaa Bitcoinin vaihtamalla digitaalisia latauksia. Tämä ratkaisu integroituu lukuisiin maksuyhdyskäytäviin, mutta käyttää Bitpayä Bitcoinin hyväksymiseen.

Helppo asentaa ja asentaa, Digital Paybox antaa asiakkaille mahdollisuuden päättää, kuinka paljon he haluaisivat maksaa digitaalisesta tuotteesta. Voit asettaa vähimmäismaksun (tai kiinteän hinnan, jos haluat), joten tämä laajennus on hyvä vaihtoehto, jos haluat vastaanottaa lahjoituksia digitaalisille latauksille. Kun maksu on suoritettu, Digital Paybox lähettää automaattisesti väliaikaisen salatun linkin ostajalle sähköpostitse, jotta hän voi vastaanottaa digitaalisen tuotteen.

Mollie-maksut Woo-kaupasta

Mollie

Mollie on maksuyhdyskäytäväratkaisu, joka on sitoutunut helpottamaan online-maksuja. Yksi heidän monista maksuvaihtoehdoista on Bitcoin. The Mollie-maksut Woo-kaupasta on yksi heidän ilmaisista lisäosista, joiden avulla voit integroida nopeasti kaikki tärkeimmät maksujärjestelmät, mukaan lukien Bitcoin, WooCommerce-sivustoosi.

Aloita rekisteröimällä Mollie ja asentamalla Mollie Payments for WooCommerce -laajennus verkkosivustollesi. Kun asiakas on maksanut Bitcoinissa, saat vastaavan summan euroina. Ja kun Mollie käsittelee kaikki Bitcoin-maksusi WordPressillä ja lähettää ne suoraan pankkiisi, et tarvitse edes Bitcoin-lompakkoa.

GoUrl – Bitcoin-maksuportti, maksetut lataukset ja jäsenyys

GoUrl

GoUrl on salausvaluuttana maksettava yhdyskäytävä. GoUrl WordPress -laajennus, GoUrl – Bitcoin-maksuportti, maksetut lataukset ja jäsenyys, antaa sinun hyväksyä Bitcoin-maksut WordPressin avulla. GoUrl ei kuitenkaan siirrä Bitcoinia käteisellä, se välittää vain maksut Bitcoin-lompakkoosi. Tämä laajennus hyväksyy myös muut kryptovaluutat WordPress-sivustossasi, mukaan lukien Litecoin, Dash, BitcoinCash ja monet muut.

GoUrl-laajennus antaa vierailijoille mahdollisuuden maksaa altcoin tuotteista, digitaalisista latauksista, sivun katseluista ja jäsenmaksuista. GoUrl tarjoaa myös joukon muita laajennuslaajennuksia, mukaan lukien GoUrl for WooCommerce ja GoUrl Bitcoin -lahjoitukset.

Viimeiset ajatukset siitä, kuinka käsitellä Bitcoin-maksuja WordPressin avulla

Kuten näette, käytettävissä on useita laajennuksia ja menetelmiä, joiden avulla voit käsitellä ja hyväksyä Bitcoin-maksuja WordPressin avulla. Valitsemiesi työkalujen tulisi riippua yksinomaan sivustostasi ja yleisösi tarpeista. Ja muista, että voit aina kokeilla muutamia erilaisia ​​ratkaisuja nähdäksesi, mikä toimii, ja varmistaa, että löydät sivustollesi parhaiten sopivan Bitcoin-ratkaisun..

Minkä Cryptocurrency-laajennuksen valitset auttaaksesi sinua hyväksymään Bitcoin-maksut WordPressillä? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map