Kuinka ajoittaa WordPress-viestit joukkoon

Kuinka ajoittaa WordPress-viestit joukkoon

Luulen, että hyväksyt, kun sanon: WordPressin aikataulutoiminto on todellinen hengenpelastaja. Voit helposti ajoittaa viestit, sivut ja jopa WooCommerce-tuotteet tulevaa päivämäärää varten, mikä säästää paljon aikaa, jonka voit kanavoida liikenteen ohjaamiseen ja blogin kasvattamiseen.


Kun sinulla on yksi viesti, sivu tai tuote, ajoittaminen on yhtä helppoa kuin tulevan julkaisupäivän asettaminen WordPress-postieditoriin. Alla olevassa kuvassa näkyy WordPressin oletusaikataulu toiminnassa.

oletus WordPress post aikataulu ominaisuus

Jos sinulla on useita viestejä, oletetaan, että ylläpidät useiden kirjoittajien blogia, jokaisen viestin ajoittaminen erikseen voi syödä valtavan osan aikaa. Jos haluat kierrättää vanhoja viestejä pitääksesi blogin näköinen tuore, jokaisen viestin julkaisupäivän muokkaaminen voi olla pelottava tehtävä, varsinkin jos sinulla on satoja viestejä.

Mitä tehdä?

Päivän säästämiseksi voit siirtyä automatisoituun joukkojen ajoittamiseen. Ja mitä sinun täytyy ajoittaa WordPress-viestisi irtotavarana? Vapaa Auto Post Scheduler -laajennus.

Tämän päivän viestissä tarkastellaan syvemmin ominaisuuksia, jotka tekevät Auto Post Scheduler -sovelluksesta täydellisen joukkojen ajoituksen laajennuksen WordPressille.

Laajennus auttaa sinua ajoittamaan viestit yhdellä vauhdilla, joten voit pitää blogisi käynnissä myös lomalla. Lisäksi sen avulla voit muokata viestien julkaisupäivää, joten voit pitää bloginne tuoreena.

Suuret aikataulut sopivat myös mainoskampanjoiden järjestämiseen juhlakaudella ja lomalla. Ota kuitenkin huomioon, että otat itsellesi mukin kahvia ja panemme automaattisen postitusaikataulun testaamaan.

Älä jätä jakamatta ajatuksiasi kommentin loppuun.

Kuinka asentaa automaattinen postitusaikataulu

automaattinen postitusaikataulu WordPress-laajennus

Auto Post Scheduler on ilmainen laajennus, joka on saatavana WordPress-laajennusten arkistossa. Voit ladata, asentaa ja käyttää laajennusta juuri tällä hetkellä maksamatta penniäkään.

Jos tarvitset vielä enemmän vaihtoehtoja, kehittäjä tarjoaa premium-version, joka tunnetaan nimellä WP-automaattinen juliste Codecanyonissa. Ensiluokkainen versio maksaa 25 dollaria taalaa kirjoittamishetkellä.

wp auto juliste

Tähän viestiin käytämme ilmaista versiota. Alkaamme kuitenkin asentamalla laajennus WordPress-sivustollesi.

Automaattisen postitusaikataulun asentaminen

Kirjaudu WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi kuten alla olevassa kuvassa.

lisäämällä uusi WordPress-laajennus

Kirjoita seuraavaksi avainsanan hakukenttään ”Auto Post Scheduler” ja napsauta sitten Asenna nyt -painiketta, kuten korostamme seuraavassa kuvakaappauksessa.

Asenna automaattisen postituksen ajoituksen laajennus WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin

Napsauta sen jälkeen Aktivoida -painiketta saadaksesi pallon liikkumaan alla kuvatulla tavalla.

automaattisen postitusaikataulun laajennuksen aktivoiminen

Aktivoinnin jälkeen Auto Post Scheduler -laajennus on käyttövalmis, meidän on vain määritettävä pari vaihtoehtoa.

Miten teet tuon?

Lue tästä, kuinka voit määrittää Auto Post Scheduler -laajennuksen määrittämättä hikeä.

Kuinka määrittää automaattisen postituksen ajoituksen WordPress-laajennus

Nyt kun Auto Post Scheduler -laajennus on aktiivinen verkkosivustollasi, katsokaamme kotelon alle ja selvitä, miksi laajennuksella on vain 5 tähden arvostelut sivustolla WordPress.org.

automaattinen postitusaikataulun arvostelu

Mahtavia arvosteluja syrjään, päästäkäämme liikkeelle.

Navigoida johonkin Asetukset> Automaattinen postitusaikataulu kuten korostamme alla olevassa kuvassa.

pääsy automaattiseen postitusaikatauluun

Näin pääset Auto Post Scheduler -järjestelmänvalvojan kojelautaan alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

automaattinen postitusaikataulun asetukset

Melko yksinkertainen järjestelmänvalvojan kojetaulu, etkö usko? Rakastan yksinkertaista järjestelmänvalvojan kojetaulua, joka keskittyy tärkeisiin asioihin. Automaattisen postitusaikataulun asetusnäyttö on käytännöllinen, koska kaikki tarvitsemasi on vain napsautuksen päässä. Osoita ja napsauta, ja työsi on valmis!

