Kuinka ansaita rahaa WordPress-blogin avulla

 1. 1. Luettu tällä hetkellä: Kuinka ansaita rahaa WordPress-blogin avulla
 2. 2. Kuinka ansaita rahaa myymällä WordPress-tuotteita ja -palveluita
 3. 3. Kuinka muuttaa WordPress-blogin liiketoimintaksi

Yksi suurimmista hakuista verkossa on kuinka ansaita rahaa. Ja kun etsit tarkempia lauseita, miten ansaita rahaa WordPressillä, löydät silti vaikuttavan tuloksen 397 miljoonalla eurolla. Numeroiden perusteella voit päätellä, että ihmiset todella ansaitsevat rahaa blogeistaan ​​(etenkin niille, jotka sijoittuvat hakutulosten yläreunaan!).


Nyt vielä tärkeämmälle kysymykselle – miten ihmiset kirjoittavat rahan ansainnasta tosiasiallisesti ansaitsevat rahaa? No, he todennäköisesti ansaitsevat elantonsa juuri lukemassasi blogitekstissä. Se on totta – vain blogi. Tietenkin kirjoittajat luultavasti käyttävät muutamaa avainmenetelmää tulojen saamiseksi viroista, ja tänään jaamme muutamia, joita erityisesti WPExplorer on käyttänyt vuosien varrella, sekä omien henkilökohtaisten kokemustemme vinkkejä. Tietysti on tapoja siirtyä pois bloggaamisesta kasvattaaksesi tulotasiasi ja jaamme ne muutaman seuraavan viestin yli.

Nyt päästä hyviin juttuihin! Jaotamme oppaan kolmeen osaan: miten ansaita rahaa blogiisi, miten ansaita rahaa myymällä palveluita tai tuotteita ja opas yrityksen luomiseen blogiisi. Mutta haluamme nyt keskittyä helpoimpaan tapaan ansaita rahaa verkossa WordPressin avulla, joka ansaitsee blogiisi rahaa. Tämän viestin loppuun mennessä huomaat, että voi olla yllättävän helppoa tuottaa tuloja käyttämällä blogiasi lähtökohtana.

1. Kumppanilinkit

Ehkä helpoin tapa aloittaa ansaita vähän rahaa blogistasi on tytäryhtiölinkit. Affiliate-linkit (joita kutsutaan myös viittauslinkeiksi) ovat linkkejä, jotka lisäät tekstiisi tai kuviin, jotka ohjaavat lukijasi kolmannen osapuolen verkkosivustoille. Sitten, jos lukijasi jatkavat ostamista kolmannen osapuolen sivustolta, teet palkkion heidän lähettämisestä.

Tytäryhtiöohjelmiin ilmoittautuminen on helppoa. Suurimmalla osalla tavaroita tai palveluita myyvistä verkkosivustoista on otsikon tai alatunnisteen linkki tytäryhtiöille. Napsauta vain sitä saadaksesi selville, kuinka kyseisen ohjelman rekisteröinti tapahtuu. Jotkut sivustot käyttävät omaa tytäryhtiöohjelmaa, kun taas toiset toimivat tytäryhtiöverkon kautta. Jotkut yleisimmistä verkoista sisältävät Amazon AssociatesShareasale, Komission yhteyspiste, E-Junkie ja Iskusäde. Verkostot helpottavat liittymistä ohjelmiin, koska voit yleensä selata myyjiä ja napsauttaa vain painiketta hakeaksesi heidän ohjelmaansa.

Envaton kumppaniohjelma

Olemme liittyneet moniin tytäryhtiöohjelmiin ja verkostoihin vuosien varrella, ja yksi menestyneimmistä on ollut teemametsä. Viittaamalla käyttäjiin tuotteisiimme, jotka olemme luoneet, tai teemme pienen palkkion. Ja toistaiseksi olemme voineet auttaa yli 16 000 ihmistä löytämään täydellisen WordPress-teemansa Themeforestista.

Kun olet liittynyt ohjelmaan, voit kirjautua tilillesi kopioidaksesi tytäryhtiölinkit. Kun lisäät linkkejä sisältöön, ota huomioon ankkuriteksti. Haluat sen olevan järkevää, jotta lukijasi tietävät, että napsauttamalla linkkiä, jonka olet asettanut parhaisiin WordPress-teemoihin, heidät viedään WordPress-teemojen luetteloon tai kauppapaikkaan..

