Jos, miksi ja kuinka lisätä premium-sisältöä WordPress-sivustoosi

Ensimmäinen kysymys, joka sinun on kysyä rehellisesti itseltäsi, kun harkitset sisältösi saatavuutta vain maksettujen lukijoiden saataville. Onko sisältö todella sen arvoinen? Monilla yritystoiminnassa alkavilla ihmisillä on taipumus olla erittäin optimistisia odotuksia liiketoimintamahdollisuuksiensa suhteen. Optimismi on hyvä pieninä annoksina, mutta käytännöllisyys ja kriittinen harkinta pitävät yrityksiä usein pelissä pitkään. Parhaimmilla yrityksillä on terveellinen annosoptimismi, jota karhentaa käytännöllisyys.


Google olisi erinomainen esimerkki. He investoivat jatkuvasti ulkomaisiin tekniikoihin (optimismi) ja vielä 96% heidän tuloistaan heillä on vaurautta ja resursseja, joiden avulla heillä on varaa muutamaan mittavaan taloudelliseen hikkaan..

Jos aloitat ensimmäisen kerran bloggaajana, sinulla ei ehkä ole taloudellisia resursseja oppia virheistä. Varmista, että et tee mitään!

Voivatko ihmiset maksaa sisällöstäsi?

Tämä on perusteellisin ja silti tärkein kysymys, joka sinun täytyy kysyä itseltäsi. Ja on helppo saavuttaa ”helppo kyllä”. Tämän vaikean, mutta erittäin tärkeän kysymyksen käsittely oikea tapa on ensiarvoisen tärkeä.

raha

Sisällön suhteen tarkoitan video-oppaita, verkkokursseja, kuvia, arkistokuvia, äänikirjoja, kirjoja, tavallisia artikkeleita, uutisia ja mitä tahansa mediaa, joka kommunikoi yleisön kanssa. Tarvitset ihmisiä, jotka ovat valmiita luovuttamaan ansaitut tulot antamiesi tietojen perusteella. Eikä se ole helppoa. Tässä on muutama hyvä kysymys, joita voit kysyä itseltäsi päättääksesi, vastaavatko käyttäjät sisältöön:

 • Löydätkö tarkalleen saman sisällön, jota myyt lukijoillesi ilmaiseksi missä tahansa Internetissä? Jos vastaus on kyllä, lopeta täällä, et koskaan voi myydä sisältöäsi rahalla. Jos joku voi saada jotain ilmaiseksi, sitä ei ole mitään kannustinta ostaa (olettaen, ettei sillä ole ajallisia etuja). 
 • Onko sinulla mitään uskottavuutta tällä tietyllä alalla, josta tarjoat tietoa? Onko sinulla jo blogia tai verkkosivustoa, jota olet käyttänyt vuosia ja joka tarjoaa tarkkaa tietoa tietyistä aiheista? Onko sinulla erikoistuneita tutkintoja tietyllä alalla tai siihen liittyvillä aloilla? Usein ihmiset käyvät verkkosivustolla useimmiten? Kaikki, joka lisää uskottavuutta, on erittäin merkityksellinen keskustelussa.
 • Onko oikea aika? Sisällön katselukustannusten lisääminen vaikuttaa siihen, kuinka tehokkaasti voit skaalata yritystäsi. Jos olet saavuttanut kriittisen joukon yleisöä tai jos uusien asiakassuhteiden hankkimiskustannukset ovat vähentäneet tuottoa ja jos kasvu hidastuu, koska olet markkinaraon suhteen kapealla / lähellä huippua tai lähellä sitä, hyvä aika luoda premium-sisältöä.
 • Onko tiedoilla, joita aiot myydä, mitään oivaltavaa tai käytännöllistä tietoa? Sisällöllä, josta taloudellisesta / emotionaalisesta rikastuksesta on vähän hyötyä tai ei lainkaan hyötyä, on yleensä vaikeuksia markkinoilla. 

Seuraa rahaa, se harhaan johtaa harhaan. Voit arvioida, kuinka arvokas nichesi on tai kuinka paljon kilpailua niche-alueellasi on, jos ymmärrät kuinka avainsanatutkimus toimii. Voisin kirjoittaa avainsanatutkimuksesta täällä, mutta aihe on laaja ja ansaitsee keskustelun perusteellisesti – suosittelen, että tarkistat Mozin opas avainsanatutkimukseen.

Jos et osaa keinoa sitoa markkina-arvo yhtälöön, yrityksesi kannattavuus on erittäin vaikeaa. Ilman numeroa vastaus joihinkin edellä mainittuihin kysymyksiin on vain villi arvailu, joka ei auta sinua. Menestyvät yritykset ansaitsevat rahaa, tavoitteesi tulisi olla tulojen optimointi. Sinun on tiedettävä, kuinka sisällön asettaminen vain maksettujen käyttäjien saataville vaikuttaa tuloihin ja kattavuuteen.

Se johtuu minkä tahansa kapealla olevan piirakan koosta, mainitun kapean kilpailukyvystä, kyvystäsi tarjota yleisölle suuri arvoehdotus ja tehdä kompromisseja skaalausyrityksen välillä ja tuottaa parempia tuloja.  

