Hyödyt ja haitat WordPressin käynnistämisessä Ubuntussa

Hyödyt ja haitat WordPressin käynnistämisessä Ubuntussa

Ubuntu on yksi parhaista käyttöjärjestelmistä, jolla WordPress-sivustoasi voidaan käyttää. Tiedämme, että se on iso lausunto. Ja tässä artikkelissa yritämme pakata sen. Sen lisäksi, että se on vapaasti saatavilla, se on myös avoimen lähdekoodin Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä.


Ubuntu on julkaissut useita versioita käyttöjärjestelmästä vuosien varrella. Tässä artikkelissa viitataan Ubuntu 18.04.4 LTS: ään, koska se on viimeisin uusin pitkäaikaisen tukiversio. On välttämätöntä tarkista Ubuntun versio saatat olla käynnissä heti, kun kirjaudut sisään koneeseen ensimmäistä kertaa.

Ubuntu-palvelin

Toisin kuin muut käyttöjärjestelmät, Ubuntu julkaisee yleensä uuden version käyttöjärjestelmästä, Ubuntun maut, kuuden kuukauden välein ja pitkäaikainen tuki joka toinen vuosi. Sillä on ainutlaatuinen järjestelmä, joka tukee viiden vuoden työpöytä- ja palvelinversioita. Yhdessä tämän kanssa Ubuntu tarjoaa yhdeksän kuukauden tukiohjelman julkaistuille vakioversioille.

Jos avaat yrityssivuston tai haluat aloittaa blogin ajamalla Ubuntun käyttöjärjestelmäpalvelinteknologian läpi, sinulle taataan perustavanlaatuiset edut, kuten tietoturva ja paljon muuta. Ensin katsotaanpa Ubuntun tukeman WordPress-sivuston edut ja haitat.

WordPress-sivuston suorittamisen edut Ubuntussa

Otetaan oppia, mikä Ubuntun suhteen on niin hienoa, että WordPress-verkkosivustojen omistajien tulisi ehdottomasti harkita sitä vaihtoehtona sivustonsa johtamiselle..

Ubuntu on ilmainen

Aloittelijalle sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinulla on budjetti WordPress-sivustosi ylläpitämiseksi Ubuntussa, koska se on täysin ilmainen. Ei lisenssimaksuja. Ubuntu on antanut miljoonille liikemiehille, instituutioille ja ammattimaisille bloggaajille mahdollisuuden hyödyntää palvelujaan ja avata verkkosivustonsa hallittavasti enemmän kuin jaettuihin isännöintiratkaisuihin verrattuna.

muokattavissa

Vaikka WordPressiä voidaan käyttää Microsoftin tukemalla palvelimella, suurin osa verkkosivustojen kehittäjistä suosii Ubuntua koneilleen. Ubuntu CLI: n avulla, jota käsittelemme tarkemmin myöhemmässä osiossa, sinulla on uskomattomia räätälöintitasoja sekä sivuston hallintaan että hallintaan että sen sisäiseen työskentelyyn tai taustaan.

Ubuntu on ihanteellinen kehitykseen

Toisin kuin puhdas ikkuna, joka vaatii käyttäjän asentamaan Microsoft Office -sovelluksen, Java, Python ja tekstieditorin työpöydällesi tai tietokoneeseen tai muuhun, puhdas Ubuntu-asennus tekee työskentelystä paljon nopeampaa ja helpompaa. Se on suunniteltu erottuvilla out-of-box-tukiominaisuuksilla, joiden avulla ohjelmoija voi käyttää koneita heti niiden hankkimisen jälkeen. Jotain puuttuu? Käytä apt-get-komentoa ladataksesi nopeasti tarvitsemasi tuotteet yhdellä rivillä monista Ubuntu-ohjelmista arkistot.

Ubuntu: Kehitys

Vaikka Windows on erittäin arvostettu kyvystä antaa käyttäjälle monipuolinen tehtävä graafisen käyttöliittymän avulla, Ubuntun valinnasta koituvat hyödyt ylittävät sen, koska se auttaa käyttäjää säästämään aikaa. Kun olet tottunut CLI: hen, pystyt kehittämään paljon tehokkaammin ja nopeammin pitäen palvelinresurssien käytön minimissä.

Helppo päivitys

Ubuntu päivittää taustaohjelmistoja häiritsemättä sinua projektin suorittamisesta; Tästä syystä miljoonat ihmiset pitävät sitä parempana kuin Windows, joka vaatii moottorin käynnistymisen uudelleen päivityksen aikana. Jos suoritat muuta kuin merkittävää päivitystä (esim. Ubuntusta 18.4.03 – 18.04.04), päivitys on nopeaa, helppoa eikä häiritse sivustosi. Päivitykset ovat myös paljon kevyempiä.

Ubuntu: Helppo päivitys

Laaja dokumentaatio

Ubuntun avoin lähdekoodi luonto tarjoaa saman hyödyn kuin WordPress – se on uskomattoman hyvin dokumentoitu. Mitä tarvitset, on todennäköistä, että joku on laatinut siitä opetusohjelman. Uudet käyttäjät huomaavat, että heidän valitsemastaan ​​hakukoneesta tulee heidän uusi paras ystävänsä perustaessaan verkkosivustoa.

Lisää resurssiystävällisiä

Graafisen käyttöliittymän puutteen vuoksi Ubuntu on paljon resurssiystävällisempi kuin mikään muu palvelinohjelmisto. Tämä vapauttaa tilaa sivustosi käyttämiselle palvelimen ja sen ei-välttämättömien taustaprosessien pitämisen sijaan.

Tämän avulla voit lisäksi säästää vähän enemmän. Voit valita edullisemman, vähemmän resurssirikkaan palvelimen, kun säästät resurssien käyttöä.

Ubuntu on suunniteltu komentorivin edessä ja keskellä

Ubuntu on suunniteltu erinomaisella komentorivikäyttöliittymällä, joka on melko helppo oppia sen bashin oletustueksi. Lisäksi siinä on muita komentoja, jotka yksinkertaistavat palvelinten hallintaa, paikallisten tiedostojen käyttöä ja kehitysympäristötyötä.

Turvallinen

Ubuntu saa nauttia perusohjelmistonsa erittäin säännöllisistä tietoturvapäivityksistä ja tarjoaa käyttäjilleen paljon enemmän joustavuutta suunnitellessasi verkkosivustollesi täydellisen palomuurin verrattuna muihin käyttöjärjestelmiin. Alkuasetukset saattavat edellyttää tutkimusta ja aikaa, mutta päivän lopussa olet suojattu erittäin hyvin.

Mahdollistaa lisävarastot ylimääräisille ohjelmistoille

Ubuntuksella on useita säilytystiloja; niiden kautta se tarjoaa lisäohjelmistoja järjestelmällesi. Näihin arkistoihin sisältyy ilmainen, avoin, ilmainen ohjelmisto, jota Ubuntu tukee, omistusoikeudelliset laitteet, ilmainen ja avoimen lähdekoodin ylläpitämä yhteisö, ohjelmisto, jota tukee Ubuntu.

WordPress-sivuston suorittamisen haitat Ubuntulla

Rauhoitetaan joitain syitä, miksi Ubuntu ei ehkä ole oikea valinta joillekin verkkovastaaville.

Jyrkkä oppimiskäyrä

Ubuntun hallitseminen on vaikeampaa kuin avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on suunnattu enemmän käyttäjille. Käyttäjät, joilla on vähän kokemusta komentorivikäyttöliittymästä, viettävät paljon aikaa etsimällä opetusohjelmia yrittäessään suorittaa tehtäviä. Kun ymmärrät sen taustalla olevat perusperiaatteet, jatko-oppimisprosessi on paljon yksinkertaisempi ja ehdottomasti sen arvoinen, mitä siitä pääset.

Vaatii asiantuntijoita

Kun verkkosivuston kehittämisen aihe otetaan huomioon, se vaatii asiantuntijaa, joka hallitsee erilaisia ​​komentoja ja toimintoja. Monimutkainen verkkosovellus vaatii todennäköisesti useita kehittäjiä työskentelemään sen takana. WordPress-käyttäjän on kuitenkin oltava täysin hieno, kun hän aloittaa itse.

Mahdolliset muuttovaikeudet

Jos harkitset WordPress-sivuston vaihtamista jaetussa isännöintipalvelussa, saatat kohdata joitain vaikeuksia, kun siirrät WordPress-sivuston Ubuntu-järjestelmän käyttämään palvelimeen..

Vinkkejä Ubuntun ajamiseen

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita Ubuntun juoksevaksi sivustoksi, joka pitää sinut oikealla tiellä.

Päivitä käyttöjärjestelmäsi heti ja säännöllisesti

Kun olet asentanut Ubuntun koneellesi, käyttöjärjestelmän päivittäminen tulisi asettaa etusijalle ennen kuin keskityt projektiisi. On suositeltavaa suorittaa päivitys markkinoiden uusimmasta käyttöjärjestelmäversiosta. Jos Ubuntu-käyttöjärjestelmän päivitys epäonnistuu asennuksen jälkeen, arkistojen tai ohjelmistojen asennuksessa on suuri mahdollisuus kokea vaikeuksia.

Valitse haluamasi pino

Tutki ja päätä, mikä web-palvelinpino on oikea sinulle. Kaksi yleisintä vaihtoehtoa ovat LEMP ja LAMP.

Tarkastellaan sitä, mitä kukin niistä sisältää:

  • LEMP – tämä palvelinpino koostuu Linuxista, Nginxistä, MySQL: stä ja PHP: stä.
  • LAMPPU – toinen suosittu valinta korvaa Nginxin Apachella, ja se sisältää myös Linuxin, MySQL: n ja PHP: n.

Siellä on muitakin vaihtoehtoja, mutta valitsemalla näiden kahden välillä varmistat sivuston helpomman hallinnan, koska ne ovat kaikkein dokumentoituimpia pinoja.

Aloita tutkiminen

Aloita komentoriviliittymän tutkiminen, oppi suosituimmat komennot ja valitse ensisijainen yhteystapa. Tyypillisesti, kun käytät Ubuntu-virtalähdettä, sinulla on oltava yhteys palvelimeen SSH: n kautta. Jos olet Microsoft Windows -käyttäjä, harkitse yrittämistä Kitti. Samaan aikaan, jos käytät Linuxia tai iOS: ää, voit muodostaa yhteyden palvelimeesi päätteen kautta.

Opi pikanäppäimet

Tämä on yksi WordPress-sovelluksen Ubuntun käyttämisen eduista. Se tarjoaa joustavuuden, jonka avulla käyttäjä voi asettaa haluamasi pikavalinnat, jotka auttavat sinua sovellusten avaamisessa, paneelien vaihtamisessa jne. Riippumatta siitä, käytätkö nano-toimittaja tai jakamalla ruudut TMUX: illa, on tärkeää tutustua erilaisiin pikanäppäimiin, jotka auttavat paremmin hallitsemaan palvelinta.


On aivan selvää, että jo nyt ymmärrät WordPress-sivuston ylläpidon edut ja haitat Ubuntussa. Päätös on lopulta sinun. Sivustollesi ihanteellisen Web-isäntäpisteen valitsemiseksi on ajateltava paljon asioita.

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen, on tärkeää ottaa aikaa ja tarkastella käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Aloittelijan WordPress-käyttäjänä on tärkeää saavuttaa realistiset tavoitteet, kun otetaan huomioon, että kokemuksesi ja verkkosivustosi tavoitteet auttavat sinua pitämään unelmasi hengissä ja tekemään parhaan päätöksen.

Jos etsit ilmaista ja suoraviivaista isäntää, joka ei vaadi paljon vaivaa, suosittelen, että ajat WordPress-sivustosi Ubuntulla. Ilman talousarviota saat siitä varmasti hyötyä. Tämä on erinomainen paikka, jossa voit perustaa pienen yrityksen ja kasvattaa sitä ilman paljon vaivaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map