Kierrätä vanhat blogiviestit liikenteen lisäämiseksi

Aja enemmän liikennettä WordPress-blogiisi kierrättämällä vanhoja viestejä

Katsokaa verkkosivustojasi ja ajatelkaa kuinka monta blogin viestiä on saatavilla etusivulle helposti. Olen varma, että näet ehkä neljä tai viisi tai jopa kymmenen tai muutama lisää, mutta kun blogiviestisi poistuvat kotisivulta, niistä tulee samanlaisia ​​linkkejä, jotka siirtyvät Google-tulossivun toiselle sivulle: hyödytön.


Nyt blogiviestien avulla voit silti saada liikennettä orgaanisilla hakutuloksilla ja ihmisiltä, ​​jotka tarkistavat verkkosivustosi tarkistaaksesi arkistot, joten kaikki ei mene. Kuitenkin kerran vuodessa tai kaksi kulkee sinulle valtavan määrän WordPress-blogin viestejä, jotka näkevät harvoin päivänvalon. Tämä on ongelma, koska olet jo sisällyttänyt työn tai maksanut muille kirjoittajille sisällön luomiseksi. Miksi et voi käyttää viestejä uudelleen lukijoiden kiinnostamiseen tai ansaita rahaa? Katsotaanpa miten voit käyttää vanhoja WordPress-viestejäsi uudelleen.

1. Kierrä heitä sosiaalisen median kautta

Jos ylläpidät verkkosivustoa, sinulla on todennäköisesti joitain sosiaalisen median tilejä, eikö niin? Sosiaalisen median asia on, että hallitseminen on täydellistä kipua. Siksi niin monet yritykset palkkaavat täysin erillisen henkilön tai tiimin johtamaan koko asiaa.

Miksi et käytä vanhaa blogin sisältöä sijoittamalla se sosiaalisen median tileillesi? On todennäköistä, että jokaisella alustalla seuraa erilaisia ​​ihmisiä, ja ihmiset arvostavat näkevänsä jotain, jonka he olisivat voineet unohtaa kaksi tai kolme vuotta sitten.

MIssinglettr

Tiedot ja lataa

Suosituin tapa automatisoida sosiaalinen jakaminen on Missinglettr. Tämä tehokas palvelu on helppo tapa luoda ja hallita sosiaalisen markkinoinnin suunnitelmaa. Missinglettr luo automaattisesti sosiaalisen median viestejä jakaaksesi sisältöäsi ympäri vuoden. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kampanja. Lisäksi se luo sisältökalenterin, jonka avulla voit seurata suunnitelmia.

Revive vanhat viestit - automaattinen viesti sosiaaliseen mediaan

Toinen upea vaihtoehto on Revive Old Post -laajennus, joka tarttuu kaikki vanhempiin viesteihisi ja tweetittää ne automaattisesti. Laajennuksen avulla voit poistaa joitain sivuja ja viestejä jaksosta, mutta se on loistava tapa pitää Twitter-viestisi aktiivisena tuoden näkyviin vanhoja blogi-viestejäsi.

Katso vanhat viestit läpi ja tartu valokuviin jaettavaksi Pinterestissä. Katso, kuinka monet ihmiset ovat valmiita kiinnittämään artikkelisi ja testaamaan, voitko luoda kiinnostavia valokuvia, jotka vakuuttavat useampia ihmisiä jakamaan. Voit myös jakaa vanhat linkkisi melkein missä tahansa sosiaalisen median tilillä auttaaksesi rakentamaan alustaasi ja käyttämään sisältöä uudelleen. Voit esimerkiksi ajatella tarttumalla kuvan aikaisemmista toimistoistasi ja jakaaksesi sen Facebookissa hauskaa katsoa menneisyyteen.

2. Hanki sähköpostisi uutiskirje menossa

Kun aloitat uutiskirjeen, sinulla on paljon työkaluja, kuten MailChimp ja AWeber. Jos et tällä hetkellä rakenna sähköpostiluetteloa verkkosivustollesi, aloita nyt. Se on yksi kokeiltu ja totta tapa pitää ihmiset verkkosivustosi ympärillä ja saada heidät takaisin lukemaan ja ostamaan lisää.

MailChimp

Valitettavasti alkuperäisen uutiskirjeen sisältöä ei aina ole helppo ajatella, joten miksi et käytä aiemmin luomiasi juttuja? Vanhat viestisi ovat täydellisiä uutiskirjeiden luomiseen, koska olet jo tehnyt laadukasta työtä ja tiedät, että se liittyy lukijakuntaasi.

3. Käännä kaikki e-kirjasta

Toinen hieno tapa käyttää uudelleen vanhoja blogin viestejä on koota kaikki ja luoda e-kirja. Tämä on mielenkiintoinen tapa ansaita vähän rahaa blogistasi ja tavoittaa käyttämättömät yhteisöt, kuten Amazon.

Kun joku vierailee verkkosivustollasi, hänellä ei ole aina selvää polkua mihin aloittaa ja minne mennä aloittamisen jälkeen. Koska olet kehittänyt suurimman osan verkkosivustosi sisällöstä, sinun pitäisi voida koota kaikki artikkelit yhtenäiseksi sekvenssiksi siirtymiin ja täydentävään tietoon, jotta niistä tulisi kiinteä kirja.

Julkaise Xpress

Kun olet koonnut kirjasi, voit luoda kannen, palkata toimittajan ja myydä sen sitten omalla verkkosivustollasi MyBookTable-laajennus. Tällä tavalla lukijasi tietävät kirjat ja voivat jakaa niitä muiden ihmisten kanssa. Voit jopa pysyä rehellisenä lukijoidesi kanssa ja kertoa heille yksinkertaisesti, että kyse on koko sivustosi kokoelmasta, ja siinä on lisäpiikkejä, jotka helpottavat lukemista.

