Käynnistys- ja seisokkien seuranta WordPressissä

Sinulla on loistava hyvä verkkosivusto ja olet työskennellyt ahkerasti lukijakunnan kehittämiseksi. Mutta oletko varma, että verkkosivustosi on toiminnassa jatkuvasti? Se on verkkosivuston tarkoitus, eikö niin? Verkkosivuston on oltava aina saatavilla katselua varten ja verkkosivuston käytettävyys on tärkeää liikenteen ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi. Muutoin menetät asiakkaita ja verkkosivustosi uskottavuus heikkenee.


Isännöintipalvelut mainostavat usein 99% käyttöaikaa, mutta se otetaan huomioon, että 1% seisokki tarkoittaa hiukan yli 3,5 päivää. Ja jos tämä on hajautettu useisiin seisokkeihin, se painaa sijoitusta. Joten sinun on seurattava verkkosivustosi jatkuvasti varmistaaksesi, että se on jatkuvasti toiminnassa. Siksi on tärkeää seurata verkkosivustojen käytettävyyttä ja seisokkeja.

Käyttötuntien tarkkailuun tarkoitettujen testien lukumäärä ja tyyppi voivat vaihdella – yksinkertaisista HTTP-tarkistuksista monimutkaisiin taustan tarkistuksiin, joiden avulla seurataan samanaikaisesti yli 50 tarkastuspistettä. Jotkut testit, jotka yleensä suoritetaan,

 • Ping Monitor -testi joka ilmoittaa käytännössä, että sivustosi on käynnissä ja tarkistaa nettinopeuden. Sub-nopeudet eivät ole hyviä ja melkein yhtä kuin seisokkeja.
 • HTTP-testi joka ilmoittaa, että Internetin ja tietokoneen välillä tapahtuu tosiasiallista tietojenvaihtoa.
 • DNS-palvelimen näyttö joka tarkistaa, että verkkosivustosi DNS-osoite ja sivustosi osoite ovat samat. Verkko- ja protokollaviat havaitaan tämän testin avulla.
 • Lähetyksen ohjausprotokollan porttinäyttö joka testaa tiedon siirtoa yhdestä laitteesta toiseen Internetin välityksellä.

Viat voidaan havaita ja verkkosivustoille ilmoitetaan siitä.

On ilmaisia, maksettuja ja freemium-palveluita, jotka seuraavat käyttöaikaa. Joitakin laajennuksia voidaan myös käyttää. Nämä palvelut ja laajennukset tarkistavat verkkosivustosi säännöllisin väliajoin ja ilmoittavat, jos sivusto on alhaalla. Tarkastusten tiheys ja hälytystila voivat vaihdella. Joitakin suosittuja palveluita ja laajennuksia kuvataan yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Pingdom

Pingdom on huippuluokan verkkosivustojen suorituskyvyn seurannan palveluntarjoaja, johon Google ja Apple tykkäävät. Pingdomin avulla sinun ei tarvitse oppia sitä kolmannelta osapuolelta, että verkkosivustosi ei ole käytössä. Jos vakiopaketit eivät sovi sinulle, voit kehittää heidän kanssaan räätälöidyn paketin verkkosivustollesi määrän ja premium-tuen tarpeen perusteella..

Pingdom 2

Pingdom on sijoittanut yli 60 koetinpalvelinta ympäri Amerikkaa ja Eurooppaa verkkosivustojen ja niihin liittyvien palveluiden tarkkailuun. Seisokit tai tauot havaitaan melkein heti, koska tarkastusten tiheys on vain minuutti. Nämä viat tarkistetaan kaksinkertaisesti ennen hälytystä, joten väärien hälytysten määrä vähenee. Juurianalyysin avulla voit leikata aikaa, joka kuluu verkkosivustosi palauttamiseen jalkoihin.

Todellinen loppukäyttäjäkokemus eri paikoista, sivuihin tehtävien muutosten tekeminen ja kunkin muutoksen latausajan seuraaminen, tapahtumien seuranta ja perussyyanalyysi ovat joitain ominaisuuksia. Nämä auttavat sinua hallitsemaan verkkosivustosi.

Yli 700 000 käyttäjää ympäri maailmaa käyttää Pingdomia. Jos olet epävarma, voit käyttää 30 päivän ilmaista kokeiluversiota. Premium-paketit alkavat 13,95 dollaria kuukaudessa.

DownNotifier

DownNotifier on työkalu, jonka avulla voit seurata verkkosivustosi ja saada ilmoituksen kaikista seisokkeista. Käy palveluntarjoajan kotisivulla ja täytä tarkkailtavan verkkosivuston URL-osoite. Saat sähköposti-ilmoituksia seisokkeista antamasi sähköpostiosoitteesi kanssa. Ota SMS-ilmoitukset käyttöön, kun haluat vastaanottaa nämä hälytykset puhelimellasi. Voit valita ilmoituksen, kun sivusto on offline-tilassa tai kun sivusto ei sisällä tiettyä tekstiä. Yritin valita molemmat vaihtoehdot, mutta työkalu rajoitti minut automaattisesti.

