Kuinka ansaita Cryptocurrency WordPress -sivusto

Kuinka ansaita Cryptocurrency WordPress -sivusto

Monet ihmiset haluavat saduloida salaustekniikan verkkosivustojen rakennusaaltoa. Koska niin monet ihmiset haluavat oppia erilaisista kolikoista ja sijoittaa ne, on hyvä aika tarttua yhteen suosikki kryptovaluutta-WordPress-teemoihin ja rakentaa oma blogi. Mutta yllättävällä joukolla niitä, jotka ovat jo rakentaneet kryptovaluutoille omistetun verkkosivun tai blogin, ei ole aavistustakaan siitä, kuinka tai miksi ansaitset kryptovaluutta-WordPress-sivustosi.


Aion tässä kertoa teille ideoita ansaita rahaa kryptovaluutta -sanan WordPress-sivustostasi tai blogistasi. Huomaa! Jos sinulla ei vieläkään ole salausvaluutta-verkkosivustoa, voit luoda sen helposti helposti Crypton WordPress -teeman avulla. Siinä on kaikki mitä tarvitset mahdollisesti sivustosi rakentamiseksi.

Crypton WordPress -teema

Tämä malli on pakattu sarjalla nahkoja cryptocurrency-blogia, päiväkirjaa, valmentajaa ja kauppaa varten. Jokainen iho on muotoiltu tarkalleen sopimaan mikrorakoihin, joten sinun ei tarvitse tehdä paljon lisämuotoilua tai toimintojen mukautuksia, jotta teema toimii sinulle.

Mitkä ovat vaihtoehtosi?

Vaikka WordPressillä on varmasti ääretön määrä tapoja ansaita rahaa, keskitymme avainasemassa oleviin kaupallistamisstrategioihin erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutoista. Älä huolestu siitä, että tässä luettelossa on vain neljä tuotetta, kun onnistut painottamaan oikeita vipuvaikutuksia, voit saavuttaa huomattavia tuloja ja ehkä jopa lopettaa 9–5 työpaikan.

Joten tässä on helpoin tapa ansaita rahaa kryptovaluutta-WordPress-sivustostasi:

 • kumppaniohjelmat
 • kaivoslaajennukset
 • verkkosivusto- ja mobiilimainokset
 • vierasviestit

Nämä ovat ne neljä kaupallistamispilaria, jotka jokaisen kryptovaluutta-verkkosivuston omistajan on pidettävä mielessä ja johon voi luottaa.

Yhteistyöohjelmat

Tällä hetkellä on paljon kryptovaluuttapörssejä, joissa ihmiset voivat muuntaa käteisvaroja kryptoiksi, ja jokaisella näistä vaihtoista on kumppaniohjelma, jossa voit rekisteröidä ja toimittaa johtoja kiinnostavaan vaihtoon.

Tässä on 25 yleistä vaihtoa, jonka käyttävät salakirjoittajat ovat sijoittajia, jotka voit harkita:

 1. etoro.com
 2. cryptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. ja niin edelleen…

Se on hauskaa, mutta tämä on vain pieni luettelo hiljattain luotuista vaihtoista, mutta se on hyvä paikka aloittaa. Lue aina hienopainos ja sopimusehdot löytääksesi luotettavia ohjelmia.

Jos olet uusi tytäryhtiöohjelmien toimittaja, he työskentelevät seuraavasti: joku vierailee verkkosivustollasi, josta löytyy hyödyllisiä salaustekijöitä koskevia tietoja tai katsaus vaihtoon yllä olevasta luettelosta, lisäät artikkeliin erityisen viittauslinkkisi (se sisältää tytäryritystunnuksesi), Jos lukija napsauttaa linkkiäsi ja kuluttaa rahaa, saat rahapalkkion (tai ”tytäryrityspalkkion”). Tämä on loistava tapa saada yleisiä passiivisia tuloja verkkosivustoltasi. Muista vain noudattaa maasi / kaupungisi lakeja ja kertoa, että käytät sisällössäsi tytäryhtiölinkkejä.