Jotkut eivät ehkä ole kiinnostuneita tästä, mutta toisten mielestä se on kätevää, koska heidän ei tarvitse selata koko sivustoasi. Tämä on erityisen hyvä uusille tulokkaille, joita verkkosivustosi pelottaa. Puhumattakaan voit myös antaa kirjan vain ilmaiseksi vastineeksi sähköpostiosoitteille. Tämä on loistava tapa luoda luettelo ja pitää ihmiset tulevaisuudessa.

4. Luo havaintoihin perustuva infografia tai video

On suuri mahdollisuus, että jotkut aiemmin kirjoittamasi blogiviestisi olivat opetusohjelmia ja ohjeita, jotka opastavat ihmisiä tietyn teknisen prosessin läpi tai edes näyttävät heille jotain puutarhanhoitoa, kuten kaupunkialueella. Blogiviestit ovat hienoja kommunikoidakseen melkein kaikista ideoista, mutta jotkut ihmiset pitävät ajatuksesta kuluttaa tietonsa muissa muodoissa.

Kuuntelin esimerkiksi vanhassa työssäni vain radiokanavia ja podcasteja, koska minun piti istua puhelimessa myyntipuheluita varten koko päivän. En voinut keskittyä artikkelin lukemiseen, ja video olisi liian turhauttava, jos pomo kävisi ohi. Muille on myös vain hieman helpompaa imeä tietoa erilaisilla välineillä. Esimerkiksi, jos voisin valita videon ja blogin välillä, valitsen aina mukavan visuaalisen videon, joka opastaa minua matkalla.

WordPress-infographic

Ota vanhat blogiviestisi ja muuta ne tuoreeksi sisältöksi muuttamalla mediatyyppiä. Tietojen visualisointilaajennuksia on paljon, jotta tämä olisi helppoa. Jos sinulla on blogikirjoituksen opetusohjelma, kuinka sitoa kengät, luo video lapsen isännän kanssa, jotta lapset voivat olla yhteydessä toisiinsa. Kehitä näytönohjelma tälle ”kuinka luoda blogin opetusohjelma” ja tee infografika laajasta tutkimusartikkelista, jonka teit soijapavuista..

5. Luo koko myyntikurssi

Joskus ihmiset eivät halua käyttää verkkosivustoasi navigoidaksesi ja löytääkseen kaiken, mitä he tietävät aiheesta. Verkkosivut ovat hienoja, mutta kun aloitat blogin luomisen ja sisällön toimittamisen säännöllisesti, kaikki alkaa olla hiukan sotkuinen. Lyhyesti sanottuna, se ei ole niin organisoitu kuin hyvin pakattu luokka, että ihmiset voivat ladata ja laittaa tietokoneelleen tai tallentaa tiedostoon.

Verkkoalustoja on paljon, jotta voit myydä omia luokkiasi (Udemy, LearnDash jne.), Mutta voit käyttää myös WordPressiä. Siellä on paljon upeita LMS-laajennuksia, joiden avulla voit hallita omaa luokkahuonejärjestelmääsi verkkosivustollasi nykyisen teeman avulla. Tai voit sijoittaa johonkin näistä huippuluokan oppimisen hallinnan WordPress-teemoista.

EDUMA Koulutus WordPress-teema

EDUMA-oppimishallinnan WordPress-teemassa on kaikki mitä tarvitset kurssien rakentamiseen ja myyntiin verkossa. Tämä teema integroi BuddyPress-, bbPress- ja WooCommerce-sovelluksiin, jotta saat paljon joustavuutta online-koulutusyhteisön rakentamisessa. Plus teema on yhteensopiva Elementorin tai Visual Composer – joten voit luoda minkä tahansa sivun tai viestin asettelun, jonka haluat esitellä paremmin kurssejasi.

akatemia ruokalajin teema

Akatemian oppimisen hallintajärjestelmä WordPress-teema on toinen hieno vaihtoehto. Mukautettujen postityyppien avulla kursseille ja oppitunneille sekä täydellisen WooCommerce-integraation avulla on helppoa lisätä sisältöäsi ja myydä luokkia yksin. Ainutlaatuinen, mutta hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus antaa sertifikaatteja kurssin suoritettuaan, joten käyttäjilläsi on todiste kurssin suorittamisesta.

fiksu ruokalajin teema

Toinen kassalle teema on Älykäs kurssin oppimisen hallinta WordPress-teema. Tällä teemalla on puhdas ja minimaalinen muotoilu, joka sopii mainiosti verkkokurssien myyntiin. Riippumatta valitsemastasi teemasta, laajennuksesta tai alustasta, oman luokkiesi luominen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sisältöä uudelleen ja voit luoda yhteisön luokan mukana, josta se tulee..


Se on se, että opit käyttämään uudelleen WordPress-viestisi sisältöä uudelleen. Vaihtoehdot ovat aina rajattomat, ja se on aika hienoa, koska tiedät, että vanha sisältösi vastaa laatuvaatimuksiasi. Toisinaan joudut ehkä muuttamaan sisältöä, jos joudut poistamaan ajoissa olevat tiedot tai korjaamaan virheen, jonka menetit aiemmin. Siitä huolimatta, suurin tietokokoelma on yleensä istumassa suoraan blogi-arkistossasi, joten tee vähän kaivaaksesi, jotta sisällön luomisprosessisi olisi hieman helpompaa.

Jaa ajatuksesi kommentti-osiossa, jos sinulla on kysyttävää parhaista tavoista käyttää WordPress-viestejäsi uudelleen. Onko sinulla muita ehdotuksia siitä, kuinka ottaa vanhaa sisältöä ja muuttaa siitä jotain hyödyllistä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map