Ilmaisten WordPress-lisäosien korkea hinta

Korkea hinta ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia

WordPressin suhteen kaksi suosikkiasioistani ovat bloggaaminen – tietysti – ja ydinsovelluksen laajentaminen laajennusten avulla.


Kyllä, olen työskennellyt teemojen parissa ja jopa rakentanut pari verkkosovellusta alustan päälle, mutta palaan usein työskentelemään laajennuksien kanssa. Ne ovat kuin WordPress-sovelluksia, eikö niin?

Ja nyt on hullu viiva sovellusten rakentamiseen monille eri alustoille: olipa kyse sitten iOS-, Android-, Mac-, Windows- ja muista tärkeimmistä käyttöympäristöistä – WordPress mukana.

Mutta aivan kuten rakennuksen kanssa mitä vain, WordPress-rakennus esittelee haasteitaan. Jos olet kiinnostunut rakentamaan laajennuksia erityisesti hauskanpitoa varten, tässä on karkotettu se mitä odottaa.

Mitä odottaa ilmaisten WordPress-laajennusten rakentamista

Kehitysprosessi on paljon erilainen kuin minkä tahansa muun kehyksen tai alustan ohjelmistojen rakentaminen:

 • Sinulla on ydinsovellustaso – eli WordPress – ja sen sovellusliittymäjoukko
 • Sinulla on riippuvuuksia – eli JavaScript, tyylitaulukot ja mahdolliset kolmannen osapuolen kirjastot
 • Ja sinulla on joukko koodausstandardit
 • …ja enemmän

Mutta tärkeä asia on huomata, että jos olet vasta aloittamassa tämän kanssa tai jos olet tulossa toiselta alustalta, kieleltä tai yhteisöltä, niin se, että aiot tarjota laajennuksesi ilmaiseksi, ei välttämättä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy kehittää sitä kuten villin länteen.

Erityisesti aina, kun lähetät laajennuksen WordPress-laajennusvarastoon, kooditietokanta auditoidaan ennen kuin se hyväksytään.

Tämä on upea tapa varmistaa tietynlaatuinen laatu WordPress-arkiston kautta saataville, eikö totta?

Mutta on poikkeus!

Sanoin, että et voi kehittyä ikään kuin se olisi villi länsi, mutta totuus on, että jos aiot julkaista sen omassa blogissasi, omalla sivustollasi tai muulla omistamallasi omaisuudellasi, niin olet käytännössä vapaasti rakentaa sen mielestäsi.

Asia on, että ajan myötä ihmiset ovat tulleet hiukan varovaisiksi käyttäessään ilmaisia ​​WordPress-teemoja ja WordPress-laajennuksia, joita ei ylläpidetä hyvämaineinen lähde tai jotka eivät ole palkkioita, koska heillä ei ole laatua.

Ei välttämättä, että ominaisuusjoukko on huono, koodin laatu on heikko ja johtaa usein aivan liian moniin hakkerointiin, yhteensopivuusongelmiin tai yleisiin käyttökokemuksiin liittyviin ongelmiin. Vaikka työsi saattaa ei Tämän seurauksena se todennäköisesti kehittää mainetta pelkästään maineen vuoksi, jonka tämäntyyppinen työ kehitti.

Joten tee itsellesi palvelus ja hanki ilmainen tarkastus WordPress.org-laajennusten tarkistustiimiltä. Sinulla ei ole mitään muuta kuin laatua, josta voit hyötyä tästä.

Vapaasti saatavilla olevat työkalut

Lisäksi, jos haluat julkaista ilmaisen laajennuksen ja olet sitoutunut noudattamaan parhaiden käytäntöjen käsittelyä koskevia ohjeita, WordPress-laajennusten arkisto tarjoaa useita ilmaisia ​​työkaluja laajennuksen tukemiseen..

WordPress-arkistoon

Lähdeohjauksen lisäksi saat myös:

 • Kotisivu laajennukselle
 • Plugin on indeksoitu ja sitä voidaan hakea WordPress-hallintapaneelista
 • Varastoinnin kotisivulla on ilmainen tukifoorumi, jotta voit tukea käyttäjiäsi
 • Arvostelujärjestelmä, jonka avulla muut voivat ilmoittaa kuinka paljon he tykkäävät (tai eivät pidä) työstäsi
 • Asennusohjeet
 • Tapa hallita usein kysyttyjä kysymyksiä
 • Tilastot siitä, kuinka moni ihminen käyttää mitä työsi versiota
 • …ja enemmän

Makea, eikö??