Mining plugins

Toinen tapa ansaita rahaa kryptovaluutta-WordPress -sivustolla on kaivoslaajennukset, jotka käyttävät verkkosivustosi kävijöiden tietokoneresursseja. Vaikka tämä saattaa kuulostaa mahtavalta vaihtoehdolta ylimääräisen kolikon tuottamiseksi, se on melko liukas tie. Kaikki ihmiset eivät suostu jakamaan resursseja kanssasi, mikä voi johtaa nousuun.

Huomaa! TÄYTÄ varoittaa kävijöitä, että verkkosivustollasi on taustalla toimiva kaivosohjelmisto. Sijoita koko sivuston banneri (aivan kuten ne, jotka varoittavat käyttäjiä evästeiden käytöstä) ilmoittamalla heille, että aiot kaivata joitain kolikoita heidän laitteistonsa avulla, ja antaa heille mahdollisuus joko hyväksyä tai kieltää käyttämästä heidän resurssejaan.

Selaimen kaivoskomentosarjoihin on liittynyt melko vähän skandaaleja, jotka antavat niille jonkin verran huonoa nimeä. Vain viime vuonna havaittiin, että joku oli asentanut käsikirjoituksen Monero-kolikoilleni CBS Showtime -sivusto.

Joten jos olet 100% varma, että haluat tai tarvitset tällaisen laajennuksen WordPress-verkkosivustollasi, valitse vapaasti näiden esineiden joukosta.

Yksinkertainen Monero Miner – kolikkokanta

Yksinkertainen Monero Miner - kolikkokanta

Yksinkertainen Monero antaa sinun ansaita rahaa louhimalla moneroa kävijöiden suorittimen avulla. Tämän liitännäisen etuna on, että voit hallita (tai “kuristaa”) käyttäjien CPU: ta sekä sisällyttää widget verkkosivustollesi, jotta käyttäjät voivat nopeuttaa, hidastaa tai sammuttaa kaivostoiminnan halutessaan. Simple Miner -laajennuksen pääpiirteet ovat:

 • Kaivoksen käyttäjien suoritin
 • Widgetit kaivostoiminnan lisäämiseksi, vähentämiseksi tai lopettamiseksi
 • Ylä- / alapalkki ja ilmoitusten ponnahdusvalinnat
 • Tekstin, värin jne. Visuaaliset hallintavaihtoehdot
 • Tilastot kokonaismäärästä hashia, hash-ajoa sekunnissa, kokonaismäärä odottaa moneroa voitolle

WP Monero Miner käyttää kolikkopesää

WP Monero Miner käyttää kolikkopesää

Ilmaisella WP Monero Miner -laajennuksella voit ansaita rahaa louhimalla moneroa Coin Hive -sovelluksen kautta. Plugin sisältää hyödyllisen widgetin, jotta sivustosi kävijät voivat aloittaa / lopettaa kaivostoiminnan. Ja jos päivität laajennuksen pro-versioon, sinulla on mahdollisuus käyttää erityistä suojatun sisällön lyhytkoodia, joka avaa premium-sisällön, kun tietty määrä on louhittu. Muita WP Monero Miner -laajennusominaisuuksia ovat:

 • Sisäänkirjautumislomake PoW (“Proof of Work”) captchas
 • Miner-widget käynnistää / lopettaa ja hallita kaivosnopeutta
 • Pro-päivitys mukautettuihin lyhytkoodeihin, malleihin, adblock-suojaan ja muihin

SpareChange Miner

SpareChange Miner

SpareChange on helppo tapa suorittaa JavaScript-pohjainen kaivostyökalu verkkosivustollasi helppokäyttöisen WordPress-laajennuksen avulla. Siellä on sisäänrakennettu ponnahdusikkuna, jonka avulla voit ilmoittaa lukijoillesi kaivoksesta, jotta he voivat ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Mutta todella hieno ominaisuus SpareChangessa on, että mainosten estotoiminto on mukana (jopa ilmaisella liitännällä). Tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun pitäisi tietää, ovat:

 • Kaivostyökalujen GUI-hallinta
 • SpareChange.io alempi maksukynnys (0,05XMR
 • API-ohjaus
 • Aseta kaivosnopeus
 • Automaattinen tunnistus CPU-vaikutuksen vähentämiseksi
 • Ponnahdusikkunan suostumus -widget
 • Mainosten estotoiminto