Melko linkin peittäminen

Voit myös lisätä tytäryhtiölinkkejäsi sellaisenaan tai voit puhdistaa ne hiukan linkin peittolaitteella. Suosittelemme Kaunis linkki laajennus, koska sitä on helppo käyttää, ja se sisältää oletusarvoisesti seurannan ja napsautuksen seurannan. Tällä tavoin voit seurata mitä linkit muuntavat tai eivät.

Riippumatta mihin tai miten lisäät tytäryhtiölinkit viestiin, sinun on paljastettava, että käytät tytäryhtiölinkkejä. Tätä vaatii liittovaltion kauppakomissio ja niiden helppo seurata FTC .com-julkaisuohje sen ei pitäisi olla liian vaikea noudattaa. Tärkein asia tässä on lisätä selitys jokaiselle sivulle, jolla on tytäryhtiölinkkejä, joista saatat tehdä palkkion, jos lukijasi napsauttavat ja suorittavat oston (näet sivumme alalaidassa, joka sisältyy jokaiselle sivulle, koska olemme sivupalkin mainokset).

MERKINTÄ: FTC-lait teollisuudenaloille, kuten terveys, velanhoito, kiinteistöt ja muut monimutkaiset aiheet, voivat olla paljon tiukempia kuin web-suunnittelu. Käy FTC-verkkosivusto ja lue alasi säännöt ennen tytäryhtiölinkkien lisäämistä sivustoosi ollaksesi varma, että noudatat kaikkia asianmukaisia ​​lakeja.

Affiliate Summit -markkinointikonferenssi

Haluatko tietää enemmän tytäryhtiömarkkinoinnista? Harkitse osallistumista Affiliate-huippukokous Itään tai länteen. Tämä on yksi Yhdysvaltain suurimmista tytäryhtiömarkkinointi- ja verkostoitumistapahtumista. Ne tarjoavat erilaisia ​​istuntoja, joissa voit oppia tytäryhtiöksi olemisesta, noudatettavista säännöistä ja vinkkejä menestykseen. Se on melko kallista, mutta hyvä uutinen on, että mitä nopeammin etukäteen ostat, saat huomattavan varhaisen linnun alennuksen. Ja mitä kulutat tapahtumaan, voidaan vaatia yrityskuluiksi (aihe, joka käsitellään myöhemmässä viestissä).

2. Mainospisteet

Mainospisteet ovat hyvä tapa ansaita rahaa blogiisi, lukuun ottamatta suoraan sisältöön lisäämiäsi tytäryhtiölinkkejä. Suosittelemalla muita tuotteita verkossa. Mainoksilla sinulla on kolme vaihtoehtoa – luoda omia mainoksiasi tytäryhtiölinkkeillä muihin sivustoihin, myydä mainospaikkoja kuukausimaksulla itse tai liittyä mainosverkostoon, joka myy mainostilasi sinulle.

Mainosten luominen ja hallinta sivustossasi saattaa olla järkevämpää, jos haluat täyden hallinnan mainosten estetiikasta ja siitä, missä mainokset ovat linkkejä. Ja koska käytät omia tytäryhtiölinkkejäsi, ansaitset vähän rahaa, kun lukijasi napsauttavat ja suorittavat ostoksen. Tämän reitin valitsimme täällä WPExplorerissa jonkin aikaa sitten. Se toimi meille hienosti, mutta kun blogimme on kasvanut kattamaan omat WordPress-tuotteemme, olemme poistaneet lisämainokset.

Kun sinä myydä mainospaikkasi kuukausimaksulla muille yrityksille, niin teet kiinteän kuukausimaksun riippumatta siitä, kuinka monta kertaa ihmiset napsauttavat mainostasi. Tämä on hienoa, koska tiedät, että mainoistasi tulee jatkuvasti tuloja, mutta hankala osa on se, että ostajat eivät aio uudistaa kuukausittain, jos heidän mainoksesi eivät saa napsautuksia.

BySellAds Advertising Network

Viimeinen vaihtoehto on liittyä mainosverkostoon ja anna heidän tehdä kovaa työtä puolestasi. Mainosverkostot kuten Adsense, Amazon CPM-mainokset ja BuySellAds ottaa mainostilasi haltuun ja myydä se ostajille. BuySellAds antaa sinulle hieman paremman hallinnan, koska voit myydä kuukausittain tai CMP (näyttökertakohtainen) -mainoksia heidän sivustonsa kautta ja saat lopullisen hyväksynnän sivustollesi sijoitettavasta todellisesta visuaalisuudesta..

