Hyödyt ja haitat sumon käytöstä WordPress-verkkosivustollasi

Hyödyt ja haitat sumon käytöstä WordPress-verkkosivustollasi

Sumo-työkalupaketti, aiemmin tunnettu nimellä SumoMe, voi auttaa sinua lisäämään monia hyödyllisiä ominaisuuksia WordPress-verkkosivustoosi. Koska melkein kaikki nämä ominaisuudet ovat keskittyneet verkkosivustosi muuntoprosentin nostamiseen tai auttamiseen siitä entistä tehokkaampi markkinointityökalu, jokaisen verkkosivuston omistajan tulisi ainakin harkita Sumoa.


Kumpaa Sumo-versiota sinun tulisi kuitenkin käyttää ilmaisen version ja lukuisten premium-vaihtoehtojen kanssa? Tässä artikkelissa tutkitaan sumon käytön etuja ja haittoja tutustumalla saatavissa oleviin eri versioihin ja käymällä läpi tarjoaman käyttökokemuksen, kun käytät tätä työkalua WordPress-verkkosivustollasi.

Mikä on Sumo?

Sumo-arvostelu

Lyhyesti sanottuna, Sumo on työkalupaketti, jota voidaan käyttää melkein kaikilla verkkosivustoilla, mukaan lukien WordPress-verkkosivustoilla. Kun olet ottanut Sumo-ominaisuuden käyttöön, voit alkaa käyttää seuraavia työkaluja WordPress-verkkosivustosi parantamiseksi:

 • List Builder 3 – sähköpostin optiini muoto ja mukautetun sisällön ponnahdusikkuna.
 • Vieritysruutu – toinen työkalu kasvattaaksesi sähköpostiluetteloa ja luomaan lisää viitteitä.
 • Älykäs palkki – näyttömuodot ja mukautettu sisältö hello bar -tyylinäytöllä.
 • Jaa – lisää sosiaalisia osuuksiasi ja seuraajiasi.
 • Lämpökartat – selvitä, missä kävijät napsauttavat sivustoasi.
 • Plus lisää työkaluja.

Se on tehokas ominaisuusjoukko, jota minkä tahansa WordPress-sivuston pitäisi voida hyödyntää hyvällä tavalla. Bloggaajista ja pienyrityksistä freelancer-salkkuihin ja verkkokauppoihin saakka kaikentyyppisten verkkosivustojen tulisi arvostaa enemmän liikennettä ja parempia tavoitteiden muuntokursseja.

Sumo Pro -työkalut

Sumo-käytön eduista ja haitoista kaikki yllä olevat työkalut ovat käyttäjille ilmainen Sumo WordPress -laajennus. Tämä on ehdottomasti ammattilainen. Jos kuitenkin haluat vapauttaa tämän laajennuksen kaiken potentiaalin ja poistaa tuotemerkin, sinun on päivitettävä yhteen premium-sumo-suunnitelmiin. Joidenkin WordPress-käyttäjien todennäköisesti suljetaan pois käytöstä, mutta älä lähde vielä, koska sinusta voi tuntea vaikutelma Sumon helppokäyttöisyydestä.

SumoMe Free vs. Premium

Plussit ja haitat Sumon käytöstä

Kuten mainittiin, jotain, jota voidaan pitää sekä summan käytön etuina että haitoina, on sen asema freemium-laajennuksena. Freemium WordPress -laajennukset antavat sinulle loistavan mahdollisuuden kokeilla premium-työkalua ilman, että sinun tarvitsee tehdä ostoa.

On selvää, että käytät vähemmän ominaisuuksia ja toimintoja, kun käytät ilmaista versiota. Saat kuitenkin kokemuksen siitä, kuinka käyttäjäystävällinen laajennus on, ennen kuin sitoudut siihen taloudellisesti. Joissain tapauksissa saatat huomata, että ilmainen versio on tarpeeksi tehokas vastaamaan tarpeitasi päivittämättä – näin voi olla Sumo-tapauksessa.

Sumo on freemium-laajennus, joten tutkitaan ensin ilmaisen ja premium-version tärkeimmät erot sekä Sumo-ohjelman hyvät ja haitalliset WordPress-käyttäjät yleensä.

Sumo Pro hinnoittelu

Ilmaisen palvelun lisäksi on neljä Sumo Pron hinnoittelusuunnitelmaa, joista valita:

 • Pieni – 29 dollaria kuukaudessa jopa 5 000 kuukausittaiseen verkkosivustovierailuun.
 • Keskitaso – 59 dollaria kuukaudessa jopa 50 000 kuukausittaiseen verkkosivustovierailuun.
 • Iso – 119 dollaria kuukaudessa jopa 500 000 kuukausittaiseen verkkosivustovierailuun.
 • Sumo – rajoittamaton käyttö – ota yhteyttä hinnoitteluun!