Kuinka verkkoyritykset ansaitsevat rahaa?

Nyt kun puhun sisällön myynnistä ja premium-sisällön luomisesta, tarkoitan yrityksiä, jotka luottavat yksinomaan tai suurelta osin tavaroiden myyntiin markkinoille.

BusinessCalc

Keskustelu muuttuu radikaalisti erilaisiksi eri yritysten kanssa. Nyt verkkoyritykselle, mitkä ovat mahdolliset tulolähteet? Yleisimmät ovat:

 • Mainonta
 • Kumppanuusmarkkinointi
 • Palvelut tai tuotteet
 • Ensiluokkainen sisältö

Pohjimmiltaan suurin osa verkkoyrityksistä tuottaa tuloja neljästä kanavasta. Otetaan esimerkiksi WPExplorer – miksi WPExplorer palkkaa kirjoittajia luomaan sisältöä, vain myymättä sitä sisältöä?

Ensimmäinen syy – Emme ole ainoat WP-uutisten lähteet. Verkkosivustollamme on aika mahtavaa sisältöä, joka auttaa WordPressiä käyttäviä online-yrityksiä. Meillä on loistava sisältö aihepiiristä, joka sisältää markkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, isännöinnin ja melkein kaikki muut menestyvän liiketoiminnan näkökohdat WP-pohjaisten verkkosivustojen kautta.

Toinen syy – Blogissamme hyvä sisältö tarkoittaa suurta markkinointia. Muista, että puhuin uskottavuuden rakentamisesta, se lisää uskottavuutemme huomattavasti. Sisällön asettaminen vain maksettujen lukijoiden saataville estäisi.

Kolmas syy – WPExplorerin pääasiallinen liiketoiminta on teemojen, ei sisällön, myynti. WPExplorer on themehouse joka tuottaa mahtavia teemoja, jotka ovat myyneet yli 35 000 kappaletta viime vuosina. Ja teemojen myynnin lisäksi käytämme myös kumppanuusmarkkinointi lisätä vähän tuloihimme. Ensinnäkin premium-sisällön luominen ei ole yhteensopiva tulolähteidemme kanssa, se vain etenee.

Useimmat verkkosivustot, jotka myyvät sisältöään, voivat tarjota jotain, mitä muut sivustot eivät voi, joko uutisten oikeaan aikaan toimittamiseen tai oivallisiin mielipiteisiin ja artikkeleihin, joita et löydä muualta. Tästä syystä niin monet sanomalehdet ja aikakauslehdet käyttävät verkossa tilausmallia tulojen tuottamiseen. 

Kuinka myyt premium-sisältöä?

Jos myyt e-kirjaa, joka on hyvin erilainen verrattuna sellaisiin tavaroihin, joista me täällä puhumme. Kuvailemassamme tapauksessa kyse on yrityksestä, joka tuottaa hienoa tuoretta sisältöä päivittäin / viikoittain. Joten vaikka verkkosivusto ei ansaitse rahaa mainonnan kautta eikä toimi tytäryhtiönä tai palveluiden myyjänä, se voi myydä ajoissa tuotetun sisällön ansaitakseen rahaa.

Tilaajat ja jäsenmallit

tilaus mallinnettu on suunnattu loistavan sisällön tuottamiseen, ja sitten tarjoajan ja lukijan välillä on hyvin vähän vuorovaikutusta. Tämä on valintamalli useimmille premium-aikakauslehdille ja sanomalehdille, kuten The New Yorker tai WSJ.

jäsenyys malli on sopiva verkkoliikeyrityksille, jotka ylittävät sisällön tarjoamisen, verkkosivustoille, joilla on aktiivinen jäsenkanta ja jotka myös vastaanottavat palveluita tai tuotteita, joita verkkoliiketoiminta tarjoaa. Samaan jäsenyyteen sisältyy pääsy sisältöön, joka on tarkoitettu vain jäsenille.

Olemme keskustelleet sisällön myynnistä, ja tarkoituksena ei ole työntää tuotetta tai myydä palvelua. Joten puhumme tilaajista, ei jäsenistä. Meidän on rakennettava tilaajapohja. Verkkosivustoilla on yleensä suuri yleisö, mutta vain pieni osa heistä on tilaajia ja tämä osuus laskee vielä enemmän maksettujen tilaajien kohdalla..

Tästä saattaa tulla hieman monimutkaista, joten pidän siitä yksinkertaista. On olemassa muutamia tapoja edetä sen tekemisessä. Mutta paras tapa olisi.

 1. Luo loistavaa sisältöä
 2. Rakenna yleisö ja saavuta mittakaava
 3. Luo premium-sisältöä
 4. Muunna pieni osuus maksamatta jääneestä yleisöstä maksamaan tilaajalle
atk-kaaviot

Kasvu on tärkeämpää kuin ansaitseminen.

Voitteko kuvitella yrittävänsä myydä sisältöä upouudessa verkkosivustossa, jonka verkkotunnus on vähän liikennettä vai ei ollenkaan? Ellei olet julkkis, se ei toimi. Joten sinun on paljastettava sisältöä. Mutta kuinka paljon?