Down Notifier

Ilmainen palvelu tarkistaa sivustosi 10 minuutin välein ja premium-seurannan joka minuutti. Palkkiopakettia voidaan käyttää viidelle verkkosivustolle hintaan 14,95 dollaria vuodessa. Voit myös vastaanottaa raportteja ja seisokkien historiaa.

Monitis

Monitor Us on sulautunut Monitis tarjota seurantapalvelua, analysointia ja parannettua verkkosivuston suorituskykyä ilmaisilla ja premium-suunnitelmilla. Se tekee 4 tarkistusta – käytettävyyden seurannan, koko sivun kuormituksen seurannan, tapahtumien seurannan ja web-stressitesterin – pitääksesi verkkosivustosi parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä..

Pilvipohjaisia ​​työkaluja käyttämällä tehdään käytettävyyden valvontatestejä verkkosivustojen, sovellusten ja palveluiden saatavuuden ja reaktioajan tarkistamiseksi. Tarkastukset tehdään yli 30 eri puolilta maailmaa yhden minuutin välein, ja 2 vuoden historiaan voi tutustua.

Monitis

Useita tarkastuksia – verkkosivun sisällön tarkistukset, useita protokollia koskevia testejä, sähköpostitestejä ja julkisia IP-tarkastuksia – suoritetaan ja välittömät vikaraportit lähetetään. Joten tiedät nopeasti, että verkkosivustosi on alhaalla. Koko sivun lataamisen seuranta seuraa sivujen latausaikoja alusta loppuun. Kuvien latausaika voi olla tiedossa ja 404 virheraporttia saadaan, kun sivuja ei ladata.

Tämän palvelun tapahtumien valvontaominaisuus tarkastelee kaikkia verkkokauppasi näkökohtia varmistaaksesi, että mitään kauppoja ei esiinny tärkeillä aloilla, kuten rekisteröinti ja ostoskori. Varmista, että olet varautunut nousuun liikenteessä, etenkin Super Bowlin tai Black Fridayn kampanjoiden aikana, katso tarkkaan Web-stressitestit. Se antaa sinulle kuvan siitä, kuinka paljon kuormaa verkkosivustosi pystyy käsittelemään.

15 päivän rajoittamaton ilmainen kokeiluversio on saatavana, ja sen jälkeen sinun on rakennettava oma paketti, joka perustuu tarkastusten tiheyteen ja sijaintipaikkojen määrään, josta se testataan. Monitisilla on yli 200 000 käyttäjää, joista joukossa on tunnettuja kaupallisia nimiä.

Palvelusaika

Palvelusaika on ilmainen ja tilaukseen perustuva palvelu, joka tarkkailee verkkosivustojen saatavuutta ja suorituskykyä globaalin palvelinverkon avulla. Voit asettaa tarkistustiheyden ohjauspaneelista palvelun määrittämishetkellä.

Palvelusaika

Suoritusten joukko tarkastuksia suoritetaan – verkkosivuilla tarkistetaan avainsanan sisältö, Ping-testeillä IP-tason yhteyksien tarkistamiseksi, Web-palvelimet (HTTP & HTTPS) & Link-testit, POP 3 -palvelintesteissä sähköpostin haku, SMTP-palvelintesteissä sähköpostien lähettäminen, IMAP-palvelintestejä postilaatikoiden hallitsemiseksi, latauspalvelintestejä (FTP-palvelimet), DNS- ja MySQL-palvelintestejä protokollatasolla ja mukautettuja palvelintestejä mahdollisten TCP / IP-protokollien seuraamiseksi. Ilmaiseksi tiliksi voit valita minkä tahansa palvelun tai portin testattavaksi.

Määräaikaiset käyttö- ja suoritusraportit, yksityiskohtaiset kuukausittaiset raportit ja yhteenveto koko seurantajaksosta pitävät sinut ajan tasalla verkkosivustosi suorituskyvystä. Yli 50 000 verkkosivustoa on rekisteröitynyt Service Uptimeen ilmaiseksi seurantapalvelukseensa. Premium-paketteja on saatavana alkaen 4,95 dollaria kuukaudessa.