Adsense- ja Amazon CPM -sovelluksilla sinulla on hyvin vähän hallintaa verkkosivustollasi näytettävissä, mutta molemmat verkot käyttivät edistyneitä järjestelmiä sisältösi ja / tai lukijasi kannalta merkityksellisten mainosten näyttämiseen (joten älä huoli – jos kirjoitat verkkosuunnittelusta lukijoiden ei pitäisi nähdä hevonen suitsteiden mainoksia, elleivät ne ole jotain, jota he ovat googlineet vapaa-ajallaan).

Muista myös, että Adsense-mainokset ovat yleensä maksaa napsautuksella verkkosivustoilla, joten saat maksun vain, kun lukijat napsauttavat mainosta, jolla on korkeampi napsautussuhde. Toisaalta Amazon maksaa alhaisemman hinnan, mutta ne toimivat näyttökertakohtaisen järjestelmän avulla, joten saat rahaa aina, kun lukijasi näkevät mainoksen. Kumman verkon valitsetkin, muista, että kaikki mainosverkot vähentävät niiden palveluiden avulla tuottamiasi mainostuloja.

3. Uutiskirjeet

Uutiskirjeet ovat toinen hieno mahdollisuus tuloihin. Uutiskirjeet ovat kuin blogin tilannekuva, koska jaat todennäköisesti viimeisimpiä viestejä tai uutisia tilaajien kanssa ja aivan kuten blogia kirjoittaessasi, sinulla on mahdollisuus lisätä mainospaikkoja. Aivan kuten mainokset, voit myydä joko uutiskirjeitä itse tai verkossa, kuten BuySellAds.

Uutiskirje rakennettu MailChimp

Vaikka mainokset ovat yleensä hienoja uutiskirjeiden kaupallistamiseen, jotkut sähköpostimarkkinointipalvelut, kuten MailChimp ja MadMimi älä salli tytäryhtiölinkkien käyttöä heidän palvelunsa kautta lähetetyssä uutiskirjeessä. Lisäksi monet tytäryhtiöohjelmat (kuten Amazon-tytäryhtiöt) eivät salli kumppanilinkkien sisällyttämistä uutiskirjeisiin riippumatta siitä, kuka on sähköpostipalveluntarjoajasi..

Joka tapauksessa, ennen kuin rakennat mainospaikkoja tai kumppanilinkkejä uutiskirjeellesi, tarkista sähköpostimarkkinointipalvelun ehdot ja sisällyttämäsi tytäryhtiöohjelmat (jos uutiskirjepalvelusi sallii).

4. Sponsoroidut viestit ja arvostelut

Voit ansaita rahaa vain kirjoittamalla artikkelin, jos löydät jonkun sponsoroimaan sitä. Sponsoroitujen viestien avulla yritys voi pyytää sinua (tai voit lähettää heille ehdotuksen) tarkistaaksesi tuotteen, jos he antavat sen sinulle ilmaiseksi tai maksavat sinulle maksun artikkelin kirjoittamisesta. Mikä on mahtavaa! Tärkeää tässä on 1) olla rehellinen arvioidessasi tuotetta tai palvelua ja 2) muistaa paljastaa, että kyseessä on sponsoroitu viesti (aivan kuin paljastat tytäryhtiölinkkejä).

Arviointien tulisi olla rehellisiä mielipiteitä. Vaikka yritys maksaa sinulle satoja dollareita, varmista, että annat tuotteen tarkasti, käytät sitä tosiasiallisesti ja jaa kokemuksesi lukijoidesi kanssa. Kun myös määrität sponsoroitua postia koskevan sopimuksen tai tarkista ehdot, tarkista, voitko käyttää postissasi omia tytäryhtiölinkkejäsi. Tällä tavoin, vaikka olet saanut kohteen tai ensimmäisen maksun artikkelin kirjoittamisesta, voit silti tuottaa tuloja tulevaisuudessa ohjaamalla lukijoita ostamaan tuotteen itse (tietysti tämä viimeinen kohta on järkevää vain, jos kirjoitit positiivisen arvion ).