 • Käytä lähestymistapaa, joka antaa jokaiselle lukijalle tietyn määrän artikkeleita kuukaudessa. Tämä on hyvä idea, jos tuot paljon sisältöä kuukausittain.
 • Näytä yleisölle yksityiskohtainen ote artikkelista tai katkelmat artikkelista, jotka esittävät törkeitä väitteitä. Houkuttele yleisösi ostamaan sisältöä.

Tämän on ehdottomasti muistutettava sinua siitä, kuinka ohjelmistokehittäjät toimivat. He näyttävät sinulle riittävästi toimintoja houkutella sinut ostamaan ohjelmiston premium-version. Tässä oleva ehdotus on hyvin samanlainen, näytä yleisöllesi tarpeeksi saadaksesi heidät maksamaan loput.

Minun on myös huomautettava tässä, että sinun on selvitettävä, miten tämä vaikuttaa hakukoneesi optimointiin. Jos verkkosivustosi luottaa liikennehakukoneisiin kuten useimmat verkkosivustot, estämällä sisältösi käyttöoikeuden, kun hakukoneindeksoijat tulevat kurkistamaan, voi lähettää sivustosi hakukoneiden sijoitukset nosediviin.

WordPress-laajennukset tilaajien ja jäsenten rakentamiseksi

Nyt hyviin juttuihin! Kuinka voit myydä premium-sisältöäsi. Helpoin tapa on käyttää muutaman hyvän liitännäisen apua, jotta voit keskittyä sisältöösi. Ensinnäkin tarvitset vankan jäsenyys- ja tilauslaajennuksen. Ja vaikka suurimpaan osaan laajennuksista viitataan ”jäsenyys” -laajennuksina, ne toimivat myös hyvin luodakseen useita tilaustasoja ja erilaisia ​​käyttöoikeustasoja verkkosivustollesi. Tässä ovat suosikki jäsenyys- ja tilauslaajennukset WordPressille:

 • Rajoita sisältöprosessia on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa sisällöllesi. Tilaus- tai jäsenyystasojen luomiseen ja hallintaan on helppokäyttöisiä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja tiettyjen viestien, sivun tai sisällön rajoittamiseksi..
 • MemberPress on toinen hieno laajennusvaihtoehto, joka yhdistää enemmän jäsenvaihtoehtoja, raportointityökaluja ja mahdollisuuden myydä digitaalisia tuotteita ja premium-sisältöä.
 • MemberMouse on toinen mahtava ja tehokas laajennus, jonka avulla voit myydä jäsenyyksiä, tilauksia ja tuotteita. Lisättyjä ominaisuuksia asiakashallintaan, postituslistoihin, vain jäsenille tarkoitettuihin alueisiin, tukiautomaatioon, raportointiin ja muuhun käyttöön. Se on tehokas työkalu korkealaatuisen sisällön myyntiin.

Jäsenlisäosan lisäksi haluat hienon vaihtoehdon ja ponnahdusikkunan, jolla mainostetaan premium-sisältöäsi. Tässä on muutama rakastamamme:

 • Optin hirviö on ylivoimaisesti yksi tunnetuimmista optin-palveluista verkossa. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja lomakkeille, asetteluille, väreille, poistumistarkoituksille, A / B-jakautumistestauksille ja tonneille raportteja. Se on loistava sijoitus kaikille yrityksille.
 • kukinta by Elegant Themes on toinen suosittu vaihtoehto, koska siinä on helppoja ominaisuuksia, reagoivia malleja ja räätälöintivaihtoehtoja, samoin kuin sellainen tunnettu tuotemerkki.
 • Popup Pro kirjoittanut WPMU on puhdas ja yksinkertainen optin-laajennus. Käytä vain malleja ja helppoja vaihtoehtoja väreihin, animaatioihin ja muuhun mainostaaksesi uutiskirjeesi tai tarjouksesi lukijoillesi.

Ja jos haluat nähdä lisää, tarkista nämä hyödylliset jäsenyys- ja optin-laajennuksen kierrokset:

 • Rajoita WordPress-sivustosi jäsenmäärää
 • Parhaat WordPress-jäsenlisäosat
 • Hallitse 5 suosituinta WordPress-muunnosta edistävää ponnahdusikkunalaajennusta
 • Hyödyllisiä WordPress-laajennuksia sähköpostiluettelon kasvattamiseen

Käärimistä

Tässä kaikki tältä erää. Puhuimme siitä, jos sinun pitäisi myydä premium-sisältöä lukijoillesi, ja eräistä WordPressin parhaista työkaluista, joiden avulla voit helposti myydä parhaan sisällön tilaajille. Ja jos sinulla on epäilyksiä siitä, millaista sisältöä ihmiset olisivat valmiita maksamaan, lue, lue Miles Gallifordin palveluksessa on MarketingProfs. Toivon mielelläni, että otatte vastaan ​​asioita, joista olen keskustelleet alla olevissa kommenteissa ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map