Käytä Push-ilmoituksia rakentaaksesi toistuvaa liikennettä

Käytä Push-ilmoituksia rakentaaksesi toistuvaa liikennettä

Jos haluat kiinnostaa yleisöäsi, sinun on kyettävä kiinnittämään heidän huomionsa merkityksellisillä tavoilla. Tämä ei kuitenkaan ole aina helppoa, varsinkin kun heidän mobiililaitteissaan on niin paljon häiriötekijöitä.


Onneksi push-ilmoitukset tarjoavat tehokkaan ratkaisun. Push-ilmoitukset ovat tapa kustantajille ja muille yrityksille toimittaa suoraa, reaaliaikaista viestiä yleisölleen, jotta voidaan edistää sitoutumista ja lisätä liikennettä.

Tässä viestissä keskustellaan siitä, mitä push-ilmoitukset ovat, ja selitämme niiden käytön etuja. Annamme sinulle myös neljä vinkkiä, kuinka push-ilmoituksia voidaan käyttää toistamaan liikennettä, ja keskustelemme niiden määrittämisestä WordPress-sivustollesi. Aloitetaan!

Push-ilmoitusten käytön edut

Push-ilmoitukset ovat napsautettavissa olevia ponnahdusviestejä, joita voidaan käyttää selaimissa tai mobiililaitteissa ja sovelluksissa. Ne ovat välitöntä, reaaliaikaista, suoraa viestintää.

Käyttämällä push-ilmoituksia julkaisijat voivat:

 • Tavoita lukijat, joissa he viettävät suurimman osan ajastaan, mobiililaitteillaan
 • Lisää uusi heidän suoraan hallitsemansa kanava, joka on samanlainen kuin uutiskirje, mutta jolla on korkeampi avoimuus- ja napsautussuhde
 • Lisää sitoutumista ja paluumatkoja, mikä auttaa satunnaisista kävijöistä uskollisia lukijoita ja luomaan tapoja

Erityisesti uutis- ja sisältöjulkaisijat hyötyvät push-ilmoituksista. Loppujen lopuksi ne tarjoavat tehokkaan tavan toimittaa aikaherkkä sisältö, juttuja ja päivityksiä lukijoille. Push-ilmoitukset voivat myös täyttää saman roolin kuin uutiskirje, kun kyse on uskollisten lukijoiden tukikohdan rakentamisesta.

Toinen push-ilmoitusten etu on opt-in-prosessin yksinkertaisuus. Esimerkiksi sivustosi tai mobiilisovelluksen ensi kertaa kävijöiden on valittava vain Sallia kun sitä pyydetään, ja voidaan sitten lisätä tilaajaluetteloosi.

Push Notification -optimointi

Erityisesti mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla on korkea osallistumisaste. Tutkimusten mukaan, lähes 60 prosenttia Internet-liikenteestä tulee mobiililaitteista, ja mobiilisovellusten työntöilmoitusten osallistumisaste on 43,9 prosenttia iOS-käyttäjille ja 91,1 prosenttia Android-käyttäjille (koska jälkimmäisessä käyttöjärjestelmässä prosessi on automaattinen).

Nyt kun olemme käsittäneet push-ilmoitusten hyödyllisyyden, tarkastellaan neljää vinkkiä niiden käyttämiseksi toistamaan liikennettä blogiisi tai uutissivustollesi.

1. Luo selkeitä, tiiviitä viestejä ja käytä hymiöitä

Push-ilmoitukset ovat lyhyitä. Sinulla on yleensä vain noin 40 merkkiä kiinnittääksesi käyttäjien huomion ja välittääksesi viestisi. Siksi on suositeltavaa käyttää yksinkertaista, suoraa kieltä.

Muista valita lukijoillesi tärkeät aiheet. On myös hyödyllistä kehittää viestisi tavalla, joka herättää kiireellisyyttä ja inspiroi toimia. Uutisjulkaisijoille yksi tapa kiinnittää huomiota olisi sisällyttää termi, kuten “BREAKING NEWS” push-ilmoitukseen oikea-aikaista ja tärkeää tarinaa varten..

Lisäksi sinun kannattaa kokeilla tarttuvia yksisäiliöitä ja toimintakehotuksia (CTA). Tutkimuksissa on myös havaittu, että hymiöiden käyttö push-ilmoituksissa voi lisätä sitoutumista merkittävästi.