Sumo hinnoittelu

Päivitys Sumo Prolle poistaa kelluvan Sumo-kuvakkeen, joka sijaitsee verkkosivustosi oikeassa yläkulmassa, sekä Powered by Powered by Sumo -tekstilinkin, joka näkyy oikeassa alakulmassa, kun ponnahdusikkuna tai muu työkalu on käytössä.

Sumo-brändäys

Monille käyttäjille Sumo-brändäys, joka näkyy verkkosivustollasi ilmaista versiota käytettäessä, on kaupan rikkoja. Jos kuitenkin näytät hiukan ilmaista Sumon mainostamista verkkosivustollasi vastineeksi tehokkaiden työkalupakettien kanssa tai olet valmis maksamaan Pro-palvelusta, lue, niin saat käsityksen siitä, kuinka ilmaiset ja palkkioversiot Sumosta toimivat WordPressin kanssa.

Sumo List Builder Email Capture Tool ilmainen vs. Premium

Tarkastellaan tarjolla olevaa käyttökokemusta auttaaksemme sinua arvioimaan Sumo-käytön etuja ja haittoja – epäilemättä avaintekijä päätettäessä, lisätäänkö WordPress-laajennus verkkosivustollesi vai ei. Tässä osassa opastamme lisäämällä List Builder 3 Sumo -työkalun ilmaisen version verkkosivustollesi..

Tietoja Sumo List Builder

Sumo-ponnahdusikkuna

Sumo-kasvuratkaisujen ytimessä on List Builder 3. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on työkalun kolmas tärkeä toisto, joka auttaa sinua kasvattamaan sähköpostitilaajien luetteloa. Jos olet kuullut suositun iskulauseen “rahat ovat luettelossa” ja haluat selvittää, onko se totta, List Builder 3 voi auttaa sinua kokeilemaan sitä.

Kuten kaikki muutkin Sumo-sovellukset, List Builder 3 on ilmainen käyttää. Kuitenkin myös muiden Sumo-sovellusten tavoin, jos haluat avata edistyneitä ominaisuuksia, kuten integroinnit kolmansien osapuolien palveluihin ja oivallukset-työkalun, joka voi kertoa sinulle lisää siitä, miten sumoa käytetään sivustossasi, sinun on päivitys yhdeksi premium Sumo Pro -suunnitelmista.

Sumo List Builder -ponnahdusvalinnat

Sen lisäksi, että List Builder 3 -työkalu auttaa sinua kasvamaan sähköpostiluetteloasi, sitä voidaan käyttää myös seuraavan sisällön näyttämiseen älykkäässä ponnahdusikkunassa:

 • Toimintakehotuspainike – osoita käyttäjät tietylle URL-osoitteelle painikkeella.
 • Sosiaaliset jakamispainikkeet – hanki lisää osakkeita Twitterin, Facebookin tai Pinterestin kautta.
 • Lisää mukautettu HTML-koodi – näytä oma sisältösi ponnahdusikkunassa HTML-koodin toimittamisen jälkeen.

Kun olet määritellyt ponnahdusikkunan tarkoituksen, voit valita sitten joukosta vaikuttavia esivalmistettuja malleja. Voit myös asettaa ponnahdusikkunan koon, mukaan lukien SumoSize-vaihtoehdon, joka kattaa suurimman osan selainikkunasta.

Sumo List Builder-pop-up -suunnittelija

Sumo-ponnahdusikkunoiden rakentaja

Yksi Sumo-näkökohta, joka vie sen suurimpaan osaan kilpailua, etenkin WordPress-lisäosa-luokassa, on intuitiivinen osoita ja napsauta -käyttöliittymä. Oletusmuotoasetukset näyttävät hyvältä. Lomakekehittäjän ansiosta voit kuitenkin mukauttaa ne helposti tarpeisiisi.

Sumo List Builder-pop-up-käynnistimet

Sumo-ponnahdusikkunat laukaisevat

Päätettäessä milloin ja missä sivustosi ponnahdusikkunat näytetään, saat hyvän määrän hallintaa. Sumo-ponnahdusikkunoiden liipaisimet sisältävät:

 • Ajastettu – ponnahdusikkunat, jotka näytetään asetetun ajan kuluttua.
 • Käyttäjälehdet (alias aikomus) – näyttää ponnahdusikkunan juuri ennen käyttäjän poistumista sivulta.
 • Napsauta Triggers – avaa ponnahdusikkunan linkin napsautuksen jälkeen.

On hienoa nähdä, että Sumon ilmaisen version käyttäjien on mahdollista poistua aikomuksesta. Ponnahdusikkunoiden näyttäminen keskeyttämättä on käyttökokemusta.