Ennen kuin teet mitään muuta, tutustu kuitenkin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin. Alla on yhteenveto käytettävissä olevista vaihtoehdoista ylhäältä alkaen.

Lähtevät painikkeet

automaattinen postitusaikataulun järjestelmänvalvojan vaihtoehdot

Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, saat neljä näkyvää nappia järjestelmänvalvojan näytön yläosassa. Ensinnäkin sinulla on Tukifoorumi -painike, joka johtaa sinut Auto Post Scheduler -tukifoorumi WordPress.org -sivustolla – josta saat ilmaisen tuen. Toiseksi sinulla on Jätä arvostelu -painike, joka tietenkin johtaa sinut arvosteluosaan WordPress.org.

Kolmanneksi sinulla on Välitön Karma vain 1 dollari -painike, joka ohjaa sinut PayPalin lahjoitussivulle, jolloin voit tukea Auto Post Scheduler -sovellusta. Voit tehdä kertaluonteisen lahjoituksen tai tehdä kuukausittaisen lahjoituksen valitsemalla ruutu alla olevan kuvan mukaisesti.

Neljänneksi sinulla on WP-automaattinen juliste -painike, joka ohjaa premium-versio. WP Auto Poster on kokonaan uusittu, lisää ominaisuuksia, rajaton määrää sääntöjä ja täysi premium-tuki.

Ota automaattinen postitusaikataulu käyttöön

Huomaa, että ajoituksen on oltava aktivoituna myös laajennuksen aktivoinnin jälkeen Ota automaattinen postitusaikataulu käyttöön -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

ota käyttöön automaattinen postitusaikataulun painike

Suosittelemme aikataulun ottamista käyttöön vasta asetusten määrittämisen jälkeen. Jos otat aikataulun käyttöön heti, joudut työskentelemään oletusasetusten kanssa. Jos oletusasetukset toimivat sinulle, siirry eteenpäin ja napsauta Ota automaattinen postitusaikataulu käyttöön. Jos haluat kuitenkin määrittää automaattisen postitusaikataulun omalla tavallasi, lue lisätietoja jokaisesta vaihtoehdosta.

Auto Post Scheduler Options

Tässä osiossa käydään läpi jokainen vaihtoehto, joten voit hyödyntää Auto Post Scheduler -laajennuksen täydellisesti.

Automaattinen postitusaikataulu

automaattinen postitusaikataulu

Ensimmäinen rivissä on Automaattinen postitusaikataulu yllä esitetty vaihtoehto, jonka avulla voit asettaa automaattisen julkaisuaikataulun. Oletusarvo on 24 tuntia, mikä tarkoittaa, että julkaiset automaattisesti yhden viestin päivässä. Jos esimerkiksi haluat julkaista kaksi viestiä päivässä, sinun on muutettava arvo 12 tuntiin. Pitää julkaista neljä kappaletta päivässä, muuttaa arvo kuuteen tuntiin ja niin edelleen.

Käynnistä uudelleen julkaisemalla?

käynnistä julkaisuvaihtoehto uudelleen

Toiseksi sinulla on Käynnistä uudelleen julkaisemalla? valintaruutu, joka on hyödyllinen, jos haluat julkaista vanhat viestit uudelleen. Valintaruudun valitseminen julkaisee jo julkaistut viestit. Periaatteessa tämä vaihtoehto auttaa sinua saamaan blogin näyttämään tuoreelta julkaisemalla viestit automaattisesti.

Aloita ajoitusviive

Aloita aikataulutusviivevaihtoehto

Kolmanneksi, sinulla on Aloita ajoitusviive, joka auttaa sinua asettamaan viiveen ennen kuin ensimmäinen ajoitettu viestisi tulee näkyviin. Oletusarvo on nolla (0), mikä tarkoittaa – jos otat automaattisen postitusaikataulun käyttöön – ensimmäinen ajoitettu viestisi julkaistaan ​​heti. Voit asettaa aloitusviiveen sekunteina, tunneina tai päivinä, mikä tarkoittaa, että sinulla on ehdoton määräysvalta viestiesi alkaessa.

Rajoita tarkistus näihin postityyppeihin

Sitten meillä on Rajoita tarkistus näihin postityyppeihin vaihtoehto. Tämän vaihtoehdon avulla voit valita ajoitettavat viestityypit. Lähettää on oletusarvo, mutta voit lisätä muita viestityyppejä valintaan. Miten? Pidä vain SIIRTÄÄ avain näppäimistöllä ja valitse kaikki postityypit, jotka haluat ajoittaa automaattisesti.

