Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla

Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla
 1. 1. Kuinka asentaa WordPress Microsoft Azure -sovellukseen
 2. 2. Kuinka asentaa WordPress Google Cloudiin
 3. 3. Asenna WordPress AWS – Amazon Web Services -palveluun
 4. 4. Luettu tällä hetkellä: Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla
 5. 5. Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin

Tervetuloa uuteen ja päivitettyyn aloittelijan oppaaseen pilvipalveluun vuodelle 2019. Pilvipalvelun käyttöönotto on viime vuosina ollut massiivista, kun yritykset ja pk-yritykset ovat siirtäneet suurimman osan palveluistaan ​​pilveen. Amazon-tilauksestasi Instagram-tarinasi artikkeliin, jota parhaillaan luet, tallennetaan, käsitellään ja toimitetaan sinulle – pilven yli.


Tekijän huomautus:

Tämä johtava artikkeli pilvilaskennasta WordPressille julkaistiin alun perin melkein neljä vuotta sitten vuonna 2015. Tänä aikana olemme nähneet pilvipalveluiden nopean käyttöönoton useilla toimialoilla ja ydinpilviteknologioiden merkittäviä parannuksia. Kaikilla näillä muutoksilla – pilvipalvelun keskeiset periaatteet ja edut ovat kuitenkin edelleen samat. Pilvipalveluratkaisujen päätyypit ovat ennallaan. Sinulla on edelleen yksityisiä, julkisia ja hybridipilvien käyttöönottoja. Se, miten organisaatiot omaksuvat ne, on muuttunut.

Tämä opas on aloittelijan opas pilvipalvelun ja sen suhteen WordPressiin ymmärtämiseen.

Aloitamme:

 • Mistä pilvipalvelu on kyse
 • Tutki sen etuja
 • Ymmärrä pilvipalveluratkaisujen erityypit

Valmistuttuaan tarkastelemme kuinka pilvipalvelu antaa WordPressille mahdollisuuden.

Mikä on Cloud Computing?

pilvilaskenta WordPress-yleiskatsausta varten

Mukaan G2-joukko, ”Yksi yksinkertaisimmista tavoista osoittaa” pilvi ”on varastoinnin avulla. Perinteinen paikallinen tallennus pitää tiedostoja kiintolevylläsi. Kun tallennat kuvan tai lataat ohjelman, se tallennetaan laitteellesi. Pilvitallennus puolestaan ​​tallentaa tiedoston verkkoon. Tiedosto jaetaan etäpalvelimille ja siihen pääsee Internetin kautta. “

Laajenna nyt ”varastoinnin” käsitettä sisältämään prosessointiteho ja sisällön toimitus. Sinulla on moderni pilvi.

Yksinkertaisesti sanottuna, pilvi on hajautettu tietokoneverkko, joka tekee useita kopioita tiedoista erillisissä koneissa. Joten jos yksi palvelin menee alas, toinen ottaa haltuunsa. Loppukäyttäjälle laskenta ei koskaan lopu.

Eri tyypit pilvipalvelut

cloud computing WordPress-tyypeille

Pilvipalveluratkaisuja on kolme päätyyppiä niiden käyttöönoton perusteella. Sinulla on julkinen, yksityinen ja hybridi. Ennen kuin aloitamme, sinun on ymmärrettävä, että viime kädessä pilvi koostuu useasta tietokoneesta (kutsutaan palvelimiksi), jotka sijaitsevat datakeskuksissa.

 • yksityinen pilvi on kuin oma Uber. Et jaa sitä muiden kanssa ja käytä sitä vain työmatkallasi.
 • julkinen pilvi on kuin Uber-allas. Voit matkustaa ihmisten kanssa, jotka menevät samaan määränpäähän.
 • hybridi pilvi on sekoitus kahta. (En voi ajatella Uber-kaltaista esimerkkiä).

Pilvilaskennan kustannukset

Yksityinen pilvi: Yksityisen tai julkisen pilven vuokrauskustannukset ovat samanlaiset kuin Uber-matkalla. Yksityiset ohjaamot (tai pilvipalvelun käyttöönotto) maksavat enemmän. Etuna on, että se on paljon turvallisempi ja voidaan sijoittaa yrityksen palomuurin taakse.

Julkinen pilvi: Julkinen pilvi on erittäin kustannustehokas, mutta sillä on tietyt turvallisuusrajoitukset verrattuna julkiseen pilveen. Siksi näet paljon sääntöjenmukaisuuteen liittyviä ongelmia tallennettaessa lääketieteellisiä tai julkisia tietoja julkisissa pilvipalvelimissa.

