Kuinka ansaita rahaa myymällä WordPress-tuotteita ja -palveluita

 1. 1. Kuinka ansaita rahaa WordPress-blogin avulla
 2. 2. Luettu tällä hetkellä: Kuinka ansaita rahaa myymällä WordPress-tuotteita ja -palveluita
 3. 3. Kuinka muuttaa WordPress-blogin liiketoimintaksi

On kulunut jonkin aikaa, mutta olen vihdoin palannut osaan 2 ansaita rahaa WordPress-sarjassa. Aiemmin halusimme kuinka ansaita rahaa WordPress-blogiisi, mutta se ei ole ainoa tapa, jolla voit hyödyntää WordPressiä rakentamaan menestyvää yritystä.


Monet ihmiset (mukaan lukien WPExplorer) ansaitsevat elantonsa myymällä tuotteita ja palveluita WordPressille. Tänään tarkastelemme, mitä voit luoda muiden WordPress-käyttäjien auttamiseksi, sekä erityisiä etuja ja haittoja, jotka on otettava huomioon ennen kuin aloitat myynnin.

Ansaitse rahaa WordPress-tuotteilla

Jos käytät WordPressiä, käytät ehdottomasti myös ainakin muutamia kolmansien osapuolien tuotteita (tai olet käyttäneet niitä) ydinasennuksen mukana. Kokemukseni mukaan on olemassa kolme päätuotetta, joista monet WordPress-käyttäjät ovat valmiita maksamaan palkkion.

1. & 2. Premium WordPress-teemat ja -laajennukset

Yksi suurimmista WordPressiin liittyvistä markkinoista on teema- ja laajennusmarkkinat. On olemassa lukemattomia riippumattomia premium-teemakauppoja (ThemeBeans, ThemeIsle, Anariel Design jne.) Megateemamarkkinapaikkojen, kuten Themeforest tai Templatemonster, lisäksi, jotka isännöivät lukemattomia tuotteita monilta eri kehittäjiltä.

Jos olet kehittäjä ja luotat koodauskykyysi, premium-teemojen tai -laajennusten luominen on loistava tapa tuottaa tuloja. Ainoa vaadittava sijoitus on aikasi! Kun olet luonut alkuperäisen tuotteen, sinun on vain päätettävä, haluatko mieluummin perustaa oman myymälän, myydä markkinalla vai tasapainottaa yhdistelmää vaivaa.

Käynnistä oma WordPress-teema tai Plugin Store

Tyylikkäät teemat ovat loistava esimerkki itsenäinen teema- ja laajennuskauppa nimeäminen itselleen. Pieninä teemajäseninä alkanut yritys on kasvanut miljoonan dollarin yritykseksi, joka on rakennettu lähtökohdaksi tarjota korkealaatuisia WordPress-teemoja ja laajennuksia edulliseen hintaan. Muita merkittäviä menestystarinoita ovat muun muassa OptinMonster, Themify, DesignModo, Soliloquy ja StudioPress.

Suurin rooli oman myymälän perustamisessa on, että hallitset 100% kaikista päätöksistä. Päätät hinnat. Voit päättää, mitä myyt. Päätät, haluatko suorittaa tarjouksia.

Samanaikaisesti oman liikkeen ylläpitäminen voi olla vaikeaa, koska olet se, joka ylläpitää sitä. Tämä tarkoittaa, että sinun on toteutettava ylimääräisiä varotoimenpiteitä asiakastietojen suojaamiseksi, muista noudattaa kaikkia paikallisia sähköisen kaupan lakeja, ja jos harjoitat kansainvälistä myyntiä, on muita lakeja, joita sinun on noudatettava. Se on paljon!

Shopify-kaltaisia ​​vaihtoehtoja on, kuten myymäläsi paremmassa hallinnassa, mutta sinun on tehtävä vain tutkimus nähdäksesi mikä verkkokauppamenetelmä toimii parhaiten myymälässäsi.

Myy WordPress-markkinoilla

Olemme valinneet WPExplorer-sovelluksen käytä kauppapaikkoja premium-teemoillemme. Tällä hetkellä löydät meidät teemametsästä ja luovista markkinoista. Meidän tapauksessamme koimme, että oli helpompaa antaa jonkun muun hoitaa meille tapahtumia, kun taas jatkamme teemakehityksen ja -tuen käsittelyä.