Sumo List Builder -säännöt

Voit myös luoda näyttösääntöjä määrittääksesi missä, milloin ja miten ponnahdusikkunat näytetään sivustossasi. Joitakin esimerkkejä ovat ponnahdusikkunoiden poistaminen käytöstä mobiililaitteiden käyttäjille. näytetään vain ponnahdusikkuna tietyillä sivuilla, viesteissä tai URL-osoitteissa; ponnahdusikkunoiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä viittaavan URL-osoitteen tai verkkotunnuksen nimen perusteella; ja lisää.

SumoMe Uusi sääntö

Saatavana on myös joitain valinnaisia ​​lisäasetuksia. Nämä ohjaimet voivat estää ponnahdusikkunoiden näyttämisen käyttäjille, jotka ovat jo tilanneet, sekä niille, jotka ovat jo poissa käytöstä. Voit myös määrätä Sumon ilmoittamaan sinulle joka kerta, kun käyttäjä tilaa tilauksen ponnahdusikkunan kautta.

Sumo antaa sinulle myös täyden hallinnan siitä, mitä tapahtuu, kun käyttäjä tilaaa tai suorittaa haluamasi toiminnon lomakkeen kautta.

Sumo List Builder Pro -ominaisuudet

Sumo-käytön eduista ja haitoista, haluamallasi päivittää premium-suunnitelmiin tulee olemaan suuri merkitys siitä, onko tämä laajennus sinulle oikea vai ei.

List Builderin ja muiden sähköpostimarkkinoinnin Sumo-työkalujen avulla päivitys pro-versioon antaa sinun yhdistää ponnahdusikkunat sähköpostimarkkinointipalveluun. Kyllä se on oikein. Ellet päivitä, ketään, joka kirjoittaa sähköpostiosoitteensa, ei lisätä automaattisesti sähköpostilistaan, jolloin sinun on suoritettava tämä tehtävä manuaalisesti. Voit silti kerätä sähköpostiosoitteita ilmaisella versiolla, samoin kuin näyttää toimintakehotukset ja sosiaalisen jakamisen painikkeet sekä mukautetun sisällön ponnahdusikkunoissa päivittämättä.

Jos kuitenkin päivität, pystyt integroimaan ponnahdusikkunat ja muut Sumo-työkalut kaikkien parhaiden sähköpostimarkkinointipalveluiden, kuten MailChimp, AWeber, ConvertKit, ja melkein minkä tahansa muun mahdollisen vaihtoehdon kanssa..

Plussit ja haitat sumon käytöstä

Tässä on nopea yhteenveto Sumon käytön eduista ja haitoista auttaaksesi sinua päättämään, onko tämä työkalu oikea liidien luomisen ja tavoitteiden muuntamisen laajennus WordPress-verkkosivustollesi:

Sumo-käytön edut:

 • Suuri valikoima työkaluja, jotka voivat korvata monia yksittäisiä WordPress-laajennuksia.
 • Erittäin helppo käyttää intuitiivisen käyttöliittymän avulla.
 • Yksityiskohtaiset asetukset ja säätimet, joiden avulla saat parhaat tulokset.
 • Premium-versio integroituu kaikkiin parhaisiin kolmansien osapuolien työkaluihin ja palveluihin.

Sumo-käytön haitat:

 • Ilmainen versio sisältää vierailijoille suunnatun tuotemerkin.
 • Premium-suunnitelmat suhteellisen kalliita.

Lopulliset ajatukset

Tämän List Builder 3 -työkalun käyttöönoton Sumo-sovelluspaketin olisi pitänyt antaa sinulle käsitys palvelun helppoudesta. Sumun käytön aloittaminen WordPress-verkkosivustolla vie todella vähän aikaa tai vaivaa. Sinun olisi pitänyt myös saada idea siitä, miten ilmainen Sumo-laajennus verrataan premium-Sumo-vaihtoehtoihin.

Siitä ei ole epäilystäkään, Sumo on tehokas työkalupaketti, jonka avulla verkkosivustosi voidaan tehdä tehokkaammaksi tavoitteista riippumatta. Sumo voi auttaa riippumatta siitä, haluatko kasvattaa sähköpostilistasi, saada lisää sosiaalisia osuuksia, lisätä myyntiä, ymmärtää yleisöäsi paremmin ja paljon muuta.

Ellet kuitenkaan ole valmis maksamaan suhteellisen korkeaa kuukausittaista tilausmaksua tai näyttämään Sumo-tuotemerkkiä sivustollasi ja pääsemään rajoitettuun ominaisuusjoukkoon, sinulle saattaa olla parempia lead-sukupolven WordPress-laajennuksia.

Mitä mieltä olet sumosta? Maksaisitko päivityksen vai riittääkö ilmainen versio sinulle? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map