5. Kilpailut (yleisimmin kutsutut ”lahjoiksi”)

Kuten sponsoroituja viestejä, voit myös ylläpitää lahjoja (vaikka oikea oikeudellinen termi on “arvontoja”) blogissasi. Aluksi saatat ajatella – ei ole mitään tapaa antaa jotain ilmaiseksi, se ansaitsee minulle rahaa. Siellä olet väärässä. Giveaways tuottaa tyypillisesti kunnollisia liikennepiikkejä, koska saatat sisällyttää päivittäisiä merkintätapoja, viitata ystävävaihtoehtoihin ja tietysti sosiaalisen jakamisen merkintöihin.

Rafflecopter Giveaway Manager

Kun ajaa lahjoja, on erittäin tärkeää seurata kaikkia merkintöjä ja valita täysin satunnainen voittaja. Tätä varten me henkilökohtaisesti käytämme Rafflecopter. Niiden avulla on helppo määrittää lahjasi, luoda widget, jonka voit upottaa viestiin tai sivulle, hallita merkintöjä ja valita voittajan. Ne tarjoavat paljon vaihtoehtoja ilmaismerkintöihin, jotta voit hyödyntää lisääntynyttä uusien kävijöiden määrää lisäämällä merkintöjä Facebook-sivun pitämisen avulla, tilaamalla uutiskirjeen, seuraamalla Twitterissä, twiittiviestin, seuraamalla Pinterestissä, lisäämällä kuvan, vastaamalla kyselyyn, kommentoidessasi viestiäsi tai voit lisätä oman mukautetun vaihtoehdon (vaikka tämä vaatii osallistujan kirjoittamaan vahvistuksen, joten se ei ole yhtä luotettava kuin muut ilmoittautumislomakkeet).

Ennen kuin aloitat lahjoittamisen heti, on muutamia sääntöjä, jotka on pidettävä mielessä, jos olet Yhdysvalloissa (vaikka olen varma, että myös Yhdysvaltojen ulkopuolella on tonnia sääntöjä, emme vain tunne niitä) ). Tässä on muutamia vinkkejä, joita noudatamme auttaaksemme pitämään lahjamme radalla voimassa olevien sääntöjen ja määräysten perusteella:

 1. Sinä ei voi vaatia vierailijoita ostamaan mitä tahansa sisäänpääsyä varten – se tekisi lahjastasi laittoman arpajaisen.
 2. Pidä palkintosi alle 600 dollaria, jotta voittajasi ei tarvitse vaatia sitä veroistaan. Aina, kun vähintään 600 dollarin maksu tai palkinto myönnetään 1099-sekalainen lomake, on toimitettava IRS: lle.
 3. Varmista, että kirjoitat lahjallesi oikeat ehdot. Jos käytät Rafflecopter-sovellusta, sinulla on onni – heillä on helppo käyttää esitäytepohjaa, joka on hyvä alku. Se alkaa jopa kattavalla “tyhjyydellä, jos laki sitä kieltää”, jonka tarkoituksena on periaatteessa kattaa sinut laillisesti antamalla osallistujien täytyy itsenäisesti varmistaa, että he saavat pääsyn lahjoihisi ennen saapumistaan.
 4. Yhdysvalloissa on erityisiä sääntöjä, jotka koskevat lasten Internetin käyttöä, mukaan lukien online-lahjojen saapuminen. Varmista ehdottomasti, että lisäät ehtoihisi ehdot, että osallistujien on oltava vähintään 13-vuotiaita ja heillä on vanhempien suostumus, jos alle 18-vuotiaita.
 5. Et voi muuttaa luovutuspäivääsi. Vaikka et saisi toivoa vastausta, että sinun on lopetettava lahjasi, kun sanoit pitää asiat oikeudenmukaisina ja tasapuolisinä.
 6. Viimeinkin sinun on toimitettava palkinto. Vaikka lahjakumppanisi katosi, sinun on varmistettava, että voittaja saa palkinnon (tai vastaavan palkinnon, jos alkuperäinen on lopetettu).

Muita harkittavissa olevia osia ovat osavaltion lait (sinun on tutkittava tätä tai tarkistettava asianajotoimiston toimisto jokaisesta osavaltiosta, jossa mainostat ja ylläpidät lahjojasi), sosiaalisen median verkoston säännöt (Kerry O’Shea Gorgone on hieno artikkeli tästä) ja paljon muuta (Sara F. Hawkins on kirjoittanut kaiken blogin myöntämisestä, jonka sinun pitäisi todella lukea).