Markkinapaikkojen käytön kaksi päähaastetta on, että niillä on usein tiukat ja pitkät tarkistusprosessit, ja ne myös omaavat prosenttiosuuden myynnistä. Kokemuksemme mukaan olemme havainneet, että tarkistusprosessi tekee usein tuotteista parempia ja nimellinen maksu on sen arvoista, ettei tarvitse hallita omaa verkkokaupan järjestelmäämme.

Myy WOrdPress-tuotteitasi kaikkialla

Viimeiseksi sinulla on mahdollisuus hyödyntää molempia ja myydä tuotteitasi ei-yksinoikeudella markkinoilla sekä omassa kaupassa.

Tuotemerkit, kuten Themefuse, ArrayThemes ja Anariel Design, ovat tehneet hienoa työtä hyödyntämällä markkinoiden sijoituspaikkoja sekä omia kauppoja tarkemman myynnin hallinnan varmistamiseksi.

Yksi varoitus tästä vaihtoehdosta on, että jotkut markkinapaikat, kuten Themeforest, perivät ei-yksinoikeudellisilta tekijöiltä suuremman myyntimaksun. Tämä tarkoittaa, että joudut ehkä menettämään hiukan enemmän tuloistasi voidaksesi joustavasti myydä monissa paikoissa.

Lisäksi, mitä enemmän paikkoja myyt kohteesi, sitä enemmän paikkoja joudut tarjoamaan esinetukea. Sinun on joko luotava keskitetty tukipaikka (kuten asiakasfoorumi tai lippujen myyntisivusto, joka käyttää palveluita, kuten HelpScout tai ZenDesk) tai kirjauduttava sisään useisiin tekijätileihin, jotta asiakkaat saavat riittävän tuotetuen.

Kaikki kolme vaihtoehtoa ovat mahtavia tapoja myydä omia tuotteitasi. Muista vain, että valitsemastasi menetelmästä riippumatta vie aikaa, jotta pystyt itsesi luotettavaksi kehittäjäksi tai brändiksi WordPress-yhteisössä. Älä lannistu, jos et alussa näe tonnia myyntiä. Verkostoi blogejen kanssa, jotta ne voivat mainostaa kohteitasi, luoda tuotteillesi premium-lisäosia tai harkita “lite” -versioiden luomista ylimääräisen näkyvyyden luomiseksi.

3. WordPress-kirjat ja kurssit

Myy WordPress-kirjoja tai kursseja

Seuraava mainitsemisen arvoinen tuote ei laajenna WordPressiä, vaan täydentää sitä. WordPress-käyttäjiä on miljoonia ympäri maailmaa, ja monet heistä opiskelevat edelleen. Joten miksi et tarjoa tuotetta, joka auttaa heitä tekemään juuri tämän?

Asiantuntevat ihmiset ovat luoneet premium-kirjoja, oppaita ja jopa verkkokursseja (kuten verkkosivustoilla tarjottuja) Udemy, tai myydä ne itse LearnDash tai jokin muu WordPress-kurssityökalu), joka auttaa uusia käyttäjiä kaikessa muodossa, joka muodostaa blogin ensimmäistä kertaa omien mukautettujen laajennusten kehittämisessä.

Paras osa koulutustuotteiden tarjoamisessa on se, että sinun ei tarvitse olla kehittäjä tai suunnittelija luodaksesi hyödyllisen tuotteen, jonka käyttäjät ostavat. Tarvitset vain asiantuntemuksen ja kyvyn välittää tietämäsi muille.

Ansaitse rahaa tarjoamalla WordPress-palveluita

WordPress-tuotteet tarjoavat paljon mahdollisuuksia nälkäisille yrittäjille aloittaa menestyvä yritys, mutta sinun ei tarvitse myydä tuotetta ansaitaksesi rahaa. Useat luovat ihmiset ovat löytäneet tapoja tarjota palveluita WordPress-käyttäjille maksua vastaan.