Sivusto 24 × 7

Sivusto 24 × 7 toimii paljon samalla tavalla kuin muut palvelut, jotta asiakkaasi voivat tehdä jatkuvia kauppoja ympäri maailmaa. Tämä palvelu voi tarkistaa URL-osoitteet myös Internet-, intranet-, 3G- ja 4G-verkoissa, joten voit seurata myös mobiilisovelluksia ja mobiilisivustoja. Varhaisen analyysin avulla se voi tarttua ongelmantekijöihin ennen kuin ne vaikuttavat loppukäyttäjiin ja tarkistaa, mitkä sovelluskomponentit laukaisevat tapahtumien sujuvan suorittamisen..

Sivusto 24x7

Verkkosovellusten seurantaa suoritetaan yli 50 globaalista sijainnista ja hitaus tunnistetaan. Verkkosivun lataamista analysoidaan ja kriittisiä palveluita, kuten HTTP (S), FTP (S), DNS, PING, TCP, SSL, SMTP ja POP, seurataan. Palvelimet, sisäiset verkot, verkkolaitteet, palvelinpuolen valvonta, DNS-palvelin. SSL-varmenteen voimassaoloaika, FTP: n lähettämiseen ja lataamiseen kulunut aika sekä sähköpostipalvelimien valvonta suoritetaan usein. Voit katsella kaikkia testejä reaaliajassa yhdellä kojetaululla yksinkertaisesti päivittämällä tarvitsematta kirjautua tiliisi joka kerta..

Ilmainen suunnitelma sisältää viiden verkkosivuston perusvalvonnan, ja 30 päivän ilmainen kokeilu on saatavilla. Palkkiopaketit on koottu kolmeen tyyppisiin palveluihin – verkkosivustojen seurantaan, palvelimien seurantaan ja sovellusten seurantaan sekä all-in-one-pakettiin, joka pakata kaiken.

Palveluntarjoajia on paljon enemmän ja muutama heistä on lueteltu tässä. Haluat ehkä etsiä niitä:

WordPress-laajennukset käyttö- ja seisokkien seurantaan

Palvelut ovat hyviä, mutta joskus yksinkertainen laajennus voi olla yhtä hyvä tai jopa parempi – varsinkin jos blogiisi on uusi etkä halua vielä investoida monimutkaiseen seurantapalveluun. Tässä on joitain WordPressin ilmaisista seurantalaajennuksista, joita suosittelemme.

Jetpack WordPressille

jetpack

jetpack on plugin, jolla on useita toimintoja, joista yksi seuraa myös sivuston käytettävyyttä. Se on esiasennettu WordPressiin ja voit aktivoida sen. Määritä se kohdassa Asetukset ja varmista, että oikea sähköpostiosoite on syötetty. Hälytystila on vain sähköpostitse – ei ihanteellinen tapa. Mutta jos erotat hälytykset erilliseen kansioon, sinulla on heti historia sivustosi seisokkeista.

Pingdomin todellinen käyttäjän seuranta

Pingdom Oikea käyttäjä Monit_

Asenna asennus tietääksesi, kuinka todellinen käyttäjä eri paikoissa kokee verkkosivustosi Pingdomin todellinen käyttäjän seuranta ja perustaa tili pingdom.com-sivustolla. Tämä laajennus antaa sinulle arvokasta palautetta latausajoista eri maissa ja eri selaimissa. Voit lukea kaikki nämä tiedot ohjauspaneelista. Käytä tietoja verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi.

Uptime-robottilaajennus WordPressille

Uptime Robot -asetukset

Uptime-robottilaajennus WordPressille on yksinkertainen laajennus, jonka avulla voit katsella käyttöaikatilastosi kojetaululta tai millä tahansa sivulla tai widgetillä. Sinun on asetettava itsellesi tili Uptime Robot.com -palvelussa, asennettava laajennus ja aktivoitava se. Tilastoja ja lokit voidaan katsella verkkosivustosi useista paikoista asettamalla lyhyitä koodeja.

Lopuksi

Haluaisin jakaa vielä yhden vaihtoehdon – laajennuksen, joka on saatavana Chromessa seuraamaan sivuston käytettävyyttä. Server Monitor voidaan ladata osoitteesta Chrome-sovellusten verkkokauppa.

1

Voit lisätä minkä tahansa määrän verkkosivustoja seurantaa varten ja voit tarkistaa sivustosi tilan napsauttamalla laajennusta selaimessa. Jos ponnahdusikkuna on käytössä, kaikki URL-osoitteen tilan muutokset näkyvät heti ponnahdusikkunoina ja voit ottaa yhteyttä isäntäpalveluntarjoajaan.

Nyt kun tiedät, että siellä on niin paljon vaihtoehtoja sivustosi käytettävyyden valvomiseen, valitse jokin niistä ja ota ne käyttöön. Ota hallinta seisokkeihin ennen kuin se maksaa sinulle rahaa, mainetta tai asiakkaita. Ja kerro meille, mitä työkaluja suosittelisit alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map