Kuinka hyödyntää WordPress-blogiasi unelmatyön laskemiseksi

Kuinka hyödyntää WordPress-blogiasi unelmatyön laskemiseksi

Työn etsimisessä on klisee, joka sanoo: “Se ei ole sitä mitä tiedät, vaan kuka tunnet.” Vaikka tämä sanonta ei kerro koko tarinaa, ei voi kiistää sitä, että elämäsi tekemisilläsi yhteyksillä voi olla valtava vaikutus urakehityksen määrittämiseen. Verkottumisen taitojen hankkiminen voi kuitenkin vaikuttaa parhaimmillaan haasteelliselta tai jopa mahdotonta.


Jos etsit työtä tai jopa aivan uutta uraa, bloggaaminen voi olla ratkaisu nimesi ja henkilökohtaisen tuotemerkin saamiseksi ihanteellisille työnantajillesi. Jos sinulla on työllisyyteen keskittyvä blogi, erotut heti muiden työnhakijoiden joukosta. Ehkä tärkeämpää on, että blogisi voi auttaa sinua verkostoitumaan tehokkaasti omalla alalla ennen haet uutta virkaa.

Tässä viestissä opastamme sinut läpi nelivaiheisen prosessin, jolla voit käyttää blogiasi unelmatyön purkamiseen. Käsittelemme paljon alustaa, muun muassa kuinka luoda henkilökohtainen tuotemerkki ja kuinka hyödyntää blogiasi saadaksesi auktoriteettisi kentälläsi. Kun olet valmis, olet paremmassa asemassa turvaamaan unelmatyösi. Aloitetaan!

Vaihe 1: Määritä blogin tarkoitus

Blogin tehokkuuden varmistamiseksi sinun on brändättävä se asianmukaisesti. Tätä silmällä pitäen ensimmäinen askel on määritellä blogin tarkoitus.

Määritetyllä tarkoituksella sinulla on lähtökohta millaiselle sisällölle sinun täytyy luoda. Tavoitteena on antaa näkökulmasi alalle äänellä, jota työnantajat ottavat vakavasti.

Blogin tarkoituksen määrittelemisen kannalta suosittelemme, että teet pienen kotitehtävän. Aloita seuraavista kolmesta tehtävästä:

 1. Tunnista tulevaisuuden unelmatyösi. Kun tiedät erityisesti, mitä haluat tehdä unelmaurallasi, voit määrittää kohdeyleisösi.
 2. Tutkimus mahdollisille työnantajille. Työnantajien tutkiminen auttaa sinua ymmärtämään, ovatko he oikeita kohteita bloggaamiseen.
 3. Aseta henkilökohtaiset kriteerit unelmatyöllesi. Kun kriteerit ovat paikoillaan, sinulla on lähtökohta sisältöaiheille.

Kun olet valmis, sinun pitäisi tietää, miltä unelmatyösi näyttää ja mitkä työnantajat tarjoavat sitä.

Vaihe 2: Luo salkku

Aivan oma Total WordPress -teemamme on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää moniin portfolotyyppeihin.

Verkkosalkku voi toimia käyntikorttina mahdollisille työnantajille ja loistava linkki blogin sisällölle. Onneksi sellaisen luominen voi olla helpompaa kuin luulet WordPressin avulla.

Aloita valitsemalla korkealaatuinen WordPress-teema, jolla on vahva portfoliokeskeinen suunnittelu. Kun sinulla on se, sinun tulee laatia luettelo saavutuksistasi, jotka tekevät hyvistä salkkuelementeistä. Jos sinulla ei ole (tai monta) tuotetta, jota voit käyttää portfoliossasi, yritä luoda näyte tai teeskennellä projekti esitelläksesi kykysi. Varmista, että jokainen portfoliosi luettelo on sopusoinnussa hyvin työnantajien kanssa, jotka valitsit vaiheessa 1 tehdyn tutkimuksen aikana.