6. Yksinoikeussisältö (jäsenyyden tai tilauksen kautta)

Kaikkien yllä olevien menetelmien lisäksi voit ansaita rahaa yksinoikeudella. Täällä WPExplorerissa tarjoamme yksinoikeudella ilmaisia ​​teemoja ja laajennuksia tilille kirjautuneille lukijoillemme. Myönnetyt jäsenyytemme ovat ilmaisia, mutta monet verkkosivustot ovat pystyneet ansaitsemaan rahaa tarjoamalla jäsenille yksinoikeudella premium-verkkosivustosisältöä.

Wall Street Journal Premium -jäsenyydet

Suuri laajamittainen esimerkki on Wall Street Journal, joka näyttää muutama vapaasti luettavat viestit, mutta enimmäkseen katkelmat artikkeleista, joiden avaamiseksi sinun on oltava jäsen. Toinen vähemmän uutisiin keskittyvä esimerkki on Envato Tuts+ verkkosivusto. Kotona on paljon upeita artikkeleita ja oppaita, joihin on lisätty videoita ja mainoksetonta sisältöä, jota voi käyttää vain jäsenyydellä.

Jos haluat luoda oman jäsenyys- tai liittymispohjaisen verkkosivustosi, suosittelemme pluginin käyttöä. Tykkäämme rajoittaa sisältöprosessista, MemberPressistä ja WPMUdev-jäsenyydestä. Voit myös kassalla parhaiden WordPress-jäsenlisäosien kokoelmasi, jos haluat nähdä vielä enemmän vaihtoehtoja. Nämä ovat kaikki hienoja laajennuksia, joiden avulla voit luoda ja hallita jäsenille yksinoikeudellista sisältöä. Varmista vain, että jatkat säännöllisen ja laadukkaan sisällön julkaisemista pitämään jäsenesi kiinni.

Ainoa varoitus on, että kun alat myydä premium-tilauksia tai jäsenyyksiä, sinun on oltava varovainen, että noudatat kaikkia paikallisia tiedonkeruuta ja verkkokauppaa koskevia lakeja. Aina kun käsittelet myyntiä verkossa, sinun on kerättävä jonkinlainen asiakastieto, mikä tarkoittaa, että sinun on noudatettava asianmukaisia ​​yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevia lakeja. Jos olet Yhdysvalloissa, kassalla Yhdysvaltain pienyrityksen hallinto – heillä on paljon upeita resursseja ja oppaita verkkoyritysten auttamiseksi. Ole myös tietoinen paikallisesi liikevaihtoverolakeista. Koska blogin jäsenyys on aineeton digitaalinen hyvä monet Yhdysvaltojen osavaltiot eivät vaadi myyntiveron maksamista, mutta jotkut osavaltiot, kuten Havaiji, soveltavat myyntiveroa kirjaimellisesti kaikkeen (vaikka olisit jonkun muun valtion myymälöille Havaijilla). Voit saada lisätietoja myyntiverosta osoitteesta TaxJar ja Alvalara. Ole vain ajan tasalla ja tee tutkimuksesi kunnossa?

7. Myynti loppuun

Viimeiseksi voit ansaita rahaa luomalla blogin, jonka ainoana tarkoituksena on myydä se. On paljon kehittäjiä ja bloggaajia, jotka ovat tehneet uran luodaan aloitettuja sivustoja ja myydä niitä käymättä läpi ja ansaitsemalla niitä kokonaan. Vaikka voit myydä kannattavaa blogia, oletkin jo pitänyt vuosia.

Havaittu nyrkkisääntö on, että blogi on arvoinen kaksi vuotta sen tällä hetkellä tuottamista kuukausituloista. Joten jos blogisi ansaitsee kuukaudessa 1000 dollaria mainosten ja tytäryhtiöiden myynnistä, sen ostohinta on todennäköisesti noin 24 000 dollaria. Tietenkin tämä on vain ohje, jotain voi olla vain sen arvoista, mitä joku on valmis maksamaan siitä (vaikka taideteoksissa tämä yleensä ajaa hintoja ylös eikä alas). Jos sinua kehotetaan myymään blogiisi, kestää jonkin aikaa harkita tarjousta, verkkosivustosi tavoitteita (jos pidät) ja mahdollisesti ottaa yhteyttä muihin kiinnostuneisiin ostajiin, jos niitä on.