4. WordPress-verkkosivuston suunnittelu ja kehitys

WordPress-verkkosivuston suunnittelu ja kehitys

Ensimmäinen mieleen tuleva palvelu on yksinkertaisesti verkkosivustojen luominen. Monet suunnittelijat rakentavat asiakassivustoja täysin WordPressin avulla. Tämä on pitkä prosessi, koska joudut usein työskentelemään asiakkaiden kanssa konseptin, luomisen ja mahdollisesti ylläpidon avulla.

Asiakkaan verkkosivujen suunnitteluprojektiin puuttumisesta on hyöty, että voit usein veloittaa moitteettoman summan työstäsi, koska olet todennäköisesti viettämässä muutama viikko tai enemmän sen parissa. Voit tuntea olosi turvalliseksi määritettyjen tulojen parissa, kun keskität pyrkimyksesi yhteen projektiin (tai ehkä jopa muutamaan projektiin, jos pystyt žongloimaan ne).

Verkkosuunnittelun haastava osa on työskentely asiakkaiden kanssa. Kaikkien asiakkaiden kanssa ei ole hauskaa työskennellä (luota meihin, me tiedämme ja olemme jopa kirjoittaneet artikkelin kuinka suudella painajaisia ​​asiakkaita hyvästit). Jotkut asiakkaat ovat tyytyväisiä työhösi, etkä koskaan kuule heistä enää. Toiset viestivät sinulle usein uusia pyyntöjä. Jokainen asiakas on erilainen.

Sinun on päätettävä, millaista palvelutasoa haluat tarjota asiakkaillesi, joten muista rakentaa se sopimukseen ennen projektin aloittamista..

5. & 6. WordPressin asennus- ja räätälöintipalvelut

Tarjoa WordPressin asennus ja mukautukset

Ehkä et halua työskennellä asiakkaiden kanssa pitkällä aikavälillä, vaan mieluummin tarjota yhden ja saman palvelun palveluita, kuten teeman tai laajennuksen asennuspalvelut. Monet asiantuntijat tarjoavat tämän tarkan palvelun mm oDesk tai Freelancer.

Jotkut uudet WordPress-käyttäjät ymmärtävät blogiviestien luomisen, mutta heidän tietonsa päättyvät siihen. Tämä voi tehdä teemojen tai laajennusten asentamisesta ja asettamisesta haaste heille. Tarjoamalla asennuspalveluita voit kirjautua sisään, lisätä teeman, varmistaa, että se on määritetty oikein ja valmis.

Räätälöinnit ovat WordPressin toinen hieno markkinarako, jossa freelancerit voivat ansaita vähän ylimääräistä rahaa. Monet käyttäjät tarvitsevat vain apua otsikkoasettelun muuttamisessa tai uuden mukautetun postityypin lisäämisessä, mutta heillä ei ole koodaustietoa siihen. Tässä voit tarjota palveluitasi säätämällä.

7. WordPress-hallinta, ylläpito ja / tai tuki

Tarjoa WordPress-ylläpitoa

Toinen harkinnan arvoinen vaihtoehto on WordPress-ylläpitopalvelut. Sivustot kuten WP Butler ja WP-käyrä ovat rakentaneet yrityksiä ylläpitämään WordPress-asennuksia ihmisille, joilla ei yksinkertaisesti ole taitoja tai aikaa tehdä itse niitä.

Yksi huollon parhaimmista osista on, että voit helposti lisätä apua palvelusi arvon lisäämiseen. Sivustojen auditointien, varmuuskopioiden, haittaohjelmien tarkistuksen, räätälöintien ja vastaavien tarjoaminen tarkoittaa, että voit veloittaa palvelustasi enemmän.

8. WordPress-hosting

Tarjoa WordPress-hosting-palvelua

Jos olet hieman kunnianhimoisempi, voit harkita myös oman hallitsemasi WordPress-isännöintipalvelun myyntiä. Tämän avulla sinun ei tarvitse olla perinteinen WordPress-kehittäjä tai -suunnittelija, vaikka tarvitset ymmärrystä WordPressin ydintoiminnoista.