Push Notification Emojit

Hymiöt voivat auttaa välittämään tietyn tunteen tai sävyn viestissäsi. Lisäksi ne voivat parantaa ilmoituksen ulkonäköä.

On myös tärkeää luoda houkutteleva osallistumisviesti. Toisin kuin verkkoilmoitukset, jotka käyttävät vain sallia tai estä opt-in-viestejä, mobiili push-ilmoitukset antavat sinulle henkilökohtaisen viestin.

Kun muotoilet opt-in-viestiäsi, harkitse kertoa lukijalle valinnan valinnasta ja selittää mitä he saavat (uutisartikkeleita, viimeisimmät päivitykset, erikoistarjoukset jne.). Voit myös mukauttaa Salli ja Don ‘Salli’ -painikkeiden olla hieman henkilökohtaisempia käyttämällä sellaisia ​​termejä kuin “Kyllä!” tai “Ehkä myöhemmin”.

2. Segmentoi yleisösi

Ihmiset eivät halua, että heidät pommitetaan jatkuvasti viesteillä, varsinkin sellaisilla, jotka eivät ole heidän kannalta merkityksellisiä. Yleisen yleislähetystavan käyttäminen push-ilmoituksiin voi johtaa siihen, että tilaajat ärsyyntyvät ja luopuvat käytöstä.

Tutkimuksen mukaan yleisön segmentointi push-ilmoituksia varten voi lisätä napsautussuhdetta (CTR) 218 prosenttia. Tunnistamalla tilaajat heidän kiinnostuksen kohteidensa perusteella, voit lähettää viestejä, jotka on räätälöity jokaiselle henkilölle. Tämän puolestaan ​​pitäisi lisätä mahdollisuutta avata viestit.

Voit luokitella tilaajat useilla tavoilla. Esimerkiksi uutisjulkaisijat voivat segmentoida käyttäjiä sen perusteella, mitä sisältöluokkia lukija haluaa vastaanottaa. Muita segmentointivaihtoehtoja ovat aikavyöhyke, sijainti ja laitetyyppi.

Mobiilisovellukset antavat sisällön julkaisijoille myös mahdollisuuden antaa tilaajilleen valita, minkä tyyppisiä ilmoituksia he haluavat vastaanottaa ja milloin. Tämän avulla käyttäjä voi tuntea olonsa paremmaksi hallitsevaksi ja vähemmän pommittaa tarpeettomia viestejä.

Esimerkki tästä tekniikasta toiminnassa voidaan nähdä The New York Times push -asetuksissa mobiilisovellukselleen.

Push Notification -segmentin asetukset

Sisällön ja uutisten julkaisijat voivat käyttää näitä asetuksia luodakseen arvokkaita viestejä yleisölle. Voit oppia, mihin tarinoihin yleisösi kiinnostaa saada push-ilmoituksia, ja muokata niitä vastaavasti.

3. Ole tietoinen viestien ajoituksesta ja taajuudesta

Yhdessä tutkimuksessa havaittiin, että lähes 40 prosenttia käyttäjistä sanoo, että ne kieltäytyvät push-ilmoituksista, koska häiritsevät heitä väärään aikaan. Lisäksi yli puolet ilmoitti luopuvansa käytöstä, koska löysivät push-ilmoitukset ärsyttäviä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkeimmat napsautussuhteet push-ilmoituksissa tapahtuvat tiistaisin ja muina aikoina. Tämä on tietenkin yleistys. Tehokkaiden ajanjaksojen ja tiheyden määrittäminen push-ilmoituksille voi viedä joitain kokeiluja.

Tämä on toinen syy, miksi segmentointi on avainasemassa; Sen avulla voit määrittää, milloin viestit lähetetään jokaiselle tilaajaryhmälle. Esimerkiksi verkkokauppasivustot voivat käyttää push-ilmoituksia käsitelläkseen ostoskorista luopumista.

eCommerce Push Notification

Lisäksi jakamalla yleisösi segmentoimalla viestit räätälöityjen aikavyöhykkeiden ja sijaintien perusteella. Jos puolet yleisöstäsi on eri aikavyöhykkeellä kuin sinä, et halua lähettää viestejä, jotka he saavat keskellä yötä..