Moonify – Monero (XMR) kaivosmies

Moonify - Monero (XMR) kaivosmies

Moonify monero miner auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräisiä tuloja verkkosivustoltasi käyttämällä sivustosi kävijän CPU: ta (heidän tietysti suostumuksella). Tämä liitännäinen ei ole taustanhakija – sisäänrakennetun alareunan ilmoituspalkin avulla kävijät voivat helposti valita tai poistaa käytöstä milloin tahansa haluamallaan tavalla. Mutta nopeuden säätimien ja mukana olevan analyyttisen avulla on helppo ja hyödyllinen käyttää. Muut ominaisuudet:

 • CPU louhinta
 • Mukana kaivosnopeuden liukusäädin
 • Alempi ilmoituspalkki suostumusta varten
 • Analytics hashien, istuntojen, laitteiden jne

Verkkosivut ja mobiilimainokset

Verkkosivuston mainokset voidaan jakaa useisiin tyyppeihin. Voit joko lisätä koodin verkkosivustoosi näyttääksesi mainoksia käyttämäsi verkon ja käyttäjän verkkokokemuksen perusteella, tai myydä verkkosivustollasi mainostilaa, johon sivustojen ja tuotteiden omistajat voivat sijoittaa mainoksia (suostumuksellasi).

Google AdSense

Google Adsense

Suosituin ja luotettavin vaihtoehto on Google AdSense-mainosverkosto. Sen käyttäminen on melko helppoa, jos noudatat Google Adsense for WordPress -oppaamme. Mutta käytännössä kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on:

 • Rekisteröidä tili
 • Hanki hyväksyntä
 • Lisää bannerikoodi joihinkin verkkosivustosi widget-alueisiin

Järjestelmä näyttää käyttäjille henkilökohtaisia ​​mainoksia heidän verkkokokemuksensa perusteella, ja aina kun joku osuu bannerimainokseen, saat siitä rahallisen palkkion. Jotkut ihmiset onnistuvat saamaan enemmän kuin tuhansia kuukaudessa vain AdSense-palvelusta.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds on mainostilan digitaalinen markkinapaikka. Siellä voit joko ostaa tai myydä mainostilaa hi-traffic-blogeissa ja verkkosivustoilla. Jos resurssillasi on tarpeeksi liikennettä, voit rekisteröidä lähteeksi ja myydä banneritilat verkkosivustollasi (Coindesk esimerkiksi veloittaa 30CPM, joka arvioitujen 13 miljoonan kuukausinäyttökerran avulla voisi tuottaa selvästi yli 100 000 dollaria kuukaudessa).

Jos et jostain syystä pidä BuySellAdsista, WordPress-sivustoille on tarjolla paljon muita mainontavaihtoehtoja ja kumppaniohjelmia..

Vierasviestit

Ja lopuksi, olemme saavuttaneet tämän kappaleen viimeisen pisteen: vierasviestit. Tämä on helpoin kaupallistamistapa, mutta se riippuu 100% sivustosi liikenteen määrästä. Mitä suurempi kuukausittainen istuntojen määrä on, sitä korkeamman hintalaatan voit veloittaa yhdestä viestistä.

Blogit, joissa on 30 000 istuntoa kuukaudessa, voivat veloittaa vähintään 100 dollaria blogiasetukselta, mahdollisesti enemmän riippuen heidän auktoriteetistaan. Jos haluat luoda tasaisen vieraiden lähettämän tulovirran, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi liikennettä houkutellakseen bloggaajia ja sivuston omistajia. Ole huolellinen laadukkaan sisällön luomisessa ja varmista, että olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa rakentaaksesi sivustosi.

Älä unohda luoda sivua ja lisätä sitä joko alatunnisteeseen tai pääosaan, jotta vierailijat voivat helposti selvittää valmiutesi hyväksyä vierasviestejä.

Aloita ansaitseminen Cryptocurrency WordPress -sivustosi tänään

Nyt kun tiedät kuinka ansaita rahaa kryptovaluutta WordPress -sivustosi, mene se! Mitä odotat? Kolikoita on paljon tekemistä, jos toteutat yhden (tai kaikki) yllä luetelluista strategioista. Jos sinulla on kysyttävää, kysy alla. Tai jos sinulla on muita strategioita ansaita rahaa kryptovaluutta WordPress-sivustosi jakaa ne kommentit – voimme vain lisätä ne tähän viestiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map