Parasta on, että sinun ei tarvitse omia palvelimiasi aloittaa isännöinnin tarjoaminen – monet suuret isäntäyritykset, kuten HostGator, tarjoavat vaihtoehtona jälleenmyyjämajoituksia. Nämä suunnitelmat sisältävät myös hyödyllisiä työkaluja pakettien luomiseen tai asiakkaiden tilien hallintaan suoraan omasta käyttöpaneelistasi. Voit myös rakentaa oman hallitun isännöinnin Media Temple-virtuaalisella yksityisellä palvelimella tai pilvi-isännöinnillä Cloudwaysin kautta, koska ne molemmat sallivat rajoittamattoman asennuksen jokaiselle palvelimelle. Sinun on vain mitoitettava oma suunnitelmasi, kun hankit lisää asiakkaita.

Etu hosting-palveluiden tarjoamisesta on, että voit varmistaa säännölliset, toistuvat tulot asiakkailta. Plus-isännöinti on luonnollinen lisäosa, jos tarjoat jo muita WordPress-palveluita, kuten web-suunnittelu tai verkkosivujen hallinta.

Ennen kuin hyppäät sisään, muista harkita joitain isännöinnin tarjoamisen vaatimuksia. Sopimukset, palvelinten tietoturva, päivitykset jne. Tee tutkimuksesi vain kunnossa?

9. Mukautettu WordPress-tuotekehitys

Mukautettu WordPress-tuotekehitys

Jos olet kehittäjä, mutta sinulla ei ole ideoita omalle tuotteellesi tai et ehkä halua vain luoda jotain, jota sinun on tuettava, voit aina tarjota palveluitasi muille kehittäjille tai yrityksille.

Usein tekijät hakevat apua muilta kehittäjiltä, ​​joilla on enemmän asiantuntemusta tietyllä alueella. Esimerkiksi teemakehittäjät ottavat usein yhteyttä laajennuskehittäjiin saadakseen apua mukautettujen laajennusten luomiseen. Näissä tapauksissa he saattavat vuokrata kehittäjän kerralla olevaan projektiin luomaan jotain, joka tuo lisäarvoa omaan tuotteeseen.

Jälleen sivustot kuten oDesk ja Envato Studio tarjoavat kehittäjille mahdollisuuden mainostaa taitojaan ja pätevyyttään.

10. Yksittäinen tai henkilökohtainen WordPress-koulutus

Tarjoa henkilökohtaista tai henkilökohtaista WordPress-koulutusta

Samoin kuin e-kirjojen tai kurssien tarjoaminen tuotteena, voit tarjota samanlaisia ​​koulutusmateriaaleja palvelutyyppimuodossa. WordPress-asiantuntijat pitävät LisaWork ovat luoneet uran tarjoamalla live-WordPress-seminaareja, joihin uudet käyttäjät voivat tulla oppimaan WordPressin käyttöä.

Monet uudet käyttäjät arvostavat kykyä esittää kysymyksiä ja saada yksitellen apua, kun he käyvät läpi verkkosivuston luomisprosessin ensimmäistä kertaa. Voit käyttää tätä mahdollisuutta luoda tuloja tuottavaa yritystä lisäämällä tulovirtoja suositelluista jatkokursseista, isännöinnistä tai tärkeimmistä tuotteista.

Pysy kanavalla

WordPress on hämmästyttävä alusta, paitsi verkkosivustoille, myös rakentamaan menestyvää yritystä. Toistaiseksi olemme jakaneet suosituimpia tapoja käyttää WordPressiä ansaita rahaa blogisi kanssa, sekä 10 tapaa hyötyä tuotteiden ja palveluiden myynnistä. Toivottavasti tiedot olivat sinulle uusia tai hyödyllisiä!

Seuraavassa erässä katetaan kuinka muuttaa blogiisi liiketoiminta ja joitain tärkeistä vaiheista, jotka otimme WPExplorer-sovelluksen luomiseksi.

Siihen asti kerro meille, jos sinulla on kysyttävää alla olevassa kommenttiosassa! Vastaamme mielellämme heihin niin parhaalla mahdollisella tavalla, että autamme sinua perustamaan oman yrityksen WordPresillä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map