Flippa-verkkosivustohuutokaupat

Jos haluat myydä blogisi, on olemassa useita verkkosivustoja, jotka voivat auttaa sinua helpottamaan myyntiä. Flippa on hyvin tunnettu vaihtoehto verkkosivustoosi, verkkotunnukseesi tai sovelluksesi huutokauppaan. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden luokitella sivustosi vakiintuneeksi tai aloitettuksi sivustoksi, jotta ostajat tietävät, mitä odottaa ja mitä tarjota. Ennen kuin asetat sivustosi myyntiin, varmista, että sinulla on Google Analytics -tiedot, tuloraportit ja muut asiakirjat, jotka auttavat todistamaan verkkosivustosi vakauden ja potentiaalisen kannattavuuden. Mitä paremmin voit todistaa tämän ostajille, sitä suuremmat mahdollisuutesi ovat taata korkeatasoinen hinta sivustollesi.

Vinkki: Verkkosivuston liikenteen merkitys

Ennen kuin siirryt auringonlaskuun olemaan WordPress-rahasi ansaitsemisseikkailu, on erittäin, erittäin tärkeää muistaa, että tarvitset verkkosivustoliikennettä tehdäksesi bloggaaminen kokopäiväisesti mahdollista. Vaikka kaikki yllä mainitut tapoja ansaita rahaa blogeistasi ovat kannattavia, tarvitset kohtuullisen määrän liikennettä todellisten merkittävien tulojen tuottamiseksi. Bloggaaminen ei ole ”rikastu nopeasti” -järjestelmä, jos kaikki olisivat blogoivia kokopäiväisesti! Se on hieno tasapaino laadulle sisällölle, hyvälle liikenteelle ja kiinnostuneille lukijoille, mikä tekee blogista kannattavaa.

Laadukas sisältö

Helpoin tapa auttaa itseäsi pitkällä aikavälillä on varmistaa, että olet korkealaatuinen ja alkuperäinen sisältö blogiisi. Älä rakastele WordPressin rakkautta muilta sivustoilta. Ota aikaa, kirjoita artikkelisi omin sanoin ja tee se oikein. Voit varmasti lainata lähteitä, jos se on merkityksellistä viestisi aiheeseen, jakaa määritelmä sanakirjasta.com tai sisällyttää koodinpätkä WordPress-koodeksista jos luotat lähteellesi. On tärkeää sisällyttää nimi ja linkki tietojen alkuperäiseen lähteeseen.

Hyvä SEO

Hyvän sisällön lisäksi sinun on noudatettava hyviä SEO-käytäntöjä varmistaaksesi, että hakukoneet ilmoittavat mielellään verkkosivustosi tuloksiin. Hakukoneet ovat yksi tärkeimmistä uuden liikenteen lähteistä. Tutustu joihinkin suosittuihin WordPress SEO -artikkeleihimme saadaksesi selville.

 • Aloittelijoiden opas WordPress SEO: seen (postisarja)
 • WordPress SEO: n parhaat käytännöt vuodelle 2015 ja sen jälkeen
 • Yoast SEO -asennus- ja -asetuksen pikaopas WordPressille

Lukija-sitoutuminen

Affiliate-linkit ja -mainokset eivät tuota mitään tuloja, jos lukijat eivät ole kiinnostuneita, palaavat sivustoosi ja napsauttavat linkkejäsi. Kävijöiden aktiivisuutta voidaan lisätä monella tapaa, mutta tässä on muutamia viestejä, joiden avulla pääset oikealle tielle:

 • Paranna sitoutumista ja estä menetettyjä johtoja WordPress Exit-ponnahdusikkunoiden avulla
 • WordPress-laajennukset lisäävät yleisön vuorovaikutusta ja sitoutumista
 • Yksinkertainen suunnitelma lisäämään sitoutumista WordPress-blogiisi
 • Kuinka luoda linkkejä WordPress-blogiisi lisääntynyttä sitoutumista varten
 • 5 WordPress-laajennusta, joka voi parantaa lukijan sitoutumista WordPress-blogiisi

Pysy kanavalla

Seuraavan kerran peitämme kuinka ansaita rahaa WordPress-palvelun ja -tuotteiden avulla. Jaamme myös kuinka aloitimme ja polkuamme, jonka valitsimme kasvattamalla tuotevalikoimaamme, joten et halua ohittaa sitä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map