Voit nyt lisätä portfolioelementtejä WordPress-verkkosivustoosi. (Jos et ole vielä määrittänyt sivustoasi, nyt on aika tehdä se!) Kun olet valmis, suosittelemme, että pyydä luotettavia ystäviä ja / tai perheenjäseniä tarkistamaan portfoliosi ja antamaan sinulle rehellistä ja rakentavaa palautetta. Käytä tätä palautetta portfolion optimointiin, kunnes olet tyytyväinen siihen.

Muista, että portfoliosi ei ole koskaan valmis. Sinun tulisi päivittää sitä säännöllisesti, jotta se pysyy esillä nykyisistä kyvyistäsi ja kokemuksestasi.

Vaihe 3: Käytä blogiasi lisätäksesi valtuutesi

Portfolio ilmainen WordPress-portfolion teema

Nyt kun sinulla on salkku paikallaan, on aika kääntää keskittymäsi blogiisi. Haluat käyttää sitä osoittamaan kirjallisuuskykyysi valitsemallasi alalla, mikä lisää asemaasi mahdollisten työnantajien silmissä. Sellaisenaan jokaisen julkaiseman viestin tulisi perustua kuvaan, jota yrität rakentaa.

Voit lukemattomia ajo-ohjeita, jotka koskevat ajatuksia blogin kirjoittamiseen, mutta tässä on muutama ehdotus aloittamiseen.

 1. Mene tarkemmin ja / tai viitaa portfoliosi projekteihin. Sinun tulisi palata salkkuasi aina kun mahdollista, ja mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin blogin kautta? Käytä viestiä tarkempiin yksityiskohtiin portfolion osaan tai tarjoa vaihtoehtoinen kulma.
 2. Kirjoita mielipiteitä. Jos sinulla on jotain sanottavaa teollisuutesi tilanteesta, blogin pitäisi toimia alustana.
 3. Paljasta vahvuutesi. Epäilemättä sinulla on tarinoita positiivisista saavutuksista aiemmin (ammatillisista tai muista); Käytä blogiasi saippualla esitelläksesi aiempia kokemuksia, joihin mahdolliset työnantajat suhtautuvat suotuisasti.

Lyhyesti sanottuna minkä keskustelet, pitäisi osoittaa olevansa kokenut alasi.

Sanan saamiseksi suosittelemme vieras lähettäminen kun saat mahdollisuuden. Tämä ei vain tuo nimesi siellä teollisuudelle; Vierasviestit tarjoavat myös loistavan tilaisuuden saada linkki takaisin blogiisi.

Vaihe 4: Näytä suosittelut työstäsi

Jos joku olet työskennellyt kiitosta tekemästäsi työstä, tekee ihmeitä esitellä taitojasi ja alan viranomaisia. Paras tapa saada kiitosta on hankkia se suosittelumuodossa, jota voit käyttää blogissasi ja portfoliossasi.

Lausuntojen saaminen voi olla hankalaa. Onneksi on olemassa muutamia vinkkejä, joiden avulla saat hyvää palautetta ilman ärsyttävää. Helpoin tapa on käyttää lyhyttä kyselyä, jonka ihmiset voivat täyttää sopivana ajankohtana. Työkalut kuten Survey Apina ja nämä WordPress-kysely- ja kyselylaajennukset ovat täydellisiä keräämään palautetta käytettäväksi suosituksena työstäsi.

Kun olet vastaanottanut suosituksesi, voit lisätä ne verkkosivustollesi. Yksinkertaisin tapa on luoda sivu suosittelusi, mutta saatavilla on myös laajennuksia, jotka voivat tehdä ammattimaisempaa työtä. Onneksi olemme kirjoittaneet oppaan koko prosessista!

johtopäätös

Hyödyntämällä WordPress-blogiasi työnhakutyökaluna voit siirtää uraverkoston seuraavalle tasolle. Sen avulla voit tavoittaa toimialan muita ihmisiä ja luoda arvovaltaisen läsnäolon, johon tulevat työnantajat houkuttelevat.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka käyttää blogiasi löytääksesi unelmatyösi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map