Kuinka hyödyntää parhaiten pienyritysten blogi-viestejä

Kuinka hyödyntää parhaiten pienyritysten blogi-viestejä

Huhujen mukaan WordPress-käyttäjät julkaisevat noin 70 miljoonaa blogiviestiä kuukaudessa. Tarkoittaako tämä, että sinun tulisi liittyä heihin mahdollisimman pian ja aloittaa bloggaaminen itse?


Ehdottomasti. Itse asiassa oman blogin omistaminen voi tuoda useita etuja yrityksellesi. Pohjimmiltaan se on edullinen vaihtoehto verkkosivustolle, joka antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia jakaa oivalluksia, tavoittaa kohdeyleisösi ja muuntaa verkkosivustojen kävijät asiakkaiksi. Ja mikä parasta? Tehokkaiden sisällönhallintajärjestelmien, kuten WordPress, avulla oman blogin ylläpito on nyt helpompaa kuin koskaan (itse asiassa, miksi WordPress on täydellinen kaikille pienille yrityksille).

Huono uutinen on kuitenkin, että yksinkertaisesti blogin perustaminen ei riitä hyödyntämään sen potentiaalia. Onneksi meillä on muutamia vinkkejä, jotka voivat tehdä sinusta menestyvän bloggaajan nopeasti. Aloitetaanpa!

1. Siirry ylös

Aloita bloggaaminen

Blogin perustaminen saattaa tuntua melko suoraviivaiselta päätökseltä, etenkin kun otetaan huomioon WordPress-bloggaamisen edut. Siitä huolimatta, tähän päätökseen liittyy muutama tärkeä valinta – esimerkiksi oikean CMS: n ja lisätyökalujen tai integrointien valitseminen, joiden avulla voit hyödyntää parhaiten blogiviestisi.

Kuinka voit tehdä prosessista helpompaa? Aloita helposta, suositusta CMS: stä. Ottaen huomioon tämän 35,7% kaikista verkkosivustoista Internetissä toimii WordPressin avulla. Se on ehdottomasti yksi suosituimmista (ja pidetyistä) ratkaisuista siellä. Lisäksi voit pariuttaa sen helposti muiden suosittujen blogilaajennusten kanssa – kuten Google Analytics, sähköpostimarkkinointiohjelmisto tai SEO-työkalut.

Samanaikaisesti sinun ei pidä laiminlyödä blogin suunnittelua ja niiden visioiden laatua, jotka aiot lisätä viesteihisi. Niiden kaikkien tulee olla riittävän houkuttelevia, jotta blogistasi tulisi miellyttävä lukea. Onneksi kun olet valinnut WordPressin, voit helposti valita parhaan WordPress-teeman blogiisi ja tehdä muutamia muutoksia, jotta se muuttuisi entistä “omaksi”. Sitten ilmaiset varastossa olevat valokuvat ja online-kuvan suunnittelutyökalut auttavat, kun etsit sopivia kuvia kaikille viesteillesi.

2. Tarkista kilpailu

ahrefs SEO -työkalut ja resurssit Premium-tilaus

Kuten jo mainittiin, siellä on miljoonia blogeja. Tällaisissa olosuhteissa blogin saaminen maasta ja kävijöiden houkutteleminen ei ole helpointa – varsinkin jos et tiedä ketä vastaan. Jotain, joka voi ehdottomasti auttaa, on viettää aikaa tutkia kilpailijoitasi perusteellisesti. Monet heistä saattavat olla kokeneita bloggaajia, mutta sen ei välttämättä tarvitse olla huono asia. Sinun pitäisi ajatella sitä mahdollisuutena oppia heidän virheistään. Kuinka voit hyödyntää tätä mahdollisuutta parhaalla mahdollisella tavalla?

Aluksi yritä tunnistaa parhaiten toimivat blogit. Sitten etsiä malleja – mitkä blogiviestit näyttävät olevan menestyneimpiä? Miksi? Onko jotain mahdollista lisätä aiheisiin, jotka houkuttelevat eniten lukijoita? Ideana on löytää oma markkinarako ja tietty kulma, joka erottaa blogin kilpailusta.