Mutta tässä on se asia, josta harvat keskustelevat tai edes tietävät saapuessaan tähän peliin: Jos sinulla on erityisen suosittu laajennus, tuesta voi tulla erityisen haastavaa.

Olet yksi henkilö, joka ylläpitää kymmenille tuhansille blogeille asennettua projektia, ja kaikilla näillä ihmisillä on mahdollisuus jakaa työhösi liittyviä kysymyksiä..

Nyt se, onko sinulla velvollisuus auttaa näitä ihmisiä, on harma alue monille ihmisille. Jotkut sanovat, että koska se on ilmainen, siitä ei ole velvollisuutta; toiset sanovat, että koska olet julkaissut sen, sinun pitäisi olla valmis tukemaan sitä.

Tämä ei ole tämän keskustelun viesti.

Missä tahansa putoat, älä aliarvioi aikaa, jonka tuki voi viedä. Tätä varten kehotan teitä myös lukemaan suuren kirjoituksen Chris Lema päällä erottelu asiakkaiden ja käyttäjien välillä.

Sana tuesta

Olisin pahoillani, jos en olisi varmistanut, että korostin tarpeeksi tukea. Kuten aivan loistava kuin WordPress-laajennusvarasto on, se voi herättää paljon negatiivisia tunteita projektiin, jota olet kerran alkanut rakastaa yksinkertaisesti tuen saapumispyyntöjen suuren määrän takia (olipa kyse ominaisuuksista, pyynnöistä tai aitoista virheistä) ).

En sano sivuuttaa näitä pyyntöjä – loppujen lopuksi jotkut ihmiset käyttävät aikaa ilmoittaa asioista, jotka tekevät työstäsi vain parempia; Kuitenkin, jos ihmisille maksetaan tyypillisesti korvausta ajasta ja käytät kohtuuttoman paljon aikaa tukikysymyksiin vastaamiseen, voi olla aika harkita jonkin tyyppisen liiketoimintamallin käyttöönottoa laajennukseen.

Vaikka tämä ei kuulu tämän viestin piiriin, mielestäni on syytä mainita ilmaisen premium-laajennuksen tarjoaminen, joka on tapa. Jos ihmiset nauttivat laajennuksesta ja löytävät siitä lisäarvoa, he ovat usein valmiita maksamaan tuesta siitä.

“Pluginisi imee!”

Yksi suurimmista haasteista tuotteen hallinnassa on käsitellä saamiesi valitusten tasoa.

Totuus on, ihmiset harvoin Soita asiakastukikeskuksiin sanoaksesi “kiitos” tai “suuri työ”, eikö niin? Tarkoitan kuinka usein teet Todella ilmoita matkapuhelinyrityksellesi, että olet iloinen, ettet saanut keskeytettyä puhelua viimeisellä puhelullasi?

Tarkalleen.

Tätä varten tuotteen lähettämiseen kaikissa ominaisuuksissa – mukaan lukien WordPress-laajennus – on tämä ehto, joten jos et ole vielä kehittänyt laajennusta tai olet valmis vapauttamaan sitä, valmistaudu valituksiin.

Kyse ei ole käyttäjistä älä kiitos käyttämiään lisäosia. Valehtelisin, jos sanoisin, että niin ei tapahtunut, mutta valitusten määrä ylittää usein huomattavasti kiitosten määrän.

Se on yksinkertaisesti luonne siitä, miten ihmiset ja siten markkinat toimivat.

Uskon, että olemme kaikki rakennettu eri tavalla, kun se liittyy kritiikin vastaanottamiseen. Joillakin ihmisillä on paksu iho ja he voivat ottaa sen, antaa sen rullata selkänsä ja mennä; toiset, ei niin paljon. Mutta se on jotain voida oppia ja kehittää ajan myötä.

Joten jos olet jälkimmäisessä ryhmässä ja olet juuri tulossa markkinoille: ole valmis, mutta älä ota sitä henkilökohtaisesti. Se tapahtuu meille kaikille, ja sanan painettaessa on edelleen vaara, että tehdään punoitus :).

Nyt mene rakenna laajennus

Pohjimmiltaan tämä viesti on “jos tietäisin sitten sen, mitä tiedän nyt” WordPressistä, sitten oikottaisin paljon virheitä, virheitä ja oppin tiettyjä oppitunteja kovalla tavalla.

Mielestäni kaikki arvostavat niin oppimista muilta Toivottavasti tämä viesti on auttanut oikotieä asioista, jotka yleensä tulevat laajennuksen vapauttamisesta.

Joka tapauksessa puhuminen on halpaa. Mene rakentamaan jotain :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map