Uutiset, blogit ja muut sisällönjulkaisijat voivat usein hyötyä viestien lähettämisestä ensin aamulla. Esimerkiksi The New York Times lähettää päivittäin “Morning Briefing” -ilmoituksen.

4. Seuraa oikeita mittareita

Kuten kaikissa markkinointistrategioissa, push-ilmoitusten suorituskyvyn seuraaminen on välttämätöntä, jos haluat nähdä, mikä toimii ja ei toimi. Kestää jonkin aikaa selvittää, millaiseen viestintään ja ajoitukseen yleisö reagoi.

On tiettyjä muuttujia, joihin on kiinnitettävä huomiota ja jotka voivat auttaa sinua arvioimaan työntöilmoituksen suorituskykyä, mukaan lukien:

 • klikkausprosentti
 • Opt-in ja opt-out hinnat
 • Avoimet hinnat
 • Säilytysasteet

Parhaat tietojen sieppaamis- ja analysointimenetelmät vaihtelevat käyttöympäristöjen ja järjestelmien mukaan, joita käytät ilmoituksen lähettämiseen. Tärkeää on kuitenkin, että seurantastrategiasi pysyy johdonmukaisena, joten voit jatkuvasti optimoida ja parantaa push-ilmoituksia.

Kuinka lähettää Push-ilmoituksia WordPressin avulla

On tärkeää ymmärtää, että niitä on eroja verkko- ja mobiili-push-ilmoitusten välillä. Web-ilmoitukset eivät tarjoa mukauttamisvaihtoehtoja opt-in-viesteille, joita esimerkiksi mobiili-ilmoitukset tekevät. He eivät myöskään anna sinun tavoittaa iOS-käyttäjiä. Lisäksi tutkimuksissa on havaittu, että mobiilisovellusten push-ilmoituksissa on korkeampi avoimuus- ja napsautussuhde.

Voit lähettää kummankin tyyppisiä push-ilmoituksia WordPressillä useilla tavoilla. Voit esimerkiksi lähettää verkkoilmoituksia esimerkiksi työkalun avulla OneSignal.

OneSignal Free Web Push Notifications -laajennus

Asentaaksesi tämän WordPress-laajennuksen, mene WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi. Etsi OneSignal-laajennus ja asenna se ja aktivoi se. Sieltä voit viitata kätevään oppaaseemme lisätäksesi push-ilmoituksia WordPressiin saadaksesi lisäohjeita.

Toisaalta, jos haluat lähettää mobiili push-ilmoituksia, voit luoda verkkosivustollesi mobiilisovellusversion käyttämällä esimerkiksi MobiLoud.

MobiLoud WordPress-mobiilisovellukset

heidän ilmainen laajennus auttaa yksinkertaisesti muuttamaan WordPress-sivustosi sovellukseksi, jonka avulla voit sitten lähettää ilmoituksia. MobiLoudilla voit luoda ja lähettää automaattisesti push-ilmoituksia suoraan WordPressin kojetaulusta. Se tarjoaa myös lukijoille mahdollisuuden päättää, mistä aiheista he haluavat vastaanottaa push-ilmoituksia. Tämä on ihanteellinen blogeille, uutissivustoille ja muille sisällön kustantajille, jotka haluavat lisätä sitoutumista.


Tässä tungosta digitaalisessa ympäristössä sinulla on vain niin paljon mahdollisuuksia houkutella kävijöitä ja saada heidät palaamaan. Push-ilmoitukset tarjoavat tehokkaan tavan tehdä juuri tämä.

Onneksi verkko- ja mobiili-push-ilmoitusten luominen WordPressin avulla on helppoa. Pidä mielessä nämä neljä vinkkiä tekeessäsi:

 1. Käsittele selkeitä, tarttuvia ja tiiviitä viestejä hymiöiden kanssa lisätäksesi sitoutumista.
 2. Käytä mobiilisovellusta segmentoida yleisösi ja luoda kohdistettuja viestejä.
 3. Ole tietoinen ilmoituksen toimituksen ajoituksesta ja tiheydestä.
 4. Seuraa yrityksesi kannalta tärkeimpiä tietoja, jotta voit optimoida ja parantaa push-ilmoitusstrategiaasi.

Onko sinulla kysyttävää push-ilmoitusten käytöstä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map