Älä huolestu, jos kamppailet kilpailijoiden analysoinnilla tai jos vie paljon aikaa viettää läpi kaikki siellä olevat blogit. Jos näin on: yritä vain kokeilla työkaluja, kuten SEMrush tai Ahrefs. Vähintään mitä he voivat tehdä sinulle, on tarjota sinulle joukko osuvia avainsanoja, jotka ohjaavat liikennettä kilpailijoihisi, ja erityisiä sivuja, jotka ovat heille korkealla tasolla.

3. Sijoita aikaa omiin blogiisi

Parhaat WordPress-laajennukset blogisivujesi parantamiseksi

Tämän pitäisi sanoa itsestään selvästi, mutta et todellakaan saa enempää hyötyä blogiviestistäsi, jos niiden laatu on ensinnäkin heikko. On ainakin muutamia asioita, joista sinun on pidettävä huolta blogoidessasi – ja kilpailun seuraaminen on vasta alkua.

Ensinnäkin: avainsanojen optimointi. Onneksi yllä mainitut työkalut voivat myös auttaa sinua löytämään lauseita, joita potentiaaliset asiakkaat saattavat etsiä, ja jotka ovat myös blogiisi suhteellisen helppoja. Sitten on aika kirjoittaa pala, jonka potentiaaliset asiakkaat ovat valmiita lukemaan ja toivottavasti jakamaan.

Toiseksi, kun kyse on pienistä ja keskisuurista yrityksistä, se ei koskaan satuta saamaan kattavuutta sosiaalisessa mediassa, samoin kuin teollisuuteen liittyvissä sivustoissa ja blogeissa. Jotta voit tehdä niin, sinun on jatkuvasti julkaistava harkittuja ja syvällisiä resursseja ja investoitava sosiaalisen median markkinointiin. Mielenkiintoista on, että blogin viestit jakavat myös paljon todennäköisemmin sosiaalisessa mediassa sähköpostisi tilaajat – joten älä unohda luoda sähköpostiluetteloa. Ajattele itseäsi alan asiantuntijana, joka on vielä löytämättä!

Itse asiassa bloggaaminen on loistava tapa jakaa tietosi asiakkaidesi kanssa ja vahvistaa viranomaisesi alan johtajana. Monet yritykset yrittävät saavuttaa tarkalleen tämän, mutta kaikki eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota blogin kirjoituksiin voidakseen tehdä niin. Varmista, että ajattelet kaikkia kappaleitasi (ja jos mahdollista) toisen lausunnon – tämä auttaa itse asiassa eristymään muista pitkällä tähtäimellä..

4. Pysy johdonmukaisena

Kuinka ajoittaa WordPress-viestit joukkoon

Ei hätää – johdonmukaisuus ei tarkoita sisällön julkaisemista päivittäin. Laatu on tässä edelleen tärkeämpää kuin määrä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että säännöllinen lähettäminen on myös tärkeää. Älä vain “laita kaikki munasi yhteen koriin” julkaisemalla muutamia blogin viestejä viikossa ja pysymällä sitten täysin hiljaa kuukausia.

Pohjimmiltaan: mitä enemmän julkaiset – sitä enemmän mahdollisuuksia on tavoittaa kohdeyleisösi ja hyödyntää blogiiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka julkaisemisen tiheydellä ei ole yhtäkään menestysreseptia, on todellakin syytä pysyä johdonmukaisena. Itse asiassa, 44% bloggaajista mieluummin uusien viestien julkaiseminen ”vain” 3–6 kertaa kuukaudessa, mutta silti säännöllisesti.

Johdonmukaisuus pysyy myös sisällön mainospyrkimyksissäsi. Varsinkin jo alussa voi olla todella vaikeaa houkutella lukijoita lainkaan. Yritä laittaa budjetti sivuun blogin viestien mainostamiseen. Jos ne todella ovat korkealaatuisia (kuten jo keskustelimme), heidän pitäisi alkaa tuottaa orgaanisia osakkeita, tykkäyksiä ja sähköpostitilauksia omillaan pian..

Jälleen kerran: älä lepää vain laakereillasi. Jatka sisällön kirjoittamista, parantamista ja mainostamista jokaisella blogikirjoituksella. Ja jos tarvitset apua tiellä pysymisessä, harkitse toimituskalenterin käyttöä blogin suunnittelussa ja järjestämisessä.

5. Ole etsimässä linkkejä ja vierasviestejä

WordPress-vieraiden lähettäminen

Sisällön markkinointi ei koske vain sosiaalisen median mainoksia ja sähköpostimarkkinointia – voit rakentaa helposti auktoriteettia ja ohjata liikennettä blogiisi asianmukaisten linkkien ja vierasviestien avulla. Ja monissa tapauksissa sinun ei tarvitse edes kuluttaa rahaa siihen. Mikä ei pidä siitä?

On tärkeätä olla nirso linkittävien sivujen, ankkuritekstin ja vierasviestien mahdollisuuksista. Jos sisältö todella tuo lisäarvoa arvostettuun lähteeseen, se voi helposti lähettää liikennettä (ja potentiaalisia asiakkaita) tiesi. Päinvastoin – kirjoittaessasi kyseenalaisille sivuille et todennäköisesti luota luottamusta kohdeyleisösi keskuudessa. Jälleen kerran: muista, että kun kyse on bloggaamisesta, kyse on kaikesta laatu.

6. Ota yhteyttä blogi-vierailijoihisi

Paranna sitoutumista ja estä menetettyjä johtoja WordPress Exit-ponnahdusikkunoiden avulla

Toivottavasti olet jo luonut korkealaatuisia, ehkä jopa ajatuksia herättäviä blogisi, jotka liittyvät yritykseesi, ja houkutellut huomattavan määrän kävijöitä tämän lisäksi. Entä jos he todella haluaisivat kysyä sinulta kysymystä sisällöstäsi?

Kyllä, sinulla on oikein – oivalliset blogiviestit kykenevät ehdottomasti käynnistämään keskustelun potentiaalisten asiakkaidesi kanssa. Jotta tämä tapahtuisi, varmista, että sinulla on yhteysosa (yksi näistä yhteydenottolomakkeiden laajennuksista) näkyvissä blogissasi ja jätä tilaa kommentteille..

Parempi vielä, voit myös ottaa käyttöön laajennuksia sitoutumisen kannustamiseksi. Lisäämällä kommentti tilauksen (kuten Tilaa kommentit uudelleen), ponnahdusikkunoita tai jopa live-chat-laajennusta (kuten LiveAgent) blogissasi voit olla todellinen keskustelu lukijoiden kanssa.

Aloita enimmäismäärä blogiisi

Etkö vieläkään ole varma, tarvitseeko yrityksesi blogi? Kysy itseltäsi nämä muutamat kysymykset:

 • Onko minulla tarpeeksi aikaa luoda jatkuvasti syvällistä sisältöä?
 • Voinko tavoittaa asiakkaani tällä tavalla?
 • Pystynkö käyttämään kaiken hyödyn blogini viesteistä?

Jos vastaus kaikkiin yllä esitettyihin kysymyksiin on ”Kyllä, tietysti!”, Onnistut todennäköisesti ja saat kaiken hyödyn irti blogistasi. Kun olet siinä – pidä kaikki vinkkimme mielessä ja älä pelkää kokeilla erilaisia ​​työkaluja ja taktiikoita. Tärkeintä on nähdä, mikä toimii parhaiten yrityksellesi, ja jatkaa juuri sen tekemistä. Aluksi saattaa olla kyse kokeiluista ja virheistä, mutta tulokset voivat yllättää sinut pitkällä tähtäimellä.

Muista: kilpailu ei koskaan nuku! Koska pelkästään WordPress-käyttäjät julkaisevat säännöllisesti blogi-viestejä, joku saattaa jo taistella asiakkaidesi puolesta. Älä anna heidän voittaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map