Kuinka edustaa itseäsi WordPress-yhteisössä

Online-etiketti on iso juttu. Tämä koskee jotain kaikkia toimialoja, mutta koska WordPress-bloggaajat ja -kehittäjät ansaitsevat elämänsä verkossa, se on jotain he Todella täytyy kiinnittää huomiota. Loppujen lopuksi se, miten käytät itseäsi julkisilla foorumeilla, voi vaikuttaa suoraan maineesi ja kykyysi hankkia uusia asiakkaita.


Siksi halusin tietysti ottaa täällä jonkin aikaa puhua siitä, kuinka oikein edustaa itseäsi verkossa yleensä, mutta painottaen erityisesti sitä, mitä sinun on pidettävä mielessä WordPress-kehittäjänä ja / tai -käyttäjänä.

Sitoutuminen blogin kommentteihin

Yksi parhaista paikoista kommunikoida muiden ihmisten kanssa on sivustosi itse, blogin kommentti -osiossa. Tämä ei ole vain loistava tapa esitellä vähän enemmän persoonallisuuttasi, mutta se on myös erinomainen osoitus siitä, että olet avoin palautteelle ja todella haluaa kuulla, mitä lukijasi sanovat.

WordPress-kommentit-etiketti

On olemassa joitain asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä ja jotka liittyvät ihmisiin, jotka haluavat rakentaa mainetta WordPress-yhteisössä:

 • Ole varma, että tiedät tavarasi. Osallistumalla WordPress-yhteisöön on olettamus, että tiedät mitä puhut. Siksi on todella tärkeää edustaa itseäsi ja tietotasoasi tarkasti. Ja kun sanot, että olet avoin palautteelle, tarkoittaa sitä. Koska jos teet virheen, ihmiset kutsuvat sinut siitä. Se tapahtuu.
 • Jos kysyt, odota vastauksia. Minulla on taipumus lopettaa blogikirjoituksesi kysymyksellä, joka kannustaa keskustelua kommenttiosassa. Teen tämän tietäen, että on mahdollista, että saan negatiivisia kommentteja tai kritiikkiä. Kun laitat itsesi ulos verkossa, se on pelin nimi, joten sinun on oltava valmis siihen.
 • Ole armollinen, kun saat kritiikkiä. Uudelleen, se tapahtuu jossain vaiheessa, joten varmista, että hyväksyt sen positiivisesti. Houkuttelemalla ihmisiä, jotka arvostelevat sinua, et yhdistä sinua ystäviin tässä liiketoiminnassa – tai millään yrityksellä.
 • Vastaa kaikille. En tietenkään puhu peikkoista tai ihmisistä, jotka yrittävät räikeästi nostaa rakkanne. Pikemminkin sinun pitäisi vastata kommentteihin, jotka ovat jättäneet kaikki vilpittömästi – vaikka hän sanoisi jotain kielteistä kirjoittamasi suhteen. Tämä on tuplasti tärkeää, jos lukija huomauttaa virheen. WordPress-kehitykseen liittyvät aiheet ovat melko teknisiä. Virheet voivat aiheuttaa suuria ongelmia, joten ole vastaanottavainen palautteelle ja tunnusta vika tarvittaessa.
 • Havaitsee salamaista roskapostia. Blogeissa yleisesti esiin nouseva ongelma on ei-bot-luoma roskapostit. On olemassa plugineja, joilla on paljon taistelua botista luodusta roskapostista Akismet ja Jetpack. Mutta käyttäjän tuottaman roskapostin suodattaminen on paljon vaikeampaa. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ihmiset sanovat, ja muista hyväksyä vain ne kommentit, jotka vaikuttavat olevan 100% laillisia.

Sitoutuminen sosiaaliseen mediaan

WordPress-sosiaalinen-ettiquette

Olitpa WordPress-kehittäjä tai käytät vain sivustosi CMS-järjestelmää, on tärkeää olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Miksi? Koska tämä on yksi tärkeimmistä tavoista ohjata liikennettä sivustoosi. Mutta on olemassa muutamia “sääntöjä”, joita sinun on noudatettava käytöksen suhteen:

 • Valitse sosiaalisen median hallintatyökalu. Vaikka hyvän sosiaalisen median hallintatyökalun valitseminen ei liity suoraan käyttäytymiseen, sen avulla on paljon helpompaa nähdä, milloin ihmiset ovat yhteydessä sinuun, jotta voit reagoida nopeammin. Pohjimmiltaan se pitää sosiaalitilisi tilisi järjestettynä, jotta voit viettää enemmän aikaa puhua ihmisten kanssa ja vähemmän aikaa pitää välilehtiä keskusteluissa sinusta, missä tapahtuu.
 • Ota yhteyttä asiantuntijoihin. Sosiaalisessa mediassa on monia WordPress-guruja, ja jos haluat laajentaa tavoittamiskykyäsi, sinun on otettava heihin yhteyttä suoraan. Tietysti et halua olla töykeä tai räikeästi mainostava. Seuraa sen sijaan näiden asiantuntijoiden sanoja ja osallistu keskusteluun. Ole ihminen, ja se yksin vie sinut melko pitkälle.
 • Jaa muiden ihmisten sisältöä. Tämä on sosiaalisen median markkinointitekniikka, jota kutsutaan sisällönkuraationa. Se on todella tärkeätä sekä itsellesi asettamiselle oman alansa asiantuntijana että kiinnittämään muiden asiantuntijoiden ja WordPressistä kiinnostuneiden huomio..
 • Vältä julkisia romahduksia. Tämä pätee kaikille toimialoille – ellet ole viihdettä, luulen – mutta on hyvä idea pitää sosiaalisen median tilisi julkisen romahduksen ulkopuolella. Se ei vain välitä epäammattimaista ulkonäköä, vaan voi myös vahingoittaa mainettasi pitkällä aikavälillä, varsinkin jos sulamisesi liittyy edelliseen asiakkaaseen tai vastaavaan. Jos et halua nykyisen asiakasluettelosi tietävän jostain, pidä se poissa sosiaalisesta mediasta. Tarinan loppu.

WordPress-yhteisön etiketti

WordPress-yhteisöfoorumit

Vaikka kaikki, mitä olen puhunut tähän mennessä, liittyy suoraan WordPress-yhteisöön kokonaisuudessaan, WordPress-käyttäjille ja -kehittäjille on todella omistettu tila WordPress.org-foorumit. Monilla muilla siellä olevilla sivustoilla on tukifoorumeita, joissa ihmiset voivat kysyä ja vastata WordPressiin liittyviin kysymyksiin, tiedän, mutta mielestäni tässä tapauksessa on hyvä idea lähteä lähteeseen.

Koska niin monet ihmiset usein käyvät foorumit päivittäin, kertoimet ovat hyvät, että joku on esittänyt samanlaisen kysymyksen aiemmin, jos sinulla on ongelma. Ja jos haluat vain auttaa, hyvin, WordPressin aloittelijoille löytyy paljon oivalluksia! Muutamia vinkkejä siellä harjoittamiseen:

 • Ole arvovaltainen. On yksi asia vastata jonkun kysymykseen, mutta koska kuka tahansa voi ilmoittautua ja lähettää viestejä, on tärkeää varmistaa, että huomautuksesi erottuvat. Älä hankaa tai hallitse tietosi kenellekään. Hieman nöyryyttä arvostetaan. Ilmoita vain kokemuksesi asiayhteydellä. Se johtaa siihen, että viesteihisi otetaan tosissaan.
 • Tunnusta, kun olet erehtynyt. Tehdä virhe? Ei ongelmaa. Pyydä anteeksi, yritä korjata ongelma ja jatka eteenpäin.
 • Ole kiitollinen. Jos olet jonkin asteen takana ja ystävällinen henkilö tarjoaa apua, kiitä heitä siitä, että he ovat käyttäneet aikaa vastata kysymykseesi. Jokaisesta tykkää joukkuepelaaja ja jos haluat rakentaa vankan maineen teollisuudessa, jatkuvasti kiitollinen ja huomaavainen voi viedä sinut kauas.

WordPressiin osallistuvat ihmiset ovat intohimoinen joukko. He ottavat sen vakavasti. Joten sinun on pidettävä tämä mielessä, kun harjoittelet innostuneiden ja kehittäjien kanssa. Tunteet voivat olla korkeita käsitellessäsi jotain, josta ihmiset välittävät niin paljon. Ihmisten toimeentulo onkin kääritty WordPressiin. Silti, jos saat kritiikkiä ja tunnet tarvetta juurtua väitteeseen, vastusta! Se ei tee mitään maineesi parantamiseksi ja voi todella satuttaa sinua, jos et ole varovainen.

WordPress-yhteisö on kuitenkin erittäin tyytyväinen paikka. Asiantuntijat ja aloittelijat parveilevat tämän rakastamansa alustan ympärillä. Ihmiset auttavat toisiaan. Ja koska se on avoimen lähdekoodin, yhteisön jäsenillä on todellinen mahdollisuus auttaa alustaa muokkaamaan tulevia inkarnaatioita. Mikä – jos kysyt minulta – on aika siisti.

Joten, onko sinulla mitään erityisiä sääntöjä, joita haluat noudattaa ottaessasi yhteyttä WordPress-yhteisöön. Eroavatko nämä säännöt sinulle keskusteltaessa omilla foorumeilla, blogin kommenteissa tai sosiaalisessa mediassa? Haluaisin kuulla mitä ajattelet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map