Rajoita tarkistus näiden luokkien viesteihin

Seuraavaksi meillä on Rajoita tarkistus näiden luokkien viesteihin, jonka avulla voit valita ajoitettavat luokat. Oletusarvon mukaan kaikki luokat on valittu, mutta voit aina sulkea pois haluamasi luokan. Jos haluat lisätä luokkia valintasi, pidä vain SIIRTÄÄ -näppäimistö ja valitse haluamasi kategoriat.

Rajoita tarkistus vain näiden kirjoittajien viesteihin

Samoin voit valita ajoittaaksesi tiettyjen kirjoittajien viestit automaattisesti. Automaattinen postitusaikataulu sisältää kaikki tekijät oletuksena. Voit sisällyttää / sulkea pois kaikki kirjoittajat haluamallaan tavalla, painamalla uudelleen SIIRTÄÄ -näppäin valinnan tekemiseksi.

Rajoita tarkistus viesteihin avainsanahaulla

Lisäksi voit ajoittaa viestit avainsanojen mukaan. Kehittäjän mukaan lauseen edeltäminen tavuviivalla sulkee pois termejä vastaavat viestit. Esimerkiksi ‘John-Malkovich’ palauttaa viestit, jotka sisältävät ‘John’ mutta eivät ‘Malkovich’. Hanki se? Mahtavaa, siirrymme eteenpäin.

Rajoita tarkistukset tietyinä päivinä päiviin

Sen jälkeen sinulla on Rajoita tarkistukset tietyinä päivinä päiviin -vaihtoehto, joka tarjoaa sinulle paljon hallintaa julkaisuaikojesi suhteen. Vaihtoehto auttaa sinua asettamaan ajanjakson, jonka kuluessa viestisi julkaistaan ​​tiettynä päivänä. Aikaväli on annettava 24 tunnin muodossa.

Saatko yllä olevan vaihtoehdon toimivuuden? Tässä on esimerkki. Oletetaan, että haluat julkaista ajoitetut viestit maanantaisin kello 8.00–17.00, kirjoittamalla maanantaipaikkaan 0800–1700. Jos haluat julkaista ajoitetut viestit tiistaisin kello 18.00–1.00, kirjoitat tiistaina paikkaan 0600–1300 ja niin edelleen.

Älä ajoita päivämääriä

Jos haluat ohittaa tietyt päivämäärät, Auto Post Scheduler tarjoaa sinulle vain tarvitsemasi vaihtoehdon. Älä ajoita päivämääriä Edellä esitetyn vaihtoehdon avulla voit valita, millä päivinä et halua ajoittaa viestejä. Plugin tukee seuraavia muotoja: d-m-Y (esim. 17-06-2019), d-m (esim. 17-06), M (esim. 06) ja d (esim. Jokaisen kuukauden 17. päivä).

Hyväksyttävät postitilat

Seuraavaksi voit valita helposti tarkistettavan viestin tilan. Sinulla on Luonnokset, odottamassa ja Julkaistu lähetä tilat, joista valita. Jos valitset luonnokset, Luonnoksen tilaiset viestit julkaistaan. Jos valitset vireillä, odottavat viestit tarkistetaan lähettämistä varten. Ja jos valitset Julkaista, julkaistut viestit tarkistetaan kierrätystä varten.

Lisäkierrätysasetukset

Alaosaa kohti saat enemmän vaihtoehtoja, jotka auttavat hallitsemaan viestien kierrättämistä yllä esitetyllä tavalla.

Vianmääritys- ja kirjausasetukset

Hapo chini kabisa (eli aivan alareunassa), sinulla on lokin- ja virheenkorjausvaihtoehtoja, jotka ovat hyödyllisiä vianetsinnän yhteydessä. Katso kuva alla.

Asetusten tallentaminen

Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdot, napsauta vain Päivitysvaihtoehdot -painiketta, kuten korostamme alla.

automaattisen postitusaikataulun asetusten tallentaminen

Automaattisen postitusaikataulun ottaminen käyttöön

Lopuksi, ja jos olet et ole ottanut automaattisen postitusaikataulun käyttöön, napsauta Ota automaattinen postitusaikataulu käyttöön -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

Kun olet ottanut käyttöön Auto Post Scheduler -laajennuksen, sinun pitäisi nähdä yksityiskohdat, jotka korostamme alla olevassa näyttökuvassa.


Kuten olemme oppineet täällä tänään, WordPress-viestien massasuunnittelu on pala kakkua. Kuka tahansa, joka voi asentaa WordPress-laajennuksen, voi asettaa automaattisen postitusaikataulun ja aloittaa WordPress-viestien joukko-ajoituksen kuten ammattilainen. Nyt sinun on muistettava luoda sisältöä!

Ajoitatko WordPress-viestejäsi bulkkien avulla jollakin toisella menetelmällä? Vai onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia? Ole hyvä ja jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

merkintä: Tämä viesti on päivitetty korostamaan Auto Post Scheduler -laajennus. Alkuperäinen viesti vuodelta 2015 käytti Drafts Scheduler -laajennusta, jota ei enää tueta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map