Hybridi pilvi – molempien maailmojen parhaat puolet: Yritykset tajusivat, että paras sijoitetun pääoman tuottoprosentti tulee, kun yhdistät yksityiset ja julkiset pilvet, joka tunnetaan myös nimellä hybridi pilvi. Yritykset voivat turvallisesti tallentaa arkaluontoisia tietoja yksityiseen pilveen, jota palomuurit suojaavat. Julkisen tai nimettömän datan eräkäsittely voidaan ladata julkiseen pilveen.

Pilvilaskennan edut

pilvilaskenta WordPress-eduista

Vaikka pilvipalvelun taustalla oleva ydinteknologia on kehittynyt nopeasti, pilvilaskennan käyttöönoton perusedellytykset eivät ole muuttuneet ollenkaan. Tässä on lyhyt kuvaus:

Saatavuus ja redundanssi: Koska pilvi on useiden toisiinsa kytkettyjen tietokoneiden verkko, jonka päivämäärä on identtinen, saat suuren käytettävyyden ja redundanssin. Toisin sanoen palvelusi eivät tee puku. Ellei tietysti koko klusteri pudota (näin AWS-sähkökatkos).

Pay-as-you-go -malli: Tästä maksumallista on tullut teollisuusmalli pilvipalvelun ansiosta. Menevät ovat päivät, jolloin jouduit varaamaan isäntä- ja tietotekniikkatoiminnot vähimmäiskestoksi. Pilvipalvelun avulla maksat vain käyttämistäsi resursseista. Suorituskykyisissä pilviklusterissa voit vuokrata ne jopa pariksi tunniksi ja laskuttaa vain heitä. Ei piilotettuja kuluja, ei perustamismaksuja – ei mitään!

skaalautuvuus: Skaalautuvuus antaa sinun ostaa vain enemmän laskentatehoa tarvittaessa. Kun resurssit on valmis, voit vapauttaa ne vain pilveen.

Pilven käytöllä on useita muita etuja, mutta nämä ovat kaikkein yleisimpiä, jotka kaikkien tulisi tietää. Jos haluat lisätietoja pilvilaskennasta, suosittelen lukemaan G2 Crowd -sovelluksia johdanto-opas. Se on kirjoitettu hyvin geek-tavalla, joka on tarkoitettu kaikkien tieteiden aloille.

Johtavat pilvipalveluntarjoajat

Markkinaosuus johtavien pilvipalveluntarjoajien välillä Q2, 2018

Markkinaosuus johtavien pilvipalveluntarjoajien välillä Q2, 2018

Kun pilvipalvelut laskivat, AWS: llä oli suurin osa pilvipalvelujen markkinaosuudesta. Asiat ovat kuitenkin muuttuneet dramaattisesti vuonna 2018. Meillä on useita alan johtavia pilvipalveluja, kuten AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, IBM ja Alibaba Cloud..

Cloud Computing ja WordPress

kinsta onnistui WordPress-isännöinnissäSuurin osa parhaista WordPress-palveluntarjoajista käyttää palvelujen tarjoamiseen johtavia pilvipalvelujen tarjoajia. Esimerkiksi Kinsta on suosittu hallinnoitu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, jota ylläpidetään kokonaan Google Cloudissa. Muut palvelut, kuten Cloudways, tarjoavat hallittuja WordPress-pilvipalveluita AWS: ssä, Google Cloudissa ja muissa. Ne ovat pääosin keskitason palveluntarjoajia, jotka hallinnoivat WordPress-sivustoasi valitsemassasi pilvipalveluntarjoajassa.

Hei, pilvi!

Tässä viestisarjassa keskustellaan siitä, kuinka WordPress asennetaan suurimpiin pilvipalveluiden tarjoajiin. Aloitamme yhdellä suosikki pilvipalveluyrityksistäni – DigitalOcean. Myöhemmin siirrymme edistyneisiin aiheisiin, kuten WordPressin asentaminen AWS: ään ja muut teollisuuden standardipilvopalveluntarjoajat. Jos sinulla on kysyttävää pilvipalveluista tai pilvipalveluista yleensä, olemme kaikki korvia. Voit myös kysyä minulta suoraan Twitterissä @souravify ja vastaan ​​mielelläni kysymykseesi. Tässä on jännittävä matka – aloitetaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector